HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

"És eljövél az hülyék királysága, hol az zakkantak uralkodának vala..."

2010.02.09. 16:02 Time Unlimited




Igen, ezt megmondá vala Jehova, és úgy lészen.. Elég belenézni időnként a mi kis szeretett germelykomenista gayrave.hu-nk éppen aktuális termésébe, és máris megtaláltuk a hülyék királyságát, ez vitathatatlan. A látottak megértéséhez minimális józan ész, a tulajdonképpeni olvasgatáshoz pedig jókora adag mazochizmus szükségeltetik. De sebaj, vágjunk bele, jobb minél előbb lenyelni ezt a piszkosul keserű varangyosbékát, egyszóval olvassunk bele a közelmúltban keletkezett eszmefuttatásokba, és pillanatnyi hangulatunktól függően sírjunk, avagy nevessünk a rendkívüli szánalmasságon, mely áthatja az egész webportál szellemiségét!

 Somapeti barátunk, az "Ősember", híres lemezgyűjteménnyel rendelkező, tiszteletreméltó öregraver, és sajnos szerfelett mazochista is az úr; Elég gyakran nekiáll vitatkozni a gayrave-bérencekkel, pedig ez teljesen felesleges. Elfelejti ugyanis, hogy disznóval nem szabad iszapbirkózni, hiszen még ha győzöl is, mindketten sárosak lesztek. És a disznó ráadásul az egész murit élvezni fogja! :-DDD
Egyszóval ősemberünk súlyosan hibázott, mikor (jelzem, teljesen jogosan!) ismételten szóvátette, hogy a Germely és Sündix által jegyzett, rave-nek behazudott bulik iciri-piciri ultramikroszkóp alatt érzékelhető jelentőségű oldschool része zeneileg nem teljesen konzekvens, hiszen szinte semmi másból nem áll, mint az unalomig játszott RMB, Dune, és Scooter nótákból. Germelyék szerint ennyi a rave, s nem több. Somapeti ezt nem így gondolja, ezt kulturáltan és közérthetően ki is fejtette a gayrave-n.

Bár ne tette volna!

Az összes nyomorult bérenc és talpnyaló rögtön a torkának esett, azzal a nagyfokú pimasz arroganciával, mely leginkább a frusztrált, ugyanakkor félművelt személyiségeket jellemzi. Természetesen nem maradhatott ki szeretett testvérnéném, Hámán Kató emlegetése sem, kinek hallhatatlan szelleme részére időnként átruházom gyarló biológiai manifesztációmat... :-DDDD

Tehát a talpnyalók jó szőröstalpú módra kollektíve oltogatás alá vették Somapetit, különösen egy "diundisu" elnevezésű furcsa karakterhalmaz, akinek gyanús körülmények közötti felbukkanása miatt nem tudom elhessegetni magamtól azt a piszok nagy gyanút, hogy diundisu igazából nem is létezik! Hanem Schündínó vagy Kotonik szívatja ezen a nicken ezt a halva baszott sakálbandát, miközben jókat röhög magában az orbitálisnak hitt poénján!

Ezúton is tisztelettel felkérek bárki szavahihető (tehát nem sündixbérenc) természetes személyt, aki már látta élőben diundisu-t, avagy legalább telefonon beszélt vele, hogy ennek tényét szíveskedjen a Szerkesztőségnek jelezni!
Ugyanígy mélységes szeretettel várom a nevezett diundisu személyes jelentkezését is, itt a Ravemaffia főszerkesztőjénél, hogy valóságos létezésének és személyazonosságának tisztázása után, némi pálinka vagy sör elfogyasztásával egybekötve, meggyőződhessek valóságos raverkénti kategorizálhatóságáról.

A mindennap a gayrave-re beírogatott "MAYDAY MAYDAY MAYDAY", és egyéb hasonszőrű elméncségek ugyanis cseppet sem meggyőző erejűek!

Ezen aprócska kitérő után térjünk hát vissza ismét a fővágányra, és abszolváljuk a megmaradt feladatok tömegét!

Nos tehát, felelősségem teljes tudatában ki merem jelenteni, hogy a Somapeti által nehezményezett Das Modul, Blümchen, Scooter, Dune, stb.. dalokan én is módfelett szeretem, kimondott rave-nak kategorizálom (bár abból a kommerszebb minősítést kapják, természetesen), és szívesen ugrálok rájuk igazi állat raver módjára.

De!

Ezek a számok agyonjátszva-agyonismételgetve, tehetségtelen fullamatőr Dj-k által elővezetve, alkalmatlan környezetben igenis már a könyökén jönnek ki az embernek, szánalmas dolog hogy Germely és bérencei csak ezt a pár unalomig nyüstölt slágert ismerik.
És az is felettébb szánalmas-nevetséges, hogy Somapeti teljesen megalapozott, szakmailag korrekt előterjesztését mindenféle huszadrangú f.sz-k.csög rikácsolva fikázza, ahelyett hogy kissé visszavennének a baromira nagyra nőtt arcukból, és elgondolkoznának azon is, hogy milyen jogcímen oktatnak ki olyasvalakit, aki már rave CD-kkel a seggén született!
Hihetetlen, hogy többszáz darabos CD-gyűjteménnyel rendelkező, 30 év feletti öregravereket olyanok próbálnak kioktatni, akik csak valódi indíttatás nélküli kocaraverek, illetve Germely Divatnagyherceg bérencei... ez komolyan mondom, már vicckategória!

Olyan ez, mintha Schumachert oktatná ki egy frissjogsis pöcsöstóni a gépjárművezetés mesterfogásairól.. :-DDDD

Gyerekek! Pofa alapállásba, mert így amit most műveltek, azzal magatokat járatjátok le, de nagyon! Tessék végre elfogadni, hogy nem a Sündix-Germely-tengely (Sünpajtás, Germely Felcser, kotonka, Májker, stb..) a raver-etalon. Éppen ellenkezőleg, ők sosem voltak raverek, mindösszesen kisajátították maguknak az éppen szabadon heverő, jobbsorsra érdemes prédát, aztán most meg ámokfutnak... Túl nagy falat ez nekik, sem képességük, sem indíttatásuk nincs hozzá, de a pénzéhség meg a plenyóskodás csakazértis "dafke" hajtja a jómadarakat.. persze a stílus, és a rajongók kárára!

És tessék elfogadni amit Somapeti ír vagy mond, rólam már nem is beszélve. Ott voltunk nyakig benne a jóban 93-95-ben, ki totál belemerülve ki kevésbé. De ott voltunk, tudtuk mi a stájsz, és a pusztulat éve után (1997) is tartogattuk magunknál csöndben-sunyiban az elektronikus zene legjavát.
Tartogattuk többek közt azért is, hogy hátha egyszer még visszajönnek a régi szép idők, iszonyat jó hangulatú bulik és remek társaságok formájában, mentesen a 90-es évek technikai és anyagi problémáitól.

Egyszóval rátok is gondoltunk, mostani gayraverek, nem csak magunkra..

Erre fel jöttek Germelyék, szétziláltak és leromboltak mindent, elüldözték a még meglevő ravereket, pocsék zenéket játszottak amiket rave-nek hazudtak, permanensen.. Ti pedig birkák, bégetve tülekedtek a főkolomposok után, beéritek a szemétevéssel is, holott lenne más alternatíva.. de nem, a koszos orrotokig nem láttok a Takonykórtól megrészegülve, néhány olcsó slágerrel meg vagytok véve kilóra!

A butaság játszik be ismét magasfokon.

És persze "közösségromboló" lettem először csak én, aztán meg már az Ősember is, és vajon miért? Hát azért, mert szóvá tettük a rave címszó alatt folyó moslékolást, a stílusidegen zenéket, és az igénytelenséget!

Érveinket épeszű módon megcáfolni eddig senki sem tudta, ezért azonnal jöttek a napi politikai életből jól ismert mocskolódások, a másik lejáratása, meg az idétlenül átlátszó "terelés", a mellébeszélések  tömkelege.
Azt mondom, gagyi a zene, erre jön a nyomorult szadeszes buziduma: "De háá mé' akarod szétrombolni a közösségünket???"
A fene azt a kommunista mellébeszélős mindenségedet, NEM ERRŐL BESZÉLTÜNK!!!!! Esetleg hülye vagy? Gondoljátok kis trógerek, hogy nem látok át az ócska trükkökön?

NE HAZUDJATOK MÁR ENNYIT, kedves gayrave adminok és bérencek!

Senki nem beszélt a közösségről, csak az általatok űzött zenei megtévesztésről, csalásról, és arról a gusztustalanságról, ahogy mocsok rossz mai zenéket maszulytok össze a birkáknak, miközben a normális embereket kigolyózzátok, a saját piszkos céljaitok zökkenőmentes elérése érdekében!

Még hogy ezek nem komenisták... .-DDDDDD Le sem tagadhatnák hogy azok, a Maszop hozzájuk képest kis pisis amatőrnek érezheti magát!


Diundisu, ha valóban létező személy vagy, és nem csak valamelyik elmeháborodott ősbolsevistának a reinkarnációja: Raver vagy? Annak érzed magad?
Mert ha igen, akkor gondolkozz egy picit.. biztosan EZEKKEL a vörös gazemberekkel akarsz bármiféle közösséget vállalni? Biztos hogy ők is raverek, ahogy te gondolod?
Biztos vagy te abban, amiket leírsz, vagy csak a csordaösztön után mész te is?

RaversNature, te pedig szégyelld magad.. Ezzel a névvel, ilyen beszólásokat tenni mint amiket megeresztettél.. én mondjuk kurvára de nem lennék rá büszke!

Réverek? Ezek? Vicc.... :-(((((

7 komment

Címkék: zene kommunizmus balhé hulladék rave kommersz rave.hu somapeti oltogatás

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr111742961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OldSkool 2010.02.09. 17:10:35

Bezony! Az egyik tanulság az, ha Bikini koncertre megyünk ne kiabáljuk, hogy Lekopodzsáj, mert hülyének néznek.

A másik pedig az, ha valaki Lekopodzsájt kiált ne magyarázzuk meg neki, hogy 20 éve nem köszönünk Lekopodzsájjal, mert meg lesz magyarázva könyörtelenül. :)

Tessék! Egy kisebb bizonyíték Diundisu és RaversNature létezésére:
www.youtube.com/watch?v=LbggLzMGInc

AmericanDJ 2010.02.09. 20:17:34

Time!

A Music Unity már egy ideje bezárta a kapuit...
Majd beszélünk.

bye

Anti mindenféle Dodó 2010.02.10. 14:33:30

Még mindig nem értem, hogy ha az ami van nem jó, miért nem mutatunk mi fel valamit, ami szerintünk a király? Mert tudjuk, hogy mindig ez az örökös ellenérv.

Mellesleg Blaster egész korrekt levelet, írt amiben sajnálattal közölte, hogy a log-ok alapján nem tudja egyértelműen bizonyítani, hogy ki és miért távolított el engem a rave-hu-ról.

Adminok:

Blaster
Főnix
Riker
Visual Angel
Protonic

Ez úton kérem a korrektség és a férfibecsület alapján, hogy aki a tettes, az jelentkezzen nálam e-mail-ben, és egy pár soros magyarázattal fejtse ki, hogy miért is. Senkinek nem fogom elmondani, mert engem a vér kötelez.

terrorgabber@freemail.hu

Time Unlimited 2010.02.11. 13:20:08

Dodó!

Azzal tökéletesen egyetértek, hogy mutassuk meg a gayravereknek, hogy minden szinten jobbak vagyunk náluk. Zeneileg, emberileg, stb..
Amúgy is mindjárt itt a tavasz, lehet programokat és bulikat szervezni, egyszóval a Ravemaffia nem fog unatkozni! :-))

De ettől még nem ártana, ha a gayrave.hu elsüllyedne szépen a bányászbéka valagacskája alá, és én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ez az *SZP-re leginkább hasonlító, full kompromittált hazudós tróger banda eltűnjön végre a jól megérdemelt Nagy Végtelenségbe!

És nekem nem úgy tűnt, hogy Somapeti kötött volna bele Diundisuba, ezt csak Sünkofa szajkózza, a valóság egészen mást mutat. Személy szerint nem bánnám, ha Diundisunak is megjönne az esze, és a Somapetivel való szájkaratézás helyett inkább idetolná a búráját közénk, akár csak egy sörözés erejéig.

Aztán majd eldöntheti ő is, hogy tovább akarja-e tolni (részben tudatlanul) Germely és Sündix elkúrós szekerét, avagy inkább távol marad tőlük!

Germelynek meg egy szavát se hidd el, akkor is hazudik amikor kérdez.. :-))) Ne gondold hogy nem tudja, ki volt az aki kitiltott téged, tudja ő ezt pontosan, de inkább lapít!

Kizárásos alapon Schündínó vagy Kotonik Sertésmester volt az elkövető, snóblizd ki melyik lehetett a bűnös közülük!
(Germely és Májkór gyáva, Visual Angel meg nincs érdekelve a kitiltásodban, ráadásul sztem ő egy normális fószer. Marad tehát Kotonka és Sünbáró. Válassz közülük! :-)) )

Abban meg ne reménykedj, hogy az illető vállalni fogja a dolgot. A gayrave munkatársai nem éppen a korrektségükről híresek, de ezzel ugye nem mondtam semmi újat?

Ne várj csodát királyfi, mert megöregszel!
:-DD

Anti mindenféle Dodó 2010.02.11. 15:49:14

Az igazat megvallva királyfi nem is, de báró az vagyok. :-)

Nagyon jól mondod/írod, jön a tavasz, és egyből egy eseményre invitálnék mindenkit:

ttt.tr.hu/naptar/tura.php?id=2655

Természetesen a 20 km-esre.

Mindenkit szívesen várok. :-)

GZ3n0n (törölt) 2010.02.12. 08:41:06

Bár már nem írok ide, de csak tudatom, lélekben itt vagyok.

Várom a GYÁR-i party-t, bízom benne, hogy sikerül majd megrendezni.
Az euro-szettet meg vállalom továbbra is. ;)
Nekem elég egy laptop meg egy keverő, én nem lassítok/gyorsítok, nálam a hangulat a lényeg és nem a "szkreccselős divatos mix-mix". :)

ganz team (törölt) 2010.02.13. 17:13:12

Én is várom azt a bulit...mondjuk ma éjféltől játszom a gyárban az industrial night-en...

Múltkor régi rave-ket is játszottam és nagyon bejött nekik...sokan odajöttek hozzám azzal az indokkal hogy a gyerekkorukat elevenítettem fel...:)
süti beállítások módosítása