HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Neorave Night netrádió, avagy a tápkór járvány terjesztője

2009.07.18. 12:42 Time Unlimited

Kedves Emberem!

Ez fertelem terjedelem lehetetlen?
NEM!!!

Meressszed szemedet, s neked elmekegem, eme rettenet veszedelmet!


Rengeteg szemtelen keretember, neked s nekem terjeszt kellemetlen szemeteket, melyeket zene helyett fejedbe beletesznek!

Kedden este jelen e rettenet, melyet Netes szerkezeteddel megszerzel egy szerveren.
Rettenet, melyet Germely Felcser megereszt, szemtelen elvekkel eltelve rengeteg lelket megkever, kellemetlen zene-fertelemmel germelyez, de nem lesz rendes veled, mert Germely Felcser egyetlen szerelme eme megkevert fertelem-zene!

Ne helyezd zene-elvedet eme elmebeteg keveredelembe, tedd Germelyt helyre, mert lelkedbe teljesen beleszemetel esztelen  s egyben zene-mentes beteg eretnek-eszmerettenettel!


Köszönjük kedves Mekk Mester az igazán profi állásfoglalást, de most írjuk le közérthetőbb formában, mi a probléma a Neorave Night 8időközben megszűnt vagy szüneteltetett) Internetes rádióadással!


A baj ott kezdődik, hogy aki ezt az egészet elkezdte, közel sem nevezhető korrekt és állhatatos embernek. Az illető lehet hogy eleinte valóban a rave zene népszerűsítésén fáradozott, de mindez már a múlté: Az egész Neorave Night rádió semmi másról nem szól már egy jó ideje, mint a modern gyors tánczenékről, így köztük az UKHC főként, de az utóbbi három adásban elképesztő módon teret nyert a talán még kommerszebb handsup stílus is. Amelyekkel semmi probléma nem volna alapesetben, de mi keresnivalójuk van ezeknek egy így vagy úgy, de rave-nek nevezett műsorban?

Dr. Germely, alias flaszterFUX, egy igazi jól képzett hazaáruló módján germelyezte át a műsoridő legjavát a megrögzött tápkóros, szellemileg kissé retardált Fütyinix elvtársnak, no meg persze a konténerbe csomagolandó nukleáris hulladéknak, Slájmkernek. Tehát aki ma bármiféle klasszikus rave nótára számít a (volt) Neorave Night műsorában, az jobban teszi ha sürgősen keres magának egy külföldi netrádiót, ahol valóban azt adják amit kell. És nem köpik szembe a közönségüket galád módon, mint Germelyék... :-(((

Még kiválóan emlékezék ama díszes kompániára, ami a kezdetek kezdetén létezett és rádiózott egykoron... Lelkes fiatalok voltak, akik valóban szerették a régi zenéket, egy kicsi, de jó társulat volt jelen, amikor még csak nézgelődtem hogy mi folyik itt.. Állandó nethozzáférés híján nem állt módomban aktívan bekapcsolódni a kis társaság életébe,  pedig akkor és ott kellett volna, lehet hogy ki lehetett volna ezáltal kerülni a Tápkór-terjesztőket és a germelyizmust. De sajnos ez nem így alakult.. :-((

Jött Faxnix, és beköszöntött a kommunizmus kora, a pórnép megkapta az ömlesztett Tápkórt, Germely barátunk pedig - megérezvén a pénzszagot, egy jó rabbihoz méltó buzgalommal elkötelezte magát az új hitvallás mellett! Megalakult a dogmatikusan tápkórhívő Sztálin-szekta rádiós tagozata, és innentől a rave zenének végérvényesen befellegzett!

És befellegzett azoknak is, akik szerették volna az egykori rave és hhc korszakot feléleszteni, még ha csak szerény keretek között is. Ezek az emberek szépen lassan lemorzsolódtak, eltűntek, a négyszázvalahány regisztrált tag még létezik valahol, a nagy ismeretlenség homályában.. Csalódtak, távoztak, és meg tudom őket érteni! Hogy én miért nem távoztam? Jó kérdés, ahhoz túlságosan is erőszakos f.szkalap vagyok egyfelől, nem szoktam vesztesként távozni sehonnan. Másfelől meg a rave stílus, az ahhoz tartozó életérzés és a 90-es évek iránt táplált igencsak erőteljes vonzalom sem engedi, hogy az ordas komisz gazemberek, elhülyült tápkóristák martalékául hagyjam, egyéni lustaság végett, mindazt ami szép és jó...
Tehát volt aki elment, de jöttek újak. Újak, akiknek nagyon csekély hányada a véletlenül idetévedt 'igazi' raver vagy gabber. Fiatalok jöttek ami nem baj, a gond abból adódik hogy nekik semmiféle zenei identitásuk nincs, túlságosan is mindenevők zenei téren, és nem rendelkeznek raver tapasztalatokkal, rave zenékkel.

Na ők azok a szerencsétlen agymosottak, akiket Bónuxék hülyítenek a tápkórral, amiről egy ismerősöm azt az igen helytálló megállapítást tette, hogy az nem egyéb mint jól felgyorsított kommersz mai popzene. Minden szám egy kaptafára készül, és kábé annyit is ér (büfff). Ezek a szerencsétlen agyhalottak meg azt hiszik a germelyista megtévesztés után, hogy ez a rave amit a rádióban hallanak. Gyerekek! K.u.r.vára de nem az, nem kell minden hülyeséget elhinni ennek a rákosista rablóbandának!

Megjegyzem a korrektség kedvéért, hogy ritkán ugyan de előfordult, hogy Germely Felcser időszakosan észheztért, és a sok basztatást megunva, egy-egy adást telerakott igazi oldschool zenékkel. Nagyon ritkán volt ez, és ilyenkor nem fukarkodtam a dicsérettel. De aztán megint jött Bóvlinix és Hányker, onnantól vége lett a dalnak, ismét Tápkór-támadás zajlott a hallószerveim ellen.. :-(((

És amikor ezt a lecsósjoghurtolást, az egy adásban öszeömlesztett oldschool és tápkór-trutymót volt pofám megreklamálni, megint én lettem az ügyeletes geci! Jött a beszólogatás meg a Rákosi-Kádár színvonalú fórumcenzúra. Ennyire futotta ennek a két főkolomposnak a rövid eszéből...
Az nem számít nekik, hogy közben a hallgatottság 4-5 fő aktív fórumos, és 8-10 passzív hallgató.. A szar zenék és a rossz értelemben vett amatőrizmus, a színvonaltalan módon lebonyolított, értelmetlen hülyeségekkel (Sün!sün!sün! beordibálások, stb..) tarkított adás, a súlyos beszédtechnikai hibák, a mindig meglevő műszaki problémák megtették a magukét, minden értelmes ember elpártolt a NN hallgatásától! Maradtak a hülyék, meg a magamfajta fanatikusak, de minek?

Germelyék nem tanultak az elkövetett hibákból, a Tápkór mellé újabban még a handsup stílust is benyomatták, ami aztán végképp idegen a rave-től, arra viszont képtelenek hogy nevet változtassanak. Rave-nek csúfolt fórum, rave-nek hazudott rádióadás, mindezek tele modern, kommersz tuctuczenékkel, legújabban már Peat Juniorral és hasonlókkal.. Mi lesz a következő lépés? Zámbó Jimmy összes, mint új rave felfedezett? Netán Nagyecsedi Fekete Szemek? Ezektől kitelik, ennyi ésszel és ilyen szintű szándékos germelyizmussal... :-(((

A Neorave Night-nak annyi. Még ha újra is kezdené Germely Felcser, akkor sem lesz a régi, és ezt Germely csak saját magának, meg a félkegyelmű elvtársainak köszönheti. Nem kellettek a konstruktív javaslatok, nem kellett a segítségünk, nem kellett az öregraverek lemezgyűjteménye.. Hát Germely koma, nekem elhiheted, szarból nem fonsz ostort, de ha mégis, nem csattogtatsz vele! Így jártál, és ezért ne engem vagy 'Kómapeti2-őt' szidd, mert csak Te, egyes-egyedül csak Te tehetsz arról, hogy az eredetileg jó elképzelésből ez lett.. Köszönd meg szépen Bónuxéknak, hogy sikeresen hazavágták a fos zenéikkel meg a pénzéhes önzésükkel a rave írmagját is idehaza, a destruktivizmus terén így együtt igazi világbajnokok vagytok!

Leülhettek, egyes.
Pont.

5 komment

Címkék: hazugság night amatőrök rave neorave tápkór moslékzenék germelyezés

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr381252992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

májker · http://www.rave.hu 2009.07.18. 16:02:32

ezaz, örülök hogy frissül a blog, még rengeteg kiaknázatlan téma van... javaslom a jövőbeni postok tartalmának esetleg a zsarolási rendszer kifejtését, amivel sakkban tartjuk dr. germelyt, továbbá remélem lerántod a leplet sötét pénzügyleteinkről is, hiszen azok a milliók (mit milliók, milliárdok!) nem maradhatnak nyom nélkül, amiket a bulikkal szakítunk!!:DDD

Time Unlimited 2009.07.18. 17:27:15

Hogyne, persze, nagyon vicces már megint valaki de sebaj!

Ne tegyük nevetségessé a dolgot, mindenki tudja hogy szó nincs itt ütősebb összegekről, viszont az is ordenáré hazugság, hogy a derék Tápkór-harcosok egy kanyit sem húznak a bulikon!
Pedig dehogynem húznak, egy rendezvényt (vagy többet) végig lehet csinálni stílus iránti fanatizmusból, vagy egyéb okokból.

A Neorave partysorozatnak egy külön cikket fogok majd szentelni, de addig is érjük be annyival, hogy itt az "egyéb okok" kategória az, ami fenntartja az egyébként szánalmas Neorave rendezvényeket!

Ezek az egyéb okok egy nem milliós vagy milliárdos összegű, de zsebpénznek nagyon is alkalmas pénzösszeg formájában képviseltetik magukat, egyrészt.
Másrészt meg az illetékes elvtársak exhibicionista hajlamainak, nem létező "nagyemberi" pozíciójuk mások előtti promotálásának véghezvitelében manifesztálódnak!

Röviden tehát: Némi lóvé + egy kétes értékű közismertség végett csinálják, szó nincs itt nagy pénzekről, még tréfának is szánalmas milliókat emlegetni! Egészen egyszerűen a rossz egoizmus meg a különösebb munka nélkül megszerezhető kis mellékjövedelem izgatja Sündix és klaszterKOX fantáziáját, ezt féltik tőlem amikor a talpnyalóikkal ellentétben ki merem mondani nyíltan a valóságot!

Júdás is szaré'húgyé' árulta el Jézust, Germelyék is ugyanezt tették a rave-vel. Remélem meg is veri őket ezért a Jehova, igazán rászolgáltak kétséges tetteikkel!

Time Unlimited 2009.07.18. 23:45:26

A csúsztatások nagymesterei, avagy: Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja....

Mindig élvezettel olvasom azon egyének erőlködéseit, akik igyekeznek X vagy Y cselekedetei mögé ügyesen és álságosan belemagyarázni a valóságtól teljesen elrugaszkodott elképzeléseiket, amelyek bár első olvasatra hihetőnek tűnhet a kívülálló számára, azonban a tények teljességgel mást mutatnak!
Bizony, ilyenkor legalább fel kell kötnöm ama bizonyos erősen elhasznált tundrabugyit, és végre nem olyan retardált agyhalottakkal kell szellemi párbajt vívnom, akik össz benyögése kimerül a "Most miért jó neked tönkretenni az egész partysorozatot?" "Miért kell megosztanod a (nemlétező) jó kis közösséget?", színvonalú kérdésfeltevésben, illetve hasonlóan értelmes és előremutató interakciókban!

Valóban, az általam eddig csak névről ismert Mercenary összehozott rólam egy teljesen téves alapokon nyugvó, a rave.hu irányába súlyosan elfogult irományt, hát kínos kötelességemnek érzem hogy a felmerülő kételyeket eloszlassam, és az általa nyilvánosságra hozott félreértéseket és csúsztatásokat megcáfoljam!

Ha jobban belegondolunk, a szerzőnek addig konkrétan igaza is van, amíg azt állítja hogy sikerült meglehetősen erőteljes módon ottragadnom a 90-es években, holott jelenleg 2009-et írunk. Ez tény, nem is titkolom, hiszen büszke is vagyok ezen 'ottragadásra', ráadásul hála a jó Istenkének ezzel nem is vagyok egyedül.

De ha a többi állítását nézzük, azok nem állják meg a helyüket, az egész kitaláció csak egy szánalmas próbálkozás a teljességgel hitelét vesztett rave.hu és a Neorave partysorozat renoméjának helyreállítására. Ez a tevékenység nem más, mint értelmetlen szerecsenmosdatás, ezt valószínűleg a szerző is jól tudja, de azért csak próbálkozik! Bár lehet hogy magam ellen beszélek, de ezt az igyekezetet becsülöm, kár hogy nem éppen a jó ügy mellett kötelezte el magát Mercenary barátunk...

Egy idézet eme gyöngyszemből: "Aki viszont ennyi idő sem volt képes kikeveredni ebből az időkapszulából, komoly frusztrációkkal kell, hogy rendelkezzen, ha még mindig nem tudta feldolgozni a felnőtté válással járó összes komplexusát. Ez jól kiviláglik Time Unlimited minden egyes megnyilvánulásából, aki addig feszítette a húrt, míg ban nem lett érte a jutalma a rave.hu oldalán. Egy olyan emberről beszélünk, aki képtelen elfogadni azt a tényt, hogy a zene szüntelenül változik, stílusok születnek, halnak, alakulnak át gyökeresen, és ezért nekitámad mindenkinek, akinek kicsit is köze van a Neorave partysorozathoz, és nem ítéli el zsigerből a UK hardcore legitimitását."

Hoppá-hoppá, itt valami nagy baj van! Hogy kerül képbe a felnőtté válás, bármilyen szinten? Tehát ezek szerint mindenki, aki ragaszkodik a mára már elavultnak tekinthető kedvenc zenei stílusához, az mind szellemi fogyatékos, akiknek súlyos komplexusaik vannak.. Hát ez szép gondolatmenet..

Tehát ezen az alapon agyilag megrekedtnek tekinthető például a Fenyő Miki is, aki ifjúkora rock and roll mániáját az USA-ból hazahozta, itt több sikeres együttest is alapított, és jelenleg is rengeteg fellépéssel rengeteg pénzt keres. Olyan rendezvényeken, ahol 40-50 éves emberek, köztük vállalkozók, értelmiségiek, stb... nem kevés pénzt feláldozva, vígan mulatoznak a 60-as 70-es évek slágereire! Igen, Fenyő Miki egy retardált komplexusos hülye, aki mellesleg kilóra megvehetné bármelyikünket... :-))

Szintén egy időben és szellemileg visszamaradott figura a legendás Beatles nem kevésbé legendás basszusgitárosa, Sir Paul McCartney, akinek raver létemre - minő meglepetés, ugye? - magam is nagy tisztelője vagyok, szinte minden megvan tőle ami valaha is megjelent. Ez a tehetségtelen, visszamaradott, koldusszegény hajléktalan ember ugye manapság is az utcasarkon gitározik egy üveg Guinessért, ezt ugye mindannyian tudjuk.. :-)))))) Neki is csak ennyire futotta a nagy visszamaradottságban, a kutya sem kíváncsi rá... kivéve azt a pár százezer rajongóját, akik minden turnén ottvannak, fizetnek, buliznak, jól érzig magukat. Az öreg csak a saját számait játssza, ezek mind régi stílusú, egyáltalán nem modern vagy újmódi dalok... De érdekes, ugye?

De most beszéljünk végre arról is, hogy a zenék, a stílusok folytonosan változnak.. állítja ezt Mercenary, és ebben ismételten egyetértünk. Változnak hát változnak. Változzanak, kit zavar? Engem ugyan nem..

Engem csak az zavar amikor zenei identitás nélküli emberkék, vidáman kisajátítják egy mára már megszűnt elektronikus rétegzene elnevezését, aztán eme kulcsszó mögé bújva ízléstelen, a valódi rave-hez közesosevolt zenékkel bombázzák a nagyérdeműt. És igen, ha ezt a pofátlanságot valaki szóvá meri tenni (kulturált formában) akkor jön a személyeskedés, a beszólogatások, majd végül a kitiltás. Hihetetlen, még ezeknek a csirkefogóknak áll feljebb, holott ők élnek vissza a közönség jóhiszemű tudatlanságával, meg a magamfajta öregraverek segítő szándékával..mekkora pitiáner senkiháziak ezek, édes jó Istenem!

Sosem zavart, hogy létezik UK-Hardcore, freeform, handsup, számomra nincs jelentőségük pro vagy kontra, vannak és kész. Engem elvileg nem érintenek, nem járok olyan szórakozóhelyekre ahol ez megy, nem vásárolom ezen stílusok kiadványait.
De amikor a funkcionálisan analfabéta germelyisták rave elnevezés alatt nyomatják a mit sem sejtő szerencsétlenek arcába a fenti, a rave-vel semmiféle párhuzamot nem mutató stílusokat, na ott egy picit agyhúgykövet kap még egy nálamnál birkatürelműbb ember is!

Ismétlem: Semmi probléma az UKHC és a többi nemtommicsoda létezésével, de ez NEM RAVE, akkor mit keresnek a rave.hu-n, a NeoRAVE Night-ban, a NeoRAVE partysorozatban, stb???
Nem is értem igazából, hogy ezt miért kell megmagyaráznom, minden értelmes ember pontosan tudja hogy miről van szó! Nyilván egy ukhc.hu-n, freeform-hu-n nem fogok azért óbégatni, hogy ugyanmár játsszanak nekem Marushát, és nem fogok pisztolyt a mucsaröcsögei Dj Furunkulus fejéhez sem, hogy Peat Junior helyett inkább toljon Alien Factoryt.... Teccikérteni?

Viszont ha rave, akkor legyen rave, márpedig 1997 óta nincs rave előadó egyáltalán, a régiek vagy visszavonultak vagy átnyergeltek a kommersz irányzatok valamelyikébe. Tehát ha rave zenét akarunk hallgatni, csak 97 előttről választhatunk trackeket, ha tetszik ha nem ez az igazság! De ahol nem játszanak rave-t (vagy csak nagyon korlátozott mértékben, alkalmilag), ott miért szerepel az elnevezésükben a rave szó? Ja hogy parasztvakítás megy ezerrel, már vágom! :-((

Újabb, remekbeszabott idézet barátunktól:
"Az, amin mások vihargyorsan tették magukat túl az ezredfordulón, ő még mindig végeláthatatlanul rágódik."

megaLOL!!!
Ki rágódik kispajtás? Élem az életem, jó nekem mert élvezem, itt van velem 140 db CD (gyári, rave és dancefloor legjava, 97 előttről), kismillió tömörítvény DVD-ken, iszogatok, csajozgatok, néha dolgozok egy picit... :-)) És oltom a hülyéket, meg a haza (zene) árulókat! :-DD Szedem összefelé a jóféle retro bulikhoz szükséges technikát, a spanjaim megvannak jó sokan hálistennek, mi kell még? Én nem vagyok nagyravágyó mint Sündix és Germely, inkább a kevés jót választom mint a sok szart, inkább bulizgatok 50 jófej emberrel régi zenékre, mintsem száz-százötven ipari hulladékkal mindenféle összevegyített rohadalomra... Egyéb kérdés? :-DD


Idézet:
"Tény, hogy a mai angol zenék úgy szarok, ahogy vannak, és valóban csak szőrmentén emlékeztetnek a régi happy hardcore-okra, de még mindig az általuk képviselt életérzés áll a legközelebb hozzá."

Na ez ám az életérzés, a drogosok meg a lézengők, az egyikből átlag 5 db ugrál egy Neorave partyn, a másik fele meg vagy 40-50 fő, iszik, vagy lófrál, vagy csak néz ki a fejéből.. Ez ám a fasza hangulat, ezt így kell csinálni gyerekek! Igazi Mesterek vagytok! :-)))))))))))

És egy újabb csemege:
"Valahol megértem azonban a rave.hu fórumozóit, valószínűleg én se nézném jó szemmel, ha valaki arról trollkodna minden egyes topikban, hogy a mai hardcore nem hardcore, s csak az az oldschool az, semmi más. Ezt ideig-óráig lehet tolerálni, bízván abban, hogy ha twittre tesszük az egyént, előbb-utóbb megunja, de az ilyenek sajnos nem állnak, hisz valószínűleg semmi máson nem tudják levezetni zátonyra futott életünk minden búját-bajá"

Hi-hi-hi-hi-hi.. :)))
Elhiszem hogy egyfelől a zenei dolgok terén, sokaknak fáj a kendőzetlen igazság, amit volt pofám világgá kürtölni. Bizonyára szar érzés lehet az érintetteknek a Netes nyilvánosság előtt szembesülniük a saját droid megnyilvánulásaikkal, a rákosista módszereikkel. De nekem is szar érzés volt több, olyan rave-nek aposztrofált buliba elmennem, ahol igazi rave zene alig volt, ami meg mégis az a legfosadékabb remix ami csak létezik, rossz minőségű hangtechnikán, hangulattalan becsoffadós helyen, gyenge képességű lemezlovasok által elővezetve. Talán így már kvittek vagyunk, drága felebarátaim!

Arról is beszélhetnénk, hogy kinek futott zátonyra az élete... Nekem tetszik ez a kis zátonyom, majdnem mindenem megvan ami kell, egy kicsit több pénz jöhetne mondjuk, no meg az a hawaii-forma csajszi, aki egy medenceparton napozik kék bikiniben, tele van vele plakátozva fél Büdipest.. na őt még elfogadnám ide a kis zátonykámra! :-DDDD Igazából majdnem mindent elértem amit akartam, vannak komoly terveim a jövőre nézve is, alapvetően elégedett vagyok magammal.

No de nézzük csak a többi zátonylakót... Sündix, aki mellett egy normális nő se marad meg, annyira erőteljesen kretén tud lenni, egyre gyakrabban.. Ő mit tud felmutatni 29 évesen? Családot, egzisztenciát, gyereket? á dehogy, csak a tápkórját! Ugyan már, ne röhögtessetek..
Aztán Germely, alias fasterBUX.. hová is lett mellőle az a Lil'N, vagy hogy is hívták a volt nőjét, aki még kevert is zenét időnként? Ő is komoly karrierista, a nevét remekül fémjelzik alig hallgatott Netrádió adások, valamint (a lenyúlt létől eltekintve) veszteséges és színvonaltalan Neorave partyk...
Vagy itt van a (nem csak) számomra rendkívül ellenszenves, tehetségtelen Kotonik, aka Dj Tróger, őt is meg lehetne kérdezni, vajon mire vitte? Néhány hülye hallgatja a rossz zenéit, de még többen mesélgetik azt az igazi csúcsérzést, amit egy vérbeli lemezlovas átélhet, és Trógernak sikerült is: Egy kis putris szórakozóhelyen az össz közönsége kábé 20 kopasz, rászístáfásísztá fiatalember volt.. :-)) Ez igen, ehhez már tudás kell, mint ahogy a raverek (raverek??) közé legutóbb beeresztett Peat Junior remixhez is nyilván ez kellett.. Meg nem kevés igénytelenség...

Germelyt és Trógert ritkán kérdezik ama színvonal eseményről is, amikor egy vecsési bulin két fórumtag agyon akarta ütni egymást valami nem tom micsoda miatt, hőseink pedig csak álltak mint egy nagy megmeredt igáslói nemiszerv. Hát igen, mert egy igazi jó Neorave partyhoz egy frankó kis fájghtolás is hozzátartozik.. ez az este csúcspontja!
Szánalmas barmok.. :-((

És ezek az amőba szinten élő figurák akarnak engem kioktatni, no meg elhallgattatni. Közröhej, kéremszépen...

Mit tehetnék még ehhez hozzá? Igazából semmit, az érintettek saját magukat járatták le eddig is. Nekem nem kenyerem a rágalmazás, csak azt állítom amit tudok is, és mint egyenes ember, bárkinek a szemébe meg merem mondani a véleményemet. Innentől kezdve igazán nincs miről beszélni, ha Sündixékben lenne egy molyfasznyi betyárbecsület, elnézést kérnének tőlem a gusztustalankodásaikért. De ezt nem fogják megtenni, mert akkor összedől ez a Neorave-kártyavár, holott már így is rogyadozóban van..
Tény, hogy a földrengést én indítottam meg, de hát ha ennyire szar az egész épület, akkor legjobb volna az egészet szanálni, talán majd egyszer másvalaki, máshol, tisztességgel újrakezdi!

Addig meg béke a rave poraira.

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.07.19. 22:22:27

De Mester, könyörögve kérünk, hogy tanítsd a tudatlan embereket! Ne csak prédikálj puszta tanokat, az egyszerű ember szemét a kézzel fogható bizonyíték nyitja fel!

Mutass fel valamit, tégy csodát, hogy KÖVETHESSÜNK!
süti beállítások módosítása