HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Szenzáció! A Neorave-botrány elkezdődött! Dodó, az önérzetében megsértett raver kitálal! Leleplező erejű nyilatkozat, az eddig hallgatásba burkolózó raver barátunktól!

2009.10.26. 12:50 Time Unlimited

Már régóta érik ez a botrány, de most szüretelhető a gyümölcse. Dodó, aki egy korrekt, becsületes raver sorstársunk, felháborodott azon hogy végülis ok nélkül kitiltották a rave.hu-ról, valamint hogy Germely Felcser és csipet csapata több ízben is inkorrekt módon viselkedtek vele szemben. Természetesen a Ravemaffia szerkesztősége örömmel ad lehetőséget Dodónak, hogy álláspontját nyilvánosság elé tárja, és ez által is elősegítsük a germelykomenizmus megszüntetését, de ez csak az egyik cél. A fontosabb, sőt a legfontosabb az, hogy azok akik eme kis történethalmaz főszereplői, észrevegyék már végre magukat kissé, ismerjék fel alantas és tisztességtelen húzásaik súlyos mivoltát, és sürgősen keressék fel akár az illetékes papot, akár a rabbit, és gyónják meg már végre a bűneiket!

Íme Dodó levele, amelyet egy az egyben, változtatás nélkül közlünk. Mindenki vonja le belőle a megfelelő konzekvenciákat. Ámen.

Hali Time!

Írtam egy kis történetet, ha érdemesnek tartod rá, akkor rakd ki a blogodra.

Már most tudom, hogy ezért sok anyázást fogok kapni, feltéve ha Time kirakja a blogjára. :-)

A címe: Dodó sok éves észrevételei a Neorave csapattal kapcsolatban:

Az egész csak azért lát napvilágot, mert én hittem neked Blaster, hogy betartod a szavad. Amiért ilyen voltál, én még olyanabb leszek. Hehe. Szóval, az egész történet igen régre nyúlik vissza, egészen a Rave Lovers bulikig. Aki tudja, hogy miről van szó annak, nem mondok újat aki meg nem annak teljesen mindegy. Ezek a bulik még Pilisborosjenőn voltak megtartva Blaster és Folli szervezésében. Igen családias hangulatban, ahol általában 40-en voltunk. Nem egyszer a társaság felét személyesen ismertem. Ezek tényleg jó bulik voltak. Akkor még valahogy Blaster és Protonic is beszélőviszonyban volt velem. Nagyon jól tudom én és akik ott voltak, hogy Protonic akkor nyalta be magát Blaster "barátunknak." Tényleg Blaster, RolandNOX miért hagyott fel az egész "gabberkedéssel?"

Emlékszel Protonic amikor odajöttél az egyik Rave Lovers-en, hogy a betévedt három cigánygyereket ne verjék össze, mert Te személyesen ismered őket, és ha őket itt bántódás éri, akkor téged otthon összecsapnak? Nem is bántotta őket senki, legalább is az én akkori ismerettségi körömből nem. Sok év elteltével meg nem is köszönsz, meg se akarsz ismerni?

Egyre jobban kezdtem a bulikban azt érezni, hogy ez egy benfentes társaság. Többször felhívtam Blaster figyelmét, hogy a buli nem róla és a haverjai haverjairól szól. (Lásd bulifotók, kb 10. ember ismétlődik rajtuk.) Ha meg igen, akkor legyen az egész zártkörű. Kettő féle képen lehet "bekerülni". Tövig nyalizol, és teljesen behódolsz valamelyiküknek, vagy nőből vagy, és valamelyik jó képességűvel szóba állsz. Igaz Blaster hol van Sweet Lil'N??? Amig veled volt, addig még a bulikon fel is léphetett. Azóta még vendégként se látom őt. Ne pislogjál bazdmeg, ezt az egészet saját magadnak köszönheted. Garantálom, hogy most kezdek majd igazán bedurvulni.

Egy kis kitérő 2006 nyarán történtekhez. Sikerült pár haverral Siófokra lejutni. Mit ad Isten ugyan abba a szállóban voltunk, ahol Lyn és barátnői. Valamelyik hajnalban sikerült is összeismerkednünk Lyn-nel. Aztán éjszaka iszogattam vele, kimentünk a Balaton partra sétálgatni. Beszélgettünk, sok mindenről. Emlékszel? Amikor a beszélgetés arra terelődött, hogy van-e barátnőm, akkor kicsit meglepődtem, mivel volt, meg egyébként is semmi nem történt. Se csók se semmi. Mindketten tudjuk, hogy csak rajtam múlt, hogy nem történt semmi. Mert vagyok annyira úriember. Utána meg amikor nincs ott a barátod a buliban akkor odajössz hozzám beszélgetni!? (2008. április 30.) Nyitottságról beszélsz, de köszöni nem jöttél oda legutóbb se. Nyitottság? Amikor szétrakod a lában maximum akkor vagy nyitott!

Na kit is akartam még kiosztani? Évekig (2004-2005) nem jártam buliba, mert kezdett a mainstyle és társai felé elmenni az egész történet. Személy szerint az ilyen fajta zenét nem szeretem. Aztán ismét visszatértem, ha jó emlékszem 2006 körül. Jött a ukhc, ami kezdte tönkre baszni az addig is benfentes "társaságot". Jöttek új emberek ez igaz. Itt jegyezném meg Szami (DiRrTy), elég szimpatikus lánynak tűnt. Egész jól elbeszélgettünk egy buli után, váltottunk pár e-mail is. Sikeresen bejölt az iwiw-en. Legutóbb ő sem köszönt, oda se jött, hogy csá, mi a helyzet. Egy picit gondolkozz már, hogyan fogsz Csepelről kitörni? Egyedül? Sok sikert hozzá. :-)

Egyenlőre ennyi, várom a válaszod, és a nyomozásod eredményét Blaster. Folytatása is lesz a történetnek. Mivel amint páran összeállunk, nem tudtok mit kezdeni velünk. Egyedül még le le nyomtok embereket a fórumon (meg kitiltotok), de az az idő már lejárt. Hamarosan ki fogom rakatni ide a levelezésünket, hogy mindenki tisztán lássa, hogy mit ígértél.

Dodó

 

 

4 komment

Címkék: botrány gyónás cirkusz kitiltás leleplezés dodó neorave hazugságok tisztességtelenség rave.hu germelykomenizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr701475970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Time Unlimited 2009.11.04. 22:04:10

Nagyon hallgat mindenki, úgy látszik vagy kevesen tudnak a Dodó által tollbamondottak hátteréről, vagy az összes "bűnös" sunyítva lapul..
No de várjuk ki a végét, újabb bizonyítékot szereztem Germely, és tevékenysége ellen, amely dokumentum bármennyire is ártatlannak tűnik, mégis azt bizonyítja: Itt valami nagyon nincs rendben! Valami gyanús, nagyon eltünedeztek az egykori Rave Lovers és Neorave bulik hívei, átadva helyüket a kisszámú belterjes talpnyalói társaságnak az Óbudai Felcserségben!

Természetesen amint sajtó alá rendeztem az anyagot, nyilvánosságra hozom a következtetéseimmel együtt!

Mailcímemen pedig várom azok jelentkezését, akik szintén megorroltak Germelyékre, és a rave.hu bagázs hamis prófétáira... szívesen fogadom azok elbeszéléseit, akikkel a nevezett társaság inkorrekt módon viselkedett, vagy a zenei irányvonal erőszakos (és névváltoztatás nélküli) elterelésével nem értenek egyet!
De figyelem! Csak leinformálható, valóságos történetek kerülhetnek bemutatásra, rágalmazás, mocskolódás, valótlanságok stb.. nem, mindennek utánajárok, és mindent ellenőrzök mielőtt kikerül!
A történetek kérésre, vagy elvárható esetben a valós nevek és helyszínek megváltoztatásával kerülnek publikációra, eleget téve ezzel a személyiséghez fűződő jogoknak, valamint a személyes adatok védelméről alkotott törvényerejű rendeletnek!

Elérhetőségem: timeunlimited78 csiga gmail pont com

Várom a Ti szíves közreműködéseteket is a germelykomenizmus elleni harcban, a színvonalasabb zenék és becsületesebb emberek érdekében!

Josse79 2009.11.05. 00:55:23

Ne csodálkozz Time. Elég csak a legújabb P.otonic Vs NA.G ügyre nézni a ra_e.hu-n. Bár én már nem sorolom magam egyik táborhoz se de mint anno ( Thunder,Terror,Gabberdome,Hellraiser ,Napalm Rave első darabjai volt pl a kedvencem.. stb hallgató bulizó)És mellette a jo öreg Happy hc és rave muzsikákat is hallgató "öregraver" elszomorodom hogy ami anno szinte egy mag volt "hardcore" és rave az így egymásnak feszül.De a szokásos tender látható ismét..Hogy melyik oldalnak van igaza már talán soha nem derül ki, de azért az mindent elmond ahogy 2 kritikus bejegyzés után,ami mondjuk úgy, nem élteti az egyik "rezidens ra_e-hu" emberkét,hogy elindult a hadigépezet. Egymás után írnak be a felháborodottabb-nál felháborodottabb emberek hogy hogy merészelik meg amúgy is ki az a masik beugro dj meg hol van a Discog-son meg Gugli-ba megnézték stb..Nos erre én pl mint olyan ember aki középiskolában csak azért vettem szereztem Free magazint mert abban Hel.-oh tol szerezhettem ,olvashattam,csipegethettem infókat ha emlékezetem nem csal persze előfordulhat.(Mi az hogy Hakke, Gabba,Gabber stb.Nekem Hel.
-oh nevéről ugrik be még most is az Atomc.apás, a Gabber-kin.dom. is Amikor a még most kritikával illetett és az olyanszintenfelháborodott!! megmondóemberek is mondjuk úgy nem voltak a cosmopolitan címoldalán mint ünnepelt celeb médiasztárok.Tehát érdekes szitu egy kívülállónak...Egy név a szinte "semmiből"(lehet hogy csak nekem semmi mert sok sok éve nem követem figyelemmel a gabber kultúrát) de egész fiatal korom Hardcore és egyéb vonzódása és kíváncsiskodása hozzá köthető,és vele szemben a ra_e.hu azzal a nos ne firtassuk létszámban mennyi kemény magjával és persze az elengedhetett-len megmondóemberekkel.Érdekes az hogy amíg a keményebb oldal le meri írni hogy mire gondol az üggyel kapcsolatban (nevezhetjük őt Őszinte embernek)addig a másik oldal liberális gépezete Udvari serpái ha úgy tetszike lindította az ellentámadást. Vicces és egyben elszomorító.Most is körvonalazódva látom azt a dolgot ami miatt sokan fordulnak el a ra.e -hu tol. Mégpdig amikor öszecsap a két rivális. Az " emberi elvek és a liberális innen onnan összeszedett és magamévá tett EGO"..És hogy szomorúságomat és dühömet miért nem írtam a ra.e.hu-ra? Nos mivel ha dönteni kéne a leírtak alapján én inkább a hardcore- oldalnak hiszek ezáltal mint stigmatizált public enemy ezer és ezer megmondóember és udvari serpái támadnának írásaikkal hogy hogy képzelem és egyáltalán..Úgy hogy nekem is vannak elveim,nekik viszont csak udvari bohócaik vannak mint bajtársak...akik egy csapatként mint a hiénák csapnak le ha valaki nem osztja azt a dogmát amit mindenkinek képviselni kell különben ő is public enemy lesz..Na ezért fogyatkozik a tábor.Lassan úgy járnak mint a Zsidesz. Hiába van Kövér "megmondóember" László egy rakattal köztük ha csak az a szent írás amit ők mondanak.ők úgy lassan 2 kézen megszámolható maggal.

Time Unlimited 2009.11.05. 23:51:33

Meglehetősen jól ábrázoltad a lényeget, de azért pár kiegészítést a magam részéről mindenképpen hozzátennék!

Először is, ez miatt a kis bolhacirkusz miatt igazából nem raverek és gabberek estek egymás torkának, ez az állítás nem állja meg a helyét, elég kiindulni a főszereplők személyéből... :-)))

Példának okáért mióta gabber a Germely Felcser Herceg által nagyban kaserolt Kotonik??? Még viccnek is rossz ez az elképzelés...

A Protkónikket védelmező hercegi talpnyalókat sem nevezném ravernek vagy gabbernek, közönséges megélhetési fórumozók ezek, ha balhé van mindig összecsődülnek, mint az eszelős tyúkok!
Gyakorlatilag az általam nem ismert, de mások által jónevűnek titulált Hello'h és NARG-os csapatának ugrott neki néhány rossz emlékezetű udvaronc, egy gyenge képességű amatőr Tápkór-Dj védelmében!
Már most az efféle eseteken nevetni kell, és kérni gyorsan egy kávét :-))), nem pedig beijedni hogy úúúristen, most mi lesz a raverekkel és gabberekkel!

Mert mégis mi lenne? Az értelmesebbje hátradől a fotelban és nevet egy jót, a felületesebbek meg xarnak bele az egészbe. Végeredményben mindenki jól járt, mert a nem kellően kvalifikált, ráadásul rossz természetű Kotonik Sertéscentrifugátor Mester helyett, egy minden bizonnyal nagyságrendekkel jobb képességű vendég Dj-t szereztek Helló-Bellóék!

Innentől akkor mégis ki nem xarja le, hogy mit bégetnek a Felcserség udvaroncai, köztük a szép szöszi fórumozó hölgyikének (az egyik ügyesen bazseváló fórumozó barátnénije egyébként) köszönni képtelen, ámde ezt a fórumon hülye szofista mellébeszéddel megmagyarázó Schündiksz királyfi és naplopói? :-)))

Igazából ezek az összecsapások, ha nem a rave és társműfajok színvonalát rontanák, nagyszerűen megfelelnének mint az emberi korlátoltság és dilettantizmus készkonzerv-kivonatai! Csak berakod a mikróba, és fél perc alatt kész a finom lecsósjoghurt, szórjál rá pár szem büdös sajtot, csipszet, igyál meg hozzá egy proli sört, és máris boldog leszel minimum három napig!

Ha másért nem, hát az elfogyasztását követő cifrafosás végett leszel örömteli érzésekkel átszellemülve, de hát akinek kényes a "bélése", az ne fogyassza a Germely-féle Multi-Kulti-Turmixkivonatot!

Hát erről ennyit. Szép álmokat mindenkinek, aki megérdemli.. :-))

Josse79 2009.11.06. 04:13:23

Time félreértettél. Én nem attól akadtam ki, hogy mi lesz a gabberekkel vagy a raverekkel.Hanem azon hogy a cirkusz alapját és lényegét most nem tekintve ismét mit látni? nos én ezt látom mint külsős.Valaki kifogást vagy esetleg kritikát mer beírni az elitosztagnak, és a megmondóemberek nekirugaszkodnak hogy bármi áron megvédjenek egy embert akit kritika ért.( Ha Hell-oh beír valamit és Pro. válaszol rá 2 commenttel rá vége az egésznek.De nem. Hell-oh akinek nevét Mo-n minden régi keményebb zenét szerető ember ismeri és vele szemben a hirtelenharagból és "sohanemszoktambeírni de ami sok az sok felindulásbol" beíró fogalmamsincs hogy kik mozdulnak be..Nos engem is a mosolygás kerülgetett a szánalommal együtt.Ha a sznobizmust oktatni lehetne....egy egész "Mindentudás egyeteme" rejtőzködik bizonyos internetes oldalakon.Olyan egyetem aminek a híre egyre csorbul,diákok fogyatkoznak ,a tanárok pedig nem foglalkoznak a hallgatósággal csak addig amíg azok betű-röl betű-re bemagolják a mindenkinek kötelező anyagot.Ha kérdést tesznek fel vagy a tanárral nem értenek egyet valamiben akkor összeül pikk pakk a rögtönítélő iskolatanács és elbocsájtják az engedetlen diákot hogy ő nem elég elit az iskolához...Éljen a liberalizmus:D:D
süti beállítások módosítása