HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Totális pitiánerség, emberi és erkölcsi csőd.. a csírák hatalma!

2009.08.30. 21:44 Time Unlimited

Néha olyan sajátságos rádöbbeni, hogy mennyire nyomorult tud lenni a halandó ember...

Saját sorstársát, "elvtársát" képes beáldozni mindössze csak azért, hogy saját túlhajtott egójának megfeleljen, avagy a meleg xarig benyalhasson egy egészen másvalakinek, és ezért jópontokat gyűjthessen.. :-(( Ez a jelenség komolyan ijesztő időnként.

Piciny országunk ezer sebből vérzik, bel és külföldi ellenség egyaránt aláz minket ahol csak tud, de a birka magyar - legalább saját elvein belül - összetartás helyett pitiáner módon ott árt a másiknak ahol tud, és ha egy csöppnyi hatalmat kap a kezébe, rögtön visszaél vele.
Ez vajon kinek a felelőssége, kinek a szégyene? Erkölcsi, emberi, avagy politikai felelősség terhére történik mindez, avagy csak egyes emberek agyi diszfunkciója, beteges hataloméhségük teszi olyanná őket, amilyenek?
Jó kérdés, a válasszal sajnos egyhamar nem szolgálhatok.

Történt pediglen vala az elmúlt napokban, hogy több ismerősöm kérésére, elkezdtem egy zártkörű bulit szervezni, retro zenékkel, önköltségi alapon, kizárólag a régi rave és dance zenék rajongóinak. Szerencsére a cimborák és ismerősök segítségével vagy 20 embert simán elő tudunk varázsolni mint résztvevőt, de balga módon azt találtuk ki, hogy erre még rá kéne tenni egy lapáttal, és érdeklődő idegeneket is meg kéne hívni. Én megpróbáltam, de kár volt... :-((

Kivételesen most nem a germelykomenista rave.hu szedett-vedett közönségéről van szó, egy teljesen más, retro zenékkel foglalkozó fórumon kezdtem úgymond befuttatni a bulit... Azt a bulit, amely:

A látogatóktól nem belépőt, hanem megfizethető összegű hozzájárulást kért.
Ahol csakis a 90-es évek zenéinek a legjava szólhat majd.
Ami zártkörű, nincs balhé, nincs lehúzósdi.
Ahová a szervezést, a technikai munkálatokat, a hang-fény technikát, és a fizikai munkát egyaránt én és a cimbik dobnánk össze..mindezt természetesen INGYEN!
Ahol a tisztelt látogató valódi élményt, valódi időutazást kaphat a minimális pénzösszeggel történő hozzájárulásáért.

Nem hangzik rosszul ugye? Mégis, konkrétan nem volt értékelhető mennyiségű jelentkező erre az ár/érték viszonyában kiváló bulira. És az egyik fórumtag le is írta, drágaság van, sokba kerülne Pestre feljönniük, melóhegyek, stb...

Semmi gond, sajnálom de meg is értem őket. Ezt le is írtam, és kulturáltan bár, de némi jó magyar paraszti átkokat tettem közzé, országunk tetves és rohadék vezetői irányába, jelzem totál jogosan. Senki sem emelt kifogást, részemről le is lett zárva az ügy.

Azonban mindig és mindenütt akadnak félművelt sudribunkók, akik cezaromán hajlamaikat az Interneten élik ki, megbújva a névtelenség és lenyomozhatatlanság álcája mögött.. :-((

A topik házigazdája, "mflex", igazi tahóként nem bírt a fene nagy arcával, és szóvátette az egyébként állítólagosan fórumszabályzatba ütköző politizálást, mert szidni mertem az anyagi nehézségeinket előidéző politikai és társadalmi vezetőket.
Ez még a kisebbik baj, de a hsz-aim törlésével fenyegetőzni bizony öreg hiba, ezt már a germelyista komcsi viccfórum adminjai is tapasztalták, most pedig ez az mflex nevezetű kicsi csíra kerül a kínpadra.. mit ne mondjak, meg is érdemli!

Természetesen rögtön közöltem az illetővel, hogy nem szándékosan sértettem meg az (állítólagos) fórumszabályzatot, ezért elnézést is kérek, azonban nem veszem jó néven, ha a véleményemet, az írásaimat bárki is törölgetni próbálja, tehát ehhez tartsuk magunkat!

Pökhendi és ostoba válaszát mindennel együtt kitörölte, így tehát csak az én legutolsó hsz-omat olvashatja itt a T. Érdeklődő, csak így miheztartás végett..

"Te szerencsétlen értelmi fogyatékos embertársunk, hol volt az én bulim pénzért meghirdetett? Te tanárok szégyene, ha már olvasni nem tanultál meg, legalább ne okoskodj, mert még a levelibékák is kiröhögnek!

Le volt írva feketén-fehéren, hogy a KÖLTSÉGEK FEDEZÉSÉRE szedünk létszámfüggő RÉSZVÉTELI DÍJAT, mert a villanyszámlát, a fuvarost, meg a helyiségbérletet ki kell valamiből fizetni, te észlény... Magyarán a résztvevők HOZZÁJÁRULNAK a költségekhez, ez egy nullszaldós rendezvény, ráadásul zártkörű, itt egyik szervező se keres semmit!
Én meg a cimbik adjuk jóindulatból, zeneszeretetből és elhivatottságból a technikát, a zenei anyagot, a szükséges szervező és szerelőmunkát, mindezt INGYEN!!!
Hol itt a pénzért reklámozott buli, te sötétség fejedelme?

A jogosultságaidat meg dugd fel magadnak nethuszár, szerinted meghat bárkit is a szánalmas mellédumád?

irigykedjél csak szerencsétlen flótás, MI megcsináljuk a bulit a spanokkal, te meg nézzél ki otthon a fejedből a négy fal között, oszt linkelgessél be sok warezolt zenét, az aztán a legális dolog!
Irigykedj csak irigykedj, én meg jól kinevetlek, te istencsapása...."


Ez az elmebeteg ugyanis abban a tévhitben élt, hogy ez egy pénzért reklámozott buli, és persze ez is ellentétes a fórumszabályzattal.... Az agyhalott istenbarma, ez az ember kábé ennyit is ér, buta mint egy falka disznó... Egy csöppet sem zavarta, hogy nullszaldós rendezvényről volt szó, de olyan mindegy, idiótákkal nincs kedvem vitatkozni, van épp elég bajom nélkülük is!

Félnótás barátunk a fenti hsz után fogta magát, és törölte az egészet. Lelke rajta, sose legyen nagyobb öröme az életben.. :-((

Más kérdés, hogy engem nem izgat túlzottan ez a baromarcú gyökér, tobzódjék csak habzó szájjal a dzsuvás szemétdombján, ki nem xarja le őt magasról? Teljesen más probléma került előtérbe, mégpedig az, hogy miért is van teli az ország ennyi frusztrált nethuszárral? Akik egy nyominger fórumon ha admin jogosultságot kapnak, akkor máris félistennek képzelik magukat, azt gondolják hogy bárkivel bármit megtehetnek.

Hát egy nagy büdös lófaxt!

Betyárbecsületről, meg emberi tisztességről még nem hallottál sose, te Mflex nevezetű büdösgörény? Persze ismerem a nyomorult fajtádat, azt a nyüzüge, szemüveges, nagyképű netcsírát, akik a PC mögött egész nap faszt verve nagyon nagy legények, de vajon ki mernél-e jönni mondjuk a Boráros térre, megtárgyalni, netán férfi módjára lejátszani a nézeteltérést? Ugye hogy nem, mert csak a gép mögött dekkolva vagy a Nap Hőse a delete gomb segítségével, de itt vége is a dalnak, ennyi az egész színvonalad!

Sőt, kinézem belőled, hogy a Borárosra is valami kigyúrtabb haverodat küldenéd el (akár pénzért) mert te magad egy gyáva bunkó vagy, akivel soha nem állt szóba egy normális nő sem, és mindenki magasról tesz a fejedre. Csak a klavi mögül vagy szánalmasan nagy legény, mellesleg jól kitolsz a fórumtársaiddal is, akiknek egy remek bulilehetőséget kínáltam fel, xarérhúgyér-költségvonzattal, remek társasággal.
Hát ezt elkúrtad ecsém. Nem kicsit, nagyon! Benned van a csíra, az Ady presszóban ezért a mentalitásért már simán szétverték volna a fejedet a kispesti nehézfiúk...
Nyomorult, recskázz csak a gépedre, ez a te színvonalad.... :-(((

És még mennyi, hozzá hasonló frusztrált szellemi fogyatékos rohangál közöttünk, gyakran vezető beosztásban, megkeserítve ezzel rengeteg normális ember életét.. De mikor lesz már ennek végre vége, kérdem én?
Fákkk.. :-((


Kissé utópia, de szeretnék már végre egy olyan országban élni, ahol a hasonló gondolkodású emberek összetartanak, és nem uralkodni akarnak a másikon. Akár elvileg, akár verbálisan, akár a gyakorlatban. Jaaa, hogy rossz helyre születtem? Hát igen, sajnos nem én választottam meg szülőhazámat, és most már harmincon felül, nincs is nagy kedvem módosítani ezen, pláne néhány beképzelt kódis miatt.

Hát ennyi, itt a vége, fussatok el az árokpartra véle.. :-))))

11 komment

Címkék: retrobuli sgfórum nethuszár baromarcok

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr251349450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.08.30. 23:04:40

Wow mester, micsoda hatalmas retro-überparty lehetett volna az, ahova az SG FÓRUMRÓL kell toborozni a népet :DDDDDDDDD
Elvégre a fanatikus, igazi odschool raverek a magyar Internet legalján fórumoznak! ;P

ravezed 2009.08.31. 09:05:36

Ne lohassza kedved az ilyesmi, gyűjtsd csak szorgalmasan a népet! Hajrá!

Time Unlimited 2009.08.31. 10:08:45

Azt senki sem állította, hogy az egyébként valóban kissé necces közönségű SG fórum tele van oldschool raverekkel. Mint ahogyan azt sem állította senki, hogy ez amit csinálnák ez egy rave buli lesz. Mivel nem is annak indult az elképzelés, hanem főként eurodance retropartynak, az már más kérdés, hogy a nevezett fórumközösség nem igazán érdemelte meg a toborzásukra fordított időt...

No de ami nem megy, azt nem kell erőltetni, a 20-25 emberünk így is megvan, majd szerzünk még hozzá még párat úgyis!

Megjegyzem, a rave.hu sem sokkal színvonalasabb az SG-nél, az egyik rákosista beütésű "vezetéssel", és sok szedettvedett raver-sosevolt látogatóval bír, a másik meg tele van hangemberekkel, meg még kitudja miféle trógerekkel..

Felejtős tényező mindkettő.

deadfly 2009.08.31. 15:42:26

@mercenaryntx: rögtön ezt akartam kérni én is, miután elolvastam...:)

ravezed 2009.08.31. 15:59:27

Srácok, szerintem guglival menni fog ez simán. rave site:sg.hu vagy ilyesmi.

Time Unlimited 2009.08.31. 20:16:03

Nincs már ott semmi érdekes gyerekek, kár a gőzért.. a cirkusz közkívánatra törölve lett, az elkövetőről a "szakvéleményt" megírtam ahogy kell, aztán itt van vége a dalnak, nincs tovább népmese!

A buli pedig meg lesz tartva, de innentől nyilvánosan senkinek sem fogom ajánlgatni a dolgot, a tököm se kínlódjon félig nemnormális emberekkel, kinek hiányzik ez? Mert nekem biztosan nem, a létszám így is fel lesz töltve, és legalább a zártkörű társaságnak köszönhetően, biztonsági embert se kell majd foglalkoztatnom, ennyivel is kevesebb lesz a részvételi díj!

ravezed 2009.08.31. 20:52:49

@Time Unlimited: Nna, nagyszerű! Majd biztos írsz beszámolót, érdeklődve várom.

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.09.22. 23:17:49

Bulizik, nem tudtad? Az évszázad rave partyja van nála.

AmericanDJ 2009.09.26. 09:03:37

Time dolgozik és keresi a pénzt veletek ellentétben akik csak arra várnak mikor köthetnek bele....látom germely felcser herceg előre küldte hű talpnyalóit hogy körbe nézzenek a blogon,és jó segnyaló módján jelentség egyböl habzó szájjal hogy Time megint memgondta a frankót...mire a sok kis paréláda megint csak a kifogyhatatlan saját megmagyarázhatatlan hülyeségükkel tudnak érvelni.
süti beállítások módosítása