HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Vigyázat!! Járványveszély! A Germely - terjesztette T1N1 mutáns takonykór ismét támadásba lendült!

2009.09.30. 01:57 Time Unlimited




Korábban úgy döntöttem, hagyom egy kicsit fika nélkül éldegélni Germelyéket, hátha maguktól is rájönnek az általuk képviselt lecsósjoghurtolás tarthatatlanságára. A nyári szünet, ami alatt nem üzemelt a szokásos kedd esti Neorave Night, elvileg jót is tehetett volna nekik..
Ám kutyából nem lesz szalonna, ezt a hazai rave-kedvelő közönség igényesebb része ma ismét megtapasztalhatta!

Bár a gyakorlat korábban is világosan megmutatta, hogy minden jóízlésű zenehallgatóból ellenérzést vált ki a stílusmoslékolás, Germely Felcser Herceg ismételten és továbbra is csökönyösen ragaszkodik a már ezerszer bebukott szisztémájához, és módszeresen lecsóval turmixolja a joghurtot. Természetesen Germely 'Blender'  Herceg egyáltalán nincs egyedül, hű talpnyalója, MájkóR-MájKeR ismét megörvendeztetett mindenkit az émelygés és hasmenés váltakozva érvényesülő összhatásával, magyarra lefordítva a dolgot: Igazán nem tudtam eldönteni, hogy hányjak-e vagy fossak a hallott szörnyűségeken!

Nehéz dilemma, mert ugye a WC felett vagy csak seggel, vagy csak fejjel lehet egyidőben tartózkodni. Persze vannak kivételek, akiknek mindez a művelet egyszerre sikerül, na őket hívják seggfejeknek. Konkrétan azokról van szó, akik egy jó alapgondolatot is képesek a pöcegödör legaljáig zülleszteni, ostoba makacsságból, tehetségtelenségük és korlátoltságuk végett!

A Battle of Classic előtti Neorave Night, - felettébb érdekes módon! - majdnem hogy tökéletesre sikerült, de ezt a mostanit nehéz lenne alulmúlni. Bár ha nagyon akarják az elvtársak, még ez is sikerülhet, főleg ezzel a hozzáállással.. :-((

A mai adást hallgatva időnként az az ésszerűtlen, ámde mégis realitásnak tetsző benyomásom támadt, hogy egy vaddisznókonda kifosztotta a falusi patikát, és az összes hashajtót felzabálták. És ezek a falánk vadállatok ezután recsegő fosások és büfögések közepette, saját nemtelen állapotuktól megriadva, recsegve - ropogva csörtettek át az erdő sűrejin, miközben bélrendszerük  -a természet és a hashajtók parancsának engedelmeskedve -  folyamatos és kollektív ürítést végzett mind szilárd, mind folyékony, mind pedig gáznemű halmazállapotú végtermékek távozásának gátlástalan utat adva, a mit sem sejtő külvilág irányába...

Már Nigthforce-nál kezdődött az a bizonyos kényelmetlen rossz érzés. Egy dallamtalan, csörömpölős, igazából minden zenei finomságot nélkülöző, primitív csapkodást hallhattunk, amely hangzásilag leginkább egy lepukkant tehervonat futási zajainak összességére emlékeztetett. Egyáltalán, mi ebben a zene? Hogy lehet ezt élvezni??

Ám csak most kezdődik a java!

Valamelyik okos Tóbiás előszedte a megfosatott vaddisznók csörtetéséről készült titkos hanganyagot, és a National Geographic természetfilm sorozata helyett - csöppet eltévesztve a házszámot és a stúdiót - ez a förmedvény, többedmagával bekerült a Neorave Night tegnapi adásába.

Most jött el az a pillanat, amikor az ember egy pillanatra ledermed, hogy most ez mi is? Mint a szélesszájú béka esete a gólyával: Hát ilyen is van??

Bizony van, mert vannak olyan félőrült botfülű zenei analfabéták, akik a böfögést, fingást, az ezeket tuctuccritmusokra elhelyezett kivitelben, képesek a jobb sorsra érdemes közönség elé benyomatni. Amely színvonala zenei téren kábé annyira mérvadó, mint a tévézés terén a Győzike - show.. :-((((

És még kiderül a végén hogy Somapeti a hülye, mert megkritizálta ezt a végbélsarat, amit egy elvileg RAVE stílussal foglalkozó, neoRAVE elnevezésű műsorban hánytak fel trágyaszórógéppel a szerencsétlen hallgatók szeme közé!

Somapetinek pedig igaza van most is. Mégis mit gondol az a vélhetően jobb ízlésű, netán némi zenei hallással és műveltséggel rendelkező hallgató, amikor megcsapja a fülét ez a kakofónia? (vagy inkább kakafónia..) Normális ember azonnal elkapcsol máshová, mert ez nem zene. Vannak igénytelen zenei stílusok, a Tápkór is az, de ez a mai büfituctucc alulmúlta a szokásos tápkórepidémiát is. Kinek az érdeke ez?

Persze hogy alig akar bárki is elmenni a Neorave rendezvényekre, hiszen raver ezekre a mocsadmányokra nem kíváncsi, egy átlag fiatal meg inkább 'headsetelni' megy, vagy hip-hop-hupákolni. Ennél a sertéstápmosléknál már minden jobb, még az emós Tokio Hotel is több zenei elemet vonultat fel taszító fércműveiben, mint ez a hányvafosás... :-((((

Germely, te pedig ne süketelj, hogy nem te szervezed egyedül a búvalbaszott Neorave bulikat! Ennyire hülyének ne nézzed már a közönséget, mert nem tollas a hátuk.. Libajnai-e vagy? :-))))
A múltkori bulit is elkúrtátok, bár nem annyira vészesen mint egyébként. De az vicc, hogy éjjel 11-től hajnali fél háromig, azaz kemény 3 és fél órát volt normális zene, előtte csak tápkór, utána meg összevissza minden ami csak előkerült. És utána bedobjátok a rinyát, hogy kevesen vannak.. Hát EZÉRT vannak kevesen, mert van pár talpnyaló akiknek minden mindegy, van néhány megrögzött tápkóros, de ezért a 10-20 kétes értékű figuráért vidáman beáldozzátok a ravereket..

És nem kell a hülye melléduma a 35-40 éves raverekről akik nem jönnek el mert családjuk van.. Hülye sóder, kurcsánybeszéd ez, ERRE A SZARRA persze hogy nem jönnek el, mégis ki az a hülye aki csattogást meg tucctucra alkalmazott harsány büfizésre akar ugrálni egész éjjel??

Meg vagytok ti húzatva gyerekek!!!

A germelykomenista fórum legszánalmasabb hozzászólása pedig Fractal Dimensioné, aki a mindenttudó megmondóember szerepében díszelegve kijelenti, hogy az a hibás aki képtelen ezeket a zenének csúfolt borzadályokat elfogadni...

Hééélóóó! Normális a Zúr??? Megártott a babapiskóta, vagy most mi van ilyenkor?

Bartók és Kodály országában hogy képzeled te azt, hogy ezt a minden zenei alapot nélkülöző, undok büfögést akarod elfogadtatni azokkal, akik a ZENÉT szeretik? ZENÉT, stílustól függetlenül, mert lehet igazi zene a hardrock is, a rave is, sőt még a cigány mulatós is, pedig ez utóbbi is eléggé utálatos műfaj..

De ha te azt szajkózod, hogy nekem vagy bárki másnak azt kelljen elfogadnunk (a te hülye felfogásod, és botfüled végett) hogy mától kezdve a zene a böfögéssel kezdődik, és a tehervonat csörömpölés a klozettajtó rugdosásával vegyítve alkotja a muzikalitás értékrendjét, akkor én, Time Unlimited, közlöm veled nyílt és kérlelhetetlen proletár őszinteséggel, hogy egy orbitális seggfej vagy, és sürgősen keress egy pszichiátriai osztályt ahol befogadnak!

Mert mégis, szerinted mi lesz a következő állomása a T1N1 mutációjának, aminek imádatát mindegyikünknek javaslod? He? Az lesz majd a buli, hogy behoztok a Dízelbe három húgyszagú hajléktalant a ligetből, akik egy-egy üveg tablettásborért egész éjjel bádogkannákat és vasúti anyagokat fognak ütögetni 170BPM-es tempóban, hányás és büfögés közben?

Amennyiben te, és Germely Herceg többi talpnyalója ezt tekinti az elektronikus zene korszakalkotó evolúciós lépcsőjének, akkor bizony mélységes sajnálatomra ki kell jelentenem, inkább vagyok továbbra is egy befordult maradi fasz, mintsem hogy a zene, és főleg a minőségi elektronikus zene ilyetén gusztustalan bemocskolását akár aktívan, akár passzívan támogassam!

Aztán ejtsünk még szót azokról a szerinted hülye negyvenesekről, akik nosztalgiabulikon összekapaszkodva dülöngélnek a "kötelező darabokra". Őszinte részvétet érzek irántad, és a hasonlóan korlátoltan gondolkodók iránt, hiszen szerintetek annak a negyvenvalahány éves, jó eséllyel családos embernek, netán ifjúkorában zenét tanult életművésznek ugye elvileg fel kéne adnia a múltját, a jelenét, és tapicskoljon ő (ők) is veled meg a többi botfülű tápkórossal együtt derékig a trágyában. Bravó, gratulálok ehhez az állásponthoz, elég szégyen hogy ezt komolyan is gondoljátok!

És nem tudom minek megy tovább az oldschool vs tápkór vita: Meg lett mondva, észérvekkel alá lett támasztva: SENKINEK SEM KELL a vegyesfelvágott, romlott, zöld, büdös! Kenjétek a hajatokra!
Vagy csináljanak a nagyarcúak csak tápkór és büfizene bulit, vagy csak retrót. A kettő együtt nem megy, nem is fog menni, az egyik közönség nem viseli el a másikat, és pár germelykomenista bérencen kívül nincs olyan, aki mindkét stílust szeresse! Ha nem megy, akkor minek erőltetni? Nem tanultatok még a sok beszopott anyagi és erkölcsi ízesbuktából? Vagy megéri állandóan szítani a konfliktust az emberek között?

Asszem megyek most aludni. Mára elegem volt a hülyékből, meg a zenének csúfolt trágyaszórásból is. Szép álmokat kívánok, kinek Ravelanddel és Marusháékkal, kinek meg a trágyában csumpákoló gumicsizmával.

Embere válogatja...

S végül, ez a mai Neorave Night adás sikeresen eszembejuttatta boldogult gyerekkorom kissé érthetetlen, ámde mégis lebilincselő olvasmányából azt a kis versrészletet, ami méltán fejezi ki, csodálatos önmagából merítve, minden szépségét és báját ennek a mai Művészetek Éjszakájának!

 

"Nézsonra járt nyalkás brigyók

 Turboltak, purrtak a zepén

 nyamlongott mint a pirintyók

 bröftyent a mamsi plény!"

Jó éjt, Gruffacsórok!

:-DDDDDDDDDDD

27 komment

Címkék: igénytelenség trágyadomb tápkór büfizene lecsósjoghurt

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr151417291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.09.30. 17:10:37

Hm... valaki írta a fórumon, hogy fura a közönségnek mindiig átállnia a stílusokra, azaz elején UKHC aztán oldschool megint UKHC aztán jön esetleg vmi más.... tényleg fel kéne építeni egy ívet az egésznek :) vagy nemtom.. majd az okosak megmondják :D

Time Unlimited 2009.09.30. 17:44:34

Ha az "okosakra" hallgatunk, jóóól rábaxunk, hidd el! .-((

Ezt így, ebben a formában nem lehet csinálni. Vagy full tápkór buli ill. rádióadás kell, akkor azt megtöltik a Lómeó-féle igénytelen ifjak meg a Sündínó barátunk talpnyalói, vagy full ódckúl okosság legyen, akkor jönnek a családos raverek :-)), Somapeti, én, meg még rengeteg igényes zenerajongó!

A kétféle stílus együtt nem megy semmiképpen sem,mert bármit is magyaráznak a megmondóemberek, zenei mivoltuk és igényességük között a különbség ég és föld! Kár erőltetni a lecsósjoghurtolást, csak éppen ezt Germely Felcser Herceg és holdudvara aligha fogják fel ésszel..
Inkább megy a felesleges okoskodás a nagy semmire, meg a pitlák 50-60 fős bulik lezavarása.. Értelme kábé a nullával egyenlő, mégis nyomatják a rohadalom tápkórt.. Hogy minek? Csak azért, hogy mindenáron nekik legyen igazuk. Mit számít, hogy közben égnek a T. Szervezők mint a Reichstag.. :-))))

AmericanDJ 2009.09.30. 18:36:03

Jó volt ez a történet is,sok igazság van benne...még azis hajlandó végig olvasni aki amugy nem az a olvasós tipus mivel szerintem mindenki kiváncsi hogy milyen új kalandok várnak Gergmely felcser herceg és csipet csapatára:D:D és végül de nemutolsó sorban az elszabadult disznó konda gazdája kéri hogy adja ki a Neorave az új felfedezett sztártehetségeket még mielött lemezszerződést ajánl neki a mindenható Germely Fleccser herceg amit csapathat minden kedd este a rádióban:)))

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.09.30. 18:49:01

TU: Figyelmedbe ajánlom a rave.hu -n nyitott Oldschool Sounds topicot, remélem rád különösen lehet számítani.

Time Unlimited 2009.09.30. 19:08:57

Az egy dolog hogy számontartom a komcsifórum történéseit, de igazából akkor sem hiszek már Germelyéknek, ha éppen kérdeznek valamit!
Annyiszor ígérgettek már ezt-azt, és annyiszor átbaszták már a T. Közönséget, hogy egészen egyszerűen hiteltelenné váltak!
Majd szépen kivárok, megnézem mi lesz ebből a nagy ódckúl elhatározásból.. Valszeg éppen semmi se.. :-((
Majd meglátjuk. Rám korábban is lehetett számítani, de remélem mindenki számára köztudomású, hogy mióta kitettek a rave.hu-ról, és megvan a Ravemaffia, azóta nem v.ok hajlandó aktívan segíteni Germelyéket semmiben! Felajánlottam korábban a közreműködésemet ezerszer is, akkor nem kellett, innentől meg ez már ha lehet, ne legyen az én problémám!
Ezt egyébként MSN-en megmondtam nyíltan Sündixnek is, aki tudomásulvette, Germely is bizonyára tud erről. És most már te is SP, meg mindenki.

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.09.30. 21:28:20

"Annyiszor ígérgettek már ezt-azt, és annyiszor átbaszták már a T. Közönséget, hogy egészen egyszerűen hiteltelenné váltak!
Majd szépen kivárok, megnézem mi lesz ebből a nagy ódckúl elhatározásból.. Valszeg éppen semmi se.. :-(("

Jóember, ez az ÉN kezdeményezésem, ami teljesen független a rave.hu -tól vagy a Neorave-től. Nem kell azt hinni, hogy minden rave.hu -n regisztrált tag ármányos csicskája a gonosz fórumadminnak. Ez tipikus minden bokorban kommunistát sejtő agyroggyant akciónyugdíjas hozzáállás. Nem, mégegyszer mondom, ez egy tök saját ötlet.

AmericanDJ 2009.09.30. 22:34:37

Előző topicokhoz annyit szolnék hozzá hogy a Hands Up! és a Dance stilus közt igen nagy különbség van...és már az én csőrömet böki hogy mindig alaptlanul szidják a stilust olyan fasszopó Dr.Germely miatt akik berakják a nr rádióba meg bulikon peat jr.-t adnak:..kinem szarja le??? köze nincs a stilushoz ba**a meg az anyját aki leadja a divat zenéket,én nemis nevezném HU-nak köze nincs hozzá inkább kommersz dance meg trance ami megy a viván verjem bele a faszomat. Így tehát ha ugy nézzük elhiszem h felvagy háborodva hogy mi ez a rakás zenének nem mondható anyabaszó vérlázitó zene hát kérem szépen ez nem több a populáris stilusoknál amivel butitani lehet a népet....és nemkell lejáratni olyan stilust ami nemtehet arrol hogy 1-2 buzi a rave.hu-rol felgyorsitva higan fosan leadja neked...ráadásul a magyar Hands Up közösség is felér 1 nagy kalap szarral...igy megértem ha nr-en és máshol se nagyon találsz igényes jó zenét...és sajnálom hogy igy kell megismerkednek ezzel a stilussal!! éljenek a raverek,és mindenki aki megköveteli az igényes zenét...énis szeretem a rave.-t messziröl elis kerülöm a rave.hu-t...de sztem a Hu-t is...és megkell h mondjam annak aközössége is csupa idiota lúzerekböl áll akik mindig azt szeretik ami éppen divatban van,így nagyon nemis jut el az emberekhez a jó igényes zene...hát nemis csodálkozom ezek után..kapják be a faszt mindkét fél csontig benyalhat...de pozitivum hogy mindkét portálon találni azér értelmes emberekek,bár ők meghuzzák magukat ugymond nem akarnak megint balhét...sajnos elnyomás van mindenhol...énis mikor megirtam a véleményem a HU Session oldalra egy az egyben kitörölte a moderátor ugy mond bomlasztom a társaságot....holott több DJ is egyet értett velem csakhát az igazság fáj és nemakarják a pénzéhes szervezök azt amaradék embert is elvesziteni! De még mennyi minden befolyásoló tényező van....

GZ3n0n (törölt) 2009.09.30. 22:44:19

DJ:

Hagyd a fenébe, idióták már a sötét középkorban is léteztek, akik csak a saját marhaságaikra adtak, az igazságot nem voltak hajlandók elfogadni.
Sajnos a sötétség meg is maradt sok ember fejében.
Ezért hagytam ott jómagam is a már sokat emlegetett fórumot.

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.09.30. 22:49:38

milyen jó lenne egyszer olyan emberekkel találkozni élőben mint pl Dodó, Spigot, vagy most itt az American DJ. kiváncsi vagyok élőben milyen átéléssel mesélnék ezt mondjuk nekem,.. Time, Somapeti, GST, stb-vel már volt kontakt :D a többi még várat magára :D

AmericanDJ 2009.09.30. 22:52:50

fogalmam sincs kik ezek az emberek..de aztsetudom te kivagy:D:D de felőlem dumálhatunk szivesen:)

Time Unlimited 2009.10.01. 10:57:11

AmericanDj: A helyzet az, hogy bár én nem szeretem a HU-t, bajom sem lenne vele, elfér simán az is a sok egyéb elektronikus stílus között. Ráadásul közel sem annyira 'csapás', mint a proghouse meg a paraszt-trance, a Tápkórról nem is beszélve!
Nálam már korábban is az baxta ki a biztosítékot, hogy a germelykomenisták az egyik régebbi Neorave Night-ban a HU legszemetebbjéből adtak le egy nagy rakattal, és összemosták ganéj szokásuk szerint az oldschool rave-t immár ezzel is, nem csak a rusnya tápkórral!
Még az ellen sem lett volna kifogásom, ha azon a bizonyos Meetingen rendesen tartották volna am,it ígértek, t.i. kisterem retro rave, nagyterem HU, ez utóbbit nem is a Neorave Dj-i nyomatták egyébként..
Persze jól átbaxták mindannyiunkat, a HU-val nem is volt probléma, azt az idegen Dj-k szépen vitték ahogy kell, voltak is odabent jó sokan.Viszont a kisteremben megint rengeteg Tápkórt kaptunk, és a nyomorult kotonszökevény Kotonik ott adta elő a Hiányzoli remixét, amivel meg is ölte a hangulatot az igényesebb közönség körében!
Azt gondolom, igényesebb HU-s éppen annyira utálja Peat juniort meg az ebből készült gány remixeket, mint mi, a retro rave és dance kedvelői. Az a bizonyos Meeting erőteljesen alulmúlta önmagát, az egyszer biztos!

Azon meg pláne nincs mit csodálkozni, hogy Xenon és még jó sokan mások is, otthagyták a rave.hu-t. Pár napja Dodót is kitiltották onnét, mert volt olyan pofátlan és meg merte írni a véleményét a legutóbbi buliról.
Sőt, tegnap óta a Neorave Night Online topikból megint eltűnt egy csomó hozzászólás, érdekes ez is, nemdebár??
Ami kínos a 'ravemaffiának', az hirtelen kádárista cenzúrában részesül. Hát nem csodálatos hely ez a rave.hu? :-))

Sőőt mi több, őnekik valóban sikerült az a bizonyos időgép, csak éppen a kilencvenes évek zenéje és hangulata helyett az ötvenes évek cenzúrázási gyakorlatát sikerült megcélozniuk.. úgy tűnik, teljes sikerrel! :-(((

Erre már nem lehet nagyon mit mondani, mert egy rossz vicc az egész.

Time Unlimited 2009.10.01. 10:59:51

SP, nem látok minden bokorban büdöskommunistákat, xal nyugodjál meg. Csináld a kis okosságodat, áldásom rád, csak ne legyél böszme, ennyi az egész! :-))
Azt pedig nem tudhattam, hogy ez az elképzelés csak a saját tervezeted-e, vagy Germely Felcser Herceg is részt vesz benne....
Mindegy, csináld, majd véleményezem utólag. Szakszerűen és pártatlanul, szokásom szerint.
Csak ügyesen, sok sikert kívánok hozzá!

Time Unlimited 2009.10.01. 11:11:00

Fjúcsőr, az a helyzet hogy Dodóról pont lemaradtál legutóbb.. :-((
Késve jött, és te eltűntél valamerre akkorra már, amikor ő is bejött a tánctérre állatkodni, egyébként ott volt majdnem végig ő is!
Jó arc egyébként, bizonyára össze fogtok futni vmikor... Kár, hogy félnótás Germelyék őt is kirakták a komcsifórumról, pedig ő aztán közel sem olyan erőszakos módon kritizál, mint ahogyan én teszem azt..:-)))
Spigotkáról nem tudok érdemben nyilatkozni, kissé gázosnak tűnik az ürge, de inkább Sündínót kérdezd, ő asszem mintha már találkozott volna vele, én semmit se tudok erről a fószerról!

AmericanDJ: Futurewave azon kevés hazai amatőr zeneszerző egyike, akik tudnak normális zenét csinálni :-)), ráadásul szereti az ódckúl rave-t, de nem szeresse a tápkórt. Nyugodtan vegyétek fel a kapcsolatot!

AmericanDJ 2009.10.01. 13:09:07

Rendben,nyugodtan eljöhet a szombati bulira is ha gondolja,éncsak örülök minél több jó embernek:):)

AmericanDJ 2009.10.01. 13:24:33

Amúgy télleg megérdemelne egy jókora pofán baszást az amelyik a RAve és Happy Hardcore mellett lejáratja a Hands up!-ot és még kitudja mit,elvileg ha nagy raverek akkor mi a büdös apjuk faszáért kell HU-t nyomatni segghülyén,hát cidázza le az árokparton a pét dzsünijört oszt jóvan....ez nekik RAVE???Hát mifolyik itt gyöngyösön?:D:D itt nagyban basszák az anyjukat a freeform-ra meg az ukhc-ra ami zenének egyáltalán nem nevezhető fos zaj csörömpölés hát menjenek akkor ki a rétre hupákolni azt éljék ki magukat ha ez nekik a zene:D:D KOTONIK 4ever:D:D LOL

ravezed 2009.10.01. 14:37:17

Egy napig nem nézek a netre és mik történnek!

GZ3n0n (törölt) 2009.10.01. 14:37:17

DJ:

Az a probléma, hogy sokan a HU-t összefossák a mai DJ Szarházi, Piti Dzsunior, Nádsíp és Bráner-féle magyar dance-el, pedig 2 külön világ. Grand Canyon méretű szakadék van a kettő között.

AmericanDJ 2009.10.01. 17:02:45

Piti dzsünijör és ferdéntosz :D:D hát igen magyar Hands Up!??? inkább dance van...ahogy mostis bekapcsolod a viván nemhaltak ki még lehet látni a lady gaga mellett dzsosuha feat. csutka klippeket meg hasonló igen jó zenéket:D:D sajnos evvan inkább szól a mulatós mert az ócó és eladható.

Fonix79 2009.10.01. 21:43:35

Azért nemsemmi dolog lefasszopózni egy olyan embert, aki soha nem ártott nektek. A zenei kritika az "rendben van", ilyen az élet. De ez a fröcsögő személyeskedés... Kár, hogy idáig süllyedt a színvonal. Főleg, hogy korábban voltatok Neorave-en, kezet fogtatok pl velem is... A képmutatás, mint szó mond nektek valamit? És kérlek ne a zenével gyertek, rendben, nem tetszik, kritizáljátok nyugodtan. De ez sajnos már nem erről szól.

Time Unlimited 2009.10.01. 22:26:39

Nahát, megjött Sündix is, mint Purgóra a nyögés!
:-)))

Köszöntelek az antikomenista demarkációs övezetben! :-DDD

Lényegre térve, bár Germely lefasszopózását magam is kissé eltúlzottnak tartom, mégsem moderálom ki a kommentet. Helyette inkább figyelmeztetem a blog összes olvasóját, hogy vélt és valós haragosaikat lehetőleg csak a jó ízlés határain belül sértegessék, és csakis olyasmivel, amit alkalomadtán az illetőnek szeme közé is elmondanának!
Természetesen az ügy összes érintettje továbbra is közölheti álláspontját, feltéve ha van ilyenje, de felkérek mindenkit, hogy ezt lehetőleg kulturáltan tegye!

A néhány gusztustalan trágár kifejezést figyelmen kívül hagyva, egyébként nagy általánosságban egyetértek a kommentelővel, mármint ami az elvi alapokat illeti. A többi pedig, úgymint stílus és nyelvezet, mindenki személyiségéből adódó egyéni szociális problémája, ebbe nem kívánok belefolyni. Mindösszesen a felesleges mocskolódás mellőzését kérem, de azt mindenkitől!
Köszönöm.

AmericanDJ 2009.10.01. 22:34:34

itt volt az mindigis csak sunyin leste mikor bujhat elő:):) hamár azokhoz nemtudott értelmeset szolni amiket irtam/irtunk...

GZ3n0n (törölt) 2009.10.01. 23:05:22

DJ:

A tápkór az, ami óccsó és eladható ! És az ORRODAT IS TISZTÍCCSA ! :-D

AmericanDJ 2009.10.01. 23:13:25

DR.Germely receptre adja!

AmericanDJ 2009.10.06. 19:27:24

Minőségi magyar hendzápp irta MR.Kotonik egyik kedves amatőr magyar tápkór terjesztőnk myspace oldalára....ezek szerint koton fejű barátunk is mindent megesz ami moslékból van.A Rühes mindenit!!!

AmericanDJ 2009.10.06. 19:29:09

A gond ottvan hogy ez neki a minőség.

Time Unlimited 2009.10.10. 23:03:42

Igazából Kotonikkal kár foglalkozni, ő csak egy ostoba huszadrangú senki, egyáltalán nem mérvadó az amit csinál, meg a talpnyalói sem azok, vicckategória ő is meg a féleszű seggnyalói is!

Egészen egyszerűen nem kell vele foglalkozni, ha nincs komoly közönsége (sose lesz neki úgyse, mert buta és tehetségtelen) majd szépen elhal ő magától, hála jó Istenkének! :))))
süti beállítások módosítása