HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Más tollával ékeskedni nem szép dolog! Figyelem! Upgrade-elve!!!!!

2009.10.11. 23:53 Time Unlimited


.. és ezt akár egy indián harcos is mondhatná, az egykorvolt Vadnyugat valamelyik névtelen helyi hőse, aki saját ügyességével és bátorságával megszerzett érdemeire jogosan büszke, és lenézi azokat a gyáva és jellemtelen vörösbőrű avagy sápadtarcú csavargókat, akik "messziről jött ember azt mond amit akar" alapon mások hőstetteit a sajátjuként állítják be, a meg nem érdemelt dicséret bezsebelése végett!

 

Kedves Olvasóim, ha eddig nem találtátok ki, akkor most segítek, egy újabb nyavalyás kolhozjampec alá szándékozok befűteni, jól képzett Belzebúb módjára, hiszen a célszemély létezése bármennyire is pitiáner fogalom az élet hatalmas színpadán, attól még az illető igazán megérdemli a forró olajban főzést! Vagy talán az európai kultúrkör hiedelmei helyett válasszuk inkább a sokkal gyakorlatiasabb indián kivégzési módszert, a kínzócölöpöt?

 

Hááát, ez igazán nehéz kérdés, a nyájas Olvasó belátására bízom, hogy mit tenne legszívesebben a delikvenssel! Nekem végülis igazán mindegy, hiszen feketén-fehéren bizonyítani tudom állításaim valós mivoltát, így a kolhozjampec - ellenes megoldások kidolgozását - totális elfogultság okán - inkább nem szeretném vállalni!

 

Természetesen ismét a germelykomenista csibész gazemberfórum egyik kevéssé gerinces tagjáról szól ez a mai kis történet, aki bizony álnok módon visszaélt azzal a fene jó szívemmel, és a tőlem kapott ajándékot - annak megköszönése helyett - a saját huszadrangú besorolásának renoválására használta fel, persze a Sündix - Germely - tengely irányába tett talpnyalás, és a feltűnési viszketegség okozta súlyos kórtünetek realizálása végett!

 

Történetünk szeretetreméltó hőse azt a korábban tett, könnyelmű és ostoba ígéretemet használta fel saját céljaira, miszerint már - már hitoktatói szinten szerettem volna az oldschool rave 'igéjét' terjeszteni, és evégett válogatás DVD-ket osztogattam az erre jelentkezők között.

 

Ez persze nem mostanában történt, hiszen akkor még én is tagja voltam az azóta vörös ködbe burkolózott rave.hu-nak, és éppen hivatalos voltam életem első, s valszeg utolsó megjelenésére is a Germely Felcser Herceg vezette Neorave Night Netrádióban! És pont előtte volt egy Neorave buli, ahol két személy részére adtam át remek DVD válogatást a legféltettebb kincseimből. Egyikük rendben meg is köszönte, vele nincs is semmi probléma. De a másik.. :-(((

 

A másik semmi egyebet nem tett, mint hogy a TŐLEM kapott lemezről összeírta a szerinte legjobb számokat, csinált róluk egy szép kis listát, és pont abba a Neorave Night adásba ahová én is hivatalos voltam, elhozta mindezt és úgy adta elő, mintha ezeket a zenéket ő szedte volna össze a nagy semmiből, hatalmas küzdelmek árán!

 

Ott és akkor nem szóltam egy szót se. Nem akartam botrányt, meg úgy voltam vele, hadd örüljön a hülyegyerek, ha már egyszer nincs másik sikerélménye az életben.. És nem tettem szóvá, hogy a Germely által időnként lejátszott, a komcsifórum közönségének totál ismeretlen Paella-303 - La Musica Latina bizony nem RatyiRévertől származik, hanem tőlem! Bizony áááám, a ván marha TU papa a saját CD gyűjteményéből szedte elő ezt a nótát, eredeti gyári CD-ről, és bizony rajtam kívül ez csak Somapetinek volt meg akkoriban! Senki másnak! És Somapeti akkor még nem hozott Germelynek zenét, egyetlen egyet sem!

 

Tehát a sokak által kedvelt La Musica Latina és még rengeteg ismeretlen ódckúl zene TŐLEM!!! származik, aki kételkedne annak szívesen megmutatom az eredeti gyári CD-ket a gyűjteményemben, amik ékesen bizonyítják annak tényét, mennyire silány és jellemtelen figurák működnek a germely.hu-n, és mekkora aljas és piszlicsáré talpnyalók ezek az önállóan létezni képtelen senkik!

És hogy ez most miért is került elő? Idézek a germelykomenista fórumból egy hozzászólást, ami nem kerülte el a figyelmemet:

"Örömmel hallottam, hogy nemrégiben újraindult a műsor! :)
Kedden este ráérek, vinnék rengeteg óckúl muzsikát, főleg olyanokat, amik még valószínűleg nem voltak. :)"

Olléééé árrivá, lá Buziká Fákkiná, ollé árrivá!!

Remélem még jó sok ódckúlt talál drága barátunk a tőlem kapott DVD-n, igazából felesleges is megemlítenie, hogy ennek a lemeznek az anyagát sajátkezűleg válogattam össze. Tedd fel a kamu tollakat seggcsókos barátom, legyél büszke nyugodtan a TU papa lemezeire, meg a 'Ravezoli' (én csak így hívom a 35 körüli, nagydarab, vidéki réver cimbit, akit évek óta nem láttam már, és rengeteg zenét kaptam tőle) jóindulatára hogy megosztotta a világ legpofátlanabb balfékjeivel is a kincset érő archívumát... :-(((

 

És nyugodtan legyél büszke az általam készpénzért vásárolt rave válogatásra is, ahonnét a Paella-303 elindult germelykomenistákat hódító körútjára. Felesleges megemlíteni, hogy ez is tőlem származik, én adtam ingyen és bérmentve, raver barátságból azt a DVD-t, hogy más is élvezhesse ennek örömeit. A pofátlan visszaélés lehetősége még csak eszembe se jutott, én naiv lélek.. :(((

 

De tanultam az esetből, és azóta tőlem aztán senki, semmilyen zenét nem kap. Dolgozzon meg érte, szenvedjen meg érte ahogyan én is tettem, több százezer Ft-om benne van már a lemezgyűjteményben, rengeteg alvásmentes csoffadt éjszakám a ritkaságok letöltögetésében. Hát ezeket a 'tollakat' nem fogom pofátlan büdöslábú indiánok kezére adni!

Uff, én anyáztam!


és a folytatás: lement az adás, pofátlan barátunk természetesen elővezette a tőlem kapott zenéket, amiknek a terjesztésére kurvára de nem adtam neki engedélyt.. jól mondta Somapeti, azt a DVD-t a delikvens otthoni hallgatásra kapta meg, nem pedig azért hogy nyilvánosság előtt a pöcsét verje rá.. :-((


Ez kábé olyan, mintha a kollégámtól elkérném a nagy fekete 740i BMW-jét hogy pár napig járhassak vele, aztán bemennék mindenhová ahol a kollégám is megfordul, és megpróbálnám elhitetni hogy a Bömös igenis az enyém, én vettem, tehát innentől én v.ok a jani!


Szánalmas ez a magatartás, pláne az érintett élő egyenes adásban elhangzott "Öszödi beszéde", ahol volt pofája kijelenteni hogy ő a "köz érdekében" cselekedett, jóhiszeműen!


Mi mást mondhatnék erre, mint azt hogy Gyurcsány Takarodj!!!!!!

Ki mondta neked kicsi zellergumó, hogy én nem tudom bevinni Germelyhez ezeket a zenéket? Ki mondta neked, hogy ezt a DVD-t azért kaptad, hogy a tisztességet, a betyárbecsületet, és a szerzői jogokat megsértve nyilvános adásba bevigyed őket?

A másik ajándékozott érdekes módon, nem élt vissza azzal amit kapott. Ő amúgyis egy tisztességes pali, nem úgy mint egyesek. Kár összevissza hazudozni Kurcsánymódra, SOHA de SOHA sehol nem említetted Zeller barátom, hogy ezeket a nótákat tőlem kaptad!


Amely nóták többségének eredetijét bármikor be tudom mutatni, eredeti gyári CD-lemezen, köztük a Paellát, meg az Attention Dimension-t is! Na most nagy kuss várható, ugye elvtársak? :-))) Még hogy a köz érdeke..közröhej, és a pofátlanság netovábbja, na jó, megértem hogy ott helyben kellett egy hatalmasat hazudni, vöröslő fejjel, mindenki füle hallatára.. szép gyerek vagy mondhatom!


Te meg Germely, korábban helytelenítettem hogy AmericanDj lefasszopózott téged ezen a blogon. Finoman is, de rendreutasítottam őt, de sajnos nem kellett volna.. Igaza volt ugyanis! :,((((((((


Te is pofátlanul hazudsz, mert pontosan jól tudod az előzményeket, tudod hogy kinek és mikor osztottam DVD-ket, és azt is tudod hogy az osztás utáni adásba is már megjelent Ratyiréver, aki addig soha semmiféle zenét nem hozott, pláne ilyen mennyiségben.. Érdekes, hogy miután megkapta a lemezt, hirtelen mennyi sok adásba való zenéje lett hirtelen, hát nem csodálatos ez???

Holott jeleztem hogy hozok sok zenét, de hát értelme nem volt, kiskancsó barátunk rögtön elibém pofátlankodott, mint nyugdíjas mamzer a hentesnél a sorban. És máris elkezdett rajoskodni azokra a zenékre, amelyek létezéséről pár nappal azelőtt még fogalma se volt.. Hát nem érdekes és önmagáért beszélő ez is? :((((


Elmész te is a mauzóleumba mumifikálva, Germely barátom. Hazudsz mint hat zsebigyurcsány, ha én most beállítottam volna hercegi lakodba adásban résztvenni, tutira szíttad volna a fogadat, jó eséllyel be sem engedsz. Ráadásul én is meg Somapeti is kismilliószór kínáltunk neked ódckúl zenék tömkelegét, de neked nem kellett.. Az összeharácsolt nótákat viszont elfogadod Ratyirévertől, aki nulla munka és együttműködés módszerével, ajándékba kapott zenékkel arcoskodik.. Akkor most hogy is van ez? Ki megint a hülye??


De egyvalamit remekül élvezek, mégpedig azt, hogy te, Germely Felcser Herceg, Schündínó, és még páran hogy be vagytok fosva tőlem! :-DDD Ez annyira jól mutatja, hogy mégis kinek végképpen rossz a lelkiismerete.. Megjelentem mint Sztálin elvtárs, pedig igazából semmi kedvem nem volt hozzá, és mégis milyen frenetikus hatást keltett kikerülhetetlen megjelenésem! :-)))


Rögtön akadt egy hülye aki beregelt Hitler a náczi néven, rajta is és a debil szövegén jót nevettem! Vagy Sunyifix volt vagy Protkónikk, de igazából egy cseppet sem érdekel melyik félnótás volt ez, nem számít, hiszen az illető saját magáról állította ki a szegénységi bizonyítványt!


De azt bírom nagyon hogy amint megjelenek, a rave.hu Központi Bizottsága azonnal felköti a Liberóját, úrrá lesz rajtuk a rettegés, mindenki belerondít egy rostosat a pelenkájába, aztán gyorsan bezárják a regisztrációt a fórumon, és kivágják a nickemet. Ez a magatartás annyira de annyira szánalmas, és annyira jól jellemzi az egész belterjes posztkommunista szisztéma szerint működő bagázst, hogy ez már paródiába illő cselekménysorozat, tokkal-vonóval!


Mindenesetre ma ismét jót nevettem Germelyék jellemtelen fostosságán, és mélységes szánalommal viseltetek Ratyi Raver iránt, akinek a más tollával való ékeskedés az összes öröme.. Kívánom, hogy soha ne legyen neki ennél több élményben része!

Ámen.

 

p.s. Most nagyon -nagyon gettzi leszek. Nekem már a képen látható United Ravers album is megvan. És nem adok belőle senkinek. Köszönetnyilvánítás végett tessék Ratyiréverhez és Germely Felcser Herceghez fordulni!

34 komment

Címkék: rádió night szemtelenség oldschool rave neorave rave.hu paella 303

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr671443837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Whanssel 2009.10.13. 22:06:28

Bocs csak nem akarok visszalépkedni a ganz team userre mert ahhoz most suli után lusta vagyok :)

Engem érdekelne az a DvD...cserébe én is adnék,de nem modern zenét.

Nem olvastam el az egészet...Neorave Rádióba is csak később csatlakoztam,de mindjárt elolvasom...

Time Unlimited 2009.10.13. 22:45:05

Csá GST koma!

Sajnos zenét egy jó darabig nem adok ki a kezemből, pont a fenti csúnya eset miatt. Köszönetteljes hálálkodásokat a héber-réverek címére intézhetsz ez ügyben, mindenesetre majd ettől még privátban bizonyára beszélünk, de zenét egyelőre nem adhatok még neked sem, sajnálom! :-((

Whanssel 2009.10.13. 23:20:29

Elolvastam...rendben megértem...küldtem neked egy e.mail-t remélem megkaptad...Üdv:.GST

Josse79 2009.10.14. 05:43:57

Adjon az Isten..Szebb jövőt!!
Idetaláltam Tu -koma-.. ill. már egy ideje olvasom mit művelsz piciny hazánkban:D:D gondoltam alkotok magamnak In-das Németül:D:d In-cal Zs.óul:D:D account-ot hogy ilyen is legyen a többszáz másik semmire se jó szarság mellé:D:D
Egyébként a DVD-d még megvan nálam....Ha gondolod adok cserébe jó kis tod nemszabadkimondanimilyenzenét..nehogy a a sündörgő X hirtelen magyarok felkapják a noteszukat és mégegy "fuss puli fuss " karakterhössel több legyen utanunk..Már ha érted a célzást:D:D

AmericanDJ 2009.10.14. 17:21:30

Utolsó aljas kotonikos dolog volt ez!!!Süljön ki a szeme a zeller úrfinak hogy ilyen böszme dolgot tett!! Sokak szerint megérdemelne egy atyai nyaklevest ez a kis paréláda sündisznó-féle germelyista vagány csávó.

GZ3n0n (törölt) 2009.10.14. 17:30:59

Ejnye bejnye, ez tényleg nem volt szép dolog.
Ki hitte volna, hogy a rave.hu már lassan az alvilágba süllyed.

Whanssel 2009.10.15. 15:08:15

"Hitler a náczi"-által regisztrált ember Főnix volt,(csak bizonyos forrásokból tudom,egy jó barát segítségével) érdekes dolog hogy emberünk 30 évesen egy 15 éves gyerek szintjét tükrözi,ami a legborzasztóbb hogy tényleg komcsi jelleggel müködik a rave.hu (elhallgatnak mindent,és ami a legszörnyűbb hogy egy moderátor tag regel be történelmi személyiségnek a nevén) ha én regeltem be volna így biztos hogy azonnal bannolnak,vagy a moderátornak,adminnak gondolom ezentúl szabad az út akár a zsidózásra,vagy a cigányozásra...PFFF

AmericanDJ 2009.10.15. 16:46:26

Utolsó patkány dolog volt ez a sünkúrótol.Szégyelje magát az ilyen mocskos ember,undoritó hogy pont ilyen szánalmas névvel probálkozik. "Hitler a náczi" Mennyi bőr vanmég ezeknek a nyamvadt pofájukon?

Josse79 2009.10.16. 02:10:19

Gyerekek elsiklotok az örök igazságok felett..Tudjátok.:Hitler náczi volt, Lenin a nép barátja,Amerika a szabadságjogok és a demokrácia élharcosa,és Izraelt mindig bántják az agresszorok.Ja és Magyarországon demokrácia van ..Ez az élethez elengedhetetlen tudásismeret persze csak a h.lo mítosz után:D:D:
Nem értitek..Ha azt Írja be hogy Egy Osztrák festő és nemzetben gondolkodó szocialista..szerintetek hányan vágták volna le? kire gondol?:D:D Abbol a 10 törzsvendégből? Darvin? Hixxy? esetleg Vagabond álneve lehet egy uj kiadványon?:D:D Bár kár hogy nem látta a Mazsihisz a nick-et ..megnéztem volna ahogy elnézést kérnek az elnyomott és félelemben reszkető rettegő Mo-i cigányoktol és Zsiráfoktól:D:D Retek klub esti Híradó főműsoridő..Magyarországon már az elektronikus zene sem mentes az antiszemitizmustól.. Egy portál adminisztrátora elnevezte magát egy olyan névre amitől a föld a hold és a tejútrendszer összes élőlényének el kell határolódnia.Egy olyan főgonosz nevét akinek a gondolatától is holo kárpótlást kell fizetni még 2145-ben is ...Na jo félre a tréfát....Sztem nem kell ekkora vehemenciát fektetni a dologba ő sem gondolja komolyan és a "munkatársai" sem a "cég"-nél:D:DEgyébként is Posta Imre már rég leírta hogy alacsonyodik a felmérő szint elég rég óta ...

Time Unlimited 2009.10.16. 21:50:40

Kaptam egy mailt mostanság Germelytől, főleg a keddi rádiós balhé miatt,meg egyéb kérdései is voltak. Tegnap nem volt már időm rendesen válaszolni rá, csak egy rövid verziót kapott. De íme, itt a teljes vágatlan szöveg!
Bár Germely levelét a tisztesség végett nem tehetem ki a hozzájárulása nélkül, a válaszomból valszeg mindenki érteni fogja a hozzá tartozó kérdést is..
Íme!

"Hercegem!

A Cavinton nevezetű kis bigyó izék szorgalmas szedegetése határozottan rád férne, de lásd arany jó lelkemet, gyógyszer nélkül is segítek a memóriazavaraid kezelésében! Természetesen ingyen és bérmentve!
Kérlek alássan, a DVD dologról tudtál. Hiszen volt egy adás, amin megjelentem, és pont nem sokkal előtte egy Neorave buli, azelőtt pedig egy laza fórumos hirig, ahol te is, és még páran panaszkodtatok, hogy rohadtul kevés az ódckúl zene, folyton ugyanazokat játsszátok.
Erre felajánlottam hogy nem csak neked, hanem bárkinek!!!! szívesen adok rave válogatást dvd-n, csak jelentkezzen eme igényével.
4 jelentkező volt még a buli előtt, ebből egy fő kapott gyk. azonnal lemezt, ő nem számít mert nem komcsifórumos és utál titeket mint a szart. 30 körüli raver csaj az illető egyébként.
Buliban 2 fő kapott lemezt, az egyik Josse volt, aki Neorave Night-ba nem járt sosem. A másik pedig a cirkusz főhőse.
Buli után valamivel még egy fő kapott lemezt, de ő se járogat nagyon közétek, zenét meg amúgy sem szokott hozni.

Emlékezz Germely Felcser, még a fórumon is hirdettem a dolgot, ugye rémlik már valami halvány derengés?? Aztán jött az a pálinkába fojtott Neorave Night, amikor még Fw hozzájárulását is kikérted a jelenlétemhez, mert előtte vele is volt balhém.. nos, látod már a fényt az alagút végén??

És mentem a pálinkásüveggel, meg egy CD-RW-vel, amin volt vagy 15 ritka óckúl klasszikus amit szerettem volna lejátszatni. Aztán jött a meglepi, hiszen RR is jött, hozta a TŐLEM KAPOTT DVD-t meg egy listát, és elkezdett hőzöngeni ezekre a dalokra, azt nem nagyon emlegetve, hogy tőlem származik az anyag.. :-.(((

Ott és akkor nem csináltam belőle ügyet, de ez a mostani már akkor is sok, mindennek van egy határa!

Nos a lényeg, tudtál az osztogatásról, tudnod is kellett róla, hogy aztán te miért nem kértél lemezt, az más kérdés.. Feledékenység vagy bármi más, ki tudja azt? Legfeljebb te, de ez engem konkrétan nem érdekel.
Úgyhogy ne állítsd azt hogy nem tudtál semmiről, mert nem mondasz igazat!

Ugorjunk egyet az időben, nézzük a következő tárgyat. Az adás a te privát ügyed, az is hogy kit hívsz be oda. Nekem ehhez semmi közöm egészen addig a pontig, amikor az én kontómra akar valaki arcoskodni, na itt támadt fel poraiból a Nagy Generalisszimusz hogy végre rendet tegyen a lenini útról letévedt hívei fejében! :-))))

Most következzék a félelem-dolog... Továbbra is tartom azt, hogy nem kell szeressenek, elég ha félnek tőlem. Ez így van, így is kell lennie. De akinek nem inge, ne vegye magára... te vajon miért vetted fel ezt a koszos hajléktalan-inget? Netán rossz a lelkiiismereted? Van ez így hercegem, tudod aki folytonosan rossz fát tesz a tűzre, az a saját árnyékától is állandóan retteg...

A zenéket meg többször is kínáltuk, én is, Somapeti is. Ő még többször beszélt is veled, de te magasról xartál a fejünkre... Ne tagadd le, ezek is tények, vagy talán Somapeti is hazudik? Meg azok is, akik olvasták anno a komcsifórumotokon a felajánlásainkat? Ők is mind hazudnak? Ne tréfálj Germely, nem áll jól neked, végképp hiteltelenné válsz a végén!

Persze tudom mi ennek az oka, Sündínó sem titkolta egy privát msn üzenetváltás okán, hogy továbbra is a lecsósjoghurtolás a cél, be akarjátok hülyíteni a gyanútlan betévedő fiatalokat némi ódckúllal, hogy aztán Tápkórra szoktassátok rá őket. Nem titkoltam Sündix előtt sem, hogy egyfelől nem vagytok normálisak, másfelől meg nem fogom hagyni hogy a rave stílust bemocskoljátok és nevetségessé tegyétek ezzel a zeneietlen, kommersz modern hulladékkal!

A személyeddel kapcsolatos tévhiteket pedig hagyjuk, sajnos eléggé sok gáz van veled, engem ez mindaddig hidegen hagy, amíg nem xartok bele a levesembe. Nem érdekelnek a privát dolgaid, nem érdekel hogy kikkel nyaljátok egymás ülepét, ez a magánügyed. Viszont ha beteges késztetést érzel arra, hogy a rave stílus képviselőjeként lépjél fel nyilvánosság előtt, akkor kicsit nem ártana összeszedned magad előtte. Most csak egy abszolúte hiteltelen, ide-oda kapkodó kis amatőr vagy, aki nyereségvágyból zülleszti azt, ami másnak esetleg fontos, mert a legszebb éveit jelenti. Te ezt lehet hogy leszarod, én viszont nem, és egyre többen tudják már az igazságot, ezek előtt az emberek előtt te már nem vagy értékelhető személyiség.. Ezt ne nekem köszönd, csakis saját magadnak! Nem haragból állítom ezt, csak tudod azok a bűvös tények..ritkán hazudnak, viszont nagyon tudnak fájni!

A cikkeim pedig sehol semmiféle valótlanságot nem tartalmaznak, ha összevissza hazudoznék mindenfélét (ahogyan pölö ti teszitek) akkor már rég erkölcsi hulla lennék. Veled, és a "bűntársaiddal" ellentétben viszont engem mindenhol elismernek és komolyan vesznek, még az ellenlábasaim is... persze itt nem rólad meg Sünvágóról van szó, nem vicckategóriás fazonokról beszélünk most... :-))))

Mindenesetre úgy vélem, jobb az őszinteség: Nem szeretném a műsorodat támogatni, mert te és az "udvartartásod" álságos módon viszitek a dolgokat, nem becsülitek a múlt értékeit, sem zeneileg, sem erkölcsileg, sem emberileg. RR pedig otthoni hallgatásra kapta a lemezét, nem pedig arra, hogy a munkám keresetéből (felnőtt, dolgozó ember, mond ez neked meg a talpnyalóidnak valamit??) finanszírozott lemezgyűjteményem anyagából jópofizzon a megkérdezésem nélkül, egy erősen ellenérdekelt társulat működését elősegítve!
Hallgassa azt a lemezt otthon, kocsiba, a barátaival, csináljon házibulit, stb.. semmi gond. De legyen már benne (és benned is Germely!) annyi alap tisztesség, hogy nem jaszkarizik olyasmire, amiért másvalaki dolgozott, másvalaki fizetett igen komoly pénzeket!

Azt pedig végképp nem szeretném, ha a rave mint zenei stílus nem azt képviselné amit régen, t.i. a vidám, barátságos, jókedvű ifjak és örökifjak buli és kikapcsolódás célú zenéjét! Szó sem lehet arról hogy akár te vagy a balfék udvartartásod kisajátítsa ezt a zenét, ezt az életérzést, mindenféle unatkozó burzsuj hülyegyerek, rossz nyikhajok, pökhendi és öntelt egyetemisták, meg a többi takonykóros übertróger részére!

Néha nem is értem, hogy nem szégyenkezel, miféle figurák vesznek körül, és kikkel kaseroljátok folyton egymást, egyébként teljesen nevetséges módon, de hagyjuk most ezt. Azt hiszem, sikerült mindent megválaszolnom, amit felvetettél mint nem teljesen érthető dolgot...

És remélem nem haragszol meg érte, de ez a levél kimegy a Ravemaffiára is, teljes egészében. Esetleges válaszod, vagy további más irományaid csakis akkor, ha engedélyt adsz rá. Bennem u.is van betyárbecsület, és nem v.ok RR sem... :-)))

üdv: TU papa

Josse79 2009.10.17. 01:15:35

Hmm..érdekes..Ismételten 2 világ körvonalazódik..
Az "elvek"-é és.... amit már írtam a másik fórumra is anno amin meg is sértődtek, hogy olyan szintű sznobizmus és felsőbbrendűség érződik ki a ra.e.hu-bol, hogy egy a Budapest határától 5km-re lakó arc is suttyó vidéki senkinek érzi magát.(Tudom van Fehérvári is fel is világosított anno gyorsan az egyik orákulum.)
Engem már nem hoz lázba a r.ve.hu..egyrészt semmi kiadvány nem készül ami érdekelne..(kivéve FW zenéjét szeretném már ha a srác végre elismerést kapna és széles tömegek hallhatnák)vagy készül de arról nem lehet tudomást szerezni a Hu és egyéb minőségi zseniális kiadványok mellett.Én nem akarom támadni egyik oldalt sem,k.vára nem az én világom már..Ez az érzés már nem az az érzés mint anno. Persze evidens,hogy,nem is lehet teljesen olyan,csak a bajtársiasságot az erőt a közvetlenséget,hiányolom.Ez a világ a szoftos meg többsíkú meg összetettebb annyira underground hárdkór kiadványokról szól, hogy, azt az anti-selyemfiú hozzáállásom nem bírja.A 2- Unlimited kazim keményebb az ilyen Hu kiadványoknál ami meg "keményebb"-en szól és ugrálni kell rá nos a (bézsszínű testhez simulós kockás NDK pulcsiban melynek nyakán kikukucskál a feltűrt rózsaszín és fehér csíkos galléru ing-ben ,ugrándozó selyemfiúk látványától még az életkedvem is elmegy).. És ezt kell szeretni..ill nem kel de ha nem tetszik stb... ezt már mindenki ismeri.. de lázadni na azt nem szabad:D:D"elvek"-el rendelkező emberként inkább TU-mocorgása az ami jobban leköt mint a legújabb Darwin mix. ..vagy egy Roller a Radarok alatt...Pl még soha nem hallottam,hogy azt ötlötték volna ki hogy mondjuk jó kis öreg dallamos hc-ben is gondolkodnának ..Mondjuk Thunder-rol .9,10,11,- 15 is televan dallamos de kemény ütős muzsikákkal.Bár a "Speedcore-nak hogy lehet topic-ot nyitnia ra.e.hu-n" beírások után nem is csodálkozom. Nem is értettem soha hogy miért nem fér el a keményebb zene egy rave-el és egyébbel foglalkozó oldalon.Egy egy öreg mayday sláger úgy szol hogy az akár egy öreg Thunder- albumra is felfért volna:D:D Igaz a Roller fanatikus és egyéb "extrém" Hu dolgokat hallgató törzsközönség azonnal csoportosan elhatárolódott volna,tőle aki meg nem az is hallgatott volna és behódol a fő csapás iránynak.vagy nyalásiránynak? Na ezert van sztem kb 15 ember aki be is ir néha a ra.e.hu fórumra.Mert " vagy azt mondod érzed hallgatod amit mi,,vagy semmi gond...... de ugyan ki vagy te már hogy beleszólj olyan dolgokba amit csak itt Pesten egy pláza teraszán enerdzsi drink shopingolás után lehet megérteni a legújabb telón benyomott hárdkó ándörgrand melett:DD...Na ez az a világ ami elszomorít,,mert nem vok elég trendi gondolom azért:D:D

AmericanDJ 2009.10.17. 11:11:52

Na ez jó nagy hülyeség már bocs hogy a HU-t hozod fel mint fő bűnöst...ez már meglett 1x tárgyalva,de nem értem miért szidod pont ezt,és a uk hárdfos-ról meg szót nem írsz...holott nektek ravereknek ez nagyobb csapás mint bármi más de tényleg csak én vagyok a hülye hogy védem ennyire,és egyáltalán nem új dologról van szó,csak nevében új.Írom még egyszer mindenkinek. Köszönöm

"2- Unlimited kazim keményebb az ilyen Hu kiadványoknál ami meg "keményebb"-en szól és ugrálni kell rá ..."

Szerintem: Nem lehet hogy a jumpstyle-ra gondolsz??Ott kell ugra bugrálni.
Fő irány meg nemis a Hands Up,nemis a Jump,nem ezt kell szereti meglehet nyugodni...lehet hallgatni bárányt meg wallast,electrot meg ami megy a viván,azt itt ugyse szidja senki. SAJNOS!!!!,elég nagy szégyen hogy ezeket figyelmen kivül hagyjátok,állandóan ezt hallom hogy HU a divat meg fos...hát akkor halgassaok meg egy disco shit számot vagy adást és megvilágosultok.

Józsi bocsi de pár éve mikor mutattam neked egy Hands Up számot (Rob Mayth-et) akkor az még neked is tetszett. Bár tök mindegy hogy mennyire igényes meg szerethető,úgyis le lesz szólva mert nem Rave. Én csak azt akarom ezzel mondani röviden hogy van ennél rosszabb is,és fölösen van fikázva mert már divatból is kiment ahogy a rave is anno.

Time Unlimited 2009.10.17. 21:59:18

Legalább ti ne baxtassátok egymást, Ez Josse-nak és AmericanDj-nek szól!

Jossenak rohadtul igaza van nagyon sok mindenben, tény hogy Germelyék kissé lenézik a nem fővárosiakat, és főleg lenézik az olyan maradi hülyéket mint mi, akik papa-mama pénztárcájára alapozás helyett inkább megdolgoznak azért, amijük van!
Az is tény, hogy a Neorave bulikon egyre több a kancsóforma puhapöcsű nyikhaj, buzis szerelésben és kissé "metroszexuális" viselkedésmintákkal! Ez sajnálatos, hiszen egy így vagy úgy "rave" rendezvényen azért nem az efféle szerencsétlen flótások a kívánatos közönség, hanem normális fiatalok és nem annyira fiatalok kellenének, de pont Germely és Sünvágó tevékenysége végett ezek a normálisabbnak nevezhető emberkék szépen elmaradoztak időközben..
Maradtak a súlyos lelkisérültek, a zenei identitás és jóízlés nélküli kolhozjampecok, a mamakedvencei, no meg aki éppen betéved mert arra járt! :)
Sajnos a nevezett rave.hu (kissé belterjes) közössége pont olyan mint a vezérei, kicsinyes, irigy, intrikáló, ugyanakkor megalkuvó bagázs. Nem véletlen, hogy a RAVE eltápkórosítása ellen rajtam kívül csak nagyon kevesen emelték fel a szavukat, a többség zenei téren igénytelen, vagy pedig kifizetődőbbnek tartja a talpnyalást. Ezek is tények.

De AmericanDj-nek meg ott az igazsága, hogy valójában nem a handsup rombolja a rave-mítoszt, nem a HU rajongók tapossák el a rave-t mint stílust. Valójában szó nincs erről.

Az igazi bűnös a Tápkór, az is csak azon agyhalott "vallási és politikai vezetők egyben" tolmácsolásában, akik megpróbálnak közönséget fogni a kis semmitmondó elképzeléseikhez, és ennek érdekében simán beáldoznak bárkit és bármit. Nekik nem számít, ők sose voltak réverek, max héberek :-))), ahogyan azt GST nagyon helyesen megjegyezte volt!

Ezek a figurák -és ugye mindenki tudja hogy kikről van szó - simán bemocskolják igénytelen modern zenékkel való összeturmixolással mindazt, ami nekem, Josse-nak, Somapetinek, és még rengeteg 30 év fölötti kortársunknak egy kellemes szakasz volt az életében! Ezeknek semmi sem szent, a rave stílus iránt érdeklődő pár darab fiatalnak is pofátlanul behazudják a Tápkórt, csak hogy fogjanak még néhány szerencsétlen palimadarat az ízesbukta színvonalú bulijaikhoz.

Nekik nem számít semmi és senki, lényeg hogy a beteg elképzeléseik megvalósulhassanak, legyen egy kis della is mellé, és persze a kis számú nyelvcsapásművész szolgáltatásait sem vetik meg, hiszen ez nyilván jót tesz az egójuknak!

Azt is tudni kell, hogy értesüléseim szerint nem a hazai HU rajongók követelték a szereplést a Neorave Night rádióban, hanem Germely és Schündínó kifejezett kérésére érkeztek, persze a zenéikkel együtt!
Mert ugye ha a tápkór nem fut eléggé, benyomatjuk a headsetet is próbaképpen, hátha azt jobban bekajolja a csóró proli.. így gondolkoztak Sündixék, persze magától adódik a kérdés: Legközelebb vajon a Győzikét, Zámbó Árpit, meg a Váradi Roma Cafét is beiktatják a Neorave lineup-ba, hogy jobban menjen a biznisz?
Gusztustalan ez a fajta gondolkodásmód, és erről megint csak nem a hazai HU rajongók tehetnek! A bűnösök a Neorave szervezői, a rave.hu adminjai, meg azok akik vannak vagy tízen összességében, de bőszen helyeselnek a fent említett zenei krakélerek minden egyes gaztettéhez!
Hát csak ezt akartam mondani srácok, a nyavalyás kolhozjampec Lenin-fiúk miatt ugyan már össze ne vesszetek! Veszekedjenek inkább ők, a nyomorúságos koncon, meg a "zenei hazátlanságon", nekik ez jutott, nekünk meg több. Sokkal több, és erre joggal lehetünk büszkék, réverek, headsettesek, stb.., akiket nem a pénz meg a seggnyalók motiválnak!

Josse79 2009.10.18. 01:34:07

khmm a Hu. az Hardcore underground rövidítése..Látszik hogy nem jarsz mostanaban ra.e.hu.ra azert nem vezsem sértésnek amit irtl a félreértés miatt:D:D

Josse79 2009.10.18. 01:36:43

Ami pediga Hárdcore underground ugye ahogy azt köztudni illik JUKÉ HÁRCÓR válogatás vagy mi:DD:Tehat Nyugi Time egy kis félreértés ennyi:d

GZ3n0n (törölt) 2009.10.18. 02:17:01

Szerintem hagyjuk a rave.hu-t. Elég róla TU bejegyzései. :D Nektek nem kell belerúgni, el fog az égni, süllyedni magától szépen, lassan. ;)

Josse79 2009.10.18. 05:02:45

Én nem is akarok belerúgni engem hidegen hagy már az egész.Csak egy észrevétel volt

AmericanDJ 2009.10.18. 09:59:06

Hát igen,én vagyok a hunyó,de legközelebb nem lesz félre értés ha annyit írsz hogy tápfos:):)

Anti mindenféle Dodó 2009.10.18. 12:27:23

Sziasztok!

Már régen olvasgatom a blogot, meg TU-val személyesen is találkoztunk már. Miután engem is sikeresen kibasztak a gayrave.hu-ról, ideje volt már ide "csatlakoznom". :-)

Tudjátok már nagyon rég óta megy azon a huzavona, hogy az egész milyen irányba induljon el. Anno nem véletlenül született meg a Rake Hell. Mert a hardcore-t ők viszik tovább kis hazánkban. Nekem sok minden nem tiszta a szervezők és udvartartása körül. Érdemes megnézni mindenkit az iwiw-en. Garantálom a fetrengést. Személyiségi jogok miatt nem linkelhetem ide őket. :-(

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.10.19. 11:44:18

..és titeket hogyan lehet ott megtalálni??
Time, veled szeretnék majd beszélni a Meetingen, ha ottleszel most csütörtökön.

Time Unlimited 2009.10.19. 11:59:00

Köszöntelek Dodó, a Germelykomenizmus Üldözötteinek Fórumán, érezd jól magad, és írogass gyakran!
Mint azt tudod, itt majdnem mindent szabad, nincs sünmoderáció meg törölgetősdi, mindenki bátran elmondhatja a véleményét, persze a jó ízlés határain belül!

Egyébként van valami abban amit mondasz, a rave.hu fő talpnyalói között valóban akad pár olyan figura, akikből simán kinézhető némi "gay" mentalitás.. pfujjj! :((((
Azt is aláírom, hogy ezek a két lábon járó szerencsétlenségek már vagy 4-5 éve nem tudják hogy melyik irányba induljanak el, csak kapkodnak összevissza mint Bernát a ménkűhöz, aztán csodálkoznak hogy ez az eredménye céltalan tevékenységüknek...
Zenei identitás és jó ízlés nélkül képtelenség egy zenei portált vezetni, erre még nem jöttek rá a kis balfékek, és amíg a 'rave' szó igazi jelentésével, a mögötte levő életérzéssel és zenei igényességgel nincsenek tisztában, addig ez az egész amit csinálnak csak egy halva baxott bénáskodás, amivel sajnos kétféle bajt is okoznak.
Egyfelől lejáratják magukat - ezt végülis ki nem xarja le? magánügyük.. - de a nagyobb baj hogy a rave stílus, ami ugye mára már kihaltnak tekinthető és ezért védekezésképtelen, szintén egy igen kellemetlen aspektusba kerül, őmiattuk!
És Germely meg Sündix meg vannak lepődve hogy ezt nem hagytam és nem is hagyom annyiban... Most is aszondom, aki nem raver, az koccoljon le máshová tápkórozni vagy amit akar, de legyen már az illető(k)ben annyi belátás, hogy nem fosnak be a másik ember ajtaja elé!

Time Unlimited 2009.10.19. 12:02:50

@Futurewave: Fw komám, aligha leszek ott a Meetingen, minek menjek?
Azért hogy megint hallgathassak tápkórt meg headsetet? Kár elmennem..
Ráadásul azt a majom Protkónikot is úgy tették be a lineup-ba, hogy pont a legrosszabb időbe van az én szempontomból, ugye a tököm se kíváncsi rá, mit csináljak addig amíg ez a majom odafönt pörget a sertéseknek? :-)))))

Tudod a telszámomat, a mailemet is, elérsz ha akarsz, ha meg olyan hogy nem telefontéma akkor egyeztetünk, oszt összefutunk vhol a városban!

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.10.19. 12:10:41

Rendben, ...a motoros sztorit meg majd letudjuk, de szezon van és ilyenkor nem lehet ,,okoskodni,, :) ugye érted...

Time Unlimited 2009.10.19. 12:48:25

Vágom, semmi probléma, majd jelezd ha okés a helyzet!
Bár most kissé kiköltekeztem (vasat vettem.. :) ), de mindenképpen meg kell oldani azt a tetves gumit, mert ki tudja meddig bírja még?
Meg az akkumulátor sem ártana, elég gáz az önindítós járgányt rugdosni, meg indexem sincs így, oszt még a végén kivasalnak vhol... :(( (Germelyék legnagyobb örömére, tutira pezsgőt bontanának, de nem teszem meg nekik ezt az apró szívességet úgyse!)

Whanssel 2009.10.19. 15:18:57

elméletileg holnap én megyek rádióba...mert blaster megígérte...na kíváncsian várom h tényleg mehetek-e...majd én viszek normális rave-t (Uk Hc-t vigyen a *******!)

Whanssel 2009.10.19. 15:26:33

DoDó téged miért basztak ki rave.hu-ról? Emlékszem anno a hard-kor.ini.hu ra dobtad fel a zenédi (happyszepi oldala)...de az is vagy 6-7 éve volt...akkor még a UK Hc a béka segge alatt volt.

mizantropika 2009.10.19. 17:17:52

Van a szövegben egy elgépelés: ván - vén helyett. Javítandó.:)
Amúgy: Neckrow is arra van kiakadva a neorave kapcsán, hogy ő szépen összeszedegette kincset érő early 90's-eit lemezen, a srácok meg letöltik jól 5 perc alatt (ill használják a teféle öregek által adott infokat), és leadják mp3 formátumban bulin, ami nem jó.
Sok sebből vérzik ez a dolog, de sztem felesleges egy egész blogot az ő anyázásukra fordítani. Még jó, hogy ezt te se gondolod komolyan, TU (lásd hangfoglalásos cikk) - örülök.
A rave-et már úgyse fogja senkise lejáratni, mert halott az ügy.
Vicces, de nemrég volt Simon (lásd dárembéz ifjoncok gimme a hype hype...) 30. szülinapja, s ott állítólag oldschool rave party alakult ki iszonyú fergeteges hangulatot okozván. De ezek az emberek nem a rave miatt őrültek meg, hanem a retro feeling miatt, s még egyszer ugyan nem lennének rá kíváncsiak.
Ez egy ien dolog sajnos. A rave-et én is csak el-elszórogatom a szettjeimben általában, mert jó vele fűszerezni.
Amúgy: az a zöldes gombócos borító marha ismerős, asszem van ilyen grafikás lemezem. Egy Code. ha jól emlékszem.:)

Anti mindenféle Dodó 2009.10.19. 20:37:24

@Whanssel:

Tegnap írtam ide, és mit ad Isten? Blaster írt nekem egy e-mail-t. Nem rakom ki ide, mert tök fölösleges, de várom majd a válaszát.

Miért basztak ki? Nagyon jó kérdés. :-) Talán azért mert leírtam a véleményemet. De nem tudom, attól az embertől kéne megkérdezni aki törölte a regisztrációmat. Blaster keresi a tettest, mert SENKI nem vállalta magára ezt a nemes cselekedetet a gayrave.hu üzemeltetői és adminjai közül. Azért ez kínos. :-)) Kíváncsi leszek, hogy meddig bújtatják az illetőt.

Remélem Blaster betartod amit ígértél, mert ha nem végképp leírtad magad Te is előttem.

Amúgy ez után lettem kibaszva:

rave.hu/forum.php?id=120&page=4

A 92 hozzászólás az enyém, ha közben "csúszna" a link.

Time Unlimited 2009.10.19. 20:50:05

Blaster sajnos nem fogja betartani amit ígért, mert ez alapvetően nem szokása. Csodát ne várj tőle, ő ilyen! :(((

Egyébkét pontosan tudom hogy ki az a két nő (szándékosan nem hölgyeményt írok, mert ezt a titulust nem érdemlik meg!) akikben nem volt annyi alap tisztesség, hogy legalább köszönjenek neked.

Az egyiket nem ismerem, de a legutóbbi megnyilvánulásai után nem is akarom megismerni, raverek között semmi keresnivalója. Régebben nem volt bajom vele, de most már azt mondom, menjen ő is abba a királykisasszonyos tápkóros nagy büdös francba!

A másikhoz csak egyszer volt szerencsém élőben, de elég sokan küldték a "jelentést" az asztalomra, hogy mégis miféle egy darab. Gusztustalan, nőnek álcázott sunyi szerkezet, aki mindig oda nyal ahol éppen van valami érdekesség, egyszóval jellemtelen sunyi álságos picsa. Őszinte ellenszenvet érzek iránta, pedig ez nálam nők esetében igazán nem jellemző...

Egyébként Dodó, valszeg Sündix vagy Visual Angel baxott ki téged, bárki is volt, szégyellheti magát!

Whanssel 2009.10.19. 21:03:21

Dodó:

Ez érdekes h nem moderálták ki...mert káromkodtál,de ha én lennék az admin leszarnám,bizonyára VA rakott ki téged,de megkérdezhetem. Blaster meg nem fog neked válaszolni,annyit megtehetek hogy megkérdezem tőle holnap személyesen...Te már régóta vagy a szakmában...vedd észre hogy a rave.hu társaság átalakult fiatal tudatlan egyedek kerültek be akik a régi rave-t nem ismerik...csak ezt az újfajta UK HC-t.
Első neorave bulim a 6-os volt amin ottvoltam,akkor nemvolt tápkor...teljesen más csapat volt (olyanok akik értettek a rave-hez)
...azóta eltelt 5-6 év...a csapat teljesen lecserélődött.

Amúgy GST voltam! GanzSolarisTeam a rave.hu-ról

Time Unlimited 2009.10.19. 21:26:57

Germely legutóbbi levelére, ezt válaszoltam. És magasról xarok rá, hogy szerinte melyik jobb, ha ketten látjuk vagy ha 600-an. Közszereplőnek érzi magát, hát vállalja is érte a felelősséget, vagy vonuljon vissza!
Nos tehát, a lényeg:

Nos, Dr Germely Felcser Herceg, igazán nem azért mondom, de a legutóbbi leveledben foglalt hülyeségkre kellett egy napot gyúrnom, mire rászántam magam a válaszra..íme!

Kezdjük azon, hogy zárjuk le a témát, ki tudott a DVD osztogatásról és ki nem. Te tudtál róla de tagadod. Én meg bizonygatom hogy igenis tudtál róla. Mit mondjak még erre? Nem v.unk a bíróságon, te sem gyanúsítottként ülsz az íróasztal másik felén.. le van xarva!

""félelem ... De akinek nem inge, ne vegye magára... te vajon miért vetted
fel ezt a koszos hajléktalan-inget? Netán rossz a lelkiiismereted?"
...
Hagy idézzek a cikkedből :
"De egyvalamit remekül élvezek, mégpedig azt,
hogy te, Germely Felcser Herceg, Schündínó, és még páran hogy be
vagytok fosva tőlem!"

Tehát egyáltalán nem rossz a lelkiismeretem.. Nem is vettem magamra
semmit, hanem konkrétan a te vetted azt észre, hogy én be vagyok fosva
tőled.. Továbbra sem tudom, hogy miből vetted ezt észre. Erre kiváncsi
vagyok."

Mondjuk nagyon egyszerű, bármikor megjelenek bármiért, vagy csak üzenek a spanjaimon át, mindig be vagytok xarva. Ez nem lehet véletlen. Hirtelen megszűnik a regisztráció lehetősége ilyenkor, és ki lesz vágva még maga a nagy Sztálin Dzsugasvili is.. Na vajon miért? Csak nem azért, mert a kicsi kul kicsúszik többetek seggéből amikor megjelenek? :-))) Ne hülyítsél már, kérlek!!!!!

"A szavaidból úgy veszem észre, hogy te azt gondolod, hogy én a nagy
rave vezetőnek képzelem magam. Ilyenekkel próbálsz megijeszteni, hogy
akik tudják az igazságot, azok semmibe vesznek engem? ... Előszöris
milyen igazságot? Nincsenek titkok. Bárki bármit kérdez, szívesen
megválaszolom... Még Somapetinek is mondtam egy-két dolgot a Neorave
költségeiről. Nem képzelem magam senkinek és nem is akarok a rave
scéna vezetője lenni. Mindíg is azt hangoztattam, hogy a rave scénát a
stílus szerelmesei görgetik. Mégcsak nem is a dj-k. Egyszerűen a
stílus rajongói. Te is sokmindent adtál hozzá a jelenlegi scénához,
Pulse is, de akárkit mondhatok. A fórumot is azért csináltuk, hogy
mindenki mondja el a saját álláspontját. Nekem csak az a lényeg, hogy
csiholjuk még azoknak az általad is említett csodálatos korszaknak a
tüzét."

Ha-ha-ha..Biztos majd bárkinek el fogod mondani, mikor mennyi zsét lehet kaszálni a Tápkórizmuson, ugye? De ez sem érdekel, magánügy hogy mennyit vágtok zsebre. Egyszerűen NEM ÉRDEKEL!!!

Stílus szerelmesei..na ne röhögtess.. Kik azok vajon? Én, meg a Dodó akiket kibaxtatok, a terror alatt tartott Fw, meg a fél lábbal a kitiltás szélén álló Somapetiről beszélsz? Na ne már.. :))))
Stílus rajongói.. kik azok közületek? A talpnyalók, akik 140BPM felett még a recsegő babgőzös fingásra is ugrándoznak? Jajjj, már megint a melléduma, hagyjuk ezt...

Igen, én is sok mindent hozzáadtam a scénához, ezért is lettem kibaxva, ugye? Hozzáadtam a kérlelhetetlen őszinteségemet, a rave stílus iránt érzett tiszteletemet és rajongásomat, ti meg azzal háláltátok meg hogy kétszer is ki lettem baxva a RAVE!!!!.hu-ról.. Nem érzed ezt egy csöppet ellentmondásosnak?

Ennek az állításod szerint "csodálatos korszaknak" a tüzét meg leginkább akkor csiholjátok tovább, amikor egy-egy NR Night adásban vagy NR bulin több a tápkór meg a headset, mint a normális rave zene. Ugye megengeded hogy körberöhögjelek? :-)) HAZUDSZ VAZZE'!!!

"Nekem van a legkevesebb beleszólásom a dolgokba!!!
Ha bármikor jött egy megoldást kívánó helyzet a Neorave életébe,
mindíg is Occam borotvájához hasonlóan a kevesebb beavatkozást igénylő
úton haladt tovább a dolog. Így volt ez Enok régi UK hardcore
szettjeivel, aminek köszönhetően felvette ezt a stílust a Neorave
partisorozat. Húztam is a számat... Nem kellett volna hagynom? Nem
akkor lennék Sztálin meg Lenin?"

Ne xopass már, édes kicsi szívem. A nevedet és az infrastruktúrádat adtad ehhez a xarhoz is, miért nem szóltál rá Enok-ra, hogy ne tolja ezt a fost? Miért?? Miért?? Csan nem azért mert gyáva vagy és haszonleső?
A rave az rave. Ha ragaszkodtál volna a stílustisztasághoz, akkor nem lettél volna sztálinista, legfeljebb dicséretre méltóan akaratos. Így viszont marad a vicckategória, ez jutott neked...

"Egyébként azt is rendkívül fontolóra vettem, hogy normálisan elmagyaráztad,
hogy nem jó, ha a régi és az új stílusokat keverjük. Egy Oldschool
Madnessen ez be is bizonyosodott, viszont az is bebizonyosodott már,
hogy sokaknak tökre bejön, hogy az új zenék mellett vannak régiek is.
De ezt a dolgot már milliószor beszéltük, ne is taglaljuk újra."

Bla-bla-bla-bla.. Kurcsány Ferenc reincarnation... :-((((

"Őszintén szólva én úgy látom, hogy téged valami egészen más dolog
bánt, csak még szerintem magaddal sem tudtad megbeszélni, hogy mi.
Én örülnék neki, ha kiderülne, mert azért sok idő megy el ezekkel a
levelezésekkel.
Ismerem ezt a jelenséget.. Az előző levelemben említettem, hogy van
pár ilyen ismerősöm, aki rámszállt, de a jó ég tudja, hogy miért.

Csináljuk azt, hogy írd le a lehető legőszintébben, hogy mit
szeretnél! Ez, hogy rámszálsz, én pedig már azt sem tudom mit
akarsz, csak súlyosbodni fog. Amíg a bulikat és a rádiót szídtad, én
még hasznát is láttam.. de amikor átment a dolog személyes
sértegetésbe, már úgy láttam, itt más probléma is van.

Hogy látod ennek a végét?? ...ha ez így megy tovább és nem tudunk
értelmesen beszélni, csak sztálinozni meg sünözni? akkor hová tart
majd ez az egész? Jönnek majd a zaklatások? egymással való
kibaszások sorozata? fenyegetések? Egymás lakhelyének rongálása?
Egymás megélhetésének a megakadályozása? Sok mindent el tudok
képzelni, mivel már volt olyan ismerősöm, aki nem akart leszállni
rólam.
Mégis hol szeretnél majd megállni? Vagy írogatod a ravemaffiát majd
életed végéig? Nekem az is jó lenne, de jobban örülnék, ha
megfejtenénk a problémáid gyökereit, hiszen az talán vezetne is
valahova.
Levelezésünk egyébként szerintem privát jellegű. Ezért nem kommentet
írtam, hanem email-t. Szerinted mikor értjük meg egymást jobban? Ha
hatszázan olvassák, vagy ha csak mi?
Vagy hiányoznának az okos kommentek, mint pl: .."EZ A GYERMELY EGY
BUZI ZSIDÓ, MINDÍG IS TUDTA MINDENKI.".. ...vagy pl.: "NA A KOMCSI
RAVEHU TAKARODJON!"...
Vagy ezek előre vinnék a dolgot?"

Hőőőőő, itt a súlyos hülyeség esete forog fenn!
Ki a kénköves kórságos rossznyavalya akar rádszállni? Ki akar a lakásodra járogatni??
Hát homár vagyok-e bazmeg??? Vagy eszeden vagy Hercegem???
Közel sem vagy elég jó nő ahhoz hogy bejárogassak a lakásodra bármiféle ügyben, ezért kérlek ha ilyesféle elképzeléseid vannak, inkább a Kék Osztriga bárból toborozzál magadnak fiúkákat, én hálistennek csak a nőket szeretem, de azokat aztán nagyon is! :DDDDD
Azt azért megkérdezném, nincs-e vmi oka annak aki cseszegetett téged (egyébként sejtem hogy ki lehetett az) hogy mindezt megtegye? Nem haragítottál magadra a hülyeségeiddel jobb érzésű figurákat esetleg?

Én biztos nem fogok a nyakadra járogatni, mevelhogy egyfelől nem v.ok homokos, másfelől meg rohadtul nem a személyed a fontos ebben az ügyben, hanem a xarkeverések és a rave stílus lealjasításának megakadályozása. Te csak egy szereplő vagy, semmi több, és kész!
A Ravemaffiát meg addig csinálom ameddig nekem tetszik, ebbe beleszólása nincsen senkinek. Akit ez zavar, nyugodtan legyen öngyilkos, nagyon szívesen segítünk GST-vel együtt kiválasztani az illetőnek egy jól megtermett metrószerelvényt erre a célra, csak könyörgöm, UGORJON már végre az illető(k), és ne pedig a rave-t silányítsa tönkre folytatólagosan!

Egyébként meg a helyesírás végett: NEM Gyermely!! hanem Germely!!! Szó nincs ama tésztagyárról, melynek termékeit magam is kedvelem. És sose zsidóztam senkit sem, legfeljebb lekomenistáztam a legfőbb gonosztevőket a rave.hu-ról, de ez mondjuk igaz is, hogy azok vagytok! :DDDD
A dolgokat pedig az viszi előre, hogy ha tiszteletben tartjuk a "Suszter, maradj a kaptafánál!" nevezetű mondást. Ha nem tudjátok vagy nem akarjátok a rave szekerét legalább akkora áhítattal és tisztességgel tolni mint én meg a spanjaim, hagyjátok abba és foglalkozzatok csak a Tápkórral! Jogotok van hozzá, semmi kétség. De nincs jogotok mindenféle jöttment xar moslékzenét rave néven ajnározni!

üdv: TU papa

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.10.20. 07:43:40

94. hsz-emet csak megerősiteni tudom, azaz:
akinek problémája van keressen már meg és ne a neten fröcsögjön! köszi
a többihez nemtudok hozzászólni, ezt nektek kéne megdumálni, nem összebeszélni mindenfélét, ..üljetek össze és dumadumaduma...
egymás szemébe!!!! kiváncsi lennék ki mit mond a másiknak ;)

Time Unlimited 2009.10.20. 14:01:03

@Futurewave: Addig álljál féllábon, amíg bárki is odamegy hozzád elmondani a bánatát..
Az "ittenieknek" aligha van veled bármiféle problémájuk, a germelykomenista fórum naplopói meg úgyis gyáva majmok ahhoz, hogy megmondják szemtől-szembe a frankót.. :((

Nyugodjál bele, a nevezettek tovább fognak intrikálni ellened is, de persze csak hátulról sunyin, ahogyan ez amúgy is szokásuk!

Mi már tutira megkaptunk minden szitkot és ármányt, amit csak lehetett, ne félj. Te vagy a túl sokat játszott hülye szőke buzigyerek, én v.ok a Főgonosz aki megosztja a (az egyébként nem létező) rave scénát, Dodó egy maradi seggfej, GST elmebeteg és kirekesztő+rasszista, Somapeti a MAFASZ ügynöke, tovább is van mondjam még? :-)))

Én speciel jókat nevetek ezeken a szánalmas pöcetöltelékeken, felőlem azt ugatnak rólam amit akarnak, lényeg hogy akár erkölcsileg, akár fizikailag FÉLJENEK tőlem, a többi nem számít! :-)))

Neked is u.ezt az álláspontot javaslom, kit érdekel hogy munkakerülő ostoba nyikhajok mit brekegnek a háttérben? Xard le őket oszt jó! :DDDD

Time Unlimited 2009.10.20. 20:45:40

Közben egy linkajánló, egy kedves jó ismerősöm is megunta a hazai könnyűzenei élet visszásságait, és a saját stílusán belül kicsit kitálal... :DDD

Miután a következő Neorave-s Meeting nem fogja nélkülözni a headsetet, és pont headsetes gazemberekről van itt szó, érdemes a T. Kolléga Úr blogját is átlapozgatni!
íme:
musicunity.blog.hu/2009/10/20/elso_fejezet_26#comment-form
süti beállítások módosítása