HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Jamie és a Skodalámpa

2009.08.05. 21:33 Time Unlimited

Raveland helyett Kakukkia.. hová is kerültem igazából?

avagy mire számíthat a gyanútlan, balga, bulizni vágyó raver akkor, ha balga módon a germelyista Neorave Team rendezvényét kívánja meglátogatni...

Jamie és a Skodalámpa esete a technika ördögével, valamint a kommunista ifjúsági mozgalom rövid története, oknyomozó rovatunk újabb leleplezése a komisz gazemberek cselvetéseiről.

Már a napokban aktuális lett volna megírnom ezt a leleplező erejű kis olvasmányosságot, de bizony Murphy barátunk örök igazsága ismételten bebizonyosodott: Ami elromolhat, az el is romlik! Éppen ezért, egy kis időre hanyagolnom kellett a blog frissítését, és a közelgő Meeting III. előzetes bemutatását az érdeklődő közönség számára.. :(

De ami késik, az nem múlik, a nehézségeken úrrá lettem ismét, és kezdődjék a TU-féle valóságsó! :-))

Jamie és a csodalámpa. Boldogult kölökkorom egyik érthetetlen, ámde kedvelt rajzfilmje, ahol is a szeplős, vörös hajú kisklapec az Ecseri piacon vásárol csodalámpájával éjszakánként erőteljesen LSD-hallucinációszerű látogatásokat tett a Kakukkia nevezetű, szintén drogos agyszüleménynek tekinthető képzeletbeli földrészen, nagyon is valóságos kalandtúrákat téve a csodalámpája segítségével. Mely szerkezet rengeteg kisebb-nagyobb xarból menten kihúzta ifjú hősünket, a szétcsúszott agymenés szintjén létező Kakukkiában.

Hagyjuk most Jamie-t és az LSD-bélyegeket magukra, itt éppen egy felnőtt téma kívánkozik egyfajta korrekt definíció után. RAVELAND. Az a képzeletbeli fogalom, amit már csak a hecc kedvéért is, minden igazi raver az őshazájának képzel el. Ahol a csillagokig tart a szivárvány (Rainbow to the Stars), ahol egy pillanat alatt átcsúszol egy varázslatos, vidám, néha kicsit zűrös, ámde kedves és barátságos világba.... Zene, buli, szex, és még sok minden más ami jó, csak azért hogy megfeledkezhess a "való világ" pitiáner és aljas problémáiról, távol maradjon tőled a kishitűség és az unalom. Még csak kábszer sem szükségeltetik a Raveland-utazáshoz, a jó zene és jó társaság éppen elég hozzá, csak tudjad élni és élvezni amíg ott vagy... Egyszóval, egy csodálatos képzeletbeli világ, ami kicsit olyasmi, mint a muszlimok oly annyira áhított Paradicsoma, csak hálaistennek meghalni nem kell ahhoz hogy részese lehess! :-))

Kedves Olvasóm, te mégis hová mennél szívesebben? Ravelandbe vagy Kakukkiába? Buliznál és jól éreznéd magad a jelenlévő, és frissen szerzett barátaiddal, vagy idiótákkal vitatkoznál inkább, és kínodban a "falba fordulva" szentségelnél mérgesen, hogy már megint mocsárba húztak a pénzedért?

Történt valami, a közelmúltban, egy súlyos kalamitás, melynek során bárhogyan is kívánkoznál Kedves Olvasóm, abba a bizonyos Ravelandbe, oda már alapból nem juthatsz el, még ha jegyet váltasz akkor sem. Hiába utaznál Ravelandbe, ha törik ha szakad, korlátolt fuvarosaid csakazértis Kakukkiába visznek a hülyék közé, és onnan nem könnyű a menekvés! Ezt kapod, ezt érdemled, gondolják ők, miközben amit tesznek, az szánalmas és gusztustalan egyben!

Hiszed-e vagy sem, nyájas Olvasó, de bizony itt is a germelyezés szörnyű bűntette lapul a háttérben, gondoltad volna? Ugye hogy nem, pedig az történt igazából, hogy a vörös és szeplős kisfiú csodalámpáját Sündix és Germely el-germelyezték, majd beszereltek ebbe a szerencsétlenbe egy vörös színfóliát is!

Azóta a csodalámpából Skodalámpa lett, csakis vörös fénnyel hajlandó világítani, és kizárólag sarló-kalapács szimbólum kinézetében!

Megbolondultam vajon?? Ó, erről szó nincsen, bár sose voltam normális, de nem ez itt a lényeg! A lényeg az, kedves Olvasó, ha elmész a Neorave team által szervezett bármelyik bulira, jó eséllyel csalódást fog okozni, és dühös leszel az ablakon kidobott pénzed miatt!

No de miért is? Hát figyelj, elmondom úgy, hogy bárki megértse a lényeget!

Ha Te egy tizen-huszonéves átlagos fiatal vagy, gondolom elvárod, hogy a buliban ahová mész, legyen bőven társaság, legyen jó hangulat, legyenek jó csajok a pasiknak, és legyenek jó pasik a csajoknak. Ugye ezt szeretnéd?

Elárulom, ezek a bulik totál belterjesek, a szervezők szűk talpnyalói körén kívül nem sokan teszik tiszteletüket általában.. A hangulat: Egy vicc, néhány eminens hülye ugrál, mások lézengenek, megint mások isznak vagy drogoznak. Ismerkedni igencsak ellenjavallt, tekintve hogy nincs kikkel.. :-(( Ehhez képest a belépő drága, a zene szedettvedett, tovább is van mondjam még??

De ha Te egy igazi raver vagy, szintén rákúrsz az egészre, hiszen igazi rave zene alig megy le pár darab, az is tehetségtelen amatőr lemezlovasok gányolmányaként, rossz zenék, silány hang és fénytechnika, az igazi fergeteges partyhangulat teljes hiánya, drága belépő, értelmetlen környezet.

Megéri?

Raveland helyett Kakukkiát kapod a pénzedért, lézengő retardált hülyékkel, a szervezők csicskásaival, zakkant környezetben zakkant társaságot. Megéri elmenni?

Fiatal huligán barátom, tőled azt kérdezném, te jól érzed magad a totál ritkás közönség közepette, ismeretlen és idétlen külföldi nevenincs Dj-k gázsiját támogatva a belépőd megvásárlásával?

Öregraver szaktársam, és te pedig egész éjjel hulladék modern zenéket akarsz hallani, igénytelen környezetben, ostoba és korlátolt emberkék szervezésében, tehát Raveland helyett beéred a germelyista Kakukkiával?

Hiszen a pofátlanság netovábbja, amit a skodalámpájukkal kommunista vörös színeket, és gyurcsányi hazugság + pökhendiséghegyeket "vetítő" szervezők állítanak, miszerint az a normális, ha össze van ömlesztve többféle stílus egyszerre, és akinek éppen nem tetszik az aktuális zene, az majd szépen elmegy pihenni vagy alkoholizálni..

Meg a nagy büdös tenyészsertés csavaros faszocskáját, azt!

Hiszen egy igazi rave buli köztudomásúan a folyamatos,vég nélküli bulizásról, a mérhetetlen jókedvről és emelt hangulatról szól. Akkor ebbe most mégis hogy fér bele az a gondolatmenet, hogy nagy kegyesen engedélyezik Sündixék a raver-tombolást 5-6 valódi jó szám erejéig, utána ismét az az ocsmonda Tápkór következik (legújaban már a "headset" is), addig meg csináljunk amit akarunk.. :-(((

Hát ez hülye, de nem kicsit, nagyon! És még komolyan is gondolja ezt az elmebeteg agymenést, ez itt az ijesztő!

A másik címeres ökör (Germely Felcser) meg azzal mentegeti a buli silány mivoltát, s a totál felesleges külföldi vendég Dj-k értelmetlen fellépését biztosító drága belépőjegyet, hogy egy színvonalas rendezvényen vehetett részt a szerencsés betévedő, külföldi vendégek is voltak a műsorban.

Na itt kap egy értelmes eszű ember agyhúgykövet, és kétségbeesetten felordít: De hát mi a kórságos, másságos, pusztulatos rákságosságért kell drága pénzen idehívni ezeket a szánalmas, sehol sem jegyzett külföldi seggarcokat? Ki kíváncsi a moslék zenéikre, a stílustalanságukra? Kinek hiányzottak egyáltalán??

Ezekért a két lábon járó szeméthalmazokért kell 1000-2000HUF közötti belépőt fizetnünk? Ezek viszik el a műsoridő javát a nagy büdös semmiért?

Nyomorult kishazánk évszázadok óta rabja ennek az idétlen a "külföldi csak jobb, szebb és több lehet mint ami nálunk előfordulhat" szemléletmódnak, betege is ennek, a történelem már nem egyszer bebizonyította, hogy ezzel a gondolkodásmóddal csak veszthetünk. Vesztettünk itt is, amikor komoly pénzek elpocsékolódtak ezekre a messziről jött vizesnyolcasokra, igazi sok hűhó semmiért kategóriában!

Mert nem, még véletlenül se Westbamet vagy az RMB-t, vagy az Ultrasonicot hívjuk meg egy rave rendezvényre, ááádehogy. Inkább jöjjön a faszomsetuggyaki Dj Cruze, aki semmi érdemlegeset sewm alkotott eddig, a rave-hez sincs túl sok köze. Jöjjön csak Dj Pumpa, aki teletolta a képünket egy rakat, alapból is undok UKHC-val az Oldschool Madnessen.. mert nehogymár igaza legyen annak a vén barom TU papának, nehogymár Rolf Maier-Bode csináljon egy kis múltidézést.. erről szó sem lehet!

Dögöljenek meg a raverek, dögöljön meg mindenki aki nosztalgiázni vágyik, nesztek itt van az arcotokba az UKHC, örűjjetek és persze FIZESSETEK jó sok dellát ezért a VALÓBAN SZÍNVONALAS, KÜLFÖLDI FELLÉPŐKKEL FŰSZEREZETT (hányadék)buliért!

Raveland helyett Kakukkia, ahol Bendix és Germely a skodalámpa vörös fényénél szopatják meg már oly sokadszorra azt a közönséget, ami ennél azért jobb bánásmódot érdemelne...

És most itt a Meeting 3. Már a flyer is sokatmondó, elég kiindulni a képen látható nőszemélyből. Akit ugyan nem zavarnék ki az ágyikómból, mégis ki kell jelenteni a tárgyilagosság nevében, hogy ez a nekivetkőzött, kiélt fejű tinipicsa remekül mutatja azt az ősi igénytelenséget, ami úgy általában a handsup (headset :) ) stílus sajátossága!

Tehát itt és most már egyértelműen látható, hogy ezen a Meetingen is csak egy huszadrangú megtűrt, mellékes stílus lesz a rave, hiszen igazi raver ezzel a gizda rihonyával aligha reklámozná a buliját.. egy raver csaj egyébként is dögös és vonzó, de semmiképpen sem ennyire kurvás, ez a kinézet kimondottan a lakossági techno és a headset női közönségére jellemző!

A belépő 1800HUF-os összege is vicc, ráadásul rossz vicc. Ennyiért minimum 3 hétvégén járhat be az érdeklődő egy vidéki diszkóba, ahol kábé u.ez a zene megy mint ami itt várható, ráadásul ott még ismerkedni is lehet, ami ugye itt kissé irreleváns elképzelésnek fogható fel.. :-((

Lényeg a lényeg, itt ismét egy nagy lehúzósdi veszi kezdetét, amelyben Fütyinixék a szokott gusztustalan módon köpik szemközt a rave stílus rajongót, és a megtévesztett közönségüknek ismét jó mélyen bele fognak turkászni a pénztárcájukba, ahogyan azt már tőlük mexokhattuk!

Éljen a lecsósjoghurt, a hazaárulás, és az ifjú kommunisták Skodalámpás nyár végi bálja!

Éljen a KISZ!

(és fogadjunk, ezek a hazaárulók még büszkék is magukra hogy tető alá hozták ezt a germelyista lenyúlást, az ezt megelőzőkkel együtt.. :-(( )

21 komment

Címkék: átverés iii meeting rave hazugságok rave.hu tápkór skodalámpa

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr831291413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.08.05. 21:59:46

Várjuk a tetteket a duma helyett.

Time Unlimited 2009.08.05. 22:44:16

Éééés íme, egy igazi értelmes, mérvadó, konstruktív hozzászólás már elsőre!
Ez igen! Őszinte részvétem!

ravezed 2009.08.05. 23:02:56

Time-Rave buli
Fellépők:
RMB
Scooter (kizárólag első kettő albumot játszva)
Blümchen
Westbam
Ultrasonic
Belépő:
Akinek amennyit jelent
face control! (csak igazi raverek)

Alig várom. Tényleg, tökjó lesz!

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.08.07. 13:17:18

Hiába részvételsz itt TU, akkor is csak egy nethuszár maradsz, aki egy blogban osztja az eszet, de lusta ahhoz, hogy felálljon a székből, és tegyen is valamit azért, hogy "raveland legyen kakukkiából" :) Én is elmondhatom kétszázszor, hogy mi nem tetszik a világban, de attól még semmi sem fog változni. Amit művelsz, akkora panelproli viselkedés, hogy még mi KISZ-titkárok sem érhetünk a nyomodba :P

Time Unlimited 2009.08.07. 15:32:10

Na persze, hogyne....

Már közöltem korábban párszor, hogy nem v.ok hivatásos lemezlovas, sem pedig rendezvényszervező, tehát nekem nem kötelességem bármit is "megmutogatni"!
Akik felvállaltak valamit, azoknak lenne az a dolga, hogy rendesen csinálják azt amibe belekezdtek, és ne pedig csak taknyoljanak!

Mint ahogy nem kell élelmiszerbiztonsági felügyelőnek lennem ahhoz, hogy észrevegyem és szóvátegyem, a közértben árusított romlott felvágott tényét. Teccikérteni, vagy még ez is meredek feladat a kommunista fórum szekértolóinak?

Bárhogy is mosdatod itt a négusokat, bárhogy is igyekezel a nemlétező felelősségemet firtatni, attól még a tények tények maradnak: A rave.hu szerkesztői komcsi módszerekkel távolítják el azokat a húsosfazék közeléből, akik netán meg merik kritizálni 'áldásos' ténykedésüket!
Valamint az is tényállás tárgyát képezi, hogy a rave.hu-nak, a Neorave Team által szervezett rendezvényeknek mostanra már semmi köze sincs a rave-hez, az egész szépen átfolyt a Tápkór és a headset irányába.
És végül de nem utolsósorban az is tény, hogy a magukat Dj-nek nevező fellépőik java része tehetségtelen huszadrangú senki, akik nem tömegszórakoztatásra, hanem inkább krumplipucolásra, meg sitt lapátolására alkalmasabbak inkább.

Ezekhez a valóságon alapuló tényeknek mégis mi közük van ahhoz, hogy én mit teszek vagy nem teszek???

Aki nem képes tisztességesen végezni azt amit csinál, az inkább vonuljon vissza, próbálkozzon más szakmában. Ennyi az egész, és a rave.hu bolsifórum vezetősége, meg a talpnyalóik igazán befejezhetnék már végre a rave stílus további lejáratását!

Ennyi az egész. Mit nem értesz még? Értelmes kérdésed, felvetésed nincs? Miért mindig ugyanazt a személyeskedős, értelmetlen marhaságot szajkózod? Itt nem az én személyem a fontos, hanem mások kártékony bénázása, meg profitéhsége. Ehhez nekem - a jogos felháborodáson és az oknyomozáson kívül - mégis mi közöm?

Time Unlimited 2009.08.07. 15:49:51

Hozzáteszem még az értetlenek, és a saját szemüknél tovább nem látók kedvéért, hogy eddig érdekes módón, egyetlenegy olyan post nem született, amely bebizonyította volna, hogy hazudok, és valótlanságokat állítok!

Pedig nyilvánvaló, ha öszevissza írogatnék hülyeségeket itt, akkor azokat bárki megcáfolhatná két pillanat alatt, ám erre eddig még kísérlet sem történt, pedig lassan egy hónapja üzemel a blog..

Vajon miért is van ez? Csak nem ugyanaz itt is a helyzet, mint a cigánybűnözés fogalmával, amit polkorrektség végett inkább elhallgatnak az illetékesek, mégis cáfolhatatlanul létezik, és mindennapjaink egyre ijesztőbb része?!

Lényegre térve, tehát az írásaim helytállók, csak éppen az érintettek - féltve azt a kis xaros valagukat, no meg a potyazsebpénzüket - kussolnak, SP meg még pár ügyetlen amatőr pedig jobb híján mindenáron a személyem elleni apró kis szurkálódásokkal, okostóni megjegyzésekkel igyekeznek vakvágányra terelniaz igazság - valljuk be, nagyon is túlterhelt - tehervonatát!

Hát gyerekek, most mit mondjak erre? Idézek egy idevalót nemzetünk egyik nagy klasszikusától, a szíveteknek oly kedves posztkomcsi 'úriembertől' egy igazán találó mondást!

"Ezt elkúrtátok. Nem kicsit, nagyon! Ekkora böszmeséget fórumüzemeltető már régen csinált...

:-)))
Szánalmasak vagytok. Bizonyítsátok be hogy valótlanságokat állítok, vagy lehet szépen a "falba fordulni" és kussolni. Ámen.

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.08.07. 15:58:05

Jó, akkor egy új kérdés: ha blaster átnevené a Neorave-et NeoUKHardcore -ra, akkor csendben maradnál?

Time Unlimited 2009.08.07. 16:03:17

Például lehetne ezzel is kezdeni..
Meg ki kéne szállnia neki is meg főleg Sündixnek az oldschool rave minden formájából, ugyanis az évek során bebizonyították már, hogy méltatlanok a múlt értékeit képviselni!

Nevezzék át a fosaikat, a rave.hu is szűnjön meg mint rave.hu, nevezzék át tápkór.hu-ra, vagy kit érdekel hogy mire.

Van itt még az országban jópár olyan ember, aki tisztességgel továbbvinné a múltat, és ezeknek a későbbiekben minden tőlem telhető segítséget meg fogok adni.

De a sültbolond komcsik koccoljanak le a rave-ről, pláne hogy úgyis magasról xarnak bele, ők már a tápkórból meg a heccápból akarnak profitálni.. menjenek, csinálják, áldásom rájuk, de rave nélkül!!

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.08.07. 16:21:11

Akkor asszem egy darabig még járni fognak az ujjaid :D

májker · http://www.rave.hu 2009.08.07. 18:12:04

ami nem is baj, legalább továbbra is töretlen lelkesedéssel csinálja az ingyenreklámot:D

tehát, minden kedves ravemaffia olvasót is várunk ma este a Diesel Clubba ---> www.rave.hu/Events/meeting3-flyer-medium.jpg

ravezed 2009.08.08. 18:53:54

@májker: Ott voltunk :D:D:D
SP: hatalmas UKHC szettet toltál, totál szétestem rá!
TU: blasternek tudomásom szerint nincs rendezvényszervezői végzettsége. Ilyen dolgokban egy papír nem sokat számít, te is kibérelheted egy napra mondjuk a K2-t, nem fontos DJ-skedned, elég, ha kiosztod a DJ-knek, mit játsszanak, és ha elvállalják, akkor lesz buli. Affene, megint átléptem a sci-fi birodalmába.

Time Unlimited 2009.08.09. 19:44:45

Zed, már megint tévedésben vagy, szokás szerint..
Engem nem érdekel, hogy Germely Felcsernek mégis miféle papírjai vannak, mert felőlem aztán egyre megy, hogy van-e ilyen irányú végzettsége vagy sem!
Az a lényeg amit csinál, márpedig azt meglehetősen rosszul csinálja, amit persze nem fog fel agyilag, de mit számít? Amíg van lóxar, addig veréb is van rá, itt erről van szó, semmi másról!

Egyébként meg 1000%, hogy egy oldschool rave buli megrendezéséhez nem a K2-őt, de nem is a dízelt bérelném ki, mindkettő alkalmatlan erre a célra, meg drága is. Aki akar, az talál ezeknél ezer jobbat is, aki meg lusta, vagy totál laikus, az meg kínlódjon csak ezekkel a rossz csehókkal, meg is érdemli... :-))

Time Unlimited 2009.08.09. 20:06:10

Aztán ugye épp itt az ideje egy laza kis összefoglalót írnom a péntek esti Meetingről, hiszen bár nem lehettem jelen, azért az ügynökeim megküldték a jelentéseket, itt van minden az íróasztalomon, elemzésük megtörtént.. :-))))

Őszinte részvétem Don Fütyinix irányába, aki "Nukleáris Hulladék" BájkeR és balfék Germely segedelmével annyira leamortizálta az egész hepaj alapból elkúrt színvonalát, hogy már neki sem tetszett igazán az általa (is) szervezett taknyászolás. Hát igen, tipikus példája annak, amikor a hóhért akasztják... :-)))

Egyébként meg csókoljon kezet Don Faxnix-nek a büdösszájú afrikai foltos hiéna, esetleg a népligeti aluljáró környékén lófráló, agresszív törpe jegyellenőr... :-DDDDD

Már előre látható volt, hogy az összemosott zenei stílusok, az oldschool nóták hanyagolása, és a kevés kivétellel igencsak tehetségtelen fellépők tevékenysége meg fogja hozni az igen keserű körtét, mint azt a Lenin-fiúk fórumán még az is olvashatta, aki nem akarta.... Mégis, mit vártak Sündixék, talán sült galambot a szájukba?

Bebizonyosodott ismét, hogy ezt így nem lehet csinálni, erről mekegtem már hónapok óta, amíg ki nem tiltottak ezek a kis amatőr bolsevisták a rave.hu-ról. Na, most megehetik amit főztek, ismét bebuktak a saját korlátolt hülyeségükön. Megmondtam előre, hogy ez lesz a vége, s lám bejött...

Mindenesetre már közel sem sajnálom, hogy nem lehettem jelen ezen az elbaltázott rendezvényen. Bónux és talpnyalói számára persze messzi, s ismeretlen tevékenységnek számít az időnkénti kemény fizikai munka, amit szombaton kora reggeltől estig végeznem kellett, és ez a "gyúráson" kívül, még elég szép pénzt is hozott nekem a konyhára. Nem bántam meg egy cseppet sem, hogy a pénzpocsékoló, idétlen balfékbuli helyett a pénzt hozó hétvégi melót választottam!

Egyedül csak a Futurewave-nek korábban beígért páleszozás elmaradását sajnálom, de ezt mindkettőnkre való tekintettel, amint csak lehet pótolni fogom! Pálesz - hálistennek - van doszt! :-D

Egyebet mit mondhatnék még? A germelyista viccfórumon Somapeti kiváló összefoglalót írt a tényekről, az egész terjedelmes hozzászólását nyugodtan bele lehetne vésni a Népliget aluljárójának díszburkolatába! :-DD

A többiről meg csak annyit: Én megmondtam előre, hogy ide vezet a lecsósjoghurtolás... Bóvlix és spanjai nem hallgattak rám, hát így jártak! Slussz-passz!
:-))
(lexebb öröm a káröröm, mert nincs semmi irigység benne..)

ravezed 2009.08.09. 21:55:30

@Time Unlimited: Jó, leszarom, hogy milyen helyet bérelsz, a K2 csak egy példa volt. Hogy lehet definiálni a rendezvényszervezőt? Aki rendezvényt szervez. Én tartok nemsokára egy (zártkörű) bulit, tehát én is rendezvényt szervezek. Ha te fogod magad és rendezel egy 100% oldschool bulit, akkor te is rendezvényszervező leszel. Ilyen egyszerű. De nem, te nem fogsz rendezni semmit. Mert nem akarsz.
Egyébként hogy is jártunk? Volt egy jó buli megint, én ezt vettem le. Lemaradtam valamiről? Mindegy, hülye germelykomenistazsidó vagyok, ez van. Én úgy szoktam hívni, hogy Time Unlimitedtől eltérő ízlésű, de ezen a helyen legyen germelykomenistazsidó. Egyszerűbb.

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.08.10. 12:42:10

Ezennel megfogadom, hogy amint megnyerem a lottóötöst, kibérelem a Budapest Sportarénát, 100% oldschool zenék fognak szólni, élőben lép majd fel Marusha és az Ultra-Sonic, sőt, Emmanuel Top is eljön majd egy szett erejéig. Természetesen a Neorave csapat tagjai is csak ilyen zenéket játszanak majd, a reklámokat a TV és a rádió is nyomni fogja, a buli pedig teljesen ingyenes lesz.
Mindemellett TU lesz az egyetlen, akit a biztonságiak nem fognak beengedni :DD

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.08.10. 12:42:50

(aki nem értené a poént, próbálok minél inkább rákosista lenni)

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.08.14. 20:27:17

A Scooter elkommerszesedett, tápkórt játszanak, nem vállalhatók :P

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.08.27. 20:39:56

Nagyon lelohadt mostanában a blogger úr :P

deadfly 2009.08.29. 19:15:21

@=[SP]=: biztos összejött neki az időgép...:D

Time Unlimited 2009.08.30. 22:06:39

Sajnos az időgép még nem készült el, de nagyban dolgozgatok rajta, a részleteit és egyes alkatrészeket a fentebbi fotókon lehet megszemlélni!
:-))))))))))))
süti beállítások módosítása