HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Rablóvezérek sz.póágon

2010.02.24. 17:04 Time Unlimited

 

avagy nem zörög a vásárló, ha a Kiadó nem nyúzza..

 

 

Kényes, igen kényes, és nagyon sokakat érintő téma következik, ami már sokszor, sok Netes és valódi fórumon is szóbakerült.

És most az a képtelen helyzet is előállt, hogy kivételesen egyet kell értsek a gayrave legfőbb léhűtőivel a témát illetőleg.. Kellemetlen beismerni, de ettől még a tények makacs dolgok, és bizony a nevezettek véleményével -most, kivételesen - a saját álláspontom is nagyrészt megegyezik!

 

Igen, a különféle zeneletöltögetők vs. szerzői jogvédők meg nem szűnő csatározásáról van szó, amely témát most legutóbb a zene.hu-n dobták fel, csak azt nem tudom minek. Lerágott csont az egész, és a sok pofátlanul rabló kiadó, meg az összes demagóg zenei jogvédő személy és szervezet igazán gyakorolhatna már némi önkritikát!

 

A megszokott alapállás a következő: A MAHASZ, meg a többi hasonló szervezet, illetve az általam full kártékonynak és hátramozdító gittegyletnek tartott Dj Szövetség elkezd a nyilvánosság előtt sírni-ríni, hogy a warez oldalak használói, meg a fájlcserélők elveszik az ő kis betevő kenyérkéjüket, ezért minden illegális letöltögetőt azonnal börtönbe kell csukni, majd hajnalban a vár fokán egy balegyenessel kivégezni.

 

Velük szemben a töltögetősök azt állítják, hogy irreálisan drágák a gyári hanghordozók, ezt ők nem tudják és nem is akarják megfizetni, ráadásul csak saját használatra, tájékozódásra használják a letöltött anyagot, ezzel senkit sem károsítanak meg.

 

Az igazság -ahogyan az már lenni szokott - a két szélsőséges álláspont között van, viszont ha józan paraszti ésszel nézzük a tényállást, mindenképpen a letöltögetősöknek van igazuk. Ezt most szépen, sorjában be is fogom bizonyítani. Íme!

 

A zene.hu-n megjelent cikk, a gyári CD (továbbiakban csak CD-ről lesz szó, mivel bakelitet már csak a Dj-k használnak, a magnókazetta meg szerencsére kihalt) árát, az abban megtalálható költségeket elemezgeti, meglehetősen egyoldalú és demagóg nézőpontból, figyelmen kívül hagyva néhány nagyon fontos tényezőt is, illetve durva csúsztatásokkal él egyes esetekben.

 

Ilyen gusztustalan csúsztatás például, amikor az 5000Ft-os CD árából 1000Ft ÁFÁ-t emleget. Mint tudjuk, az ÁFA egységesen 20%, tehát 5000Ft-os lemez esetén valóban 1000 pénz az ÁFA, de ha mondjuk kerülne a CD 2000Ft-ba, akkor mennyi is az ÁFA? 400Ft, ami összességében is jóval kevesebb, ezért a vásárló számára is vállalhatóbb. Nem megérné olcsóbban adni azt a nyüves CD-t? Akkor - a csökkent összérték végett - az ÁFA is kevesebb lesz!

Tegyük még hozzá, a különféle kiadók és jogvédők iszonyatos öszeggekkel korrumpálják mindenütt az adott ország döntéshozóit, hogy lépjenek fel határozottabban a zenei kalózkodás ellen. Nem volna becsületesebb és ügyfélbarátabb megoldás, ha inkább a kulturális jellegű termékek adómentességéért korrupcióznának meg lobbiznának az érdekeltek? Ja hogy ez már büdös nekik.. anyátokat!

 

Aztán számoljunk tovább. Mi a sok vagy a kevés, egy termék vételárát illetően?

 

1995-ben a havi keresetem (állami cégnél, főállásban) 19700Ft volt, ennyit kaptam kézhez. Egy darab Marusha CD ára 2400Ft volt, és ez még nem is egy élvonalbeli sikerzene, ha úgy vesszük ezért még olcsóbb is volt az akkori idők kommersz slágereinél.

Tehát az akkori, magyar átlagnak megfelelő fizetésemből nagyjából 15 db gyári CD lemezt vehettem volna. Noooormális ez? Kaját-rezsit-gyóccert meg majd miből fogok fizetni?

Vagy havonta veszek 1 db lemezt, a 10-15 helyett, amit egyébként be kellett volna szerezzek?

 

Most egy átlag munkavállaló nagyjából havi 90 ezret kap kézhez, egy CD ára 5000Ft, tehát az illető egyhavi béréből 17-18db lemezt tud venni. Ez majdnem ugyanannyi mint 1995-ben, amikor még a CD-technika viszonylagosan újszerűnek számított idehaza, és ezért felárat lehetett kérni. De most, a huszonegyedik században ez az arányszám semmiképpen sem normális. Csoda-e, hogy egyre többen töltögetnek, a vásárlás helyett?

 

És akkor még nem is említettük az önálló jövedelemmel nem rendelkező fiatalkorúakat, valamint a gyakran nehéz anyagi körülmények mellett továbbtanuló fiatal felnőtteket.... Ők honnét fizessék meg ezeket a gengszterdíjakat?

 

Jelenlegi gyári CD gyűjteményem igencsak a 300db-os létszámhoz közelít. Ha átlagosan 3000Ft-tal számolnám a vételárukat, akkor kijön 900000Ft.. egyévi teljes jövedelme egy mai magyar átlagpolgárnak. Ez az összeg nooormális???

 

Persze nyilvánvalóan nem ennyiért jutottam hozzájuk, hiszen a többségük használtan, másod-harmadkézből került hozzám, ennek megfelelő áron. Így is 350-400000Ft-om bennevan.. hobbiból, szórakozásból, zeneszeretetből. Még ez is sok pénz, mit akartok még, piszkos karvalyok?

 

Aztán ne feledkezzünk meg arról, hogy a különféle zeneműkiadók - siránkozás ide vagy oda - remekül megélnek a letöltögetések, és a mesterségesen magasan tartott CD-árak ellenére is, egyikük sem panaszkodhatna igazán... futószalagon gyártják a mocsok rossz produkciókat, mulatós undokságokat, igénytelen bunkók, kurvák és bűnözők is simán kapnak lemezszerződést, hogy a ValagVilágos csinált sztárocskákról, és a velejéig korrupt Megasztárról ne is beszéljünk.

Ezeket a szarokat is végeredményben mi finanszírozzuk, mi fizetjük ki a teljesen másik előadó lemezárába beépítve a sok mocsok reklámköltségét, valamint azokat a derék jó menedzsereket, akik ezeket az állatokat felkutatják, gatyába rázzák, és végül mint csinált produkciót ránk erőltetik úton útfélen, miközben tehetséges, ámde nem eléggé közismert stílusok és művészek szép csendben elhalnak a süllyesztőben..

 

Nem tudom más hogy van vele, de én nem szeretném mondjuk egy Kozmix 100% album megvásárlásával mondjuk a Blamázs Palit, vagy a Váradi Roma Cafét támogatni, beérem azzal ha a pénzt Laláék + a CD gyártó vállalat kapja.

 

Éppen ezért maximálisan egyetértek azokkal, akikszerint ma már semmi szükség kiadókra, kell a fenének ez a sok élősködő pojáca.. ma már Erdős Péternek számtalan követője van, akik szintén semmivel sem jobbak a Deákné vásznánál, nem kell ez a sok marha menedzser, reklám, és sztárcsináló sem. Miért kell nekem, vagy bárki másnak ezt a felesleges bandát pénzelnem, a művész(ek) helyett? Mit tesznek hozzá a dalhoz elek a nyavajás paraziták?

 

(rossz duma hogy drága a stúdió meg a hangszer.. nagyon sokan házistúdióban alkotnak, és mára már a profi stúdiók felszerelése sem megfizethetetlen..hamar visszahozza az árát, egyszóval pofátlanság erre hivatkozni!)

 

Ma már bárki létrehozhat egy weboldalt a zenekarának, ahová felteheti a dalait fizetős letöltésre. CD-gyártó cégek is akadnak bőven, nyomdákkal Dunát lehetne rekeszteni, éppen ezért mára már nem probléma a "szerzői magánkiadás" megvalósítása. Elég sokan már csinálják is, ami egy sokkal korrektebb út, mint hagyni magunkat lerabolni a zenei élet vámszedői által.

 

Folytassuk a többi böszmeséggel: Mit adnak nekünk, vásárlóknak a kiadók, akik egész jól eléldegélnek a pénzünkből - többnyire az előadók kárára (is).. hát nem sokat.

Rengeteg olyan kiadvány létezik, amit ma már egészen egyszerűen nem lehet beszerezni - mint raver, mindennap szembesülök azzal a ténnyel, hogy a piaci szegmens egy nagyon-nagyon leszart része vagyok - hiszen egy mondjuk 94'-ben kiadott rave ritkaságot oké, hogy a boltban, pulton tartva nem kapok meg. De hogy utánrendelni se lehessen belőle, az felettébb pofátlanság!

Pedig az eredeti masterszalag vagy HDD bizonyára rendelkezésre áll, elfekvő készletek is létezhetnek még itt-ott - de a kedves kiadót ez nem érdekli, ő már lerabolta a maga kis hasznát egykoron, hogy most akár felárért is, de a fizető vevőnek ismét rendelkezésére bocsássa a kért hanganyagot.. na az már büdös pluszmunka nekik!

Hát akkor mi marad? Nézgelődünk a használtpiacon, de ez bizonytalan. Vagy: töltünk. Töltünk, mert normális forgalomban nem kapjuk meg amit szeretnénk, még többlet pénzért sem.

Most akkor mire is megy a csodálkozás? Ha szartok ránk, mi is szarunk rátok gyerekek, ez van, szokjátok meg!

Vagy tessék változtatni, engedni a ki tudja hány ezer százalékos haszonból, kielégíteni az utólagosan felmerült igényeket, egy-egy szám beszerzését is megoldhatóvá tenni a szabvány 16bit PCM formátumban (normális áron) stb.. Tessék kérem alkalmazkodni a piaci igényekhez, vagy el lehet menni krumplit kapálni!

 

Szemléletes példa az esetem Michael Baurral (Manifold Musik, Németország), aki a többé-kevésbé közismert United Ravers Compilation hardtrance kiadványok producere és kiadója is volt egyben. Ezek a lemezek Magyarországon tudtommal soha nem kerültek kereskedelmi forgalomba, Dj-k hoztak be külföldről néhány példányt a kilencvenes években, ezért is ritkaság.

 

Tavalyelőtt felvettem a kapcsolatot a Manifold céggel mailben, és csak annyit kértem tőlük, hogy tekintve kurvaországom szegényes zenei ellátottságát, legyenek szívesek hozzásegíteni egy darab URRC-1-es CD-hez. Akár elfekvő gyári lemezhez, akár utángyártotthoz, vagy akár a masterről nyert írott CD formájában, és persze NEM INGYEN KÍVÁNOM! Mint öreg raver, ezt egy általam nagyra tartott szakmabelitől nem éreztem túl nagy kívánságnak, hangsúlyozva azt is, hogy MEGFIZETEM a szívességét + ez neki is egy jó reklámlehetőség egy másik országban.

 

Pár nap múlva megjött az udvarias, ámde elutasító válasz, megemlítve még azt, hogy az album tartalma egy év múlva fel fog kerülni az iTunes-ra, ahonnét díjfizetéssel majd letölthető lesz valamilyen tömörített formában.

 

Hát Mikikém, ha te így, akkor én meg úgy.. ha egy rajongód ennyit nem kérhet tőled, akkor le vagy te kakálva aranyapám - addig vadásztam az albumot, amíg meg nem szereztem jó minőségű mp3-ban, ráadásul pár napon belül bakeliten is meg fogom kapni..viszem is bedigiztetni rögvest, utána pedig osztogatás lesz.

 

Nem megérte volna (már csak imageépítés végett is) küldeni egy rohadt CD-t annak a hülye magyar f.sznak, aki még egy rakás pénzt is fizetett volna neked, Mikike?

 

És szinte minden kiadó így áll a dologhoz, a nagy multicégekre ez hatványozottan vonatkozik. Nem értem, nekünk zenehallgatóknak miért is kellene korrektnek lennünk velük, ha egyszer ők ennyire pofátlanul lerabolnak minket, és magasról tesznek az igényeinkre? Pénzt akarnak? Eladni akarnak? Oké, mi meg vásárolni és zenehallgatni szeretnénk, de nem úgy, hogy egyfelől fejőstehénnek néznek, másfelől meg mindenféle szemetet igyekeznek a torkunkon lenyomni. Térjetek hát észhez szépségeim, nem vagyunk konyhamalacok!

 

Nézzük a következő darázsfészket, az írott CD-s homemade válogatásokat, és az azokkal történő Dj munkát. Most ne menjünk bele a maffiaszerű Dj Szövetség elmebeteg elképzelésébe, akik legszívesebben visszahoznák a rossz emlékű ORI-vizsgát a lemezlovasok részére, és akik előszeretettel kotorásznak mások zsebében - tudniillik hogy ki mennyit kér a fellépéséért - érdekes módon a tagjaik között (főleg a legvéresebb szájúakról van szó) bőven akad mindenféle rovott múltú, drogos ügyekben érintett figura, no meg persze olyan is, akinek a Dj munkássága teljesen színvonaltalan, még egy óvodás is jobban pörget mint ezek a vigécek.

Remélem egyszer valaki végre veszi magának a bátorságot, és jól feljelenti őket, mindegy hogy miért, csak pusztuljanak már ki a közéletből, engem mint abszolúte kezdő, és abszolúte nem profitorientált hálószoba Dj-t kimondottan irritál a tevékenységük, és a gittegylet szintjén összetákolt, mindent agyonszabályozni kívánó barom agymenéseiket is anakronisztikusnak érzem. Meg felettébb károsnak is.

(pár apróságban persze nekik is igazuk van, de ettől még nem lesznek hitelesek, sem pedig mérvadóak)

 

Most tehát legyen szó az írott CD-k jogdíjáról, meg a Dj munka után befizetendő szerzői jogi illetményekről. A mostani rendszer korrupt, értelmetlen, bürokratikus, ezért szar is.

Értelmetlennek tartom, hogy miért a lemezlovasnak kell járkálnia a jogdíjak elrendezése végett? Ez inkább a szórakozóhely vezetőségének, vagy a fellépés szervezőjének a dolga lenne, a MAHASz határozza meg hogy X órára mennyit perkáljon a klubtulaj, a Dj meg zenéljen arról amiről akar, oszt felejtsék el egymást..

Miért nem lehet ezt végre megoldani? A Dj maradhatna a saját kaptafájánál, gyűjtögethetné a zenéket akár gyári lemezen, akár írott CD-n, arról zenél amiről akar, a bemutatással járó díjazást meg az üzemeltető fizesse be a MAHASZ-nak. Mindjárt nincs vita, és nincs miért baszogatni a Dj-t. Egyszerű és praktikus megoldás, vagy nem?

 

Nem is beszélve arról a teljességgel kretén helyzetről, ami mondjuk nálam simán előállhatna, ha fellépnék valahol. Adott ugye 300db teljesen gyári CD, amin van átlag 3000 zene, de ebből csak 200-250 db diszkóképes. Ezek viszont szét vannak szórva a 300 gyári lemezen, logikus lenne, ha csinálnék mondjuk 20 írható CD-re válogatásokat.

Ez a jelenlegi hülye szabályozás szerint illegális, de kérdem én, miért is az? Hiszen a gyári lemezek megvásárlásával legálisan birtoklom a zenéket, amikor ezt válogatáslemezekre kiírom, akkor ezzel harmadik fél nem szerez előnyt. Kizárólag nekem kényelmesebb, ha nem kell a félmázsás ládát hurcolászni, és többszáz lemez között matatni 1 nyüves nótáért. Hanem csak előveszem a válogatáslemezt (ami ugye nem kerül ki a kezem alól másokhoz), és lejátszom ugyanazt a nótát, amit már megvettem.

A diszkótulaj meg ugyanúgy fizetné a bemutatási díjat a fellépésem után, mint bármilyen más hanghordozó esetén. Nos, ez miért nem felel meg a nagyeszűeknek? Talán mert ez biztos, ámde kisebb pénz, és nem lehet halálra baszogatni, ellenőrizgetni-bírságolgatni senkit?

 

Ott van még a fentebb vázolt probléma is, miszerint rengeteg régi kiadvány beszerezhetetlen, csak letöltögetősdi útján lehet hozzájutni. Ha már egyszer a kedves drága jó zenepecérek nem segítik az ezekhez való, utólagos és legális beszerzést, akkor egy elvárható minimum lenne bevezetni végre a Dj-k jogdíjmentességét, és ismét csak a Dj munka megrendelőjére áttáblázni a jogdíjfizetést - akár a Dj által utólag leadott playlist után, akár időtartam vagy zenei stílus szerint elszámlázva a dolgot!

 

Egyszerűség gyerekek, egyszerűség, ez itt a kulcsszó...

 

No meg fel kéne már számolni azt a röhejes helyzetet is már végre, hogy egy mondjuk techno Dj által befizetett jogdíjak nem pl Tiestóhoz (utálom mint a sz.rt, ez csak egy példa volt) meg a Scooterhoz kerülnek, hanem egy belső lista alapján a listavezetőkhöz.. ezek pedig, a teljesség igénye nélkül: Lakodalom Lala, Blamázs Pali, Korpa György, és még jó pár hasonló zenebohóc.. ez sem egy normális állapot, minimum stílus szerint kéne elszeparálni a befizetéseket... felőlem kereshetnek amennyit akarnak a nevezett "művész urak és hölgyek", feltéve ha ezt a saját rajongótáboruk után finanszírozzák az illetékesek, nem pedig ilyen csalással és tévedésekkel terhelt statisztika-alapon..-

 

Úgy gondolom, a legtöbb lényegi kérdést kiveséztük már, rengeteg más egyéb dolgot is előhozhatunk még a témával kapcsolatosan, de ez így összességében rendkívül messzire vezetne.. Álláspontom szerint a kiadóknak és a jogvédőknek egyáltalán nincs igazuk, amikor a letöltögetők miatt kiesett bevételeik hiányáról siránkoznak, nem-nem, ők most nem mondanak igazat. Azt a kieső részt úgysem tudnák visszaszerezni a rossz választék, és a magas árak miatt, a warezolás pedig megállíthatatlanul elterjedt, mára össznépi sportnak számít. És sajnos bizony van némi igazságuk a warezolóknak, éppen ezért az átlagember nem ítéli el őket, és ez így is van jól!

 

Ezt a jelenséget megszüntetni, felszámolni nem lehet, hatósági eszközökkel meg pláne nem, ez utóbbi csak rendkívüli presztízsveszteséget, gyűlöletet, és jogi válaszlépéseket generálhat, valamint különféle nem kívánatos partizánakciókat.

 

Létezik vajon megoldás? Létezik bizony, de ennek keresztülviteléhez némi szemléletváltásra is szükség van: El kell szakadni a maximálisan profithajhász, karvaly szemlélettől, meg kell szüntetni a sztárcsinálás gyakorlatát, és igényesebb zenei produkciókat kell felkarolni.

Le kell építeni a zeneműkiadók létszámának humán feleslegét (mehetnek péknek, mint azt egy gayrave látogató találóan megjegyezte), szakítani kell a multireklámok költséges és felesleges gyakorlatával, így a fenti intézkedésekkel a végtermék ára drasztikusan csökkenthető lenne. Mindez az előadó jogi és anyagi érdekeinek sérelme nélkül.

 

Nincs nagyobb csapás a letöltögetőkre, mint az olcsó és igényes legális kiadvány. Ezt az elvet megértve, és következetesen alkalmazva, a warezvilág egy jókora hányada felszámolható lenne, a többi meg nem számít, hiszen ezek már mérhető veszteséget nem okoznának.

 

Tehát a döntés az illetékesek kezében van: Maradnak továbbra is karvalyok, vagy hajlandóak normális kompromisszumokra és szemléletváltásra?

 

Nehéz kérdés, és a végső választ - sajnos - nem én, és nem mi fogjuk megadni.

1 komment

Címkék: cd dj jogdíj rablók mahasz szövetség díjfizetés

Ánglus Tápkór, avagy a Brit Léhűtők Kvartettje fellépéséről pár szóban.. :-)))

2010.02.16. 18:11 Time Unlimited

A történelem csakugyan megismétli önmagát, ha nem is véletlenségből éppen, hát az emberi korlátoltság aktív közreműködésével. Így rövidesen ismét szem -és fültanúi lehetünk néhány, önmagából kivetkőzött zenei irányultsággal rendelkező pernahajder csínytevéseinek, amelyek a minőségi elektronikus zene kedvelőinek az erkölcsi leamortizálására is egyértelmű célzattal törekednek, más egyéb jellegű károkozások mellett.

 

Igen, ismételten a régi jó barátaink, Sünpajtás, Germely, és Májker kápráztatják el a T. Nagyérdeműt egy csodálatosan megszervezett rave-partyval, ahová nem kevesebb mint 4, azaz NÉGY!! angol sztár?Dj-t fognak meghívni, ezzel is emelve az egész esemény színvonalát.. a bányász levelibéka hátsó fertálya alól, egészen a szintén bányász tarajosgőte végbélnyílása környékére...Ismét láthatunk majd csodát, hogyan kell egy értelmetlen, felesleges koncepciót ráerőltetni a birka népre, és láthatjuk majd milliók tombolást a kiváló és világhírű sztárfellépők műsorára, ehem-ehem....

 

Anglia, avagy a Brit Birodalom... Hát igen. Amikor technikatörténettel foglalkozó szakirodalmat tanulmányozgatok ráérős időmben, mindig mély tisztelettel gondolok a kiváló angol feltalálókra, fizikusokra, jól ismerem Sir Humphry Davy, aztán az ő házi "mindenes"-éből lett világhírű kutató Michael Faraday munkásságát.

Kisebb és nagyobb találmányok, felfedezések, gépkonstrukciók, ügyes technikai megoldások öregbítik a XVIII.-ik századtól egészen a XX.-ik század elejéig a britek remek alkotásait. Kiváló minőségű termékeik méltán lettek világhírűvé, és az egykori átlagos angol honpolgár műveltsége, eleganciája is közismert volt messze földön..

 

Aztán valami megváltozott a szigetországban...

 

Még egyszer ugyan összeszedték magukat, úgy cirka 1960 körül, és a Beatles ismét naggyá tette Őfelsége, a Királynő népét, de talán ez volt az utolsó nagy fellobbanás, derék ánglusaink azóta csak a dicső elődök emlékeiből táplálkoznak, amikor valami néven nevezhetőt kellene végre felmutatni, pláne most, a huszonegyedik században.

 

Bizony mára csak az egykori hírnév maradt meg, ha a mai Angliáról bárki józan eszű embert megkérdezünk, szinte csak negatívumok kerülnek szóba, ami nem éppen üdvözítő tényállás, ezt lássuk be végre!

 

Mert miről is híres napjaink Angliája?

 

- Például arról, hogy minden lőfegyver polgári tartását megtiltották, kitolva ezzel a normális, törvénytisztelő polgárokkal. Ehhez képest tizenéves kiskölykök bicikliken száguldozva terítik a drogot a nagyvárosokban, és géppisztolyokkal!!!! lövik a konkurens banda tagjait. Megáll az ész komolyan mondom, kisklapecok, biciklik és automata lőfegyverek.. Ez Anglia, napjainkban.. :-((

 

- Ugyanezek a jól nevelt ifjú honpolgárok, ha nincs éppen elég pénzük illegális lőfegyverekre, akkor késekkel szurkálják össze egymást. Hozzáteszem, ezt nem romák, és nem is kizárólagosan színes bőrű bevándorlók végzik oly nagy átéléssel, hanem átlagos brit tizenévesek. Szeretettel gratulálok mindehhez, igazi EU-kompatibilis iránymutatás a mi kis balkáni köztársaságunk számára...

 

- Szintén napjaink brit népszokásává vált az is, hogy ifjú huligánok egy-egy hétvégére eljönnek ide hozzánk egy laza kikapcsolódásra. Ez a "kikapcsolódás" az esetek többségében azt jelenti, hogy megérkezik hozzánk fapados repülőjárattal egy rakat londoni vagy manchesteri büdös proli huligán, akiknek odahaza egy normális csehóra sem telik, de a hozzánk képest magasabb jövedelmük miatt itt istencsászárnak érezhetik magukat. Persze nem tagadják meg korlátolt tapló mivoltukat, és mivel megszokták, hogy elkúrt hazájukban a legtöbb csehó éjfél előtt zár, ezért itt nálunk sem vetik el a régi rutint.. Konkrétan villámgyorsan hullarészegre isszák magukat, gyakran nem akarják kifizetni a fogyasztást, randalíroznak, üvöltöznek a pesti utcákon tele torokból, molesztálják a magyar nőket, oda szarnak a járdára mindenki szeme láttára (megtörtént eset!!) stb.. Igazi "nyugati" elitkultúra, igaz?

 

- Derék angoljaink a saját ostoba belügyükből világbotrányt csináltak, amikor a gusztustalanul ronda, rossz proli származású Diána Sósborszesz "hercegnőt" (ronda és hülye proli nő volt, nem is értem mit ettek rajta oly sokan..) a saját titkosszolgálatuk kicsinálta, majd ezt ügyesen ráfogták a fotósokra, utána meg a fél világnak velük kellett gyászolnia azt az ellenszenves, zűrös perszónát... Nesze neked, brit királyi család, ekkora fiaskót hogy lehetett bevállalni??

 

- És persze végül, de nem utolsósorban: a brit popzene. Ami néhány valódi gyöngyszemtől kivéve (Phil Collins, Paul Mc Cartney, no meg a skót raver csapat, az Ultrasonic) szinte csak dögunalmas és sablonos kommersz tákolmány kategóriában lehet díjnyertes, bár a britek váltig állítják a világ popiparában elfoglalt első helyezésüket. Ha az egy főre eső pocsék fércművek számát tekintjük mérvadónak, akkor ez az állítás akár még igaz is lehet.. :-))

Nem szabad elfeledni azt sem, hogy ánglus földről indul világméretű moslékterítő útjára az úgynevezett Dj-kultusz, ahol a lemezlovas már régen nem a buli mókamestere, a ceremónia profi lebonyolítója, hanem egy erősen fetisizált szimbólum, a buta, ugyanekkor sznob tömegek igénytelenségének karakteres kifejezőeszköze.

 

Mert ha egy lemezlovas azért népszerű, mert jó hangulat van a bulijain, mert jó zenéket ügyesen tálal fel a közönségének, nos ez a kategória valóban megérdemli a közismertséget, a dicséretet.

De amikor egy "névhez" kötnek egy teljesen jellegtelen, kommersz Dj-munkát, és ezt a "nevet" meg a hozzá tartozó léhűtőt és műsorát árulják kemény pénzekért, no hát az már nem egyéb mint buta sznobizmus, és zenei igénytelenség realizálódása!

 

Májker, a háttérben gyanúsan nagy befolyással rendelkező, pálinkaivástól rettegő kártékony szobanövény, és derék jó elvtársa, a szintén Tápkórral fertőzött, gyógyíthatatlanul gyógyegér Rigoletto von Schündínó bizony a sznobizmus megszállottai, hiszen 1000% biztonsággal állíthatom, hogy ezt a négy angol Dj-s tápkórista bulit is ők találták ki, megkoronázván ezzel életük amúgy is kétséges hasznosságú cselekvéseit! Igen, kitalálták, és meg is csinálják mint ahogy a hazai sikerpárt, a méltán népszerű *SZP is megcsinálta amit kitalált.. Az eredményét mindannyian láthatjuk, ezt talán mondanom sem kell...

 

Persze nyilvánvalóan Májker és Sünpajtás is szeretik a kényelmes, ámde értelmetlen dolgokat, pláne ha ez egy kis pénzt is hoz a konyhára.. Ugye ez így van, drága szeretteim? :-))))

Elhiszem én, hogy sokkal több meló lenne összehozni egy rendezvényt valódi jó, lehetőleg régi hazai, vagy germán, vagy holland Dj-kkel, elhiszem hogy a Tápkórhoz nem kell semmi ész, semmi különösebb szervezés, én már mindent elhiszek.. Kivéve amit nem. :-))

Tudom, hogy nagyon könnyű megkapni néhány olyan angol sünpofát, akik X összegért szívesen eljátsszák a nagy nemzetközi lemezlovas illúzióját, a hazai alulművelt közönség meg úgyis birka, nekik minden szutyok eladható, lényeg hogy az illető "külföldi" legyen. mert a külföldi az mindig csak szebb és jobb lehet mint a hazai pálya, ugye milyen jól mondom, kedves "nagymagyar" Sündix felebarátom? :-))

 

Egyszóval jöhet a négy angol hajóépítő, vasutas, vagy kovács, aludj el te is szépen kis Blamázs, csak persze vedd meg a belépődet, lesztek vagy nyolcvanan mindösszesen... Tápkórban nyugszik az éj, Tápkórban hullanak a fák, Tápkórtól bűzlik a rét, hülyülj el te is kis Blamázs!

 

Alig hiszem, hogy erre a semmitmondó lecsósjoghurtolásra számottevő igény lenne idehaza, inkább csak a "beetetés" folyamata zajlik, Májker haverunk (Sündínó aktív közreműködésével)  most készíti elő a terepet, most próbálják felmérni a piacot, és persze behülyíteni az arra kapható fiatalokat.

Ha jobban belegondolunk, más épeszű magyarázat aligha létezhet, hiszen amennyi időt és energiát belefektettek Tápkóros csirkefogóink egy huszadrangú, zeneileg és kvalitások terén is egyaránt értéktelen és semmitmondó, külföldön is csak az underground legundergroundabbja közé besorolt műfaj elterjesztésébe, a századik-ezredik senki Dj-k hazai felsztárolásába, nos ezzel az erővel akár normális fellépőkkel normális zenékkel normálisan összehozott, sikeres és színvonalas retro (vagy nem retro) bulikat is lehetett volna rendezni...

 

Persze a szánalmas erőlködésük igazából a kutyát sem érdekelte volna, ha mindez "házon belül" marad, és csak tápkórizálással foglalatoskodtak volna. Mondhatnánk azt is, hogy ez olyan mint a homokosság, amíg négyszemközt csinálják, addig magánügy, senkinek semmi köze hozzá. És akkor nem is lenne semmi gond, a Ravemaffia sem született volna meg, és én is békésen iszogathatnám kedvenc sörömet avagy páleszomat, minden egyéb problémától mentesen.

 

Csakhogy a gazemberek nem átallották a régi rave és trance zenéket csalétkül felhasználni, a kicsit is bambább, zeneileg kevésbé képzett rétegek számára, azt gondolván hogy a kommersz vacakot éppen olyan simán el lehet majd adni a minőségi retro folytatásaként, hogy senki sem fogja észrevenni az ordas nagy átverést. Hát tévedtek a srácok. Észrevettük. Megdőltek mint Rottenbiller, és ez már nem kimondottan egyéni szociális probléma, sajnálom. Nem kicsit, nagyon, ekkora böszmeséget kevesen követtek el eddig életükben!

Észrevettük, és a Ravemaffia Baráti Kör meg fogja mutatni a közeljövőben, hogyan kell és lehet is barátias hangulatú, minőségi retro rendezvényeket lebonyolítani, az undok Tápkór és a közönség hülyének nézése helyett!

Májkórék pedig fulladozzanak csak az ocsmány takonykórban egészen bátran. Hiszen mint már ezt említettük, ez olyan mint a buziság: magánügy!

 

De el a mocskos, aberrált kezekkel a rave-től, és a rokon műfajoktól!

 

 

21 komment

"És eljövél az hülyék királysága, hol az zakkantak uralkodának vala..."

2010.02.09. 16:02 Time Unlimited
Igen, ezt megmondá vala Jehova, és úgy lészen.. Elég belenézni időnként a mi kis szeretett germelykomenista gayrave.hu-nk éppen aktuális termésébe, és máris megtaláltuk a hülyék királyságát, ez vitathatatlan. A látottak megértéséhez minimális józan ész, a tulajdonképpeni olvasgatáshoz pedig jókora adag mazochizmus szükségeltetik. De sebaj, vágjunk bele, jobb minél előbb lenyelni ezt a piszkosul keserű varangyosbékát, egyszóval olvassunk bele a közelmúltban keletkezett eszmefuttatásokba, és pillanatnyi hangulatunktól függően sírjunk, avagy nevessünk a rendkívüli szánalmasságon, mely áthatja az egész webportál szellemiségét!

 Somapeti barátunk, az "Ősember", híres lemezgyűjteménnyel rendelkező, tiszteletreméltó öregraver, és sajnos szerfelett mazochista is az úr; Elég gyakran nekiáll vitatkozni a gayrave-bérencekkel, pedig ez teljesen felesleges. Elfelejti ugyanis, hogy disznóval nem szabad iszapbirkózni, hiszen még ha győzöl is, mindketten sárosak lesztek. És a disznó ráadásul az egész murit élvezni fogja! :-DDD
Egyszóval ősemberünk súlyosan hibázott, mikor (jelzem, teljesen jogosan!) ismételten szóvátette, hogy a Germely és Sündix által jegyzett, rave-nek behazudott bulik iciri-piciri ultramikroszkóp alatt érzékelhető jelentőségű oldschool része zeneileg nem teljesen konzekvens, hiszen szinte semmi másból nem áll, mint az unalomig játszott RMB, Dune, és Scooter nótákból. Germelyék szerint ennyi a rave, s nem több. Somapeti ezt nem így gondolja, ezt kulturáltan és közérthetően ki is fejtette a gayrave-n.

Bár ne tette volna!

Az összes nyomorult bérenc és talpnyaló rögtön a torkának esett, azzal a nagyfokú pimasz arroganciával, mely leginkább a frusztrált, ugyanakkor félművelt személyiségeket jellemzi. Természetesen nem maradhatott ki szeretett testvérnéném, Hámán Kató emlegetése sem, kinek hallhatatlan szelleme részére időnként átruházom gyarló biológiai manifesztációmat... :-DDDD

Tehát a talpnyalók jó szőröstalpú módra kollektíve oltogatás alá vették Somapetit, különösen egy "diundisu" elnevezésű furcsa karakterhalmaz, akinek gyanús körülmények közötti felbukkanása miatt nem tudom elhessegetni magamtól azt a piszok nagy gyanút, hogy diundisu igazából nem is létezik! Hanem Schündínó vagy Kotonik szívatja ezen a nicken ezt a halva baszott sakálbandát, miközben jókat röhög magában az orbitálisnak hitt poénján!

Ezúton is tisztelettel felkérek bárki szavahihető (tehát nem sündixbérenc) természetes személyt, aki már látta élőben diundisu-t, avagy legalább telefonon beszélt vele, hogy ennek tényét szíveskedjen a Szerkesztőségnek jelezni!
Ugyanígy mélységes szeretettel várom a nevezett diundisu személyes jelentkezését is, itt a Ravemaffia főszerkesztőjénél, hogy valóságos létezésének és személyazonosságának tisztázása után, némi pálinka vagy sör elfogyasztásával egybekötve, meggyőződhessek valóságos raverkénti kategorizálhatóságáról.

A mindennap a gayrave-re beírogatott "MAYDAY MAYDAY MAYDAY", és egyéb hasonszőrű elméncségek ugyanis cseppet sem meggyőző erejűek!

Ezen aprócska kitérő után térjünk hát vissza ismét a fővágányra, és abszolváljuk a megmaradt feladatok tömegét!

Nos tehát, felelősségem teljes tudatában ki merem jelenteni, hogy a Somapeti által nehezményezett Das Modul, Blümchen, Scooter, Dune, stb.. dalokan én is módfelett szeretem, kimondott rave-nak kategorizálom (bár abból a kommerszebb minősítést kapják, természetesen), és szívesen ugrálok rájuk igazi állat raver módjára.

De!

Ezek a számok agyonjátszva-agyonismételgetve, tehetségtelen fullamatőr Dj-k által elővezetve, alkalmatlan környezetben igenis már a könyökén jönnek ki az embernek, szánalmas dolog hogy Germely és bérencei csak ezt a pár unalomig nyüstölt slágert ismerik.
És az is felettébb szánalmas-nevetséges, hogy Somapeti teljesen megalapozott, szakmailag korrekt előterjesztését mindenféle huszadrangú f.sz-k.csög rikácsolva fikázza, ahelyett hogy kissé visszavennének a baromira nagyra nőtt arcukból, és elgondolkoznának azon is, hogy milyen jogcímen oktatnak ki olyasvalakit, aki már rave CD-kkel a seggén született!
Hihetetlen, hogy többszáz darabos CD-gyűjteménnyel rendelkező, 30 év feletti öregravereket olyanok próbálnak kioktatni, akik csak valódi indíttatás nélküli kocaraverek, illetve Germely Divatnagyherceg bérencei... ez komolyan mondom, már vicckategória!

Olyan ez, mintha Schumachert oktatná ki egy frissjogsis pöcsöstóni a gépjárművezetés mesterfogásairól.. :-DDDD

Gyerekek! Pofa alapállásba, mert így amit most műveltek, azzal magatokat járatjátok le, de nagyon! Tessék végre elfogadni, hogy nem a Sündix-Germely-tengely (Sünpajtás, Germely Felcser, kotonka, Májker, stb..) a raver-etalon. Éppen ellenkezőleg, ők sosem voltak raverek, mindösszesen kisajátították maguknak az éppen szabadon heverő, jobbsorsra érdemes prédát, aztán most meg ámokfutnak... Túl nagy falat ez nekik, sem képességük, sem indíttatásuk nincs hozzá, de a pénzéhség meg a plenyóskodás csakazértis "dafke" hajtja a jómadarakat.. persze a stílus, és a rajongók kárára!

És tessék elfogadni amit Somapeti ír vagy mond, rólam már nem is beszélve. Ott voltunk nyakig benne a jóban 93-95-ben, ki totál belemerülve ki kevésbé. De ott voltunk, tudtuk mi a stájsz, és a pusztulat éve után (1997) is tartogattuk magunknál csöndben-sunyiban az elektronikus zene legjavát.
Tartogattuk többek közt azért is, hogy hátha egyszer még visszajönnek a régi szép idők, iszonyat jó hangulatú bulik és remek társaságok formájában, mentesen a 90-es évek technikai és anyagi problémáitól.

Egyszóval rátok is gondoltunk, mostani gayraverek, nem csak magunkra..

Erre fel jöttek Germelyék, szétziláltak és leromboltak mindent, elüldözték a még meglevő ravereket, pocsék zenéket játszottak amiket rave-nek hazudtak, permanensen.. Ti pedig birkák, bégetve tülekedtek a főkolomposok után, beéritek a szemétevéssel is, holott lenne más alternatíva.. de nem, a koszos orrotokig nem láttok a Takonykórtól megrészegülve, néhány olcsó slágerrel meg vagytok véve kilóra!

A butaság játszik be ismét magasfokon.

És persze "közösségromboló" lettem először csak én, aztán meg már az Ősember is, és vajon miért? Hát azért, mert szóvá tettük a rave címszó alatt folyó moslékolást, a stílusidegen zenéket, és az igénytelenséget!

Érveinket épeszű módon megcáfolni eddig senki sem tudta, ezért azonnal jöttek a napi politikai életből jól ismert mocskolódások, a másik lejáratása, meg az idétlenül átlátszó "terelés", a mellébeszélések  tömkelege.
Azt mondom, gagyi a zene, erre jön a nyomorult szadeszes buziduma: "De háá mé' akarod szétrombolni a közösségünket???"
A fene azt a kommunista mellébeszélős mindenségedet, NEM ERRŐL BESZÉLTÜNK!!!!! Esetleg hülye vagy? Gondoljátok kis trógerek, hogy nem látok át az ócska trükkökön?

NE HAZUDJATOK MÁR ENNYIT, kedves gayrave adminok és bérencek!

Senki nem beszélt a közösségről, csak az általatok űzött zenei megtévesztésről, csalásról, és arról a gusztustalanságról, ahogy mocsok rossz mai zenéket maszulytok össze a birkáknak, miközben a normális embereket kigolyózzátok, a saját piszkos céljaitok zökkenőmentes elérése érdekében!

Még hogy ezek nem komenisták... .-DDDDDD Le sem tagadhatnák hogy azok, a Maszop hozzájuk képest kis pisis amatőrnek érezheti magát!


Diundisu, ha valóban létező személy vagy, és nem csak valamelyik elmeháborodott ősbolsevistának a reinkarnációja: Raver vagy? Annak érzed magad?
Mert ha igen, akkor gondolkozz egy picit.. biztosan EZEKKEL a vörös gazemberekkel akarsz bármiféle közösséget vállalni? Biztos hogy ők is raverek, ahogy te gondolod?
Biztos vagy te abban, amiket leírsz, vagy csak a csordaösztön után mész te is?

RaversNature, te pedig szégyelld magad.. Ezzel a névvel, ilyen beszólásokat tenni mint amiket megeresztettél.. én mondjuk kurvára de nem lennék rá büszke!

Réverek? Ezek? Vicc.... :-(((((

7 komment

Címkék: zene kommunizmus balhé hulladék rave kommersz rave.hu somapeti oltogatás

Hírek itthonról és a nagyvilágból, január 29.-ikén.. :-))))

2010.01.24. 19:50 Time Unlimited

JANUÁR 29.-IKEI HÍREINK, RÖVIDEN:


Az USA és Izrael teljeskörű nukleáris technológiát ad át Iránnak a napokban!

A megállapodás alapján a két, atomfegyverzettel rendelkező ország, teljes technológiai know-how-t ad át Iránnak, valamint feleslegessé vált nukleáris robbanófejeiket is odaajándékozzák a feltörekvő perzsa állam népének. Az ehhez szükséges megállapodások már megtörténtek a Teheránban tartott egyeztető konferencián, ahol a három ország képviselői további gazdasági és katonai együttműködési szerződéseket is ratifikáltak. Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök a közeljövőben Izraelbe látogat majd, ahol hadiüzemeket, és zsidó telepeket fog meglátogatni tapasztalatszerzés céljából. A kétoldalú gazdasági kapcsolatok keretében Izrael  fejlesztő jellegű beruházásokat eszközöl még az idén, hogy az iráni olajmezők kiaknázása jobb hatásfokkal és korszerűbb technológiával történhessen, mint korábban.

További híreink belföldről:

A kiváló EP-képviselőnő, a Jobbikos színekben politizáló Morvai Krisztina beszédeit a közeljövőben Gusztos Péter és Demszky Gábor írja majd, a Jobbik és az SZDSZ közötti új megállapodás keretében. Cserében a Jobbik készíti elő az SZDSZ idei választási kampányát, amelyen belül fontos szerepet kap a Magyar Gárda is, mint a liberális értékrend konzervatív megnyilvánulásának letéteményese.

Kolompár Orbán, és több más roma kisebbségi vezető elismerte hogy cigánybűnözés létezik, és ígéretet tettek ennek felszámolására. Ennek keretében rendőrségi feljelentést tettek nagyjából 350 cigány származású személy ellen, akik súlyos bűncselekmények elkövetésével alaposan gyanúsíthatók.
Időközben a rendőrség a nevezetteket már őrizetbe vette, és még a hét közepén elkészül mindegyik gyanúsított esetében a vádirat is, kaptuk a tájékoztatást a Legfőbb Ügyészség részéről.

Szilágyiné Szalai Eleonóra rövidesen átveheti a Magyar Köztársaság Nagykeresztje érdemrendet Sólyom László köztársasági elnök kezéből. Mint utóbb kiderült, a nagy port felkavaró 100 millió Ft-os végkielégítés ügye közel sem az, mint aminek látszott. Ugyanis időközben bebizonyosodott, hogy Szalainé a látszólagosan jogalap nélkül felvett 100 millió Ft-ot miután átvette a BKV Zrt-től mint végkielégítést, ezt az összeget külföldi tőzsdei manipulációk segítségével megsokszorozta, majd az így előállt hatalmas nyereség révén 1500db új járművet rendelt a BKV részére, köztük hazai gyártású Ikarus buszokat, Ganz Solaris trolikat, valamint 300 kocsi Ganz G2 Mk II. jelzésű, korszerűsített metró motorvonatot. A járművek még az idén leszállításra és használatba vételre kerülnek, köszönhetően az egykori személyzetis főmunkatárs leleményes pénzügyi machinációinak! Ezzel a főváros tömegközlekedési hiányosságainak túlnyomó többsége egycsapásra megszűnt, és az előzetes kalkulációk szerint még legalább harminc évig nem várható semmiféle különösebb krízishelyzet a budapesti tömegközlekedés járműállománya esetében.

Kulturális események a mai napon, programajánló:

Ma este az évkezdet legnagyobb, legprofibban megszervezett bulija várható a budapesti Népliget legismertebb szórakozóhelyén. Az est folyamán a 90-es évek hangulatát teljes mértékben visszaadó, modern műfajoktól mentes zenei rendezvény fellépői között lesz a méltán népszerű Rigoletto von (-X) Schündino, aki a retro eurodance és rave zenei műfajok területén végzett munkássága legújabb elismeréseként a tavalyi év során vehette át a "Germán Megadance Legjobbja" nagydíjat Hamburgban, egyenesen a közismert 2 Unlimited techno-dance együttes hölgytagjától.

Szintén fellép mint lemezlovas, a híres Germely Felcser Herceg művésznevű rádiós műsorvezető is, akinek nemrégiben megszűnt internetes retro rádióműsorát hosszú évek óta minden kedd este több tízezer hallgató kísérte figyelemmel, itthon és külföldön egyaránt. Germely Herceg nevét a fiatalokból álló közönség jól ismeri, hiszen a Puruttttya pont hu elnevezésű divat és stílusnépszerűsítő webportálon megjelent fotói lányok ezreinek szívét dobogtatták meg, és rengeteg tinédzser fiú vásárol magának ételmaradékokkal feltupírozott nadrágot és inget, hogy a  legújabb divatdiktátort, Germely Felcsert követve, kellően trendi és kívánatos lehessen a kortárs lányok szemében! Kevéssé köztudott, de a Gyermelyi Tésztaüzem komoly összegű licencdíjat fizet Germely dr. részére, amit a kedvezményezett ügyesen kihasznál a rave hazai népszerűsítésének anyagi fedezetéhez. Bár informátoraink szerint Germely Felcser művésznevét nem a közismert tésztagyárról kapta, hanem egy nukleáris baleset elvi következményeként.
Az est fénypontját előzetes várakozások szerint, a világszerte ismert Májker Dr. Prof. jegyzi majd, akinek védjegyzett RetroDjMax(tm) szettjére garantált teltház várható. Tekintettel arra, hogy Dr. Májker biológiai organizmusdefiníciója a levéltelen zöld szobanövényekkel mutat közeli rokonságot, így a klub menedzsmentje a sztárDj részére megrendeléseket eszközölt a hazai vegyi ipar legkiválóbb beszállítóitól, akik egyben a rendezvényt is szponzorálják majd! Még a rendezvényt megelőző napon, a promóciós keret terhére ezért leszállításra kerül két szekér szervestrágya, 20 kilogramm klorofillképzést elősegítő enzim, és több palack sűrített széndioxidgáz, ez utóbbi a Linde Hungary ajándéka, mely felajánlást a szervezők ezúton is köszönik! A trágyaszállítást önköltségi áron vállalta a "Szippantós Szepi" Minden Szart Felszívunk Korlátolt Félnótás Társaság, a köszönetnyilvánítás természetesen rájuk is vonatkozik.

Májker tevékenységének kiváló terméseredményeit tehát biológiai ökoháttér-hiányosságok nem befolyásolhatják, a maximumot várhatjuk tőle, ahogyan korábban is számíthatott rá a lelkes közönség!
A buli fény-és hangtechnikáját a Pink Floyd nevű rockzenekar technikai menedzsmentje biztosítja majd, a tőlük megszokott világelső profizmussal és élménygazdagsággal.

Lapzártakor kaptuk a szomorú hírt, miszerint Time Unlimited, a híres nőcsábász, sündörgő, műesztéta, hálószoba Dj és író, megunva Pest megye legcsinosabb és legrámenősebb nőinek állandó zaklatását, belép a nőtlenségi fogadalmáról híres ferences-rendi szerzetesek közé.
Meg nem erősített értesülések szerint egy internetes fórumon " Niky, a Szexi Dög" néven közismert, erősen fehérmájú huszonéves ifjú hölgy küldött neki egy erotikus képekkel fűszerezett, igen trágár és pornolitikus kifejezésekben gazdag felajánlkozást, de mivel ezt már számtalan másik nő is megteszi évek óta, a közismerten nyugodt természetű TU papa végül besokallt, és Jézus ereje segítségével kíván véget vetni a könnyűvérű nőszemélyek ostromának!

Január 29.-ikei híreinket olvashatták, köszönjük megtisztelő figyelmüket!

:-DDDDDDDDDDDDDDD

8 komment

Címkék: madness izrael irán club eurodance diesel neorave ravemaffia sündix retroparty

Gépház +Újdonságok, tudnivalók

2009.12.14. 22:21 Time Unlimited

Ez alatt a bejegyzés alatt aktuális történésekről, változásokról, stb.. értesülhetnek a Tisztelt Olvasók és kommentelők, valamint technikai jellegű kérdések, észrevételek is ide kerülhetnek.

30 komment

"Minden nap minden éjjel hiányzóóóóól!" .. vagy úgy tűnik, néha mégsem? :-))) Kotonik tündöklése és bukása, első felvonás

2009.11.04. 21:42 Time Unlimited

Legszebb öröm a káröröm, mert semmi irigység nincs benne.. :-)))) Most örülök annak, hogy egy hülyével megint kevesebb található a rave árulói és meggyalázói között, még akkor is ha tudom, ez csak egy ideiglenes állapot.. Mégis, ez már kellett, nagyon kellett!

Ismételten áll a bál Germelyék háza táján, ami persze nem véletlen, a mások véleményének semmibevétele, az idiotizmus, és a hülyék összegyűjtögetése természetesen meghozza az eredményét, ha nem is előbb, hát utóbb!

Most éppen szeretett kebelbarátomról, a hazai zenei élet kiválóságáról, Kotonik Sertésmesterről van szó, aki olyan szinten elrugaszkodott a valóságtól tevékenysége gyakorlása közben, hogy többeknél sikeresen kicsapta azt a bizonyos biztosítékot. Így például az úgynevezett NARG (bevallom őszintén és töredelmesen, fingom sincs minek a rövidítése ez) szervezőinél is, akik most rövid úton megszabadultak tőle. Ilyenkor még az ateisták is megkönnyebülten felsóhajtanak: Mégiscsak van Isten! :-)))

Nem lesz könnyű az elfogultságot mellőzve bemutatnom a Kedves Olvasóknak a tényállást, mégis megkísérelem. Az objektivitás még akkor is elvárható a Ravemaffia szerkesztőségétől, amikor egy haragosról kell maximálisan helytálló jellemzést és leleplezést írni, ami ugye nem egyszerű dolog. Ám mégis, becsületesnek és tényszerűnek lenni sem könnyű, ám mégis sikerülhet, csak akarat kérdése!

Elöljáróban annyit, hogy van az országban egy abszolúte profi, most is aktív Dj, aki régebben a barátom volt, most halálos ellenségek vagyunk. Kölcsönösen utáljuk egymást mint a xart, ő egy abszolúte aljas, jellemtelen, hitvány szemét alak, és ezt a szakmabeliek sem vonják kétségbe! Egyszer egy végfokot majdnem nem adtak el nekem csak azért, mert megtudta a tulaj hogy ismerem Dj X.Y.-t, és bizony nehezen magyaráztam ki magam a kínos helyzetből.. :((

De bármekkora mocsoknak is tartom az illetőt, a Dj tudása előtt most is megemelem a kalapom! Tehetséges, kiváló vérprofi, a munkásságához és a képességéhez kétség sem férhet, igazi hivatásos lemezlovas! Gyűlölöm és undorodok tőle, mégis becsülöm a tehetségéért!

Nos hát Kotonikról pont ezeket nem lehet elmondani, amikor rövid, ámde annál lelombozóbb ismeretségünk okán véleményeznem kell őt, és tevékenységi körét!

Az, hogy iszonyatosan nagy az arca, még elmenne, megszokhattuk már a hazai könnyűzenei ipar lelkes dolgozóitól, hogy többnyire szarba se nézik a közönségüket. Azt a közönséget, akik erkölcsi és anyagi elismerést prezentálnak kedvencüknek még akkor is, ha az illető egy 8 általánost is csak kisegítőben elvégzett megélhetési tahó!

Még a furcsa szokásait és világnézetét is tolerálták mindeddig azon bulik látogatói, akik megfordultak Kotonik barátunk műsorain, bár mint egy korábbi cikkben már említve volt, azért adódtak ebből bizonyos kellemetlenségek, de még itt sem dőlt össze a világ...

Azonban az már kicsit soknak bizonyult, hogy a nevezett, egyébként totálisan tehetségtelen sertéspörgető kisiparos, a legtöbb "rave"-nek behazudott bulin a lehető legrosszabb kommersz popzenék házilag összebuherált remixeit tolta be a gyanútlan közönség arcába, a saját szerzeményeivel egyetemben, amelyek teljességgel mind egy kaptafára készültek, sablonokból, olcsó hatásvadász megoldásokkal. Természetesen a rave stílushoz ezeknek a fércműveknek semmi, de semmi közük nem volt, nyilván nem is lehetett, de ebbe most inkább ne merüljünk bele mélyebben, a többi blogbejegyzésben megtalálható a magyarázat!

Nem véletlen, hogy Kotonik fellépése alatt a tánctér többnyire megürülni látszik, az igényesebb zenerajongók úgy menekülnek még a környékről is, mintha egy feldühödött indiai vadméh-csapat injekciózná ambiciózusan a hátsó felüket.. :-)))

Természetesen Kotonka stílusirányzatához, és a közönséghez való viszonyához is érdekes attitűdök társíthatók, mint például amikor a Hiányzoli!! remixet írásban is zokon vettem tőle a gayrave.hu fórumán, akkor magából kikelve őrjöngött szinte, holott erre a dühkitörésre igazán nem adtam semmi okot, egészen egyszerűen helytelenítettem egy rave rendezvényen egy "lakossági techno" nóta leadását. Barátunk nem tagadta meg sajátságos primitivizmusát, és olyan minősíthetetlen hangnemben írogatott vissza, amiért már egy nálamnál türelmetlenebb polgártárs régen pofáncsapta volna!

Ugyanakkor tény, hogy a Neorave rendezvényeken nincs neki túlzottan nagy közönsége, minden ködösítés ellenére a valóság azt mutatja, hogy 10-20 igénytelen ember szokott az ő szettjére ugrándozni, a legtöbben nem kedvelik amit csinál. Mégis mindig ott van, minden Neorave-n szinte.. de miért is, tehetjük fel a pofonegyszerű, ámde mégis további magyarázatokat igényló kérdést??

A válasz: Azért van ott mindig, mert csontig benyalt Germelynek, ezért mindig benyomják őt a bulikra fellépőnek, ha van igény rá ha nincs. És persze a zenei ízlés terén kihívásokkal küszködő ifjúság, mint például Nyígháj Lómeó, könnyedén beetethető erre a színvonaltalan sertéspörgetésre, hiszen a Neorave rendezvénysorozat sajnos képtelen igazán jó alternatívát kínálni a fiataloknak, tisztelet a kisszámú kivételnek!

Lényeg a lényeg. Kotonikkal kissé nagyon is elszaladt az a bizonyos ló, Dr. Germely Felcser Herceg oldalvizén ügyeskedve elárasztotta igénytelen tápkórjellegű, de talán még annál is gusztustalanabb remixeivel és mixeivel a Neorave bulikat, aztán persze megy a nagy csodálkozás a szervezők részéről, hogy miért is vannak ennyire kevesen? Hát ezért! Kotonik színvonala a legócskább falusi KISZ-diszkók modernizált verziója, kommersz hangszerelésre és semmitmondó Dj munkára, ez itt Pesten biztosan nem állja meg a helyét, de minden bizonnyal az igényesebb vidéki közönség sem erre az "élményre" vágyik egy buliban!

Tehát Kotonszökevény barátunk, Germely farvizén oldalogva, ránk erőltette hulladékkezelői tevékenységét :-)), összeveszett velem és még sokan másokkal is, nem hajlandó köszönni Dodónak, szkinhed cuccokban jelenik meg "eredendően nem rasszista indíttatású" rendezvényeken, és még ezer másik hülyeséget megcsinált abban a tévhitben, hogy mostantól már neki mindent szabad!

De most megkoronázta élete főművét, az NARG szervezőit jól átbaszta, ráadásul a közönséget egyáltalán nem vonzó fellépéséért volt pofája pénzt is kérni, aztán meg hirtelen visszamondani az egészet. Ezzel persze kissé megkavarta a szervezők életét, de hát azok sem hülyék, villámgyorsan kerítettek egy valóban használható fazont helyette! :-))) Aki ráadásul 90-es évek zenéit fogja játszani, tehát minden bizonnyal normális nótákat, ezt a mandrót még én is szívesen meghallgatnám, hogy mit tud a pultban!
Nem én írtam csak idézek az illetőtől, de abszolúte a szívemből beszélt, amikor a germelykomenizmus.hu-n a következő hozzászólást megeresztette:

"495) | helloh 2009-11-03 | 23:07:07
 
Protonic etikatlanul alig egy hettel a rendezveny elott elore nem jelzett anyagi igenyekkel lepett meg bennunket, melyet akar teljesitettunk is volna, de megindokolatlanul, valasz nelkul hagyva minket inkabb megsem vallata a fellepest. A donteset nem ertjuk, de minket nem hoz kellemetlen helyzetbe, inkabb sajat magat szegyeniti meg, a kozonseget hagyja cserben, es rontja csapata hirnevet, akik amugy megprobaltak jobb belatasra birni, es a szervezok oldalara alltak.
Ha egy NARG-os DJ ilyet csinalna, tobbet nem lenne NARG-os DJ.

Egyszer mar volt egy huzasa, amikor echte skinheadkent "beoltozve" lejott egy bulinkra, es volt egy erzesem, hogy nem kene elhivni, de a Neorave csapat rabeszelt. Bocs, nem akarok flamet, de szerintem jobb ha mindenki tudja milyen is o valojaban. Mi soha semmit nem tettunk ellene, nekem soha nem volt szemelyes problemam vele, es nem is tudom, hogy adtam volna okot, hogy neki legyen velem szemben, de nyilvan ez a lepese elore megtervezett volt. A promocio, amit ezen a bulin az artistok es a szcena kap, sokkal tobbet er, mint barmilyen DJ gazsi (amit mint mondtam siman ki is fizettunk volna, annak ellenere, hogy NARG DJk mindig ingyen zeneltek neorave-en).

Viszont a jo hir, hogy DJ Fonzine ott lesz, aki '90-ota DJ (!), 94-96-os szettet fog jatszani, es ha m.o-on nem is ismert, hollandiaban szinte mar minden nagy bulin jatszott, kezdve a 95-os earthquake-el. Batran ki merem allitani, hogy egy folosleges amatort csereltunk le egy szukseges profira!"       


A lényeg aláhúzva, a vastagon szedettben. Hááátbezony, ezt sem én mondtam ugyebár... :-)))  Láthatóan nem csak nekem van tele a tököm Kotonikkal és a bazári majomkodással amit művel.. Germely!!! Ehhez mit szólsz most? Csak nézel ki a fejedből mint a bánatos bagoly, mert persze tudod jól, hogy Kotonikot a te hathatós közreműködéseddel sikerült rászabadítani a jobb sorsra érdemes közönségre... :-(((((    Kotonik meg jól beesett a két szék közé, nagyont koppant, s remélhetőleg elhallgat. Örökre. Aligha fog hiányozni bárkinek is.... Mondom ezt most kizárólag szakmai szempontból nézve a munkásságát, félretéve az iránta érzett lenézésemet és utálatomat, amely szánalmas személyiségének egyenes következménye...

De azt viszont külön megköszönöm neked, kedves Germely Felcser Hercegem, hogy a mit sem sejtő rave scénára ezt a bazári majmot is ráeresztetted a többi elmebeteg mellett! Köszönöm a többi réver nevében is, hogy kismillió tehetséges kezdő helyett ezt a nagyarcú tehetségtelen zsiványt "futtattad", most ő nagyon beégett ugyan, de te is vele égsz, remélem tudod? A te kis felfedezetted ő, vidd haza oszt legyetek boldogok, váljék egészségetekre!

Csak a szerencsétlen révereket kíméld meg már lécci a tápkórtól meg a félnótás jancsibohócoktól, akik szemrebbenés nélkül csinálnak falunapot egy rave rendezvényből! Köszönjük, de ebből a fajta "jóindulatból" inkább nem kérnénk, ha meg ennyire szereted a pénzt, semmi gond, működjetek valami más kommersz stílusban!
De a rave-t, eurodance-t, oldszkúl HHc-t hagyjátok meg azoknak, akiknek ez élvezet és nosztalgia, nem pedig a pénzcsinálásról szól minden szervezésük!

Most pedig boruljatok össze Kotonikkal, és csókoljátok meg egymást!!!! :-))))))))))

p.s. Ismerve a komcsi cenzúrát a gayrave.hu-n, sünmalaci elveimtől vezéreltetve, lementettem a Party-ajánló topik tegnapi és mai termését, ahol is Kotonszökevény csöppet ki lett osztva. Ha kitörlitek a tudnivalókat, közkinccsé teszem a mentést a Neten, szóval jobb ha vállaljátok az ízesbuktát, és minden a helyén marad!

120 komment

Címkék: hardcore buli neorave protonic narg rave.hu sertéspörgetés germelykomenizmus ízesbukta kotonik

Szenzáció! A Neorave-botrány elkezdődött! Dodó, az önérzetében megsértett raver kitálal! Leleplező erejű nyilatkozat, az eddig hallgatásba burkolózó raver barátunktól!

2009.10.26. 12:50 Time Unlimited

Már régóta érik ez a botrány, de most szüretelhető a gyümölcse. Dodó, aki egy korrekt, becsületes raver sorstársunk, felháborodott azon hogy végülis ok nélkül kitiltották a rave.hu-ról, valamint hogy Germely Felcser és csipet csapata több ízben is inkorrekt módon viselkedtek vele szemben. Természetesen a Ravemaffia szerkesztősége örömmel ad lehetőséget Dodónak, hogy álláspontját nyilvánosság elé tárja, és ez által is elősegítsük a germelykomenizmus megszüntetését, de ez csak az egyik cél. A fontosabb, sőt a legfontosabb az, hogy azok akik eme kis történethalmaz főszereplői, észrevegyék már végre magukat kissé, ismerjék fel alantas és tisztességtelen húzásaik súlyos mivoltát, és sürgősen keressék fel akár az illetékes papot, akár a rabbit, és gyónják meg már végre a bűneiket!

Íme Dodó levele, amelyet egy az egyben, változtatás nélkül közlünk. Mindenki vonja le belőle a megfelelő konzekvenciákat. Ámen.

Hali Time!

Írtam egy kis történetet, ha érdemesnek tartod rá, akkor rakd ki a blogodra.

Már most tudom, hogy ezért sok anyázást fogok kapni, feltéve ha Time kirakja a blogjára. :-)

A címe: Dodó sok éves észrevételei a Neorave csapattal kapcsolatban:

Az egész csak azért lát napvilágot, mert én hittem neked Blaster, hogy betartod a szavad. Amiért ilyen voltál, én még olyanabb leszek. Hehe. Szóval, az egész történet igen régre nyúlik vissza, egészen a Rave Lovers bulikig. Aki tudja, hogy miről van szó annak, nem mondok újat aki meg nem annak teljesen mindegy. Ezek a bulik még Pilisborosjenőn voltak megtartva Blaster és Folli szervezésében. Igen családias hangulatban, ahol általában 40-en voltunk. Nem egyszer a társaság felét személyesen ismertem. Ezek tényleg jó bulik voltak. Akkor még valahogy Blaster és Protonic is beszélőviszonyban volt velem. Nagyon jól tudom én és akik ott voltak, hogy Protonic akkor nyalta be magát Blaster "barátunknak." Tényleg Blaster, RolandNOX miért hagyott fel az egész "gabberkedéssel?"

Emlékszel Protonic amikor odajöttél az egyik Rave Lovers-en, hogy a betévedt három cigánygyereket ne verjék össze, mert Te személyesen ismered őket, és ha őket itt bántódás éri, akkor téged otthon összecsapnak? Nem is bántotta őket senki, legalább is az én akkori ismerettségi körömből nem. Sok év elteltével meg nem is köszönsz, meg se akarsz ismerni?

Egyre jobban kezdtem a bulikban azt érezni, hogy ez egy benfentes társaság. Többször felhívtam Blaster figyelmét, hogy a buli nem róla és a haverjai haverjairól szól. (Lásd bulifotók, kb 10. ember ismétlődik rajtuk.) Ha meg igen, akkor legyen az egész zártkörű. Kettő féle képen lehet "bekerülni". Tövig nyalizol, és teljesen behódolsz valamelyiküknek, vagy nőből vagy, és valamelyik jó képességűvel szóba állsz. Igaz Blaster hol van Sweet Lil'N??? Amig veled volt, addig még a bulikon fel is léphetett. Azóta még vendégként se látom őt. Ne pislogjál bazdmeg, ezt az egészet saját magadnak köszönheted. Garantálom, hogy most kezdek majd igazán bedurvulni.

Egy kis kitérő 2006 nyarán történtekhez. Sikerült pár haverral Siófokra lejutni. Mit ad Isten ugyan abba a szállóban voltunk, ahol Lyn és barátnői. Valamelyik hajnalban sikerült is összeismerkednünk Lyn-nel. Aztán éjszaka iszogattam vele, kimentünk a Balaton partra sétálgatni. Beszélgettünk, sok mindenről. Emlékszel? Amikor a beszélgetés arra terelődött, hogy van-e barátnőm, akkor kicsit meglepődtem, mivel volt, meg egyébként is semmi nem történt. Se csók se semmi. Mindketten tudjuk, hogy csak rajtam múlt, hogy nem történt semmi. Mert vagyok annyira úriember. Utána meg amikor nincs ott a barátod a buliban akkor odajössz hozzám beszélgetni!? (2008. április 30.) Nyitottságról beszélsz, de köszöni nem jöttél oda legutóbb se. Nyitottság? Amikor szétrakod a lában maximum akkor vagy nyitott!

Na kit is akartam még kiosztani? Évekig (2004-2005) nem jártam buliba, mert kezdett a mainstyle és társai felé elmenni az egész történet. Személy szerint az ilyen fajta zenét nem szeretem. Aztán ismét visszatértem, ha jó emlékszem 2006 körül. Jött a ukhc, ami kezdte tönkre baszni az addig is benfentes "társaságot". Jöttek új emberek ez igaz. Itt jegyezném meg Szami (DiRrTy), elég szimpatikus lánynak tűnt. Egész jól elbeszélgettünk egy buli után, váltottunk pár e-mail is. Sikeresen bejölt az iwiw-en. Legutóbb ő sem köszönt, oda se jött, hogy csá, mi a helyzet. Egy picit gondolkozz már, hogyan fogsz Csepelről kitörni? Egyedül? Sok sikert hozzá. :-)

Egyenlőre ennyi, várom a válaszod, és a nyomozásod eredményét Blaster. Folytatása is lesz a történetnek. Mivel amint páran összeállunk, nem tudtok mit kezdeni velünk. Egyedül még le le nyomtok embereket a fórumon (meg kitiltotok), de az az idő már lejárt. Hamarosan ki fogom rakatni ide a levelezésünket, hogy mindenki tisztán lássa, hogy mit ígértél.

Dodó

 

 

4 komment

Címkék: botrány gyónás cirkusz kitiltás leleplezés dodó neorave hazugságok tisztességtelenség rave.hu germelykomenizmus

Sertéspörgetés IV. The Me(a)ting, Dízeldisznó Kupleráj 09.10.22.

2009.10.26. 11:33 Time Unlimited

Egy vallomással tartozom a Tisztelt Olvasóimnak: Az égvilágon semmiféle indíttatásom nem volt ahhoz, hogy a most 22.-ikei Meetinget megtiszteljem jelenlétemmel, mégis sikerült néhány felejthetetlenül xar órát ott töltenem, a germelykomenizmus és a headset átmeneti fellegvárában!
Bizony, ha a szebbik nem képviselői netán nem invitáltak volna oly határozottan, jó eséllyel otthonmaradok!

Hogy melyik verzió lett volna a célravezetőbb, az már így utólag eldönthetetlen, lényeg hogy ismételten egy rossz értelemben amatőr színvonalúnak nevezhető rendezvény kellős közepébe sikerült behullanom, a két ismerős nőszeméllyel együtt...

Tehát TU papa elindul hazulról, némi alkoholizmus támogatásával, majd a Népliget metróállomás aluljáróban csatlakozik hozzá a két, már szintén meglehetősen ittas hölgyemény, nosza rajta, igyunk még sört. Iszunk. Közben az a rohadt eső is rázendít de sebaj, mindjárt bemegyünk a Dízelbe úgyis, ott pedig vár a remek buli, kiváló társasággal, oldschool zenékkel..

Aha, hogyne, persze. Kéz a biliből kivesz, megszagol, bűzlik.. Mit tehetünk ilyenkor? Semmit, haladjunk tehát a sodrással, szépen átvonulunk hárman a bejárat felé, a bokrokban hajléktalanok lesik minden mozdulatunkat, a nyíltabb placcokon mocsárrészeg fiatalok óbégatnak mint a málhás szamár. Kellemes, barátságos a környezet, olyan igazi putricselli-feeling!

A bejáratnál rögvest feltűnik, hogy a személyzet jóval létszámosabb a megszokottnál, eléggé rosszarcúnak tűnő biztonságiakat is látok, gondolom a sok headsettes fiatal esetleges balhézásait megelőzendő.. Kifizetjük a belépőt, amely továbbra is eltúlzott a várható színvonalhoz képest, ez a gyanúm persze később be is igazolódott, no de ne vágjunk a dolgok elébe.. A biztonságiak nem tudják megmondani, hogy merre van az újonnan megnyitott kisterem, ahol elvileg a raverek vannak, végül a pultos csaj útbaigazít. Lemegyünk, és elkezdjük keresni az ismerősöket...

Itt tűnik fel, hogy a heccápolós teremben meglehetősen sokan vannak, a folyosón is elég nagy a nyüzsi, de odalent nyilvánvaló tény a pangás... Tizenegy óra elmúlt már, és alig lézeng pár fura fazon odalent, sehol egy ismerős pofa.. Mondom a lányoknak, megint jó helyre jöttünk, csodát ne is várjunk mert felesleges..

Szerencsére előkerül Edina, majd később Fjúcsőr és Bélus is, ez már biztató, az viszont jóval kevésbé nevezhető annak, hogy az ocsmonda Tápkór szól mindvégig, majd a Dj pult környékén gyanúsan csöndben osonva feltűnik régi ismerősünk, Dr. Germely Felcser Herceg, aki kezébe veszi a dolgok irányítását!

De minek???? :(((

A múltkori Battle of Lónyál óta tudomásom volt arról, hogy Germely ha akar hát képes normális zenéket is játszani. De itt nem akart... Súlyosan alulmúlta önmagát, ha néha-néha be is tolt egy eltévedt óckúl muzsikát, az öröm nem tarthatott sokáig, hiszen utána ezer százalékig biztosan valami iszonyat lepkefingos nóta jött! Egyszóval Germely Herceg a tisztességes zeneszolgáltatás helyett inkább önnön zenei frusztrációit, és meg nem értett zsenijét élte ki valami szörnyűséges akusztikai borzalom menedzselte germelyezésben, ezzel sikeresen kivívta társaságom hölgytagjainak az ellenszenvét is!

Ezek után következett az "est fénypontja", amely meghatározás tökéletesen fedi a valóságot, feltéve ha egy irtózatos méretű fekete lyuk akaratlan foglyaiként szemléljük a távolibb, egyúttal boldogabb galaxisok történéseit...

Megkezdte ugyanis ön és közveszélyes audiobűnözési tevékenységét régi szeretett barátom, Protkónik, aki ugyancsak nem kímélte a jobb sorsra érdemes(?) hallgatóság hallóidegeit, mindent megtett hogy a közönség teljes jogú agyhalottként élhesse át erősen hiányos előadóművészi ambícióinak tombolását, igyekezete természetesen nem is maradhatott válasz nélkül. Ugyanis az egyébként szűkös és ortopéd kialakítású tánctér addigi lakói, mintha összebeszéltek volna, pavlovi reflexeiknek engedelmeskedve pánikszerűen távoztak, kivéve persze pár drogost és talpnyalót, azok ott ugráltak továbbra is vagy nyolcan-tízen.. :-)))

"Disznóságra-malacságra, disznóságra-malacságra..." szállt a böllérdal az esős éjen át, belepte a környéket, és még a Liget bokrai alatt meghúzódó hajléktalanok is meghatottan ölelték magukhoz a kannásboros flaskát, akkorát flash-elt mindenki eme csodálatos zenemű hallatán! Még Kodály Zoli bátyánk is megvakarta kukacrágta bal lábszárcsontját a kriptájában, és elismerően köhintett egyet: - Ez a gyerek tud valamit, ha így folytatja még viszi is valamire!

De az élvezetek csak halmozva érnek valamit, hiszen nemsokára következett egy gyönyörű szerzemény, aminek a szövege túlontúl magasröptű mivolta végett, nem ragadt meg bugyuta fejemben.. Leegyszerűsítve, valami fogdosódásról és kiszopkodott férfi hímivarszervről szólt a nóta, persze célirányos asszociációk segítségével, hogy mindenki érthesse a mély és bensőséges mondanivalóját!

Végül az esemény megkoronázásaként ismételten előkerült az adu ász, az Über Alles, minden rave rendezvények tiszteletbeli himnusza múltban és jövőben egyaránt, a csodálatos muzikalitást, kreativitást, és már-már J.S. Bach zeneszerzői munkásságát is maga mögé utasító világsláger, a Hiányzoli!

Eme csodálatos melódia betöltötte a termet, sőt a fél világot is.. Még Hámán Kató is előbújt síremléke mögül, és bánatos könnyek csurogtak üreges szemgödréből, ki tudja mire gondolhatott vajon? Talán a dicső Kun Bélára, vagy Szamuely Tiborra, netán egy másik, névtelen elvtárssal folytatott liezonja ébresztett fel benne régről visszamaradt, mára elporladt emlékeket? Nem tudni, mindenesetre a Patkónikk Kossuth-díjas érdemes művész úr még a holtaknak is bearanyozta az estéjét, az élőknek nemkülönben.... :-))))))

De hát nincs mit tenni, minden jónak vége szakad egyszer, következett az egyesek által "hülye szőke buzigyerek"-ként megnevezett Fw, akit főként a háttérben áskálódó irigyei szeretnek így emlegetni, persze a szemébe nem merik megmondani neki a bánatukat.. Igen, ez jellemző a germelykomenista fórum közönségére, az álságos-másságos háttérből fikázódás.. Persze mindebben főleg azok jeleskednek, akik még soha semmit nem tettek le az asztalra (Fw-vel ellentétben) de mindeközben a pofájuk akkora, mint a bécsi kapu!

Szerencsére ezek a súlyosan retardált, sérült személyiségű polgártársaink erőteljesen kiebbségben vannak azokkal szemben, akik Fw-t tehetséges fószernek tartják, ennek köszönhetően elég tisztességes számban beálltak a népek táncolni Fw liveactjére! Személy szerint csak rettenetes módon becsoffadt állapotom miatt nem vehettem részt komolyabb szinten az ugrándozásban, viszont hallgatni így is jó volt. Végre valami normális zene, kár hogy a hangosítás itt is a Sokol rádió hangminőségének keresztezését jelentette az üvöltő dervisek kórusának óbégató hangorkánjával.. :-((((

Fw elvégezte amit el kellett, szépen és jól muzsikált, mint általában. Azért lehetett rajta is látni hogy csoffadt ám rendesen, legközelebb talán már kissé jobb állapotban fog fellépni remélhetőleg, bár így is korrekt munkát végzett...

Ezután talán SP következett? Nem v.ok benne biztos, nagyon hulla voltam már, néhány kommerszebb ódckúl lement, viszont nekem már nem volt idegem semmihez. Nemsokára haza is indultunk a csajokkal, úgyhogy 3 után már nem tudom mi volt még a bulin....

Összefoglalásképpen: Ez a buli úgy volt xar ahogy volt! Kevés ódckúl, sok tápkór és egyéb förmedvény, célszerűtlen lineup, általánosságban befordult hangulat.
A terem túlságosan meg volt háttérvilágítva, a füstgépet ha van akkor nem értem, mi a bánatos ivarszervért nem lehet használatba venni?
A fény és hangtechnika továbbra is az úttörőbulik korszakát idézi, barkács fényorgonákkal és Orion meg Beag hangcuccal.. ritka nagy zsák fos volt mindkettő!
A bárpultnál átbasztak 300Ft-tal, a pultos csaj azt hitte túl részeg v.ok hogy ne vegyem észre. Észrevettem. Fw beszélt le arról hogy balhézzak ez miatt, de azt megfogadtam, követem GST tanácsát, és egy doboz gyufát se veszek többé a Dízelben!

A Dj-közül csak SP játszott pár értelmes nótát, legalábbis asszem ő volt fent akkor, a többiek a meleg vizet sem érdemlik...
A közönség soraiban volt pár fazon, akik egy részének a sündőrségen lett volna a helye, úgy be voltak tépve! Volt néhány értelmi fogyatékos is, ezt nem csak úgy mondom, a viselkedésük alapján simán lehettek azok, a csajokkal jól kinevettük az egyik, "mutatványozós" ürgét! A három hülyén öltözött, hülye fejű leszbi csajról nem is szólva, ott sertepertéltek folyton a kisteremben.. végülis megvolt a poén aznap estére.. :-))) gaymeeting.hu :-))))

Fontos tény viszont, hogy megkeresett Visual Angel, lényeges mondanivalója volt. Remekül elbeszélgettünk, de a lényeg: Kijelentette, hogy Dodót nem ő tiltotta ki a gayrave.hu-ról. Én pedig hiszek neki. Dodónak majd mailben is megadom ezt a tájékoztatást... a Ravemaffia szerkesztősége biztosítja mindenkinek a szabad véleménynyilvánítást, ügyelünk az írások hitelességére, és szükség esetén nem áll távol tőlünk az esetleges tévedések helyreigazítása sem. Most is ez történt, köszönöm a nyilatkozatot V.A.nek!

Végül, de nem utolsósorban, hogy írjak valami jót is.. A csajok! Hát lehet őket nem szeretni???? :))))

A kedves és barátságos Edina, a jó fej 'Béluska', kis kedvencem Márti, a gyönyörű Angel Eyes, valamint a két réver-némber: Móni és Kriszta!
Egyik szebb és aranyosabb mint a másik, nagyon örültem a társaságuknak, nélkülük egy értelmetlen unalom lett volna ez az egész búvalbaxott bulipótlék...
Hölgyeim! Legyen máskor is szerencsénk! :)

1 komment

Címkék: meeting igénytelenség neorave protonic tápkór germelyezés lecsósjoghurt handsup sertéspörgetés

Hangfoglalás 2009

2009.10.12. 00:50 Time Unlimited

 

Ebben a bejegyzésben kivételesen nem a germelykomenista rave.hu ősbolsevista seggcsókosainak ármányos cselszövéseiről lesz szó, aki netán kizárólag erre kíváncsi az nyugodtan lapozzon tovább. Itt most TU papa nem mint öregraver, hanem mint a hangtechnikusi és zenész szakma távoli tisztelője, és abszolúte amatőr művelője mesél a már legalább egyhetes élményeiről, amik megírására csak most jutott végre idő!

Tehát elhatároztam, hogy a sokfelé reklámozott Hangfoglalást először, de remélhetőleg nem utoljára meglátogatom, és ha lehet kipróbálok mindenféle billentyűs hangszert, meghallgatok jópár féle hangtechnikát...

A múlt hét szombat el is érkezett, és a szokásos Novák piaci látogatás végeztével már a SYMA csarnok bejáratánál parkoltam le a motorkerékpárt, ami alig 200 méterese utat jelentett.. Kellemest a hasznossal, gondoltam én balga, miközben kellemesen szedett-vedett motorosruhában csörtettem befelé az egyébként ingyenes kiállításra..

 

Ami mindjárt meglepő volt, az a viszonylag nagyszámú látogató, és hogy szinte mindenki meglehetősen boldog pofát vág.. :))) Ennek okát hamar sikerült kideríteni, hiszen már a legelső pavilon területén is ellepett minden kiállított hangszert a "léha ifjúság", akik boldogan tépték a gitárokat, püfölték a hagyományos és elektronikus dobokat, meg persze nagyban nyúzták az általam favorizált célpontokat, a különféle szintiket is! Tekintve a rengeteg érdeklődőt, és a kevés szabad hangszert, nekiálltam kissé körbenézni.

Sajnálatos tény, hogy a kiállítók viszonylag kevesen voltak. Hiányoltam a hazai professzionális hangosító ipar képviselőit, úgy mint a Reflexet, Garryt, stb.. Szintén hiányoltam több hangszerforgalmazó nem létező jelenlétét is, őket bizonyára a nem éppen olcsó helybérlés tarthatta vissza a jelenléttől, távolmaradásuk pedig kimondottan sajnálatos!

Sikerült közben bevergődnöm a Yamaha szintik forgalmazójának pavilonjába, ahol ismételten megtapasztalhattam, hogy még az olcsóbb szinyók is remek klaviatúrát kapnak, az egyik alapszintű 42000Ft-os keyboardot jobbnak találtam leütés terén, mint drágább társát, a 120000Ft feletti mezőnyben pedig mindegyik Yamahának tökéletesnek mondható a billentyűzete. Nemtom hogy csinálják, de jó. Régen volt egy DX7-esem, az is nagyon jó masterkeyboard volt, de ezek sem vallanak szégyent!

A Roland hangszerek szintén nem rosszak, de semmi különös bennük, sablon termékek, jó klavival ellátva.

A Korg cuccok nem tudtak lenyűgözni, kivéve a nagydarab, zongorabillentyűzetes PA-588??-ast (remélem jól írtam), ez viszont egy remek hangszer. Érintőképernyő, logikus menü, remek joystick a hangok manipulálásához, és bár nem szeretem a nehéz zongorás klavit, ennek még ez a része is remek volt! Eleve jó gyári hangszínek, korrekt kialakítás. Jó kis vas. Kár, hogy soha az életben nem lesz annyi pénzem hogy megvehessem.. :-(((

Kurzweil szintik. Nagy nevű cég, drága készülékekkel. A kiállított darabok magánvéleményem szerint a zsák fos kategóriába sorolandók, nehézkes kezelhetőség, undorító billentyűzet. Amikor játszol rajta, mintha egy löttyedt szilikon műcsöcsöt lökdösnél, ritka ocsmány érzés.. Nem v.ok hivatásos zenész, csak egy lelkes amatőr, de ezektől a készülékektől villámgyorsan távoztam!

MOOG virtuálanalóg szinti: Két nyikhaj gyerek már félórája nyekergette őket, az egyik már éppen átadni készült a másiknak a fejhallgatót, amikor a szokásos kedves, becéző modoromban rájuk szóltam :-))) Mindjárt nem hiába volt a tíz perc sorbaállás, kipróbálhattam a hangszert. Nem tetszik, a vSTi verziója jobb. Távoztam onnét.

Nord Wave, kicsi, közepes, és nagy. Nos itt lett igazán tele a tököm pár aprósággal. T.i. hogy kiváló dolog a rendezvény ingyenessége, csak ennek van egy hátulütője is ám!

Konkrétan az, hogy az összes arra járó kiccsalád vidám családi programot szervezett magának ide, hiszen "figyeld már anyuci, ez ingyé' van!" jelszóval az összes barom proli kijött ide családostul, és hát ugye a kiállított hangszerek száma véges.. Ebből következik, hogy a szakmai érdeklődő csak hosszas sorbanállás után tudta kipróbálni álmai hangszerét, miközben apuci-anyuci a drágalátos 5 éves csemetéjét beültette klimpírozni a 200000Ft-os nordok elé.. :-((( Most legyek trágár, és mondjam azt hogy az isten verje beléjük a faxát, hogy miért kell az amúgy is leterhelt vasakat a neveletlen, vandál gyerekekkel kínoztatni, és miért kell nekem mint szakmai érdeklődőnek (lehetséges fizető vevőnek) 15-20-30 perceket várnom, míg a kretén kölyök kiéli kretén hajlamait?

Na mindegy. Kicsi nord: Szép hang, jó kezelhetőség, és vmi álomjó klavi, nagyon bejött! Közép és nagy Nord: Szép hang, a faszom se igazodik ki a logikátlan kezelőszerveken, álomjó klavi.

Egyikre sincs pénzem, hogy bassza meg a fene! :-(((((

Hang és fénytechnika:

A 18Sound volt az általam lokalizált egyetlen olyan kiállító, akik hangszórókat is hoztak, egy átlátszó plexifalba beszerelve tették közszemlére őket. Bizalomgerjesztő mély és középsugárzót nézegettem nyálcsorgatva, de kérdem én, leesne az a telibevert aranygyűrű a T. Gyártó ujjacskájáról, ha a hangszóró mellé kiírnák annak műszaki adatait is? Frekimenet, érzékenység, stb...

 

A többi cégnél kis monitorládákat láttam, olyan igazi dögnagy cuccok sehol, amiket én szeretek. Csak külön hangszórók sehol, így le sem álltam náluk nézgelődni.

Fények: Nyomorult LED-es diszkófényeket megnézhettem közelebbről is. Mióta megjelentek a piacon, azóta utálom őket, ez most sem változott, igénytelen és drága rohadalom. Ez persze privát vélemény, de részemről sosem adnék pénzt LED-es diszkófényért!

Más néven nevezhető fénycuccot nem is láttam, illetőleg ha volt is, figyelmemet elkerülte!

 

Körülbelül eddig tartott a nagyvizit, megundorodva az egyre nagyobb tömegtől, inkább távoztam. Összesítve, pozitívumok és negatívumok:

P+: Segítőkész, jó fej személyzet mindenütt, bár műszaki ismeretek terén nem mindegyikük volt a toppon.

Jól átlátható volt az egész kiállítás.

Bárki által buzerálható hangszerek.

Úgy általában jó kedélyű hangulat, és jópár csinos csaj kószált ott összevissza.. :-))

 

P-:

Sok barom unatkozó család, a hülye gyerekeikkel.

Hiányoltam régebbi szinyókat, Waldorf termékeket, samplereket, hazai hangosítási cégeket.

Szinte minden szinyó uncsi darab volt, az ezeréves General MIDI és pár Yamaha XG hangszínen kívül semmi extra semelyiken, szinte csak lakodalmas az amit helyből játszani lehetne ezeken.. :-((

A sok digi zongora helyett inkább speckó szintiket hoztak volna ki,..

Még egyszer kijelentem, hogy hiányolom a komoly samplereket!

Külön hangszóró, végfok, egyéb részegység nem nagyon fordult elő, szinte csak komplett rendszereket kínáltak a forgalmazók.

 

Mindezen hiányosságoktól eltekintve, nem éreztem rosszul magam, jövőre is megyek ha lesz ilyen. De előtte egy lottóötössel vki igazán megdobhatna... :-))))

 

8 komment

Címkék: yamaha kurzweil hangosítás hangfoglalás lead nord szintik hülyegyerekek

Más tollával ékeskedni nem szép dolog! Figyelem! Upgrade-elve!!!!!

2009.10.11. 23:53 Time Unlimited


.. és ezt akár egy indián harcos is mondhatná, az egykorvolt Vadnyugat valamelyik névtelen helyi hőse, aki saját ügyességével és bátorságával megszerzett érdemeire jogosan büszke, és lenézi azokat a gyáva és jellemtelen vörösbőrű avagy sápadtarcú csavargókat, akik "messziről jött ember azt mond amit akar" alapon mások hőstetteit a sajátjuként állítják be, a meg nem érdemelt dicséret bezsebelése végett!

 

Kedves Olvasóim, ha eddig nem találtátok ki, akkor most segítek, egy újabb nyavalyás kolhozjampec alá szándékozok befűteni, jól képzett Belzebúb módjára, hiszen a célszemély létezése bármennyire is pitiáner fogalom az élet hatalmas színpadán, attól még az illető igazán megérdemli a forró olajban főzést! Vagy talán az európai kultúrkör hiedelmei helyett válasszuk inkább a sokkal gyakorlatiasabb indián kivégzési módszert, a kínzócölöpöt?

 

Hááát, ez igazán nehéz kérdés, a nyájas Olvasó belátására bízom, hogy mit tenne legszívesebben a delikvenssel! Nekem végülis igazán mindegy, hiszen feketén-fehéren bizonyítani tudom állításaim valós mivoltát, így a kolhozjampec - ellenes megoldások kidolgozását - totális elfogultság okán - inkább nem szeretném vállalni!

 

Természetesen ismét a germelykomenista csibész gazemberfórum egyik kevéssé gerinces tagjáról szól ez a mai kis történet, aki bizony álnok módon visszaélt azzal a fene jó szívemmel, és a tőlem kapott ajándékot - annak megköszönése helyett - a saját huszadrangú besorolásának renoválására használta fel, persze a Sündix - Germely - tengely irányába tett talpnyalás, és a feltűnési viszketegség okozta súlyos kórtünetek realizálása végett!

 

Történetünk szeretetreméltó hőse azt a korábban tett, könnyelmű és ostoba ígéretemet használta fel saját céljaira, miszerint már - már hitoktatói szinten szerettem volna az oldschool rave 'igéjét' terjeszteni, és evégett válogatás DVD-ket osztogattam az erre jelentkezők között.

 

Ez persze nem mostanában történt, hiszen akkor még én is tagja voltam az azóta vörös ködbe burkolózott rave.hu-nak, és éppen hivatalos voltam életem első, s valszeg utolsó megjelenésére is a Germely Felcser Herceg vezette Neorave Night Netrádióban! És pont előtte volt egy Neorave buli, ahol két személy részére adtam át remek DVD válogatást a legféltettebb kincseimből. Egyikük rendben meg is köszönte, vele nincs is semmi probléma. De a másik.. :-(((

 

A másik semmi egyebet nem tett, mint hogy a TŐLEM kapott lemezről összeírta a szerinte legjobb számokat, csinált róluk egy szép kis listát, és pont abba a Neorave Night adásba ahová én is hivatalos voltam, elhozta mindezt és úgy adta elő, mintha ezeket a zenéket ő szedte volna össze a nagy semmiből, hatalmas küzdelmek árán!

 

Ott és akkor nem szóltam egy szót se. Nem akartam botrányt, meg úgy voltam vele, hadd örüljön a hülyegyerek, ha már egyszer nincs másik sikerélménye az életben.. És nem tettem szóvá, hogy a Germely által időnként lejátszott, a komcsifórum közönségének totál ismeretlen Paella-303 - La Musica Latina bizony nem RatyiRévertől származik, hanem tőlem! Bizony áááám, a ván marha TU papa a saját CD gyűjteményéből szedte elő ezt a nótát, eredeti gyári CD-ről, és bizony rajtam kívül ez csak Somapetinek volt meg akkoriban! Senki másnak! És Somapeti akkor még nem hozott Germelynek zenét, egyetlen egyet sem!

 

Tehát a sokak által kedvelt La Musica Latina és még rengeteg ismeretlen ódckúl zene TŐLEM!!! származik, aki kételkedne annak szívesen megmutatom az eredeti gyári CD-ket a gyűjteményemben, amik ékesen bizonyítják annak tényét, mennyire silány és jellemtelen figurák működnek a germely.hu-n, és mekkora aljas és piszlicsáré talpnyalók ezek az önállóan létezni képtelen senkik!

És hogy ez most miért is került elő? Idézek a germelykomenista fórumból egy hozzászólást, ami nem kerülte el a figyelmemet:

"Örömmel hallottam, hogy nemrégiben újraindult a műsor! :)
Kedden este ráérek, vinnék rengeteg óckúl muzsikát, főleg olyanokat, amik még valószínűleg nem voltak. :)"

Olléééé árrivá, lá Buziká Fákkiná, ollé árrivá!!

Remélem még jó sok ódckúlt talál drága barátunk a tőlem kapott DVD-n, igazából felesleges is megemlítenie, hogy ennek a lemeznek az anyagát sajátkezűleg válogattam össze. Tedd fel a kamu tollakat seggcsókos barátom, legyél büszke nyugodtan a TU papa lemezeire, meg a 'Ravezoli' (én csak így hívom a 35 körüli, nagydarab, vidéki réver cimbit, akit évek óta nem láttam már, és rengeteg zenét kaptam tőle) jóindulatára hogy megosztotta a világ legpofátlanabb balfékjeivel is a kincset érő archívumát... :-(((

 

És nyugodtan legyél büszke az általam készpénzért vásárolt rave válogatásra is, ahonnét a Paella-303 elindult germelykomenistákat hódító körútjára. Felesleges megemlíteni, hogy ez is tőlem származik, én adtam ingyen és bérmentve, raver barátságból azt a DVD-t, hogy más is élvezhesse ennek örömeit. A pofátlan visszaélés lehetősége még csak eszembe se jutott, én naiv lélek.. :(((

 

De tanultam az esetből, és azóta tőlem aztán senki, semmilyen zenét nem kap. Dolgozzon meg érte, szenvedjen meg érte ahogyan én is tettem, több százezer Ft-om benne van már a lemezgyűjteményben, rengeteg alvásmentes csoffadt éjszakám a ritkaságok letöltögetésében. Hát ezeket a 'tollakat' nem fogom pofátlan büdöslábú indiánok kezére adni!

Uff, én anyáztam!


és a folytatás: lement az adás, pofátlan barátunk természetesen elővezette a tőlem kapott zenéket, amiknek a terjesztésére kurvára de nem adtam neki engedélyt.. jól mondta Somapeti, azt a DVD-t a delikvens otthoni hallgatásra kapta meg, nem pedig azért hogy nyilvánosság előtt a pöcsét verje rá.. :-((


Ez kábé olyan, mintha a kollégámtól elkérném a nagy fekete 740i BMW-jét hogy pár napig járhassak vele, aztán bemennék mindenhová ahol a kollégám is megfordul, és megpróbálnám elhitetni hogy a Bömös igenis az enyém, én vettem, tehát innentől én v.ok a jani!


Szánalmas ez a magatartás, pláne az érintett élő egyenes adásban elhangzott "Öszödi beszéde", ahol volt pofája kijelenteni hogy ő a "köz érdekében" cselekedett, jóhiszeműen!


Mi mást mondhatnék erre, mint azt hogy Gyurcsány Takarodj!!!!!!

Ki mondta neked kicsi zellergumó, hogy én nem tudom bevinni Germelyhez ezeket a zenéket? Ki mondta neked, hogy ezt a DVD-t azért kaptad, hogy a tisztességet, a betyárbecsületet, és a szerzői jogokat megsértve nyilvános adásba bevigyed őket?

A másik ajándékozott érdekes módon, nem élt vissza azzal amit kapott. Ő amúgyis egy tisztességes pali, nem úgy mint egyesek. Kár összevissza hazudozni Kurcsánymódra, SOHA de SOHA sehol nem említetted Zeller barátom, hogy ezeket a nótákat tőlem kaptad!


Amely nóták többségének eredetijét bármikor be tudom mutatni, eredeti gyári CD-lemezen, köztük a Paellát, meg az Attention Dimension-t is! Na most nagy kuss várható, ugye elvtársak? :-))) Még hogy a köz érdeke..közröhej, és a pofátlanság netovábbja, na jó, megértem hogy ott helyben kellett egy hatalmasat hazudni, vöröslő fejjel, mindenki füle hallatára.. szép gyerek vagy mondhatom!


Te meg Germely, korábban helytelenítettem hogy AmericanDj lefasszopózott téged ezen a blogon. Finoman is, de rendreutasítottam őt, de sajnos nem kellett volna.. Igaza volt ugyanis! :,((((((((


Te is pofátlanul hazudsz, mert pontosan jól tudod az előzményeket, tudod hogy kinek és mikor osztottam DVD-ket, és azt is tudod hogy az osztás utáni adásba is már megjelent Ratyiréver, aki addig soha semmiféle zenét nem hozott, pláne ilyen mennyiségben.. Érdekes, hogy miután megkapta a lemezt, hirtelen mennyi sok adásba való zenéje lett hirtelen, hát nem csodálatos ez???

Holott jeleztem hogy hozok sok zenét, de hát értelme nem volt, kiskancsó barátunk rögtön elibém pofátlankodott, mint nyugdíjas mamzer a hentesnél a sorban. És máris elkezdett rajoskodni azokra a zenékre, amelyek létezéséről pár nappal azelőtt még fogalma se volt.. Hát nem érdekes és önmagáért beszélő ez is? :((((


Elmész te is a mauzóleumba mumifikálva, Germely barátom. Hazudsz mint hat zsebigyurcsány, ha én most beállítottam volna hercegi lakodba adásban résztvenni, tutira szíttad volna a fogadat, jó eséllyel be sem engedsz. Ráadásul én is meg Somapeti is kismilliószór kínáltunk neked ódckúl zenék tömkelegét, de neked nem kellett.. Az összeharácsolt nótákat viszont elfogadod Ratyirévertől, aki nulla munka és együttműködés módszerével, ajándékba kapott zenékkel arcoskodik.. Akkor most hogy is van ez? Ki megint a hülye??


De egyvalamit remekül élvezek, mégpedig azt, hogy te, Germely Felcser Herceg, Schündínó, és még páran hogy be vagytok fosva tőlem! :-DDD Ez annyira jól mutatja, hogy mégis kinek végképpen rossz a lelkiismerete.. Megjelentem mint Sztálin elvtárs, pedig igazából semmi kedvem nem volt hozzá, és mégis milyen frenetikus hatást keltett kikerülhetetlen megjelenésem! :-)))


Rögtön akadt egy hülye aki beregelt Hitler a náczi néven, rajta is és a debil szövegén jót nevettem! Vagy Sunyifix volt vagy Protkónikk, de igazából egy cseppet sem érdekel melyik félnótás volt ez, nem számít, hiszen az illető saját magáról állította ki a szegénységi bizonyítványt!


De azt bírom nagyon hogy amint megjelenek, a rave.hu Központi Bizottsága azonnal felköti a Liberóját, úrrá lesz rajtuk a rettegés, mindenki belerondít egy rostosat a pelenkájába, aztán gyorsan bezárják a regisztrációt a fórumon, és kivágják a nickemet. Ez a magatartás annyira de annyira szánalmas, és annyira jól jellemzi az egész belterjes posztkommunista szisztéma szerint működő bagázst, hogy ez már paródiába illő cselekménysorozat, tokkal-vonóval!


Mindenesetre ma ismét jót nevettem Germelyék jellemtelen fostosságán, és mélységes szánalommal viseltetek Ratyi Raver iránt, akinek a más tollával való ékeskedés az összes öröme.. Kívánom, hogy soha ne legyen neki ennél több élményben része!

Ámen.

 

p.s. Most nagyon -nagyon gettzi leszek. Nekem már a képen látható United Ravers album is megvan. És nem adok belőle senkinek. Köszönetnyilvánítás végett tessék Ratyiréverhez és Germely Felcser Herceghez fordulni!

34 komment

Címkék: rádió night szemtelenség oldschool rave neorave rave.hu paella 303

Vigyázat!! Járványveszély! A Germely - terjesztette T1N1 mutáns takonykór ismét támadásba lendült!

2009.09.30. 01:57 Time Unlimited
Korábban úgy döntöttem, hagyom egy kicsit fika nélkül éldegélni Germelyéket, hátha maguktól is rájönnek az általuk képviselt lecsósjoghurtolás tarthatatlanságára. A nyári szünet, ami alatt nem üzemelt a szokásos kedd esti Neorave Night, elvileg jót is tehetett volna nekik..
Ám kutyából nem lesz szalonna, ezt a hazai rave-kedvelő közönség igényesebb része ma ismét megtapasztalhatta!

Bár a gyakorlat korábban is világosan megmutatta, hogy minden jóízlésű zenehallgatóból ellenérzést vált ki a stílusmoslékolás, Germely Felcser Herceg ismételten és továbbra is csökönyösen ragaszkodik a már ezerszer bebukott szisztémájához, és módszeresen lecsóval turmixolja a joghurtot. Természetesen Germely 'Blender'  Herceg egyáltalán nincs egyedül, hű talpnyalója, MájkóR-MájKeR ismét megörvendeztetett mindenkit az émelygés és hasmenés váltakozva érvényesülő összhatásával, magyarra lefordítva a dolgot: Igazán nem tudtam eldönteni, hogy hányjak-e vagy fossak a hallott szörnyűségeken!

Nehéz dilemma, mert ugye a WC felett vagy csak seggel, vagy csak fejjel lehet egyidőben tartózkodni. Persze vannak kivételek, akiknek mindez a művelet egyszerre sikerül, na őket hívják seggfejeknek. Konkrétan azokról van szó, akik egy jó alapgondolatot is képesek a pöcegödör legaljáig zülleszteni, ostoba makacsságból, tehetségtelenségük és korlátoltságuk végett!

A Battle of Classic előtti Neorave Night, - felettébb érdekes módon! - majdnem hogy tökéletesre sikerült, de ezt a mostanit nehéz lenne alulmúlni. Bár ha nagyon akarják az elvtársak, még ez is sikerülhet, főleg ezzel a hozzáállással.. :-((

A mai adást hallgatva időnként az az ésszerűtlen, ámde mégis realitásnak tetsző benyomásom támadt, hogy egy vaddisznókonda kifosztotta a falusi patikát, és az összes hashajtót felzabálták. És ezek a falánk vadállatok ezután recsegő fosások és büfögések közepette, saját nemtelen állapotuktól megriadva, recsegve - ropogva csörtettek át az erdő sűrejin, miközben bélrendszerük  -a természet és a hashajtók parancsának engedelmeskedve -  folyamatos és kollektív ürítést végzett mind szilárd, mind folyékony, mind pedig gáznemű halmazállapotú végtermékek távozásának gátlástalan utat adva, a mit sem sejtő külvilág irányába...

Már Nigthforce-nál kezdődött az a bizonyos kényelmetlen rossz érzés. Egy dallamtalan, csörömpölős, igazából minden zenei finomságot nélkülöző, primitív csapkodást hallhattunk, amely hangzásilag leginkább egy lepukkant tehervonat futási zajainak összességére emlékeztetett. Egyáltalán, mi ebben a zene? Hogy lehet ezt élvezni??

Ám csak most kezdődik a java!

Valamelyik okos Tóbiás előszedte a megfosatott vaddisznók csörtetéséről készült titkos hanganyagot, és a National Geographic természetfilm sorozata helyett - csöppet eltévesztve a házszámot és a stúdiót - ez a förmedvény, többedmagával bekerült a Neorave Night tegnapi adásába.

Most jött el az a pillanat, amikor az ember egy pillanatra ledermed, hogy most ez mi is? Mint a szélesszájú béka esete a gólyával: Hát ilyen is van??

Bizony van, mert vannak olyan félőrült botfülű zenei analfabéták, akik a böfögést, fingást, az ezeket tuctuccritmusokra elhelyezett kivitelben, képesek a jobb sorsra érdemes közönség elé benyomatni. Amely színvonala zenei téren kábé annyira mérvadó, mint a tévézés terén a Győzike - show.. :-((((

És még kiderül a végén hogy Somapeti a hülye, mert megkritizálta ezt a végbélsarat, amit egy elvileg RAVE stílussal foglalkozó, neoRAVE elnevezésű műsorban hánytak fel trágyaszórógéppel a szerencsétlen hallgatók szeme közé!

Somapetinek pedig igaza van most is. Mégis mit gondol az a vélhetően jobb ízlésű, netán némi zenei hallással és műveltséggel rendelkező hallgató, amikor megcsapja a fülét ez a kakofónia? (vagy inkább kakafónia..) Normális ember azonnal elkapcsol máshová, mert ez nem zene. Vannak igénytelen zenei stílusok, a Tápkór is az, de ez a mai büfituctucc alulmúlta a szokásos tápkórepidémiát is. Kinek az érdeke ez?

Persze hogy alig akar bárki is elmenni a Neorave rendezvényekre, hiszen raver ezekre a mocsadmányokra nem kíváncsi, egy átlag fiatal meg inkább 'headsetelni' megy, vagy hip-hop-hupákolni. Ennél a sertéstápmosléknál már minden jobb, még az emós Tokio Hotel is több zenei elemet vonultat fel taszító fércműveiben, mint ez a hányvafosás... :-((((

Germely, te pedig ne süketelj, hogy nem te szervezed egyedül a búvalbaszott Neorave bulikat! Ennyire hülyének ne nézzed már a közönséget, mert nem tollas a hátuk.. Libajnai-e vagy? :-))))
A múltkori bulit is elkúrtátok, bár nem annyira vészesen mint egyébként. De az vicc, hogy éjjel 11-től hajnali fél háromig, azaz kemény 3 és fél órát volt normális zene, előtte csak tápkór, utána meg összevissza minden ami csak előkerült. És utána bedobjátok a rinyát, hogy kevesen vannak.. Hát EZÉRT vannak kevesen, mert van pár talpnyaló akiknek minden mindegy, van néhány megrögzött tápkóros, de ezért a 10-20 kétes értékű figuráért vidáman beáldozzátok a ravereket..

És nem kell a hülye melléduma a 35-40 éves raverekről akik nem jönnek el mert családjuk van.. Hülye sóder, kurcsánybeszéd ez, ERRE A SZARRA persze hogy nem jönnek el, mégis ki az a hülye aki csattogást meg tucctucra alkalmazott harsány büfizésre akar ugrálni egész éjjel??

Meg vagytok ti húzatva gyerekek!!!

A germelykomenista fórum legszánalmasabb hozzászólása pedig Fractal Dimensioné, aki a mindenttudó megmondóember szerepében díszelegve kijelenti, hogy az a hibás aki képtelen ezeket a zenének csúfolt borzadályokat elfogadni...

Hééélóóó! Normális a Zúr??? Megártott a babapiskóta, vagy most mi van ilyenkor?

Bartók és Kodály országában hogy képzeled te azt, hogy ezt a minden zenei alapot nélkülöző, undok büfögést akarod elfogadtatni azokkal, akik a ZENÉT szeretik? ZENÉT, stílustól függetlenül, mert lehet igazi zene a hardrock is, a rave is, sőt még a cigány mulatós is, pedig ez utóbbi is eléggé utálatos műfaj..

De ha te azt szajkózod, hogy nekem vagy bárki másnak azt kelljen elfogadnunk (a te hülye felfogásod, és botfüled végett) hogy mától kezdve a zene a böfögéssel kezdődik, és a tehervonat csörömpölés a klozettajtó rugdosásával vegyítve alkotja a muzikalitás értékrendjét, akkor én, Time Unlimited, közlöm veled nyílt és kérlelhetetlen proletár őszinteséggel, hogy egy orbitális seggfej vagy, és sürgősen keress egy pszichiátriai osztályt ahol befogadnak!

Mert mégis, szerinted mi lesz a következő állomása a T1N1 mutációjának, aminek imádatát mindegyikünknek javaslod? He? Az lesz majd a buli, hogy behoztok a Dízelbe három húgyszagú hajléktalant a ligetből, akik egy-egy üveg tablettásborért egész éjjel bádogkannákat és vasúti anyagokat fognak ütögetni 170BPM-es tempóban, hányás és büfögés közben?

Amennyiben te, és Germely Herceg többi talpnyalója ezt tekinti az elektronikus zene korszakalkotó evolúciós lépcsőjének, akkor bizony mélységes sajnálatomra ki kell jelentenem, inkább vagyok továbbra is egy befordult maradi fasz, mintsem hogy a zene, és főleg a minőségi elektronikus zene ilyetén gusztustalan bemocskolását akár aktívan, akár passzívan támogassam!

Aztán ejtsünk még szót azokról a szerinted hülye negyvenesekről, akik nosztalgiabulikon összekapaszkodva dülöngélnek a "kötelező darabokra". Őszinte részvétet érzek irántad, és a hasonlóan korlátoltan gondolkodók iránt, hiszen szerintetek annak a negyvenvalahány éves, jó eséllyel családos embernek, netán ifjúkorában zenét tanult életművésznek ugye elvileg fel kéne adnia a múltját, a jelenét, és tapicskoljon ő (ők) is veled meg a többi botfülű tápkórossal együtt derékig a trágyában. Bravó, gratulálok ehhez az állásponthoz, elég szégyen hogy ezt komolyan is gondoljátok!

És nem tudom minek megy tovább az oldschool vs tápkór vita: Meg lett mondva, észérvekkel alá lett támasztva: SENKINEK SEM KELL a vegyesfelvágott, romlott, zöld, büdös! Kenjétek a hajatokra!
Vagy csináljanak a nagyarcúak csak tápkór és büfizene bulit, vagy csak retrót. A kettő együtt nem megy, nem is fog menni, az egyik közönség nem viseli el a másikat, és pár germelykomenista bérencen kívül nincs olyan, aki mindkét stílust szeresse! Ha nem megy, akkor minek erőltetni? Nem tanultatok még a sok beszopott anyagi és erkölcsi ízesbuktából? Vagy megéri állandóan szítani a konfliktust az emberek között?

Asszem megyek most aludni. Mára elegem volt a hülyékből, meg a zenének csúfolt trágyaszórásból is. Szép álmokat kívánok, kinek Ravelanddel és Marusháékkal, kinek meg a trágyában csumpákoló gumicsizmával.

Embere válogatja...

S végül, ez a mai Neorave Night adás sikeresen eszembejuttatta boldogult gyerekkorom kissé érthetetlen, ámde mégis lebilincselő olvasmányából azt a kis versrészletet, ami méltán fejezi ki, csodálatos önmagából merítve, minden szépségét és báját ennek a mai Művészetek Éjszakájának!

 

"Nézsonra járt nyalkás brigyók

 Turboltak, purrtak a zepén

 nyamlongott mint a pirintyók

 bröftyent a mamsi plény!"

Jó éjt, Gruffacsórok!

:-DDDDDDDDDDD

27 komment

Címkék: igénytelenség trágyadomb tápkór büfizene lecsósjoghurt

Neorave Battle of Classic, avagy a Sültbolondok Éjszakája

2009.09.26. 21:01 Time Unlimited

Nem vagyok könnyű helyzetben, amikor már-már kényszeresen szabatos módon szeretnék írni a tegnapi buliról, amin többek mélységes sajnálatára, ám még többek örömére végülis megjelentem!


Ha azt írnám, egy darab xar volt a buli, hazudnék. Nem kicsit, nagyon. De ha azt állítanám, hogy tökéletes és profi módon összehozott party volt, az is csak egy orbitális hazugság lenne!

Valahol félúton található a megoldás, hiszen bizonyos szinten remekül éreztem magam, más szinten viszont néhány igazi seggarc gondoskodott arról, hogy saját alantas késztetéseinek engedve, belefosson az egész mindenség közepébe!

A kisebb-nagyobb egyéb hiányosságokról még nem is beszélve, de mindent csak szép sorjában, nem akarok az események elé vágni!

Tekintve, hogy a 22 órakor kezdő Májker barátunk tápkórömlesztése iránt nem éreztem leküzdhetetlen vágyakozást, ezért olyan 22.30 körül estem be a Dízelbe, mondván addig bepáleszozunk az ismerősökkel, Somapeti és Dodó már előre jelezte hogy jönnek ők is, no meg ilyenkor Fw-t is kínálgatni szoktam némi pálesszal, hogy jobban menjen a liveactje... :-)))


Ez így is lett, szépen elkezdtünk iszogatni, bár feltűnő volt a hömpölygő tömeg hiánya. Bár kishazánkban, főleg Bp-en többnyire éjféltől kezdődik az élet egy átlagos diszkóban, azért mégsem volt reális a nagy üresség, összevissza lézengett pár ember, néhány kolhozjampec meg Májker májkórjára ugrándozott nagy bőszen, ennyi volt az összes felhozatal.

Aztán ütött az óra, Fw következett, evégett bevonszoltam szépséges fizimiskámat a nagyterembe, ahol szerintem Fw eddigi munkásságának legpetyhüdtebb közönsége gyűlt össze, megint csak erősen ritkás kivitelben. Őszintén sajnáltam Fw-t, hogy ennyi szájtáti faxlengetőnek kellett zenélnie, mondjuk túl korán is kezdett, de egyik tényező sem rajta múlt!

Itt kezdődtek a kalandok, mert miközben hallgattam Fw működését, az addig a háttérben csöndesen megbúvó Nyígháj Lómeó, valamint Kotonic (aka Dj Tróger) elérkezettnek találták az időt arra, hogy minden bátorságukat egybegyűjtve, összehangolt számonkérést intézzenek ellenem, amivel persze jó szokásuk szerint természetesen rábaxtak! :-)))

Kissé meglepődtem, amikor a semmiből egyszerre csak előkerült egy kis görcs pöcs figura, aki elkezdett fogdosni, na mondom ez is eltévesztette a dátumot, a melegfelvonulás hetekkel ezelőtt volt, de mégis vajon ki ez, és mit akarhat???

"Köcsög, faxxopó, ez az én bulim, takarodj haza, rohadjál meg" stb.., a magyar nyelv ízesebb kifejezéseinek számtalan változatát zúdította rám az általam elsőre személyileg lokalizálhatatlannak bizonyult dühös kertitörpe, én pedig konkrétan nem értettem hogy 1. Ki a bánatos fax ez a gyógyegér? 2. Nem fél hogy pofánvágom?

Odajött közben egy fószer, akiről kiderült hogy ő Visual Angel, és odébbtolta a felhorgadt hullámos papagájként ugráló, mutogató és rikácsoló agyhalott fickót, akiről kiderült hogy ő a híres(??) Kotonik. Hát, bemutatkozott szépen, böcsülettel a kis bráner, hozta a tőle elvárható formát és színvonalat!

Persze nem sok kellett hozzá, hogy lebasszak egy javító-nevelő hatású nyaklevest a paprikajancsinak, de V.A.-nak volt több esze, megkért hogy ne itt rendezzem le a dolgot, kibaxás volna a többiekkel, ha a hirig miatt bezárnák a biztonságiak a bulit. Nézetével egyet kellett értene, hiszen egy nyomorult ideggyenge Dj-paródia miatt minek toljak ki X-10 emberrel, arról nem is szólva, hogy bulizni és nem bunyózni jöttem!

Ez persze nem tartott vissza a megfelelően alkalmazott verbális inzultustól, gyengébbek kedvéért elküldtem a kis paréj Kotonikot oda ahová való, aki aztán el is takarodott, nem is hiányzott túlságosan.. :-))

Kis nyominger tahónk legjobban tenné, ha V.A.-nak vinne egy rekesz sört, ugyanis neki köszönheti hogy lejátszhatta a gyökér zenéit, máskülönben a baleseti sebészet, vagy a IX. kerületi sündőrségi fogda lett volna aznapi fellépésének színhelye a Dízel helyett.. :-))

Természetesen véleményem továbbra sem titok, Kotonik egy emberileg 20Ft-os bunkó, a vécépucolónál is alábbvaló senki, aki zenei téren is csak egy huszadrangú nulla, bármennyire is szeretné elhitetni a nagyvilággal hogy ő 'valaki'!

Közismerten nem tartom Sündixet, Germelyt és Májkert a rave stílus képviselőinek, de Kotonikhoz képest mindhárman oldschool világsztárok! :-DDDDDDD

Ennyit Kotonikról, remélem legközelebb meghúzza magát és kussba marad, jobban is teszi mielőtt kinyitom a pofonládát.. egyébként is, a saját elbaxott egója miatt ne kúrja el 50-60 ember szórakozását azzal, hogy a haragosait buli közben provokálja!

Nyígháj Lómeó jóval normálisabban viselkedett, bár igyekezett magyarázni a hülyeségeit, ami nem sokra vezetett, lévén mindketten be voltunk baxva, így az álláspontok nem közeledtek túlságosan.
Mindazonátal részben megértem a keserveit, csak azt felejti el, hogy a bajt ő kereste magának azzal, hogy nem raverként egy rave fórumon kioktatott egy ravert (engem), kissé túl szemtelen stílusban. Nem tudok haragudni rá igazán, fiatal még, nagy a pofája, aztán mióta nincs sorkatonaság, a korosztályabeli fiatal nyikhajok nem tanulnak semmi tiszteletet a másik ember, főleg a tapasztaltabb, az életben már nyakig benne levő idősebb iránt!

Persze nem sírom vissza a sorkötelezettséget, de Lómeóra és kortársaira bizony nagyon is ráférne némi kezelés, egy üvöltős, háklis őrmestertől, némi fogdával és futkosóval fűszerezve.. :-))

Ő egyébként mindmáig azt nem fogta fel agyilag, hogy ahogyan nekem sincs jogom behullani egy hardrock fórumra, és kioktatni a 40 éves, százharminc kilós szakállas rokkerállatokat a saját stílusukban, neki sincs semmi joga megjegyzéseket tenni egy rave fórumon egy nálánál 13-15 évvel idősebb öregraverre, annak stílusára, írásaira, vagy akármire!

Aztán hogy ő milyen zenét szeret, mit hallgat, ahhoz meg nekem nincs közöm, de ne tolja be ezeket az akárféle dolgait egy ravefórumra!

Talán majd egyszer megvilágosodik neki is az a picinyke agya, és akkor már minden okés lesz, csak győzzük azt kivárni.. :-((


Most pedig hanyagoljuk a kolhozjampecokat, és folytassuk a lényeggel, a buli további történéseivel!

Germely Felcser - minden bizonnyal a belediktált féldeci házipálesz hatására - kellemes csalódást okozott működésével, alig volt pár darab fosadék zene amit lejátszott!

A legjava valóban korrekt, bulizni való ódckúl volt, igazán nem lehet rá panaszom, részemről elismerésem, nagyon jót lehetett tombolni az általa játszott zenékre! Persze volt néhány nem odavaló, ami hallgatni remek ugyan, ámbár nem bulizene, de nem volt vészes a dolog, ezzel a tracklisttel alapvetően meg voltam elégedve!

Mélységes sajnálatomra fél három körül megint tápkór következett, amelynek hatására egy jókora fingás után fogtam magam és hazamentem, nem kis részben tekintettel arra is, hogy reggel fél nyolc körül melóba kellett mennem, anyaghordásra, és ehhez azért némi pihenés igazán rámfért!

A társasággal (kivéve Trógert és Lómeót) viszont elégedett voltam, Sündínó és Germely meglepően normálisan viselkedtek, Dodó jött ahogy ígérte, sajnálom hogy a pálesszal már nem tudtam megkínálni..no, majd legközelebb! :-))

Örülök hogy végre személyesen is megismerhettem Somapetit, majd még biztosan lesz alkalmunk inni + dumálni!

Sajátságos meglepetésben részesített az egyébként minden hülyeségei dacára is jó arcnak bizonyult GST, akinek amikor a maradék másfél deci páleszt a kezébe adtam, egy hangos 'glugy-glugy-glugy' kíséretében, egy pillanat alatt eltüntette a flaska teljes tartalmát!

Mi mást mondhatnék erre, mint hogy a kedves egészségére! :-))) Örülök, hogy őt is megismerhettem végre személyesen is!

És persze végül, de nem utolsósorban a három aranyos kis nőszemély, akin szokásuk szerint igencsak barátságosan fogadtak: Bellus, Edina, és egy Tünde nevű hölgyike, aki utóbbihoz még nem volt eddig szerencsém.. Természetesen tőlük sem sajnáltam a páleszt, bár 'Bélus' csak Fw határozott rábeszélésére húzta meg az üveget, de akkor már becsülettel ivott ahogy kell.. nagyon helyes! :-DDDD

(szegény csajok, folyton leitatom őket.. :-)))  )

És végezetül, pár konzekvencia, főleg személyekkel kapcsolatosan:

Fw: Mi a bánatos faxért hagynád abba a zenélést? Olvastam a komcsfórumon az agymenésedet, ugyanmár ne viccelj.. majd beszélünk erről még privátban amúgyis! Nyugi! A hiba nem a te készülékedben van! :-)) Dodóval meg ne szájkaratézzatok, jó arc ő, garanciát vállalok rá!

Lómeó: áhh, reménytelen, remélhetőleg majd benő a feje lágya.. :-))

Kotonik: Nyugodtan benyalhatsz a meleg xarig, ha pedig nem tetszik valami, legyél öngyilkos. Nem sokan sajnálnának, hidd el! Pofonért meg jöhetsz bármikor, de bulin kívül, ha neked mindenáron ez kell..

V.A. Örültem a találkozásnak, legyen szerencsénk máskor is!

Sündix és Germely: Asszem most nem feltétlenül a ti hibátok, hogy ilyen kibaxott kevesen voltak, sajnos link az egész banda, én ott voltam, Dodó és Somapeti is ott volt, ők nem csak a pofájukat jártatták, mint sokan mások a bolsifórumon.. Na mindegy, ez így sikerült.. :(

Dodó: Ne veszekedjetek azon, hogy V.A. hogyan mutatkozott be a spanjaidnak, nincs ennek semmi értelme.. Én is TU néven szoktam bemutatkozni így a zenei életben, nincs ebben semmi rossz, pedig a konzervatív értékrend igazán nem áll távol tőlem.. Ez miat igazán ne baxtassátok egymást, Fw-re meg rá kell hagyni a dolgait, hiszen igazán konyhakész, normális zenét eddig csak tőle meg a Kruppstaahl-tól tapasztaltam..  Az önkritikájával meg valóban nincs gond, ezt Fw is félreértette, de majd privátban megbeszélem ezt vele!

Hát most ez nagyjából ennyi, majd ha még kiderül hogy kifelejtettem valamit, pótolni fogom. Bár ezt a tegnapi rendezvényt -ahogy már kezdetben jeleztem is - nem igazán tudom kategorizálni, nem éreztem annyira xarnak mint amire számítottam.

Egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki! :-))

18 komment

Totális pitiánerség, emberi és erkölcsi csőd.. a csírák hatalma!

2009.08.30. 21:44 Time Unlimited

Néha olyan sajátságos rádöbbeni, hogy mennyire nyomorult tud lenni a halandó ember...

Saját sorstársát, "elvtársát" képes beáldozni mindössze csak azért, hogy saját túlhajtott egójának megfeleljen, avagy a meleg xarig benyalhasson egy egészen másvalakinek, és ezért jópontokat gyűjthessen.. :-(( Ez a jelenség komolyan ijesztő időnként.

Piciny országunk ezer sebből vérzik, bel és külföldi ellenség egyaránt aláz minket ahol csak tud, de a birka magyar - legalább saját elvein belül - összetartás helyett pitiáner módon ott árt a másiknak ahol tud, és ha egy csöppnyi hatalmat kap a kezébe, rögtön visszaél vele.
Ez vajon kinek a felelőssége, kinek a szégyene? Erkölcsi, emberi, avagy politikai felelősség terhére történik mindez, avagy csak egyes emberek agyi diszfunkciója, beteges hataloméhségük teszi olyanná őket, amilyenek?
Jó kérdés, a válasszal sajnos egyhamar nem szolgálhatok.

Történt pediglen vala az elmúlt napokban, hogy több ismerősöm kérésére, elkezdtem egy zártkörű bulit szervezni, retro zenékkel, önköltségi alapon, kizárólag a régi rave és dance zenék rajongóinak. Szerencsére a cimborák és ismerősök segítségével vagy 20 embert simán elő tudunk varázsolni mint résztvevőt, de balga módon azt találtuk ki, hogy erre még rá kéne tenni egy lapáttal, és érdeklődő idegeneket is meg kéne hívni. Én megpróbáltam, de kár volt... :-((

Kivételesen most nem a germelykomenista rave.hu szedett-vedett közönségéről van szó, egy teljesen más, retro zenékkel foglalkozó fórumon kezdtem úgymond befuttatni a bulit... Azt a bulit, amely:

A látogatóktól nem belépőt, hanem megfizethető összegű hozzájárulást kért.
Ahol csakis a 90-es évek zenéinek a legjava szólhat majd.
Ami zártkörű, nincs balhé, nincs lehúzósdi.
Ahová a szervezést, a technikai munkálatokat, a hang-fény technikát, és a fizikai munkát egyaránt én és a cimbik dobnánk össze..mindezt természetesen INGYEN!
Ahol a tisztelt látogató valódi élményt, valódi időutazást kaphat a minimális pénzösszeggel történő hozzájárulásáért.

Nem hangzik rosszul ugye? Mégis, konkrétan nem volt értékelhető mennyiségű jelentkező erre az ár/érték viszonyában kiváló bulira. És az egyik fórumtag le is írta, drágaság van, sokba kerülne Pestre feljönniük, melóhegyek, stb...

Semmi gond, sajnálom de meg is értem őket. Ezt le is írtam, és kulturáltan bár, de némi jó magyar paraszti átkokat tettem közzé, országunk tetves és rohadék vezetői irányába, jelzem totál jogosan. Senki sem emelt kifogást, részemről le is lett zárva az ügy.

Azonban mindig és mindenütt akadnak félművelt sudribunkók, akik cezaromán hajlamaikat az Interneten élik ki, megbújva a névtelenség és lenyomozhatatlanság álcája mögött.. :-((

A topik házigazdája, "mflex", igazi tahóként nem bírt a fene nagy arcával, és szóvátette az egyébként állítólagosan fórumszabályzatba ütköző politizálást, mert szidni mertem az anyagi nehézségeinket előidéző politikai és társadalmi vezetőket.
Ez még a kisebbik baj, de a hsz-aim törlésével fenyegetőzni bizony öreg hiba, ezt már a germelyista komcsi viccfórum adminjai is tapasztalták, most pedig ez az mflex nevezetű kicsi csíra kerül a kínpadra.. mit ne mondjak, meg is érdemli!

Természetesen rögtön közöltem az illetővel, hogy nem szándékosan sértettem meg az (állítólagos) fórumszabályzatot, ezért elnézést is kérek, azonban nem veszem jó néven, ha a véleményemet, az írásaimat bárki is törölgetni próbálja, tehát ehhez tartsuk magunkat!

Pökhendi és ostoba válaszát mindennel együtt kitörölte, így tehát csak az én legutolsó hsz-omat olvashatja itt a T. Érdeklődő, csak így miheztartás végett..

"Te szerencsétlen értelmi fogyatékos embertársunk, hol volt az én bulim pénzért meghirdetett? Te tanárok szégyene, ha már olvasni nem tanultál meg, legalább ne okoskodj, mert még a levelibékák is kiröhögnek!

Le volt írva feketén-fehéren, hogy a KÖLTSÉGEK FEDEZÉSÉRE szedünk létszámfüggő RÉSZVÉTELI DÍJAT, mert a villanyszámlát, a fuvarost, meg a helyiségbérletet ki kell valamiből fizetni, te észlény... Magyarán a résztvevők HOZZÁJÁRULNAK a költségekhez, ez egy nullszaldós rendezvény, ráadásul zártkörű, itt egyik szervező se keres semmit!
Én meg a cimbik adjuk jóindulatból, zeneszeretetből és elhivatottságból a technikát, a zenei anyagot, a szükséges szervező és szerelőmunkát, mindezt INGYEN!!!
Hol itt a pénzért reklámozott buli, te sötétség fejedelme?

A jogosultságaidat meg dugd fel magadnak nethuszár, szerinted meghat bárkit is a szánalmas mellédumád?

irigykedjél csak szerencsétlen flótás, MI megcsináljuk a bulit a spanokkal, te meg nézzél ki otthon a fejedből a négy fal között, oszt linkelgessél be sok warezolt zenét, az aztán a legális dolog!
Irigykedj csak irigykedj, én meg jól kinevetlek, te istencsapása...."


Ez az elmebeteg ugyanis abban a tévhitben élt, hogy ez egy pénzért reklámozott buli, és persze ez is ellentétes a fórumszabályzattal.... Az agyhalott istenbarma, ez az ember kábé ennyit is ér, buta mint egy falka disznó... Egy csöppet sem zavarta, hogy nullszaldós rendezvényről volt szó, de olyan mindegy, idiótákkal nincs kedvem vitatkozni, van épp elég bajom nélkülük is!

Félnótás barátunk a fenti hsz után fogta magát, és törölte az egészet. Lelke rajta, sose legyen nagyobb öröme az életben.. :-((

Más kérdés, hogy engem nem izgat túlzottan ez a baromarcú gyökér, tobzódjék csak habzó szájjal a dzsuvás szemétdombján, ki nem xarja le őt magasról? Teljesen más probléma került előtérbe, mégpedig az, hogy miért is van teli az ország ennyi frusztrált nethuszárral? Akik egy nyominger fórumon ha admin jogosultságot kapnak, akkor máris félistennek képzelik magukat, azt gondolják hogy bárkivel bármit megtehetnek.

Hát egy nagy büdös lófaxt!

Betyárbecsületről, meg emberi tisztességről még nem hallottál sose, te Mflex nevezetű büdösgörény? Persze ismerem a nyomorult fajtádat, azt a nyüzüge, szemüveges, nagyképű netcsírát, akik a PC mögött egész nap faszt verve nagyon nagy legények, de vajon ki mernél-e jönni mondjuk a Boráros térre, megtárgyalni, netán férfi módjára lejátszani a nézeteltérést? Ugye hogy nem, mert csak a gép mögött dekkolva vagy a Nap Hőse a delete gomb segítségével, de itt vége is a dalnak, ennyi az egész színvonalad!

Sőt, kinézem belőled, hogy a Borárosra is valami kigyúrtabb haverodat küldenéd el (akár pénzért) mert te magad egy gyáva bunkó vagy, akivel soha nem állt szóba egy normális nő sem, és mindenki magasról tesz a fejedre. Csak a klavi mögül vagy szánalmasan nagy legény, mellesleg jól kitolsz a fórumtársaiddal is, akiknek egy remek bulilehetőséget kínáltam fel, xarérhúgyér-költségvonzattal, remek társasággal.
Hát ezt elkúrtad ecsém. Nem kicsit, nagyon! Benned van a csíra, az Ady presszóban ezért a mentalitásért már simán szétverték volna a fejedet a kispesti nehézfiúk...
Nyomorult, recskázz csak a gépedre, ez a te színvonalad.... :-(((

És még mennyi, hozzá hasonló frusztrált szellemi fogyatékos rohangál közöttünk, gyakran vezető beosztásban, megkeserítve ezzel rengeteg normális ember életét.. De mikor lesz már ennek végre vége, kérdem én?
Fákkk.. :-((


Kissé utópia, de szeretnék már végre egy olyan országban élni, ahol a hasonló gondolkodású emberek összetartanak, és nem uralkodni akarnak a másikon. Akár elvileg, akár verbálisan, akár a gyakorlatban. Jaaa, hogy rossz helyre születtem? Hát igen, sajnos nem én választottam meg szülőhazámat, és most már harmincon felül, nincs is nagy kedvem módosítani ezen, pláne néhány beképzelt kódis miatt.

Hát ennyi, itt a vége, fussatok el az árokpartra véle.. :-))))

11 komment

Címkék: retrobuli sgfórum nethuszár baromarcok

Jamie és a Skodalámpa

2009.08.05. 21:33 Time Unlimited

Raveland helyett Kakukkia.. hová is kerültem igazából?

avagy mire számíthat a gyanútlan, balga, bulizni vágyó raver akkor, ha balga módon a germelyista Neorave Team rendezvényét kívánja meglátogatni...

Jamie és a Skodalámpa esete a technika ördögével, valamint a kommunista ifjúsági mozgalom rövid története, oknyomozó rovatunk újabb leleplezése a komisz gazemberek cselvetéseiről.

Már a napokban aktuális lett volna megírnom ezt a leleplező erejű kis olvasmányosságot, de bizony Murphy barátunk örök igazsága ismételten bebizonyosodott: Ami elromolhat, az el is romlik! Éppen ezért, egy kis időre hanyagolnom kellett a blog frissítését, és a közelgő Meeting III. előzetes bemutatását az érdeklődő közönség számára.. :(

De ami késik, az nem múlik, a nehézségeken úrrá lettem ismét, és kezdődjék a TU-féle valóságsó! :-))

Jamie és a csodalámpa. Boldogult kölökkorom egyik érthetetlen, ámde kedvelt rajzfilmje, ahol is a szeplős, vörös hajú kisklapec az Ecseri piacon vásárol csodalámpájával éjszakánként erőteljesen LSD-hallucinációszerű látogatásokat tett a Kakukkia nevezetű, szintén drogos agyszüleménynek tekinthető képzeletbeli földrészen, nagyon is valóságos kalandtúrákat téve a csodalámpája segítségével. Mely szerkezet rengeteg kisebb-nagyobb xarból menten kihúzta ifjú hősünket, a szétcsúszott agymenés szintjén létező Kakukkiában.

Hagyjuk most Jamie-t és az LSD-bélyegeket magukra, itt éppen egy felnőtt téma kívánkozik egyfajta korrekt definíció után. RAVELAND. Az a képzeletbeli fogalom, amit már csak a hecc kedvéért is, minden igazi raver az őshazájának képzel el. Ahol a csillagokig tart a szivárvány (Rainbow to the Stars), ahol egy pillanat alatt átcsúszol egy varázslatos, vidám, néha kicsit zűrös, ámde kedves és barátságos világba.... Zene, buli, szex, és még sok minden más ami jó, csak azért hogy megfeledkezhess a "való világ" pitiáner és aljas problémáiról, távol maradjon tőled a kishitűség és az unalom. Még csak kábszer sem szükségeltetik a Raveland-utazáshoz, a jó zene és jó társaság éppen elég hozzá, csak tudjad élni és élvezni amíg ott vagy... Egyszóval, egy csodálatos képzeletbeli világ, ami kicsit olyasmi, mint a muszlimok oly annyira áhított Paradicsoma, csak hálaistennek meghalni nem kell ahhoz hogy részese lehess! :-))

Kedves Olvasóm, te mégis hová mennél szívesebben? Ravelandbe vagy Kakukkiába? Buliznál és jól éreznéd magad a jelenlévő, és frissen szerzett barátaiddal, vagy idiótákkal vitatkoznál inkább, és kínodban a "falba fordulva" szentségelnél mérgesen, hogy már megint mocsárba húztak a pénzedért?

Történt valami, a közelmúltban, egy súlyos kalamitás, melynek során bárhogyan is kívánkoznál Kedves Olvasóm, abba a bizonyos Ravelandbe, oda már alapból nem juthatsz el, még ha jegyet váltasz akkor sem. Hiába utaznál Ravelandbe, ha törik ha szakad, korlátolt fuvarosaid csakazértis Kakukkiába visznek a hülyék közé, és onnan nem könnyű a menekvés! Ezt kapod, ezt érdemled, gondolják ők, miközben amit tesznek, az szánalmas és gusztustalan egyben!

Hiszed-e vagy sem, nyájas Olvasó, de bizony itt is a germelyezés szörnyű bűntette lapul a háttérben, gondoltad volna? Ugye hogy nem, pedig az történt igazából, hogy a vörös és szeplős kisfiú csodalámpáját Sündix és Germely el-germelyezték, majd beszereltek ebbe a szerencsétlenbe egy vörös színfóliát is!

Azóta a csodalámpából Skodalámpa lett, csakis vörös fénnyel hajlandó világítani, és kizárólag sarló-kalapács szimbólum kinézetében!

Megbolondultam vajon?? Ó, erről szó nincsen, bár sose voltam normális, de nem ez itt a lényeg! A lényeg az, kedves Olvasó, ha elmész a Neorave team által szervezett bármelyik bulira, jó eséllyel csalódást fog okozni, és dühös leszel az ablakon kidobott pénzed miatt!

No de miért is? Hát figyelj, elmondom úgy, hogy bárki megértse a lényeget!

Ha Te egy tizen-huszonéves átlagos fiatal vagy, gondolom elvárod, hogy a buliban ahová mész, legyen bőven társaság, legyen jó hangulat, legyenek jó csajok a pasiknak, és legyenek jó pasik a csajoknak. Ugye ezt szeretnéd?

Elárulom, ezek a bulik totál belterjesek, a szervezők szűk talpnyalói körén kívül nem sokan teszik tiszteletüket általában.. A hangulat: Egy vicc, néhány eminens hülye ugrál, mások lézengenek, megint mások isznak vagy drogoznak. Ismerkedni igencsak ellenjavallt, tekintve hogy nincs kikkel.. :-(( Ehhez képest a belépő drága, a zene szedettvedett, tovább is van mondjam még??

De ha Te egy igazi raver vagy, szintén rákúrsz az egészre, hiszen igazi rave zene alig megy le pár darab, az is tehetségtelen amatőr lemezlovasok gányolmányaként, rossz zenék, silány hang és fénytechnika, az igazi fergeteges partyhangulat teljes hiánya, drága belépő, értelmetlen környezet.

Megéri?

Raveland helyett Kakukkiát kapod a pénzedért, lézengő retardált hülyékkel, a szervezők csicskásaival, zakkant környezetben zakkant társaságot. Megéri elmenni?

Fiatal huligán barátom, tőled azt kérdezném, te jól érzed magad a totál ritkás közönség közepette, ismeretlen és idétlen külföldi nevenincs Dj-k gázsiját támogatva a belépőd megvásárlásával?

Öregraver szaktársam, és te pedig egész éjjel hulladék modern zenéket akarsz hallani, igénytelen környezetben, ostoba és korlátolt emberkék szervezésében, tehát Raveland helyett beéred a germelyista Kakukkiával?

Hiszen a pofátlanság netovábbja, amit a skodalámpájukkal kommunista vörös színeket, és gyurcsányi hazugság + pökhendiséghegyeket "vetítő" szervezők állítanak, miszerint az a normális, ha össze van ömlesztve többféle stílus egyszerre, és akinek éppen nem tetszik az aktuális zene, az majd szépen elmegy pihenni vagy alkoholizálni..

Meg a nagy büdös tenyészsertés csavaros faszocskáját, azt!

Hiszen egy igazi rave buli köztudomásúan a folyamatos,vég nélküli bulizásról, a mérhetetlen jókedvről és emelt hangulatról szól. Akkor ebbe most mégis hogy fér bele az a gondolatmenet, hogy nagy kegyesen engedélyezik Sündixék a raver-tombolást 5-6 valódi jó szám erejéig, utána ismét az az ocsmonda Tápkór következik (legújaban már a "headset" is), addig meg csináljunk amit akarunk.. :-(((

Hát ez hülye, de nem kicsit, nagyon! És még komolyan is gondolja ezt az elmebeteg agymenést, ez itt az ijesztő!

A másik címeres ökör (Germely Felcser) meg azzal mentegeti a buli silány mivoltát, s a totál felesleges külföldi vendég Dj-k értelmetlen fellépését biztosító drága belépőjegyet, hogy egy színvonalas rendezvényen vehetett részt a szerencsés betévedő, külföldi vendégek is voltak a műsorban.

Na itt kap egy értelmes eszű ember agyhúgykövet, és kétségbeesetten felordít: De hát mi a kórságos, másságos, pusztulatos rákságosságért kell drága pénzen idehívni ezeket a szánalmas, sehol sem jegyzett külföldi seggarcokat? Ki kíváncsi a moslék zenéikre, a stílustalanságukra? Kinek hiányzottak egyáltalán??

Ezekért a két lábon járó szeméthalmazokért kell 1000-2000HUF közötti belépőt fizetnünk? Ezek viszik el a műsoridő javát a nagy büdös semmiért?

Nyomorult kishazánk évszázadok óta rabja ennek az idétlen a "külföldi csak jobb, szebb és több lehet mint ami nálunk előfordulhat" szemléletmódnak, betege is ennek, a történelem már nem egyszer bebizonyította, hogy ezzel a gondolkodásmóddal csak veszthetünk. Vesztettünk itt is, amikor komoly pénzek elpocsékolódtak ezekre a messziről jött vizesnyolcasokra, igazi sok hűhó semmiért kategóriában!

Mert nem, még véletlenül se Westbamet vagy az RMB-t, vagy az Ultrasonicot hívjuk meg egy rave rendezvényre, ááádehogy. Inkább jöjjön a faszomsetuggyaki Dj Cruze, aki semmi érdemlegeset sewm alkotott eddig, a rave-hez sincs túl sok köze. Jöjjön csak Dj Pumpa, aki teletolta a képünket egy rakat, alapból is undok UKHC-val az Oldschool Madnessen.. mert nehogymár igaza legyen annak a vén barom TU papának, nehogymár Rolf Maier-Bode csináljon egy kis múltidézést.. erről szó sem lehet!

Dögöljenek meg a raverek, dögöljön meg mindenki aki nosztalgiázni vágyik, nesztek itt van az arcotokba az UKHC, örűjjetek és persze FIZESSETEK jó sok dellát ezért a VALÓBAN SZÍNVONALAS, KÜLFÖLDI FELLÉPŐKKEL FŰSZEREZETT (hányadék)buliért!

Raveland helyett Kakukkia, ahol Bendix és Germely a skodalámpa vörös fényénél szopatják meg már oly sokadszorra azt a közönséget, ami ennél azért jobb bánásmódot érdemelne...

És most itt a Meeting 3. Már a flyer is sokatmondó, elég kiindulni a képen látható nőszemélyből. Akit ugyan nem zavarnék ki az ágyikómból, mégis ki kell jelenteni a tárgyilagosság nevében, hogy ez a nekivetkőzött, kiélt fejű tinipicsa remekül mutatja azt az ősi igénytelenséget, ami úgy általában a handsup (headset :) ) stílus sajátossága!

Tehát itt és most már egyértelműen látható, hogy ezen a Meetingen is csak egy huszadrangú megtűrt, mellékes stílus lesz a rave, hiszen igazi raver ezzel a gizda rihonyával aligha reklámozná a buliját.. egy raver csaj egyébként is dögös és vonzó, de semmiképpen sem ennyire kurvás, ez a kinézet kimondottan a lakossági techno és a headset női közönségére jellemző!

A belépő 1800HUF-os összege is vicc, ráadásul rossz vicc. Ennyiért minimum 3 hétvégén járhat be az érdeklődő egy vidéki diszkóba, ahol kábé u.ez a zene megy mint ami itt várható, ráadásul ott még ismerkedni is lehet, ami ugye itt kissé irreleváns elképzelésnek fogható fel.. :-((

Lényeg a lényeg, itt ismét egy nagy lehúzósdi veszi kezdetét, amelyben Fütyinixék a szokott gusztustalan módon köpik szemközt a rave stílus rajongót, és a megtévesztett közönségüknek ismét jó mélyen bele fognak turkászni a pénztárcájukba, ahogyan azt már tőlük mexokhattuk!

Éljen a lecsósjoghurt, a hazaárulás, és az ifjú kommunisták Skodalámpás nyár végi bálja!

Éljen a KISZ!

(és fogadjunk, ezek a hazaárulók még büszkék is magukra hogy tető alá hozták ezt a germelyista lenyúlást, az ezt megelőzőkkel együtt.. :-(( )

21 komment

Címkék: átverés iii meeting rave hazugságok rave.hu tápkór skodalámpa

Ó Lómeó, miért vagy te Júlia????? Avagy akit a mozdony eleje már kiskorában kissé megcsapott.. :-)))

2009.07.23. 21:36 Time Unlimited

Szemmel láthatóan egyre több csöndes, ámde szorgalmas olvasója van a Ravemaffiának, gondolom nem véletlenül.. És ez jó, nagyon is jó mert az igazság itt van, a gazság meg odaát.. :-)))

Térjünk a lényegre: Laki Strike barátunk azon parázik, hogy esetleg ő is felkerül ide Kaki Strike néven (itt meg én visítottam fel a röhögéstől, amikor a germelyista fórumba beleolvastam..). Pedig szó sincs ilyesmiről, nem szokásom bántani olyasvalakit, aki nekem nem ártott.

Véleményem szerint Laki egy normális ember, aki nyíltan elismeri hogy ő nem raver, és ha közreműködni nem is szándékozik a hazai raver társulatban, legalább nem árt nekik! És ez itt a kulcsszó: Nem árt nekik! Nem úgy mint egyesek, akik permanensen hazudoznak a tápkórterjesztés közepette!

Laki barátunk nem erőltet ránk fosadék zenéket, nem akar mindenkinek megmagyarázni mindent, nem akar raverebb lenni a ravernél, mint azt oly sokan teszik - persze teljességgel hiányos képességekkel!
Egyszóval úgy gondolom, Laki koma egy korrekt fószer, csak maradjon is ilyen a továbbiakban!

Egyetlen dologban téved, mégpedig abban, hogy a rave.hu-ról kitiltásommal abbamaradt ez az egész szardobálósdi. Sajnos ez nem maradt abba, mert egyfelől akkor regisztrálok vissza amikor csak akarok, ám nincs igazán gusztusom hozzá. Elég bajt okozott már a családomnak a kommunizmus, a legkevésbé sem érzek késztetést tehát arra, hogy gyakorló KISZ-titkárok szekerét toljam, benyalni sem vagyok hajlandó Bónuxéknak, inkább nekik kéne bocsánatot kérniük tőlem is, meg a rave.hu látogatóitól az undorító kommunista módszereik miatt! Másfelől meg itt azt írok amit akarok, persze csak a realitás és a jó ízlés határain belül...

Az viszont tény, hogy már nem egyszer nem kétszer javasolva lett a zene-szeparáció, mégis ez az egész, egyébként részemről a pokolba kívánt bolsevik-ellenes bolhacirkusz kellett ahhoz, hogy Bendix végre visszavegyen már abból a baromi nagyra nőtt arcából, és Germely Felcser is elgondolkozzon kissé kies magányában: Vajon mindent jól csináltam eddig? Nem kúrtam el valamit, méghozzá "nem kicsit, nagyon" kategóriásan?


De még nincs vége, itt a másik kolhozjampec! Aktivizálóddot, és vidáman tornáztatja a hülyeségét!
Régi ismerősünk, Nyikháj Lómeó is jelentkezett egy újabb elmésséggel, amelynek fikával telibepöccintését igazán nem hagyhatom ki, elvégre mindenki azt kapja amit megérdemel! :))

Csak egy csöppet van eltévelyedve a kiccsávó, hiába, ész nélkül nem könnyű élni, neki is csak nehézkesen sikerül....

30 ember lenne a kisteremben, ha ott csak oldschool zene menne.. gondolod te, a hatalmas nagy élettapasztalatoddal. Hát felvilágosítalak kicsi rigó, most a germelyista lecsósjoghurtolásban sincsen sokkal több egy-egy Neorave-n.. Ha a bent lézengő 80-100 pernahajderből táncol vagy lötymölészik 20-30 fő, az már a fénypontját jelenti ennek a kiváló úttörődiszkónak!

Igazából nem is értem, hogy a szervezők miért is nem kötnek piros nyakkendőt, és miért nem éneklik el az Internacionálét nyitáskor és záráskor.. No de ez most nem tartozik ide, térjünk hát a tárgyra!

Felvilágosítalak arról az apróságról, hogy ha a Neorave rendezvények nem lennének teletolva tápkór-féleségekkel, illetve nem lenne az egész ilyen hangulattalan amatőr KISZ-diszkószerű kókányolmány, akkor több embert meg lehetne célozni azok közül, akik eddiog nem jöttek el - a fenti problémák miatt!

Persze ez neked qrára xar lenne, mert nem a magadfajta léhűtő faxlengetők adják meg a rave rendezvények alaphangulatát de sebaj, ha nem tetszik a zene, átmész a másik terembe headszettezni!
Vagy keresel egy igénytelen tucatdiszkót, ott van mindenféle hip-hop-hupák meg egyéb epileptikus zene, az tökéletesen megfelel számodra! :-)))

No meg kispajtás, ha nem szereted az, idézem: "acidos fosokat", akkor minek jársz le retrobulikra? A raverek általában szeretik az acidos fosokat, aminek élvezetéhez te sík segghülye vagy, már megbocsáss, éppen ezért nem is fogom fel ésszel a görcsölésed lényegét! Minek mész rave buliba, ha fáj az "acidos fos"? Az a fos inkább tartozik a rave korszakhoz, a rave életérzéshez mint a vécéajtó döngetős, a nyilvános vizelde kommersz zörejeit erőteljesen idéző Tápkórszörnyetegek!

Tehát nem értem: Ha nem vagy raver, és nem is akarsz az lenni (ez utóbbi nem korfüggő, vannak huszonéves 'igazi' raverek is), akkor mégis mi a megmeredt búbánatos, túróval jól megszórt tenyészcsődör-péniszkét keresel te a rave.hu-n????
És ha már odatoltad azt a balfácán búrádat, minek állsz neki okoskodni olyanoknak mint pölö Dodó, aki tudja is pontosan mi az a rave!?
Szóval nem értem, de hát ha hülye vagy, az a te bajod, én nem vagyok pszichiáter, nem kötelességem az agyadat megjavítani... Némi BIOS-frissítés mondjuk igencsak ráférne! :))))

Ja és jegyezd meg, az az acidos fos amit emlegettél, az a Kundalinitől a Placebo volt, egy remek trance-rave zenemű, élmény hallgatni annak aki ismeri ezt a feelinget.. és ez nem te vagy!

De tudod mit Lómeó, egyszer kicsit megfingatlak majd, hogy visszavegyél te is abból a szívlapáttal leverni való arcocskádból!
Keresek két, orbitálisan ronda dagadt nőt, lekötöztetlek velük egy székhez, és két bazi nagy hangfalon legalább öt órán keresztül csakis BBE-t, meg hasonlókat fogok tolni az arcodba... de előtte be fogsz nyalni egy varázslós papírdarabkát :-)))), és buli közben a két hájas nő folyton a képedbe fogja tolni az izzadt hátsó fertályát! :-DDDD
Ez kell neked Lómeó, hogy ne legyél Júlia! :-))))


Ja és az UKHC valóban nem divatműfaj, hanem az elektronikus zene egyik vadhajtása, egy "jól felgyorsított kommersz popzene", magyarul: Van ennél jobb is. Sok is. Sokkal jobb is....

7 komment

Címkék: a beszól idióták strike balfék rave.hu tápkór laki nyíkháj lómeó acidfos

Neorave Night netrádió, avagy a tápkór járvány terjesztője

2009.07.18. 12:42 Time Unlimited

Kedves Emberem!

Ez fertelem terjedelem lehetetlen?
NEM!!!

Meressszed szemedet, s neked elmekegem, eme rettenet veszedelmet!


Rengeteg szemtelen keretember, neked s nekem terjeszt kellemetlen szemeteket, melyeket zene helyett fejedbe beletesznek!

Kedden este jelen e rettenet, melyet Netes szerkezeteddel megszerzel egy szerveren.
Rettenet, melyet Germely Felcser megereszt, szemtelen elvekkel eltelve rengeteg lelket megkever, kellemetlen zene-fertelemmel germelyez, de nem lesz rendes veled, mert Germely Felcser egyetlen szerelme eme megkevert fertelem-zene!

Ne helyezd zene-elvedet eme elmebeteg keveredelembe, tedd Germelyt helyre, mert lelkedbe teljesen beleszemetel esztelen  s egyben zene-mentes beteg eretnek-eszmerettenettel!


Köszönjük kedves Mekk Mester az igazán profi állásfoglalást, de most írjuk le közérthetőbb formában, mi a probléma a Neorave Night 8időközben megszűnt vagy szüneteltetett) Internetes rádióadással!


A baj ott kezdődik, hogy aki ezt az egészet elkezdte, közel sem nevezhető korrekt és állhatatos embernek. Az illető lehet hogy eleinte valóban a rave zene népszerűsítésén fáradozott, de mindez már a múlté: Az egész Neorave Night rádió semmi másról nem szól már egy jó ideje, mint a modern gyors tánczenékről, így köztük az UKHC főként, de az utóbbi három adásban elképesztő módon teret nyert a talán még kommerszebb handsup stílus is. Amelyekkel semmi probléma nem volna alapesetben, de mi keresnivalójuk van ezeknek egy így vagy úgy, de rave-nek nevezett műsorban?

Dr. Germely, alias flaszterFUX, egy igazi jól képzett hazaáruló módján germelyezte át a műsoridő legjavát a megrögzött tápkóros, szellemileg kissé retardált Fütyinix elvtársnak, no meg persze a konténerbe csomagolandó nukleáris hulladéknak, Slájmkernek. Tehát aki ma bármiféle klasszikus rave nótára számít a (volt) Neorave Night műsorában, az jobban teszi ha sürgősen keres magának egy külföldi netrádiót, ahol valóban azt adják amit kell. És nem köpik szembe a közönségüket galád módon, mint Germelyék... :-(((

Még kiválóan emlékezék ama díszes kompániára, ami a kezdetek kezdetén létezett és rádiózott egykoron... Lelkes fiatalok voltak, akik valóban szerették a régi zenéket, egy kicsi, de jó társulat volt jelen, amikor még csak nézgelődtem hogy mi folyik itt.. Állandó nethozzáférés híján nem állt módomban aktívan bekapcsolódni a kis társaság életébe,  pedig akkor és ott kellett volna, lehet hogy ki lehetett volna ezáltal kerülni a Tápkór-terjesztőket és a germelyizmust. De sajnos ez nem így alakult.. :-((

Jött Faxnix, és beköszöntött a kommunizmus kora, a pórnép megkapta az ömlesztett Tápkórt, Germely barátunk pedig - megérezvén a pénzszagot, egy jó rabbihoz méltó buzgalommal elkötelezte magát az új hitvallás mellett! Megalakult a dogmatikusan tápkórhívő Sztálin-szekta rádiós tagozata, és innentől a rave zenének végérvényesen befellegzett!

És befellegzett azoknak is, akik szerették volna az egykori rave és hhc korszakot feléleszteni, még ha csak szerény keretek között is. Ezek az emberek szépen lassan lemorzsolódtak, eltűntek, a négyszázvalahány regisztrált tag még létezik valahol, a nagy ismeretlenség homályában.. Csalódtak, távoztak, és meg tudom őket érteni! Hogy én miért nem távoztam? Jó kérdés, ahhoz túlságosan is erőszakos f.szkalap vagyok egyfelől, nem szoktam vesztesként távozni sehonnan. Másfelől meg a rave stílus, az ahhoz tartozó életérzés és a 90-es évek iránt táplált igencsak erőteljes vonzalom sem engedi, hogy az ordas komisz gazemberek, elhülyült tápkóristák martalékául hagyjam, egyéni lustaság végett, mindazt ami szép és jó...
Tehát volt aki elment, de jöttek újak. Újak, akiknek nagyon csekély hányada a véletlenül idetévedt 'igazi' raver vagy gabber. Fiatalok jöttek ami nem baj, a gond abból adódik hogy nekik semmiféle zenei identitásuk nincs, túlságosan is mindenevők zenei téren, és nem rendelkeznek raver tapasztalatokkal, rave zenékkel.

Na ők azok a szerencsétlen agymosottak, akiket Bónuxék hülyítenek a tápkórral, amiről egy ismerősöm azt az igen helytálló megállapítást tette, hogy az nem egyéb mint jól felgyorsított kommersz mai popzene. Minden szám egy kaptafára készül, és kábé annyit is ér (büfff). Ezek a szerencsétlen agyhalottak meg azt hiszik a germelyista megtévesztés után, hogy ez a rave amit a rádióban hallanak. Gyerekek! K.u.r.vára de nem az, nem kell minden hülyeséget elhinni ennek a rákosista rablóbandának!

Megjegyzem a korrektség kedvéért, hogy ritkán ugyan de előfordult, hogy Germely Felcser időszakosan észheztért, és a sok basztatást megunva, egy-egy adást telerakott igazi oldschool zenékkel. Nagyon ritkán volt ez, és ilyenkor nem fukarkodtam a dicsérettel. De aztán megint jött Bóvlinix és Hányker, onnantól vége lett a dalnak, ismét Tápkór-támadás zajlott a hallószerveim ellen.. :-(((

És amikor ezt a lecsósjoghurtolást, az egy adásban öszeömlesztett oldschool és tápkór-trutymót volt pofám megreklamálni, megint én lettem az ügyeletes geci! Jött a beszólogatás meg a Rákosi-Kádár színvonalú fórumcenzúra. Ennyire futotta ennek a két főkolomposnak a rövid eszéből...
Az nem számít nekik, hogy közben a hallgatottság 4-5 fő aktív fórumos, és 8-10 passzív hallgató.. A szar zenék és a rossz értelemben vett amatőrizmus, a színvonaltalan módon lebonyolított, értelmetlen hülyeségekkel (Sün!sün!sün! beordibálások, stb..) tarkított adás, a súlyos beszédtechnikai hibák, a mindig meglevő műszaki problémák megtették a magukét, minden értelmes ember elpártolt a NN hallgatásától! Maradtak a hülyék, meg a magamfajta fanatikusak, de minek?

Germelyék nem tanultak az elkövetett hibákból, a Tápkór mellé újabban még a handsup stílust is benyomatták, ami aztán végképp idegen a rave-től, arra viszont képtelenek hogy nevet változtassanak. Rave-nek csúfolt fórum, rave-nek hazudott rádióadás, mindezek tele modern, kommersz tuctuczenékkel, legújabban már Peat Juniorral és hasonlókkal.. Mi lesz a következő lépés? Zámbó Jimmy összes, mint új rave felfedezett? Netán Nagyecsedi Fekete Szemek? Ezektől kitelik, ennyi ésszel és ilyen szintű szándékos germelyizmussal... :-(((

A Neorave Night-nak annyi. Még ha újra is kezdené Germely Felcser, akkor sem lesz a régi, és ezt Germely csak saját magának, meg a félkegyelmű elvtársainak köszönheti. Nem kellettek a konstruktív javaslatok, nem kellett a segítségünk, nem kellett az öregraverek lemezgyűjteménye.. Hát Germely koma, nekem elhiheted, szarból nem fonsz ostort, de ha mégis, nem csattogtatsz vele! Így jártál, és ezért ne engem vagy 'Kómapeti2-őt' szidd, mert csak Te, egyes-egyedül csak Te tehetsz arról, hogy az eredetileg jó elképzelésből ez lett.. Köszönd meg szépen Bónuxéknak, hogy sikeresen hazavágták a fos zenéikkel meg a pénzéhes önzésükkel a rave írmagját is idehaza, a destruktivizmus terén így együtt igazi világbajnokok vagytok!

Leülhettek, egyes.
Pont.

5 komment

Címkék: hazugság night amatőrök rave neorave tápkór moslékzenék germelyezés

Ki kicsoda a rave-maffiában? Bemutatkozik Sünkofánt, Dr. Germely és a többiek. :-((

2009.07.11. 20:05 Time Unlimited

Ha már maffia, illene tudni az átlagolvasónak is, hogy ki kicsoda közülük. Ebben szeretnék némi segítséget nyújtani, persze a korrekt tájékozottsághoz érdemes a rave.hu-t felkeresni, az ott futó fórumtémákba beleolvasni, a szereplők mindjárt nagyon is ismerősek lesznek!

"Civil" nevét egyiknek sem írom ki, a rave.hu-s nickjükre is csak célozgatok, aki egy csöppet is intelligens az úgyis helyből kitalálja, ki kicsoda... zárójelbe helyezett nevekre tessék figyelni! :-)))

 

A főbűnös: Sünkofánt (Kőnigsz), alias Joszif Visszérionovics DzsuvásVili.

29 éves, nőtlen, két jó csaja is volt az utóbbi időkben, mindkettővel abbahagyta a dolgot. Ez csak az érintett (egyébként nagyon csinos és kedves) lejányzóknak jó, hiszen Sünkofánt barátunk a korához képest kissé színvonaltalan, gyerekes megnyilvánulásaival nem kellően szalonképes személyiség. élő egyenes adásban a Sün! Sün! Sün! beordibálásaival, "Mert ez Óóórvossááág!" felkiáltásaival humorosnak képzeli magát, pedig közel sem az...

Jó kiállású pali létére, hülyét csinált magából folytatólagosan, ráadásul a rave-t csak messziről ugatja, ő igazából Tápkór (UK-Hardcore) rajongó, aminek semmi köze a rave-hez. Agyilag kissé gyermeteg, kevéssé határozott egyéniség, ámde a sztálinizmus komoly erőssége nekije, Rákosi róthmanó Mátyás És Kádár (Csermanek) János bizonyára büszke lenne rá és munkásságára!

Ő az a jellemtelen, alamuszi komisz gazember, aki kitiltott a rave.hu-ról, holott nem trágárkodtam ott, nem bántottam senkit. Mindösszesen kulturált módon megkritizáltam az ő és spanjai tevékenységét. Többször is összefutottunk személyesen, érdekes módon ilyenkor nem volt bátorsága elővezetni a sirámait, vigyorgott és kussolt. Hát milyen ember az ilyen?

Ráadásul admin jogosultságával és a technikai lehetőségekkel visszaélve, az én nevemmel és az én pofámmal átírta a hozzászólásaimat, és mindenféle bocsánatkérő nyálas önmarcangoló buziságokat írt be a nevemben, holott én ilyet köztudomásúan soha nem tennék!

 

Nevezett még rajongója a vulkofántoknak (ez mijafasz egyébként igazából??), és hasonlódedós hülyeségeknek.

 

Dr. Germely, (masterFoxx) a róka rege róka. Akinek nincs önálló véleménye, mulya mint hat másik, képtelen a saját érdekei végett hathatósan fellépni, de amikor színt kell vallani, mindig a többség véleményét képviseli, legyen az jó avagy rossz.. :-((  Nem bántom őt mert nem rossz szándékú egyén, de akkora balfax mint ide Nagykáta, ráadásul képtelen a saját rádióműsorában, amit rave-nek nevez, rave zenéket adni. Valószínűnek tartom, hogy Sünkofánt és társai vmivel zsarolják is őt, vmi egészen piti dologgal.. Ha lenne némi emberi tartás Dr. Germelyben, jóól kivágná Sünkofántot és bandáját az érdekeltségeiből! De nem teszi, ezért őt sem lehet komolyan venni egyáltalán.. :-(( Kitiltásomhoz egyébként némán, sunyin asszisztált, holott ő is admin..mondom hogy vmivel sakkban tartják.. :-((

 

Nyíkháj Lómeó, (CreamFiXX), aki vmi huszonéves okostojás, a rave-hez már csak az életkora miatt köze nincs, de nem mulasztja el az alkalmat sose a beszólogatásra. Unatkozik a kiccsávó bizonyára, én meg jókat nevetek a szánalmas erőlködésén, egyébként is totál stílustalan az egész ürge.. Apuci-anyuci bizonyára nem tanította meg neki, hogy nem illik beszólogatni egy nála legalább tíz évvel idősebb FÉRFINEK, aki 16 éves kora óta eltartja saját magát, és jópár évet lehúzott egy bizonyos "állami cégnél", amely "cég" egykori azonosítóját ha meglátná, telibefosná a Liberó pelenkáját.. :-))

Úgy egyébként a pali nem oszt nem szoroz, csak nevetséges ahogy van, tokkal-vonóval.. Jó volna mál a padlóla dobni, de vmi nagyon dulván.. :-))))

 

Dj Tróger (Kotonic) aki állítólag lemezlovas, azonban munkássága meghallgatása után inkább köztisztasági közalkalmazottnak gondolnám, a rave-hez össz köze legfeljebb a narancssárga mellény lehet, ám azt neki munkavégzéshez, nem pedig zenei irányultsága végett osztják ki.. :-))

 

Pökhendi igénytelen diszkóshit, akinek a legnagyobb húzása az volt, hogy a The Meeting II. nevezetű bulin, az oldschool rave céljából kijelölt kisteremben (Diesel Club), képes volt leadni Peat Junior Hiányzol! című akármilyét. Amely zenét lehet szeretni vagy nem szeretni (én speciel utálom), tény hogy ez egy faludiszkóba remek hangulatfokozó, viszont egy oldschool retrobuliba a közönség tele pofával szemenköpése! Marusha, Scooter, Westbam után ez a Peat Jr. éppen annyira értelmes választás, mint Michael Jackson számok közé halálmetált beiktatni.. :-((

Ez a manusz későbbi számonkérésemre is pimasz, lekezelő stílusban válaszolt, ezért ki merem jelenteni, hogy nagy arca ellenére egy tehetségtelen huszadrangú senki az illető! Én biztos nem foglalkoztatnám semmilyen klubban, tekintve hogy szarba se nézi a közönségét, és nem tud különbséget tenni az elektronikus zenei stílusok között!

Tehetségtelen, türhőparaszt fráter, 20 Ft-ot sem adnék a lelkiüdvéért..

 

RetkesNémber (Sörty), akivel semmi más baj nincs, mint hogy birka! Beeee, megy a vezérvulkofánték után, neki nem számít mi szól a bulin, csak buli legyen, minden más le van szarva.. Zenei ízlés, konkrét igények? Ugyanmár minek? R.Némber a tipikus huszonéves agymosott fogyasztó mintaképe, ráadásul nem egyenes ember, mellébeszélős szinte mindenkivel..

Nem bántom őt, inkább sajnálom, szívből, szar lehet így élni, elvek és igények nélkül.. :-(((

 

Nukleáris Hulladék (MájKer) a nevet nem én adtam neki, hanem páran akik ismerik, ehhez nem kell kommentár.. :-DDD Vajon miért kapta ezt a kiváló becenevet Atomszemét barátunk??? :-))

Nevezett a létező legundorítóbb Tápkór-zenéket erőltette be a már megszűnt Neorave Night rádióba, ki tudja mivel vette rá Germely doktort erre.. ott ült mindig csöndben a szoba sarkában mint egy szobanövény, csak sajnos nem termelte hanem fogyasztotta a zokszigént, és persze hozta az undokabbnál undokabb , dallamtalan, igénytelen zenéket. Párszor már haza lett küldve, de nem hallgatott a jó szóra.. :-((

Ez az illető is egy igazi okos Tóbiás, de raverek közt semmi keresnivalója nincs!

 

Most egyelőre ennyi, ám bizonyára lesz még folytatás!

22 komment

Címkék: trógerek neorave rave.hu ravemaffia pofavizit

Kezdetek és a vég.. avagy hogyan hazudnak bele az ember arcába.. :((

2009.07.11. 18:31 Time Unlimited

Előrebocsátom, ez a blog nem lesz mentes némi személyeskedéstől, fikapöccintgetéstől, egyéb nem túl etikus viselkedésformáktól. Azonban nem titkolt célom az, hogy jól befűtsek azoknak a pimasz csirkefogóknak, akik megpróbáltak elhallgattatni, cenzúrázni, amikor kedvenc zenei stílusomat, a '90-es években elterjedt rave-t és happy hardcore-t védtem az elkommerszesedéstől, a modern elektronikus zenei stílusokkal való összemosástól, az igénytelenség térhódításától. Vihar a biliben, gondolnánk elsőre. Sajnos mégsem ennyire egyszerű a helyzet, mivel lassan már 20 évvel a rendszerváltás után is továbbra vígan él a kommunista diktatúrák kedvelt célszerszáma, a cenzúra, melyet a www.rave.hu portál adminjai velem szemben tisztességtelen módon és aljas indokból alkalmaztak!

Ezért szeretném a tisztelt Nagyérdemű elé tárni mindazokat a pofátlan visszásságokat, melyek a rave.hu portál adminjait, az általuk szervezett színvonaltalan rendezvényeket jellemzik! A Net nagy nyilvánosságot jelent, és akár igazam van akár nincs (azt hiszem, most jó ügy mellé álltam), itt a lehetőség hogy cenzúramentesen kifejtsem a véleményemet a fent nevezett tróger társulatról, akik a mit sem sejtő közönségüket évek óta kommersz és igénytelen zenékkel tömik, aki pedig ezt szóvá teszi azt elhallgattatják, remek sztálinista szokás szerint.. :-(((

folyt. köv.

3 komment

Címkék: cenzúra kitiltás készátverés neorave rave.hu ravemaffia