HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Sertéspörgetés IV. The Me(a)ting, Dízeldisznó Kupleráj 09.10.22.

2009.10.26. 11:33 Time Unlimited

Egy vallomással tartozom a Tisztelt Olvasóimnak: Az égvilágon semmiféle indíttatásom nem volt ahhoz, hogy a most 22.-ikei Meetinget megtiszteljem jelenlétemmel, mégis sikerült néhány felejthetetlenül xar órát ott töltenem, a germelykomenizmus és a headset átmeneti fellegvárában!
Bizony, ha a szebbik nem képviselői netán nem invitáltak volna oly határozottan, jó eséllyel otthonmaradok!

Hogy melyik verzió lett volna a célravezetőbb, az már így utólag eldönthetetlen, lényeg hogy ismételten egy rossz értelemben amatőr színvonalúnak nevezhető rendezvény kellős közepébe sikerült behullanom, a két ismerős nőszeméllyel együtt...

Tehát TU papa elindul hazulról, némi alkoholizmus támogatásával, majd a Népliget metróállomás aluljáróban csatlakozik hozzá a két, már szintén meglehetősen ittas hölgyemény, nosza rajta, igyunk még sört. Iszunk. Közben az a rohadt eső is rázendít de sebaj, mindjárt bemegyünk a Dízelbe úgyis, ott pedig vár a remek buli, kiváló társasággal, oldschool zenékkel..

Aha, hogyne, persze. Kéz a biliből kivesz, megszagol, bűzlik.. Mit tehetünk ilyenkor? Semmit, haladjunk tehát a sodrással, szépen átvonulunk hárman a bejárat felé, a bokrokban hajléktalanok lesik minden mozdulatunkat, a nyíltabb placcokon mocsárrészeg fiatalok óbégatnak mint a málhás szamár. Kellemes, barátságos a környezet, olyan igazi putricselli-feeling!

A bejáratnál rögvest feltűnik, hogy a személyzet jóval létszámosabb a megszokottnál, eléggé rosszarcúnak tűnő biztonságiakat is látok, gondolom a sok headsettes fiatal esetleges balhézásait megelőzendő.. Kifizetjük a belépőt, amely továbbra is eltúlzott a várható színvonalhoz képest, ez a gyanúm persze később be is igazolódott, no de ne vágjunk a dolgok elébe.. A biztonságiak nem tudják megmondani, hogy merre van az újonnan megnyitott kisterem, ahol elvileg a raverek vannak, végül a pultos csaj útbaigazít. Lemegyünk, és elkezdjük keresni az ismerősöket...

Itt tűnik fel, hogy a heccápolós teremben meglehetősen sokan vannak, a folyosón is elég nagy a nyüzsi, de odalent nyilvánvaló tény a pangás... Tizenegy óra elmúlt már, és alig lézeng pár fura fazon odalent, sehol egy ismerős pofa.. Mondom a lányoknak, megint jó helyre jöttünk, csodát ne is várjunk mert felesleges..

Szerencsére előkerül Edina, majd később Fjúcsőr és Bélus is, ez már biztató, az viszont jóval kevésbé nevezhető annak, hogy az ocsmonda Tápkór szól mindvégig, majd a Dj pult környékén gyanúsan csöndben osonva feltűnik régi ismerősünk, Dr. Germely Felcser Herceg, aki kezébe veszi a dolgok irányítását!

De minek???? :(((

A múltkori Battle of Lónyál óta tudomásom volt arról, hogy Germely ha akar hát képes normális zenéket is játszani. De itt nem akart... Súlyosan alulmúlta önmagát, ha néha-néha be is tolt egy eltévedt óckúl muzsikát, az öröm nem tarthatott sokáig, hiszen utána ezer százalékig biztosan valami iszonyat lepkefingos nóta jött! Egyszóval Germely Herceg a tisztességes zeneszolgáltatás helyett inkább önnön zenei frusztrációit, és meg nem értett zsenijét élte ki valami szörnyűséges akusztikai borzalom menedzselte germelyezésben, ezzel sikeresen kivívta társaságom hölgytagjainak az ellenszenvét is!

Ezek után következett az "est fénypontja", amely meghatározás tökéletesen fedi a valóságot, feltéve ha egy irtózatos méretű fekete lyuk akaratlan foglyaiként szemléljük a távolibb, egyúttal boldogabb galaxisok történéseit...

Megkezdte ugyanis ön és közveszélyes audiobűnözési tevékenységét régi szeretett barátom, Protkónik, aki ugyancsak nem kímélte a jobb sorsra érdemes(?) hallgatóság hallóidegeit, mindent megtett hogy a közönség teljes jogú agyhalottként élhesse át erősen hiányos előadóművészi ambícióinak tombolását, igyekezete természetesen nem is maradhatott válasz nélkül. Ugyanis az egyébként szűkös és ortopéd kialakítású tánctér addigi lakói, mintha összebeszéltek volna, pavlovi reflexeiknek engedelmeskedve pánikszerűen távoztak, kivéve persze pár drogost és talpnyalót, azok ott ugráltak továbbra is vagy nyolcan-tízen.. :-)))

"Disznóságra-malacságra, disznóságra-malacságra..." szállt a böllérdal az esős éjen át, belepte a környéket, és még a Liget bokrai alatt meghúzódó hajléktalanok is meghatottan ölelték magukhoz a kannásboros flaskát, akkorát flash-elt mindenki eme csodálatos zenemű hallatán! Még Kodály Zoli bátyánk is megvakarta kukacrágta bal lábszárcsontját a kriptájában, és elismerően köhintett egyet: - Ez a gyerek tud valamit, ha így folytatja még viszi is valamire!

De az élvezetek csak halmozva érnek valamit, hiszen nemsokára következett egy gyönyörű szerzemény, aminek a szövege túlontúl magasröptű mivolta végett, nem ragadt meg bugyuta fejemben.. Leegyszerűsítve, valami fogdosódásról és kiszopkodott férfi hímivarszervről szólt a nóta, persze célirányos asszociációk segítségével, hogy mindenki érthesse a mély és bensőséges mondanivalóját!

Végül az esemény megkoronázásaként ismételten előkerült az adu ász, az Über Alles, minden rave rendezvények tiszteletbeli himnusza múltban és jövőben egyaránt, a csodálatos muzikalitást, kreativitást, és már-már J.S. Bach zeneszerzői munkásságát is maga mögé utasító világsláger, a Hiányzoli!

Eme csodálatos melódia betöltötte a termet, sőt a fél világot is.. Még Hámán Kató is előbújt síremléke mögül, és bánatos könnyek csurogtak üreges szemgödréből, ki tudja mire gondolhatott vajon? Talán a dicső Kun Bélára, vagy Szamuely Tiborra, netán egy másik, névtelen elvtárssal folytatott liezonja ébresztett fel benne régről visszamaradt, mára elporladt emlékeket? Nem tudni, mindenesetre a Patkónikk Kossuth-díjas érdemes művész úr még a holtaknak is bearanyozta az estéjét, az élőknek nemkülönben.... :-))))))

De hát nincs mit tenni, minden jónak vége szakad egyszer, következett az egyesek által "hülye szőke buzigyerek"-ként megnevezett Fw, akit főként a háttérben áskálódó irigyei szeretnek így emlegetni, persze a szemébe nem merik megmondani neki a bánatukat.. Igen, ez jellemző a germelykomenista fórum közönségére, az álságos-másságos háttérből fikázódás.. Persze mindebben főleg azok jeleskednek, akik még soha semmit nem tettek le az asztalra (Fw-vel ellentétben) de mindeközben a pofájuk akkora, mint a bécsi kapu!

Szerencsére ezek a súlyosan retardált, sérült személyiségű polgártársaink erőteljesen kiebbségben vannak azokkal szemben, akik Fw-t tehetséges fószernek tartják, ennek köszönhetően elég tisztességes számban beálltak a népek táncolni Fw liveactjére! Személy szerint csak rettenetes módon becsoffadt állapotom miatt nem vehettem részt komolyabb szinten az ugrándozásban, viszont hallgatni így is jó volt. Végre valami normális zene, kár hogy a hangosítás itt is a Sokol rádió hangminőségének keresztezését jelentette az üvöltő dervisek kórusának óbégató hangorkánjával.. :-((((

Fw elvégezte amit el kellett, szépen és jól muzsikált, mint általában. Azért lehetett rajta is látni hogy csoffadt ám rendesen, legközelebb talán már kissé jobb állapotban fog fellépni remélhetőleg, bár így is korrekt munkát végzett...

Ezután talán SP következett? Nem v.ok benne biztos, nagyon hulla voltam már, néhány kommerszebb ódckúl lement, viszont nekem már nem volt idegem semmihez. Nemsokára haza is indultunk a csajokkal, úgyhogy 3 után már nem tudom mi volt még a bulin....

Összefoglalásképpen: Ez a buli úgy volt xar ahogy volt! Kevés ódckúl, sok tápkór és egyéb förmedvény, célszerűtlen lineup, általánosságban befordult hangulat.
A terem túlságosan meg volt háttérvilágítva, a füstgépet ha van akkor nem értem, mi a bánatos ivarszervért nem lehet használatba venni?
A fény és hangtechnika továbbra is az úttörőbulik korszakát idézi, barkács fényorgonákkal és Orion meg Beag hangcuccal.. ritka nagy zsák fos volt mindkettő!
A bárpultnál átbasztak 300Ft-tal, a pultos csaj azt hitte túl részeg v.ok hogy ne vegyem észre. Észrevettem. Fw beszélt le arról hogy balhézzak ez miatt, de azt megfogadtam, követem GST tanácsát, és egy doboz gyufát se veszek többé a Dízelben!

A Dj-közül csak SP játszott pár értelmes nótát, legalábbis asszem ő volt fent akkor, a többiek a meleg vizet sem érdemlik...
A közönség soraiban volt pár fazon, akik egy részének a sündőrségen lett volna a helye, úgy be voltak tépve! Volt néhány értelmi fogyatékos is, ezt nem csak úgy mondom, a viselkedésük alapján simán lehettek azok, a csajokkal jól kinevettük az egyik, "mutatványozós" ürgét! A három hülyén öltözött, hülye fejű leszbi csajról nem is szólva, ott sertepertéltek folyton a kisteremben.. végülis megvolt a poén aznap estére.. :-))) gaymeeting.hu :-))))

Fontos tény viszont, hogy megkeresett Visual Angel, lényeges mondanivalója volt. Remekül elbeszélgettünk, de a lényeg: Kijelentette, hogy Dodót nem ő tiltotta ki a gayrave.hu-ról. Én pedig hiszek neki. Dodónak majd mailben is megadom ezt a tájékoztatást... a Ravemaffia szerkesztősége biztosítja mindenkinek a szabad véleménynyilvánítást, ügyelünk az írások hitelességére, és szükség esetén nem áll távol tőlünk az esetleges tévedések helyreigazítása sem. Most is ez történt, köszönöm a nyilatkozatot V.A.nek!

Végül, de nem utolsósorban, hogy írjak valami jót is.. A csajok! Hát lehet őket nem szeretni???? :))))

A kedves és barátságos Edina, a jó fej 'Béluska', kis kedvencem Márti, a gyönyörű Angel Eyes, valamint a két réver-némber: Móni és Kriszta!
Egyik szebb és aranyosabb mint a másik, nagyon örültem a társaságuknak, nélkülük egy értelmetlen unalom lett volna ez az egész búvalbaxott bulipótlék...
Hölgyeim! Legyen máskor is szerencsénk! :)

1 komment

Címkék: meeting igénytelenség neorave protonic tápkór germelyezés lecsósjoghurt handsup sertéspörgetés

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr291475769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AmericanDJ 2009.10.28. 19:12:29

Még jó hogy nem mentem akkor,kotonik sertés dalára nem szívesen dudorogtam volna.Na majd legközelebb talán:D De legalább volt csaj dögivel többire meg rá se ránts;)
süti beállítások módosítása