HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Hírek itthonról és a nagyvilágból, január 29.-ikén.. :-))))

2010.01.24. 19:50 Time Unlimited

JANUÁR 29.-IKEI HÍREINK, RÖVIDEN:


Az USA és Izrael teljeskörű nukleáris technológiát ad át Iránnak a napokban!

A megállapodás alapján a két, atomfegyverzettel rendelkező ország, teljes technológiai know-how-t ad át Iránnak, valamint feleslegessé vált nukleáris robbanófejeiket is odaajándékozzák a feltörekvő perzsa állam népének. Az ehhez szükséges megállapodások már megtörténtek a Teheránban tartott egyeztető konferencián, ahol a három ország képviselői további gazdasági és katonai együttműködési szerződéseket is ratifikáltak. Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök a közeljövőben Izraelbe látogat majd, ahol hadiüzemeket, és zsidó telepeket fog meglátogatni tapasztalatszerzés céljából. A kétoldalú gazdasági kapcsolatok keretében Izrael  fejlesztő jellegű beruházásokat eszközöl még az idén, hogy az iráni olajmezők kiaknázása jobb hatásfokkal és korszerűbb technológiával történhessen, mint korábban.

További híreink belföldről:

A kiváló EP-képviselőnő, a Jobbikos színekben politizáló Morvai Krisztina beszédeit a közeljövőben Gusztos Péter és Demszky Gábor írja majd, a Jobbik és az SZDSZ közötti új megállapodás keretében. Cserében a Jobbik készíti elő az SZDSZ idei választási kampányát, amelyen belül fontos szerepet kap a Magyar Gárda is, mint a liberális értékrend konzervatív megnyilvánulásának letéteményese.

Kolompár Orbán, és több más roma kisebbségi vezető elismerte hogy cigánybűnözés létezik, és ígéretet tettek ennek felszámolására. Ennek keretében rendőrségi feljelentést tettek nagyjából 350 cigány származású személy ellen, akik súlyos bűncselekmények elkövetésével alaposan gyanúsíthatók.
Időközben a rendőrség a nevezetteket már őrizetbe vette, és még a hét közepén elkészül mindegyik gyanúsított esetében a vádirat is, kaptuk a tájékoztatást a Legfőbb Ügyészség részéről.

Szilágyiné Szalai Eleonóra rövidesen átveheti a Magyar Köztársaság Nagykeresztje érdemrendet Sólyom László köztársasági elnök kezéből. Mint utóbb kiderült, a nagy port felkavaró 100 millió Ft-os végkielégítés ügye közel sem az, mint aminek látszott. Ugyanis időközben bebizonyosodott, hogy Szalainé a látszólagosan jogalap nélkül felvett 100 millió Ft-ot miután átvette a BKV Zrt-től mint végkielégítést, ezt az összeget külföldi tőzsdei manipulációk segítségével megsokszorozta, majd az így előállt hatalmas nyereség révén 1500db új járművet rendelt a BKV részére, köztük hazai gyártású Ikarus buszokat, Ganz Solaris trolikat, valamint 300 kocsi Ganz G2 Mk II. jelzésű, korszerűsített metró motorvonatot. A járművek még az idén leszállításra és használatba vételre kerülnek, köszönhetően az egykori személyzetis főmunkatárs leleményes pénzügyi machinációinak! Ezzel a főváros tömegközlekedési hiányosságainak túlnyomó többsége egycsapásra megszűnt, és az előzetes kalkulációk szerint még legalább harminc évig nem várható semmiféle különösebb krízishelyzet a budapesti tömegközlekedés járműállománya esetében.

Kulturális események a mai napon, programajánló:

Ma este az évkezdet legnagyobb, legprofibban megszervezett bulija várható a budapesti Népliget legismertebb szórakozóhelyén. Az est folyamán a 90-es évek hangulatát teljes mértékben visszaadó, modern műfajoktól mentes zenei rendezvény fellépői között lesz a méltán népszerű Rigoletto von (-X) Schündino, aki a retro eurodance és rave zenei műfajok területén végzett munkássága legújabb elismeréseként a tavalyi év során vehette át a "Germán Megadance Legjobbja" nagydíjat Hamburgban, egyenesen a közismert 2 Unlimited techno-dance együttes hölgytagjától.

Szintén fellép mint lemezlovas, a híres Germely Felcser Herceg művésznevű rádiós műsorvezető is, akinek nemrégiben megszűnt internetes retro rádióműsorát hosszú évek óta minden kedd este több tízezer hallgató kísérte figyelemmel, itthon és külföldön egyaránt. Germely Herceg nevét a fiatalokból álló közönség jól ismeri, hiszen a Puruttttya pont hu elnevezésű divat és stílusnépszerűsítő webportálon megjelent fotói lányok ezreinek szívét dobogtatták meg, és rengeteg tinédzser fiú vásárol magának ételmaradékokkal feltupírozott nadrágot és inget, hogy a  legújabb divatdiktátort, Germely Felcsert követve, kellően trendi és kívánatos lehessen a kortárs lányok szemében! Kevéssé köztudott, de a Gyermelyi Tésztaüzem komoly összegű licencdíjat fizet Germely dr. részére, amit a kedvezményezett ügyesen kihasznál a rave hazai népszerűsítésének anyagi fedezetéhez. Bár informátoraink szerint Germely Felcser művésznevét nem a közismert tésztagyárról kapta, hanem egy nukleáris baleset elvi következményeként.
Az est fénypontját előzetes várakozások szerint, a világszerte ismert Májker Dr. Prof. jegyzi majd, akinek védjegyzett RetroDjMax(tm) szettjére garantált teltház várható. Tekintettel arra, hogy Dr. Májker biológiai organizmusdefiníciója a levéltelen zöld szobanövényekkel mutat közeli rokonságot, így a klub menedzsmentje a sztárDj részére megrendeléseket eszközölt a hazai vegyi ipar legkiválóbb beszállítóitól, akik egyben a rendezvényt is szponzorálják majd! Még a rendezvényt megelőző napon, a promóciós keret terhére ezért leszállításra kerül két szekér szervestrágya, 20 kilogramm klorofillképzést elősegítő enzim, és több palack sűrített széndioxidgáz, ez utóbbi a Linde Hungary ajándéka, mely felajánlást a szervezők ezúton is köszönik! A trágyaszállítást önköltségi áron vállalta a "Szippantós Szepi" Minden Szart Felszívunk Korlátolt Félnótás Társaság, a köszönetnyilvánítás természetesen rájuk is vonatkozik.

Májker tevékenységének kiváló terméseredményeit tehát biológiai ökoháttér-hiányosságok nem befolyásolhatják, a maximumot várhatjuk tőle, ahogyan korábban is számíthatott rá a lelkes közönség!
A buli fény-és hangtechnikáját a Pink Floyd nevű rockzenekar technikai menedzsmentje biztosítja majd, a tőlük megszokott világelső profizmussal és élménygazdagsággal.

Lapzártakor kaptuk a szomorú hírt, miszerint Time Unlimited, a híres nőcsábász, sündörgő, műesztéta, hálószoba Dj és író, megunva Pest megye legcsinosabb és legrámenősebb nőinek állandó zaklatását, belép a nőtlenségi fogadalmáról híres ferences-rendi szerzetesek közé.
Meg nem erősített értesülések szerint egy internetes fórumon " Niky, a Szexi Dög" néven közismert, erősen fehérmájú huszonéves ifjú hölgy küldött neki egy erotikus képekkel fűszerezett, igen trágár és pornolitikus kifejezésekben gazdag felajánlkozást, de mivel ezt már számtalan másik nő is megteszi évek óta, a közismerten nyugodt természetű TU papa végül besokallt, és Jézus ereje segítségével kíván véget vetni a könnyűvérű nőszemélyek ostromának!

Január 29.-ikei híreinket olvashatták, köszönjük megtisztelő figyelmüket!

:-DDDDDDDDDDDDDDD

8 komment

Címkék: madness izrael irán club eurodance diesel neorave ravemaffia sündix retroparty

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr861698842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GZ3n0n (törölt) 2010.01.30. 23:14:47

Hát ez az euródensz-buli jól el lett kúrva zeneileg.
Amennyire jónak indult, úgy lett egyre rosszabb. :(
Felgyorsítás --> NEM SZABAD ! FUJJ ! Hangulat és minőség tönkretétele !
MEGÖLTÉTEK A REDNEX - RIDING ALONE-t !
Kellet ez ? :´(
Vajon mit keres egy esernyő alatt az eurotrance-el ?
Van köze a kettőnek egymáshoz ?! Szóban hasonlít.
De amúgy ég és föld.
Az is jó, de ne keverjük már össze a kávét a teával !
S ahol '90-es évek van, mit keres ezredforduló utáni muzsika ?
NOOOOOOOOOOOORMÁLIS??!!

Miért csak a folyamatos bassdrum számít ? Érzitek a ritmust, tartjátok az ütemet ?

Fun Factory - Celebration, C-Block - So Strung Out, Stakka Bo - Here We Go, Ace Of Base - All That She Wants...
Ezek hol vannak, ezek már le sincsenek tojva, csak azért mert tört az ütem ? :(

A Büdös gyereket az anyja is elzavarja fürdeni.

Megint...nagyot...kellett...csalódnom...
Ezt soha az életbe nem fogom lenyelni.

Anti mindenféle Dodó 2010.02.01. 08:18:49

Megvolt ez a buli is. Bár csak azért néztem le, mert Time-nak megígértem. Kár, hogy az előtalálkozón kevesen voltunk, azért egy sms-t küldhettél volna Xenon, hogy nem jössz.

A buli elején tényleg nagyon kevesen voltunk, akik eddig is bunkók voltak, ez után is azok maradtak, tapasztaltam erősen. :-)

Nekem SCSI szettje tetszett a legjobban. Ez úton is gratula.

Reggel négykor ha jól emlékszem Riker kevert, és sikerült egy ATB számot lenyomnia. Na ekkor döntöttünk úgy, hogy ebből már elég volt, inkább leléptünk. Biztos én vagyok a tudatlan, de semmi köze nincs és nem is volt a trance-hez az ATB-nek.

Összességében a kevés létszámtól eltekintve, jó kis buli volt. Ja igen, fizetett táncos lányok most nem voltak, de három vállalkozó szellemű emberünk vonaglott az emelvényen. Szánalmas volt. :-)

GZ3n0n (törölt) 2010.02.01. 12:50:25

Sajnos nem nagyon voltam magam ura, barátkáimmal bealapoztunk egy kis alkohollal a party előtt.

Az egyik szett alatt mi is ugráltunk egyet, de lelkesedésünk hamar szélnek eresztődött.

Time Unlimited 2010.02.02. 17:30:43

Jelentés a január 29.-ikei ú.n. Sündixbuli tartalmáról és következményeiről
(nyilvánosság elé publikálható, nem titkosított anyagrész)

Mindjárt az elején megjegyezném, hogy a Ravemaffia Baráti Kör tagjai közül csak én, azaz Time Unlimited, Dodó, és AmcsiDj érkeztek meg pontosan az előtalálkozó helyszínére, a továbbiakban egy kicsivel nagyobb megjelenési fegyelmet kérnék tisztelettel az érintettektől - ha megbeszélünk valamit, akkor legyen ott mindenki, aki mégse tud jönni valamiért, az jelezze ezt időben!

Ez a viszonylagosan nem túl vészes létszámhiány sem akadályozott meg minket abban, hogy némi italfogyasztás után "hazafias harci feladat" keretében biztonsági járőrözést végezzünk a Dízel körül, ennek eredményeképpen két darab, diverzánsakcióra készülő zenei hazaárulót fogtunk, két megtévesztett polgári személy kísérteében a Népliget területén. A nevezett Sündix és Májker néven közismert bomlasztó elemeket pálinkaivás céljából feltartóztattuk, mivel ezt megtagadták ezért az intézkedés keretén belül személyazonosságukat rögzítettük, majd további rejtett megfigyelés céljából szabadon bocsátottuk őket. Nevezettek a beszivárgás helyét azonnal elhagyták, és egyik társukat átmenetileg hátrahagyva, zárt alakzatban behatoltak a Dízel Club területére, ahol még nagyjából egy óra hosszáig, vélhetően tápkórista biológiai fegyvereik inicializálásán fáradoztak.

Sikeresen felderítettük továbbá még az ojjektumon kívül, a Futurewave elnevezésű, magát amatőrzenésznek álcázó kéksisakos ENSZ-békafenntartót, aki a legutóbbi államvédelmi belső informátori jelentés szerint, tiltott kisállatexportot folytat egyes fejlődő országok részére, miközben adatokat gyűjt és provokatív, felforgató tevékenységet folytat a Ravemaffia elnevezésű, államvédelmi szempontból kiemelkedően fontos, nemzeti raver közalapítvány időszakos sérelmére.
Nevezett Fw ügynök, egy erőteljesen vonzó megjelenésű, alacsony termetű, viszonylag fiatal ügynöknővel jelent meg, akinek azonosítását további feltérképezés, és ügyosztályunkba való beszervezés végett már saját hatáskörömben elrendeltem!
A fenti személyek sajnálatos módon kijátszották járőrszolgálatunk éberség terén manifesztálódó hiányosságait, és a megfigyelt rendezvény területére beszivárgásuk után, gyakorlatilag nyomtalanul eltűntek!

Szerencsére rövidesen megjött az erősítés, régi fegyvertársaink pont időben érkeztek, az Óbuda és környéke Parancsnokságról M. századosnő, Újpestről P. őrnagy, valamint Fejér megyei különítményünk telepített ügynöke, Cs. őrnagy elvtársak, a hazaárulók által látogatott rendezvény megfigyelését a továbbiakban velük együtt végeztük. Az ojjektum területén szórakozó, szeszesitalt fogyasztó személyek között elvegyülve, hozzájuk hasonlóan viselkedve megfigyelés alá vontuk a célszemélyeket, amely megfigyelés elemzésének publikus változatát ezennel közreadjuk.

A Sünbáró néven is közismert, veszélyes brit zenei populista, biológiaifegyver-fejlesztő, és az MI3 kettősügynöke, mindenki meglepetésére redkívül jól álcázta eleinte kártékony tevékenységének eddigi mivoltát, mivel a rendezvény eredeti szerepének megfelelően, kiváló eurodance slágerekkel terelte el az államvédelem figyelmét. Bár a szakmai betanítását végző külföldi ügynökség a Dj munka oktatása terén aligha ért el minőségi eredményeket Sündix ügynöknél, viszont a képességei hiányát jól leplezték a kiváló eurodance zenék, melyeket jól-rosszul lejátszott.

Majd egy SCSI néven nyilvántartott polgári személy végzett minden tekintetben kifogástalan, korrekt Dj tevékenységet, melyet hatóságunk is élvezettel hallgatott, időnként munkáját is elhanyagolva ezáltal.

Ügyosztályunk tagjait mindeközben több jelenlévő civil személy is felkereste, főleg Time őrnagy et. népszerűsége ismert széles körben, rengetegen jöttek bemutatkozni, valamint pálinkát vételezni, mely kéréseket Time et. nagyon szívesen teljesítette, és a jövőben sem szándékozik elhanyagolni ezen szolgálati jellegű kötelességét.

A "Sánghájkid" gúnynevű, ismert puruttyaharczos is megjelent, és meglepően korrekt módon viselkedve, egészen jól eltársalgott Time őrnaggyal, aki kellemeset csalódott a nevezett harczos magatartásában.

A köztudottan megbízhatatlan, több irányba is el-elkötelezett zenei hazaáruló, Germely Felcser Herceg jelenléte bár megállapítást nyert, azonban nevezett célszemély feltűnően kerülte az ügyosztály tagjaival való kapcsolatfelvételt, valamint az AmericanDj-vel való találkozást. Germely eddigi tevékenységének és kijelentéseinek ismeretében, ezen nem is lehet csodálkozni, Dodó nevezetű ravemaffia-alapítótag részére sem adta még át, a hónapok óta ígért információkat.

A rendezvényen megjelent 2 fő szektás provokátor is, akik nem zenei vagy politikai, hanem vallási és személyes indíttatásból ügyosztályunk egyes tagjait korábban már provokálták, a századosnő és P. őrnagy felkészültségének köszönhetően természetesen eredménytelenül. Nevezett szektás fanatikusok, valamint Time őrnagy et. irigyei, látva az államvédelem számbeli és erkölcsi fölényét, tartózkodtak mindenféle provokációtól, amivel természetesen saját maguknak tettek nem elhanyagolható szívességet.

Hatóságunk régi szimpatizánsa, a MusicUnity blog kiváló szerzője, és megbízott Ravemaffia társszerkesztő AmericanDj, és a Ravemaffia-tag XEnonInsect csatlakozván különítményünkhöz, elvegyültek a tömegben, ahol a rosszindulatú, felforgató elemek - látván tevékenységük kilátástalan mivoltát - szintén tartózkodtak a nevezettek provokálásától.

Így a jelenlevő civilek, a Ravemaffia tagság, valamint az államvédelem kiválóan szórakozott mindaddig, amíg az SP néven tevékenykedő politikai zsoldos akcióba (és pultba) nem lépett, ahol az 1996 utáni zenei szégyenkorszak legkomiszabb és legkommerszebb nótáival idegelte a viszonylag kisszámú hallgatóságot. A nevezett által leadott zenék nem képviseltek retro életérzést, avagy bármiféle muzikalitást, így SP működése kiérdemelte a zenei hazaárulás vádjával történő belső feljelentés megtételét.
Nevezett bár korábban játszott minőségi zenéket is, ám mára teljesen a nemzetközi baloldal befolyása alá került, mindeközben a tápkóristák kettős ügynöke is, ezért a nevezett személy további megfigyelését szolgálati úton elrendeltük!

Tekintettel a további megfigyelések várható eredménytelenségére, az egyre elképesztőbben fojtó cigarettabűzre, valamint a silány zenei felhozatalra, egy rövid egyeztetést követően hatóságunk tagjai nagyjából 3.30 körül távozást foganatosítottak az ojjektum területéről, azután a rendkívüli időjárás miatt P. őrnagy rezidenciáját keresték fel, a további intézkedések megtétele érdekében.

Beépített informátoraink utóbb jelezték, hogy távozásunk után biológiai katasztrófa történt az ojjektum területén: Sündix és Májker a jelenlevő gyanútlan civil lakosságot Tápkórizálták, holott ezt a veszélyes járványt okozó, gyenge minőségű pszichoakusztikai tudatmódosító eljárást már sok helyen betiltották, és itt sem lett volna szabad alkalmazni. A fentiek értelmében átiratunk már megérkezett az ÁNTSZ-hez, melyben a tömegkatasztrófa elkerülésének érdekében javasoltuk számukra, hogy a fertőzés terjesztőjét, Májkert mielőbb lokalizálják, és tápkórral fertőzött számítógépével együtt, zárt rendszerű égetőműben haladéktalanul semmisítsék meg!
Sündix tápkórmentesítésére a Mecseki Érc és Uránbányászati Rt területén végeztetendő foglalkoztatást ajánljuk, vájár és bányászbéka altest pucoló munkakörben, legalább 10 év időtartam keretén belül.

Jelentés vége, dát. 10.01.31.
Time Unlimited őrgy. áv. aloszt.pk. sk.

OldSkool 2010.02.07. 19:15:43

Üdv Mindenkinek!
Na ez volt az az egyik olyan buli amire meg se kíséreltem elmenni! Ne máááá vaze, dj bobo rulz? Há mi fax! :D

ravezed 2010.02.07. 20:58:40

Time, ezt miért nem írtad külön posztba? Na mindegy, még jó hogy Főnix felhívta a figyelmemet a jelentésre. Pálinkakészítő haverodat meg üdvözlöm, jó anyag volt!

Time Unlimited 2010.02.08. 18:19:36

Ódckúl: Jó az a Dj Bobo meg a többi, illetve jó lett volna, ha SP meg Schündínó meg Májker el nem b.sszák a végén a kommersz divatzenékkel ('97 utáni silány klubzenékkel) meg Tápkórral az egész történet szellemiségét!

Mondjuk zenei identitáshiányos, normális motivációktól erősen mentes figuráktól ne várjunk csodát, kapkodnak összevissza mint Bernát a ménkűhöz, lejátszanak a jó zenék mellé egy csomó fost is, hátha lesz 1-2 tinó, akinek ez a dzsúz bejön.. Persze tévednek, de a tévedésüket önelégült pökhendiségük okán úgyse látják be.. :-((

Mindazonáltal kár hogy nem jöttél, az Államvédelmi Hatóság Zenei Minőségellenőrző Főosztálya, és a velük szövetséges Ravemaffia Hazafias Muzikalista Népfront szerkesztősége remek összhatásban alkotott egységes bulitársulatot, mindenki egész jól érezte magát (kivéve persze a hányászenék idején..).. folyt a sör meg a pálinka, stb... :-)))

Sánghájkid: Sajnos ez az eresztés pálesz még nem is a legjobb volt, most kifogtunk egy ratyibb szériát. Legközelebb lesz vmi buli, megkínállak majd jobb anyaggal, mert ez a mostani ízvilág terén nem volt tökéletes!
Ütni persze ütött mint atom.. :-)))

OldSkool 2010.02.08. 18:53:45

No majd legközelebb! Van az a szesz! :D
süti beállítások módosítása