HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Gépház +Újdonságok, tudnivalók

2009.12.14. 22:21 Time Unlimited

Ez alatt a bejegyzés alatt aktuális történésekről, változásokról, stb.. értesülhetnek a Tisztelt Olvasók és kommentelők, valamint technikai jellegű kérdések, észrevételek is ide kerülhetnek.

30 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr811598585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anti mindenféle Dodó 2009.12.15. 23:50:46

Mivel az előző kettő hozzászólásom nem jelent meg itt:
"Minden nap minden éjjel hiányzóóóóól!" .. vagy úgy tűnik, néha mégsem? :-))) Kotonik tündöklése és bukása, első felvonás

ezért ide írok:

Szóval az idén összehozzuk a sörözést vagy sem? Mivel összesen kettő ember jelentkezett, így túl sok szervezni való nincs. Kiteszik ide az infókat, vagy csak mail megy az érdeklődőknek.

Time Unlimited 2009.12.16. 01:54:28

Figyelem! Változások a szerkesztőségi munkálatokban, és a blog működésében!

Tájékoztatom a Ravemaffia régi és új olvasóit, kommentelőit, hogy - rajtam kívülálló technikai és egyéb okok miatt - az állandó jellegű nethozzáférésem várhatóan 2-3 hónapig szünetelni fog.

Ennek egyenes következménye az, hogy nem tudom napi rendszerességgel követni a hazai rave (és rave-imitátor) érdekcsoportok működését, így tehát valamelyest ritkábban születnek majd új cikkek, ritkábban kommentelek és így tovább..

Természetesen ez nem jelenti a Sündix-Germely tengely győzelmét, továbbra is szemmel tartom tevékenységüket, és mindenfajta zenei jóízlés elleni merényletüket meg fogom torolni.. legfeljebb némi késéssel!

Kérem a Tisztelt Olvasóimat, hogy ne pártoljanak el tőlünk, a Ravemaffia rendszeres olvasgatása továbbra is erősen ajánlott tennivaló minden jó érzésű zenerajongó, és különösen raver számára!

Valamint várhatóan még az idén útjára indítom a Ravemaffia blogtestvérét, amely kivételesen nem a rave-t lejárató gazemberekről fog szólni, hanem közkívánatra több, különféle témában lesz érdekelt.

Részben saját, korábbi írásaimat szeretném bemutatni a T. Közönségnek, részben pedig az élet egyéb területeiről, mindennapjainkról szóló, kritikus de őszinte beszámolókat, riport-szerűségeket kívánok megosztani a Nagyérdeművel - hát fogadjátok szívesen!

"Mert unalom márpedig itten nem lesz!"

A Ravemaffia online szerkesztősége sem marad gazdátlanul időszakos és alkalmi távollétemben: AmericanDj barátunk fogja a Ravemaffiát is gondozni, mint szerkesztőségi tag. Ő korrekt lesz mindenkivel, ahogyan én is tettem, ti is tartsátok tiszteletben őt, mert távollétemben is az én értékrendemet képviseli!

Végezetül ajánlom megtekintésre AmericanDj sajátságos hangvételű blogját, ahol az ő igencsak kérlelhetetlen és egyedi stílusában oltja a halálba az összes csibész gazembert és zenei házasságszédelgőt :-))).
Külön felhívom a figyelmet a MusicUnity elvek deklarációjára, amit AmcsiDj egyszerűen, ám kiválóan fogalmazott meg, a jó zenei ízlésvilággal rendelkező egyének számára, gyakorlatilag az igényes műfajokon belül stílusfüggetlenül!

A zene: egyetemes. Mindannyiunké, ha nem élünk vissza vele, és nem silányítjuk ócska tucatterméké. Legyen merszünk hát néven nevezni azokat, akik igényes zenei stílusok oldalvizén gyenge minőségű silány produkciókat erőltetnek ránk, és legyen merszünk a hitetlenek, birkák meggyőzésére és "átnevelésére" is!
A MusicUnity nem egy szekta-szlogen, és nem is a "kiválasztottak" baráti társaságának védjegye: Ez egy alapgondolat az igényes zene kedvelőinek a könnyebb szellemi felfejlődéshez, a zeneszeretet diadalma a kommerszitás és az anyagiasság felett. Nem talpnyalók és önjelölt szektavezérek játszótere, hanem egy értelmes alapgondolat, értelmes embereknek, értelmes szórakozásokhoz.

Mi - segítünk!

Ha nem értesz valamit, nem vágod a minőségi elektronikus zene műfajai közti differenciákat; elmagyarázzuk a tudnivalókat.

Mi - nem várjuk el senkitől, hogy a seggünkbe bújva lihegjen a kegyeinkért, és ha valamiben nem értesz velünk egyet, nem fogunk kitiltani, vagy a hátad mögött mocskolódni. Nekünk ez nem műfajunk.

Mi - csak akkor szervezünk meg bármilyen összejövetelt, ha tudjuk biztosítani ennek színvonalát. Mocsok zenék, tróger mucsacelebek nálunk nem nyernek alkalmazást, éppen elég volt az eddigiekből!

Mi - nem akarjuk megváltani a világot, csak becsületesebb emberekből álló társaságokat szeretnénk, és igényesebb, hangulatosabb bulikat, rendezvényeket.

Mi - tudjuk jól, hogy ez nem megy egyik napról a másikra. És még nem vagyunk elegen, de egyre többen leszünk lassacskán, és ez jó. És van időnk, ráérünk, nekünk nem kötelező kapkodnunk összevissza.

Hát... ennyi. Még ha nem is tudok majd mindennap bábáskodni a Ravemaffia felett, nem fogom hanyagolni azt az elvet, azt az indíttatást, ami miatt belekezdtem ebbe az egészbe.
Nem adom fel. Sem most, sem később.
Ámen.

GZ3n0n (törölt) 2009.12.19. 00:33:20

Tényleg jó lenne már összehozni a "csehózást".
Jó volna végre ha igazán beszélhetnék értelmes egyénekkel a tápkór ártalmairól, meg hogy néhány embernek mennyire borzalmasan agyonb*szta az elméjét, hogy már a közelükben sincs kedvem lenni.

GZ3n0n (törölt) 2009.12.19. 14:59:00

Mielőtt egy rave.hu-s kolléga félreérti, akikről írtam, NEM RAVE.HU TAGOK.

AmericanDJ 2009.12.20. 12:25:42

Nem kell emiatt magyarázkodnod Xenon:)
Hiszen a rave.hu-s delikvensek is hasonló cipellőben baktatnak a juké tápkór kövezetlen mesgyéjén.
Így könnyen rájuk is illik az írásod,és akár megharagszanak akár nem a valós tények magukért beszélnek!
Továbbá mélyen egyetértek veled,mivel értelmes ember elhatárolódik az ilyen láttán.

Viszont ma a mi hőn szeretett Sünrárónk nem csak Hámán kató kommentjét,de az én hozzászólásomat is törölte az egyik topicból.
Pedig semmi dehonesztáló vagy pejoratív kifejezést nem tartalmazott a szövegünk.
Hámán Kató csupán közölte az újonc úrfival aki régi Rave válogatásokat keresett,hogy nagyon rossz helyen jár,és ez a honlap csak a nevében tartalmazza a rave.-t.

GZ3n0n (törölt) 2009.12.20. 16:44:51

Nem értem miért kell cenzúrázni...az embernek joga van kimondani a véleményét.
Abba meg senkinek sincs joga beleszólni, hogy ki hogyan milyen formában nyilvánuljon meg.
Szólás-szabadság van.

Benén se küldünk haza senkit ha nem tetszik neki a buli.
Leírjuk láthatóan egy A4-es papírra hogy mi lesz a műsor, kik lépnek fel a keverő mögé, mire számíthat a tisztelt nagyérdemű.
Egyszóval: Mindent.

Finoman tájékoztatunk is, hogy számkérés nincs.
Ha egyfolytában kívánságműsor lenne, a büdös életbe nem tudnánk velük megismertetni a Rave-korszak gyönyörét vagy a valódi Hands Up-ot, meg az igazi Trance-et, az Eurodance-ről nemis beszélve.
Mert nyilván olyan zenét kérnének állandóan, ami nem igazán méltó a "zene" elnevezésre ill. médiaszemét, amit a kereskedelmi rádiók meg a televízió adagol intravénásan az agymosottak idegrendszerébe.

Ez van, én meg nem ilyen vagyok.
Akinek nem tetszik a muzzik amit adok, azt nagyon sajnálom, nem tudok vele mit csinálni, kortyoljon kicsit a borból, hátha jobb lesz utána. :D

Vagy ha nem tudja, mi fán teremnek ezek a dalok (mondjuk ha túl fiatal volt akkor még, amikor hasonlók mentek), hát nyugodtan kérdezzen, elmagyarázzuk, ez is egy esély hogy megkedvelhesse.

AmericanDJ 2009.12.20. 17:33:49

Ezzel nem is volna baj,mindaddig amíg pár gyenge elméjű egyén ezt figyelmen kívül hagyja.
Sünráró és Dr.Germelyi nem tolerálják ha valaki megírja az igazságot róluk és a kritikát se tűrik.

Ők azonnal neki rontanak az első jelére annak ha valaki megírja róluk a fájdalmas igazságot.
Ők ilyen emberek,teljesen indifferens hogy trágár vagy kulturált módon adják elő a mondandót a vége úgyis törlés lesz.
Hiszen ez az ő birodalmuk,azt csinálnak amit akarnak, itt csak a hozzájuk hű seggcsókos álraverek érezhetik bisztonságban magukat.
De semmisem tart örökké...

Mert visszaélni a jogokkal,-hatalommal,kiskirályt játszani és üllni eközben a rave.hu nevezetű trónon nem szép dolog!
Közben persze mindenhatónak képzelve magukat rúgnak ki embereket és törölnek,-javítanak ki hozzászólásokat!

Time Unlimited 2009.12.20. 21:55:28

Sünkofa magatartása egy vicc, én már csak nevetek a szánalmas cenzúrázósdiján, annyira ovis szintű amit művel, hogy az már felfoghatatlan!

Legközelebb ha megkritizálom a bénáskodását, majd jól megmond apukájának, aki biztosan erősebb mint az én apukám!
:-)))))))))))

Persze még kukorékolhat nyugodtan a kis szemétdombján, úgysem sokáig tart még a pünkösdi királyságuk az egyre csökkenő nézettség, az egyre fogyatkozó talpnyalók között. Van néhány elvakult, fanatikus hülye, akik holdkóros módra mennek a rákosista "szektavezér" után, szerencsére ezek kimondottan kevesen vannak.

Szánalmas germelykomenisták ezek, Sündínó meg a Hülyék Királya, ezzel az antiszociális, szektás, keményvonalas bolsevista módszerekkel amúgy is fejlődésképtelenek... Ki fog csoffadni úgyis a gayrave.hu, én pedig mindent megteszek, hogy a látszatmagyarkodó rákosista vezetés, és a megmaradt pár szerencsétlen tökkelütött paprikajancsi és szerencsemalac jó nagyot puffanjon majd a sűrű disznószarba, valahogy nem fogom túlzottan sajnálni őket!

Amit pedig Xenon írt, azzal teljesen egyetértek, igaza van, ezt nevezik korrekt hozzáállásnak és értelmes műsorszolgáltatásnak.

Nos, Germely Felcser óbudai Nagyhenceg és Don Faxnix konkrétan pontosan erre nem képesek. El is fognak bukni hamar, béke poraikra!
Ámen.

AmericanDJ 2009.12.20. 22:22:17

Télleg Time mit írtál utoljára amit kimoderáltak és miatt törölni akarják a nevedet???

Time Unlimited 2009.12.20. 22:42:26

Ó, mindösszesen csak annyit, hogy a főcenzor ismételten működésbe lépett, és az ifjú érdeklődő továbbra sem jó helyen keresgél!

Ezt Kőnix barátunk nem bírta már elviselni, mivel ideggyenge és cezaromániás is egyszerre.

Őszintén sajnálom szegény szerencsétlent, hogy neki csak ez a komcsi cenzúra az összes öröme az életben...

GZ3n0n (törölt) 2009.12.26. 01:11:56

Boldog, békés ünnepeket kívánok minden aktív RM látogatónak.

Ne hallgassatok angolzenét, mert az tönkrevágja a hangulatot. ;-)

AmericanDJ 2009.12.26. 19:27:43

Hát nagyon rendes ez tőled:))
Viszont kívánom neked is!!!

ÉS további kellemes tápkór zene mentes ünnepeket!!!

Time Unlimited 2010.01.02. 10:46:36

Kívánok minden kedves Olvasómnak, valamint a minőségi zenék rajongóinak Tápkórmentes és Sündixtelen Boldog Új Évet!

Legyen 2010 szebb, jobb, és rave-esebb mint amilyen 2009 volt, és látogassátok továbbra is szorgalmasan a Ravemaffiát! :-))

Anti mindenféle Dodó 2010.01.04. 10:14:25

Lényeg:

Kibaszott önző emberek "társasága". A gayrave-nél, legalább valami közösség van, persze az én értékrendembe ez nem fért bele. Itt is mindenki arra vár, hogy a másik keresse, hívja, írjon neki, aztán nagy kegyesen összefutnak egy-két sör erejéig. Tényleg, még a sörözést se hoztuk össze. Szégyen. Még is mit vártok? Nem lehet mindenkinek jó. Valahol engedni kell(ene). Türelmes voltam, több építő jellegű hozzászólásom volt, de befejeztem ezt is. Nem hiányzik nekem ez se. :-)

Dodó

AmericanDJ 2010.01.04. 12:23:59

Kedves Dodó!
Nem biztos hogy az önzőség az oka annak miért nem sikerült idáig megejteni a találkozást.
Noha én írtam neked,mégis annyi minden más elfoglaltságom volt(főleg vizsgaidőszakban).
Írtam,mert így tartottam helyesnek hamár fáradozól ezzel,még akkoris ha nem biztos hogy ott tudtam volna lenni.
Viszont te se válaszóltál,és nem is érkezett visszajelzés felőled.
2 ember édes kevés ugyan,de lássuk be ha kapcsolatba léptél volna vmelyikünkel biztos nem ért volna csalódás.

Nagy igazság van abban amit leírsz,és tényleg elgondolkodtató ez...még a sörözést se hoztuk össze,várja mindenki hogy a másik csináljon vmit...

Tavasszal talán több kedvük lesz kimozdulni,mondjuk télen én se szívesen megyek ki a mínuszokban az utcára:)

Tudom idegesítő,és bántó hogy pont itt kell csalódnod,viszont ne feledd hogy a legkönnyebb feladni mint harcolni.
Várj türelmesen,a sör megvár;),és nyugodtan felvehetsz msn-re is,címem az ami az e-mail is(küldtem levelet),és segítek neked összehozni azt a sörözést;)

Byebye!

Anti mindenféle Dodó 2010.01.04. 14:32:40

@AmericanDJ:

E-mailt nem kaptad tőled. :-( Egyedül xenoninsect írt, neki válaszoltam is. Ha Time is felemeli a hátsóját, már négyen lennénk.

Msn-t meg utálom mint a tápkórt. (azért néha használom). Mert geci idegesítő amikor sok kis villogó jön a pofámba, ezeket le is tiltottam, erre nem értettem, hogy mit írnak (főleg nőknél volt ez jellemző). Kis kutya, villogó lófasz, bolhafing. Mi a fasz???

Részemről fel vehet bárki msn-re, meg írhat is:
terrorgabber@freemail.hu

Dodó

GZ3n0n (törölt) 2010.01.04. 15:12:30

Én még mindig bármelyik hétvégén készen állok a csehózásra. :)

AmericanDJ 2010.01.04. 15:19:27

Hát ezt nem értem,pedig küldtem arra a címre,hiszen Xenon a tanú rá,egyszerre küldtük pedig.
Na mindegy,felvettelek msn.-re;)

Time Unlimited 2010.01.04. 16:07:29

Dodó!

Most vagyok túl egy telibebaszott költözésen, ahol idióta embereknek kellett dirigálnom, hogy a holmimat ne barmolják össze túlzottan a szakadó hóesésben.
Mindeközben megszűnt az állandó nethozzáférésem is, kemény pénzeket fizetek azért, hogy a dolgaimat intézhessem, így veletek is foglalkozhassak.
Odakint repkednek a mínuszok, kocsim nincs, a motorom betegeskedik, az ízületeim totál kivannak.

Szilveszter előtt pedig az uccsó pillanatban hívtak buliba a haveromék, de nem csak vendégként, hanem mint szervezőt és Dj-t is. Ez konkrétan azt jelentette, hogy 3 napig úgy néztem ki mint a disznó, koszosan-mocskosan hordtam a fát meg a bútorokat, kaját és alkoholt szereztem, technikát installáltam, aztán pedig be kellett állnom a pultba zenét szolgáltatni - hogy mások jól érezhessék magukat!

Most pedig pihennék pár napot. Ha szabad. Vagy talán azért is geci vagyok, mert az ünnepek alatti bolondokháza után szeretnék már egyedül dögleni pár percet???

Gondolkozz kérlek egy kicsit, mielőtt marhaságokat írsz, itt senki sem önző, csak elfoglalt. És bizony mi nem vagyunk papa-mama kedvencei mint Sündixék, engep például kurvára de nem tart el senki, és nem finanszírozzák a hülyeségeimet sem. Kérlek, ezt vedd figyelembe a továbbiakban is!

Sörözés oké továbbra is a részemről, de nem ebben a döghidegben, hanem majd 1. Ha mindenki ráér, 2. Ha nem lesz ennyire hideg odakint!

Addig meg nyugi!!!!

Anti mindenféle Dodó 2010.01.04. 17:51:51

@Time Unlimited:

Hmmm. Mikor is futottunk össze utoljára? Nyáron. Azóta eltelt fél év. (A bulit ne számítsd, mert az adott volt). Én is most költöztem, és kurvára elfáradtam, és ki a faszt érdekel? Senkit. Saját problémám.

Ne bazd már meg! Hideg van? Faszomat. Nyáron meg meleg lesz. Tavasszal meg madarak lesznek, ősszel meg esni fog eső. Mint valami kibaszott szappanoperában. A kurva életbe már, egy életünk van, és nem azért, hogy mindent halogassunk. Mégis mi a ferde fasz lesz, ha nem kezdünk el összejárni? Nekem netes "haverok" NEM kellenek. Ezt már kifejtettem a gayrave-n is anno.

Nekem ebből volt/van már elegem. Nem személy szerint Rád értem, de a kifogáskeresésből überelitek ama gayrave-eseket.

Azért azt ne mondd, hogy Te mindent megtettél a buli és a sörözés összehozása érdekében. Mert több mail-re ill. sms-re nem reagáltál. Ha gondolod dátum szerint tudom közölni.

Minden ember arra ér rá amire akar. Kinek mi a fontos, ezt kéne már eldönteni.

GZ3n0n (törölt) 2010.01.04. 19:19:40

Dodó:

Bocs, hogy MSN-en nem feleltem, épp nem voltam a lakásba, azt néha elfelejtem pirosra állítani a gombot.

Amúgy nekem fontos lenne ez a kis társaság, jelenleg nem tartozom sehova, aztán valahova már szeretnék...főleg a rave.hu után...

Time Unlimited 2010.01.05. 17:12:10

Nézd Dodó, ebbe nem vagyok hajlandó belemenni, nem tartozom magyarázattal senkinek, ha hiszed ha nem, nem poénból nem jelentkeztem adot esetben..
Helyemben lennél, állva leszopnád magad kínodban, annyi elintéznivalód lenne hirtelen ami a nyakadba hullik.
Nem sírok, mert megoldom amit kell, de ezért könyörgöm ne baszogasson már senki!
Jön a jó idő, lesz rá lehetőség hogy ne csak netes haverság legyen, a többi hülyeséget meg hagyjuk meg inkább Germelyéknek ha kérhetem, ne legyünk már mi is kispályások!

Köszönöm megértésedet, és remélem a jövőben is számíthatunk rád!

Anti mindenféle Dodó 2010.01.05. 19:24:14

Rave Maffia Sörözés

Az illetékesek kaptak e-mailt az esemény időpontjáról.

Dodó

GZ3n0n (törölt) 2010.01.06. 16:51:10

Már várom a találkozót, lesz miről beszélgetni...
Megint jól kicsesztek velem.

GZ3n0n (törölt) 2010.01.11. 12:22:29

Nagyon jó hangulatban telt az első közös program.
Az alacsony létszám ellenére is. :)

Bízom benne, hogy még gyakran összefut ez a kis társaság. :)

Anti mindenféle Dodó 2010.01.24. 08:59:05

Sziasztok!

Akkor pénteken (2010.01.29. péntek) a Népliget aluljárójánál a sörözőben lesz a RM előtalálkozója. Szerintem 20:30 kezdésnek jó lenne. Mivel bő egy óránk lesz, hogy a 22:00 a kezdésre megérkezzünk. Akinek valami nem világos, az írjon mail-t, vagy msn-en kérdezzen.

Jó hétvégét!

Dodó

Time Unlimited 2010.01.24. 19:56:36

@Anti mindenféle Dodó: Részemről tökéletes!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a megjelölt helyszínen és időpontban, én is hozom az ismerőseimet, + jó fej csajokat! :-)))

Egységben az erő, jöjjetek el minél többen, mert bár sokan vagyunk, de még nem elegen!
Ezért mindenki hozzon magával még egy embert!
:-))

Time Unlimited 2010.01.24. 19:57:43

Majd elfelejtettem, a szükséges pálinkamennyiséget természetesen a helyszínen realizálom, senki nem fog májszárazságban elpatkolni!

Time Unlimited 2010.01.24. 20:32:51

Figyelem! Új blog indult, mindennapjainkból merített témákkal, Sündix és Germely-mentesen, közkívánatra!

Többen is jelezték korábban, hogy kíváncsiak lennének írói munkásságomra, az ő kedvükért, és a többi tisztelt Olvasóm kedvéért is belekezdtem egy új projektbe, amely keretein belül régebbről megmaradt, és újabb eresztésű írásaim lesznek hozzáférhetőek az érdeklődők számára!

A agyzsibbaszto.blog.hu címen található, "Kávéház a két megszállott Agyzsibbasztóhoz" elnevezésű felületen, szívesen publikálom mások történeteit, írásait is, amennyiben elküldik azt a timeunlimited78 csiga gmail.com mailcímre. Akár csak a Ravemaffián, itt is szeretettel várok mindenkit, olvasóként és kommentelőként egyaránt!
Köszönöm a figyelmet.
süti beállítások módosítása