HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Ó Lómeó, miért vagy te Júlia????? Avagy akit a mozdony eleje már kiskorában kissé megcsapott.. :-)))

2009.07.23. 21:36 Time Unlimited

Szemmel láthatóan egyre több csöndes, ámde szorgalmas olvasója van a Ravemaffiának, gondolom nem véletlenül.. És ez jó, nagyon is jó mert az igazság itt van, a gazság meg odaát.. :-)))

Térjünk a lényegre: Laki Strike barátunk azon parázik, hogy esetleg ő is felkerül ide Kaki Strike néven (itt meg én visítottam fel a röhögéstől, amikor a germelyista fórumba beleolvastam..). Pedig szó sincs ilyesmiről, nem szokásom bántani olyasvalakit, aki nekem nem ártott.

Véleményem szerint Laki egy normális ember, aki nyíltan elismeri hogy ő nem raver, és ha közreműködni nem is szándékozik a hazai raver társulatban, legalább nem árt nekik! És ez itt a kulcsszó: Nem árt nekik! Nem úgy mint egyesek, akik permanensen hazudoznak a tápkórterjesztés közepette!

Laki barátunk nem erőltet ránk fosadék zenéket, nem akar mindenkinek megmagyarázni mindent, nem akar raverebb lenni a ravernél, mint azt oly sokan teszik - persze teljességgel hiányos képességekkel!
Egyszóval úgy gondolom, Laki koma egy korrekt fószer, csak maradjon is ilyen a továbbiakban!

Egyetlen dologban téved, mégpedig abban, hogy a rave.hu-ról kitiltásommal abbamaradt ez az egész szardobálósdi. Sajnos ez nem maradt abba, mert egyfelől akkor regisztrálok vissza amikor csak akarok, ám nincs igazán gusztusom hozzá. Elég bajt okozott már a családomnak a kommunizmus, a legkevésbé sem érzek késztetést tehát arra, hogy gyakorló KISZ-titkárok szekerét toljam, benyalni sem vagyok hajlandó Bónuxéknak, inkább nekik kéne bocsánatot kérniük tőlem is, meg a rave.hu látogatóitól az undorító kommunista módszereik miatt! Másfelől meg itt azt írok amit akarok, persze csak a realitás és a jó ízlés határain belül...

Az viszont tény, hogy már nem egyszer nem kétszer javasolva lett a zene-szeparáció, mégis ez az egész, egyébként részemről a pokolba kívánt bolsevik-ellenes bolhacirkusz kellett ahhoz, hogy Bendix végre visszavegyen már abból a baromi nagyra nőtt arcából, és Germely Felcser is elgondolkozzon kissé kies magányában: Vajon mindent jól csináltam eddig? Nem kúrtam el valamit, méghozzá "nem kicsit, nagyon" kategóriásan?


De még nincs vége, itt a másik kolhozjampec! Aktivizálóddot, és vidáman tornáztatja a hülyeségét!
Régi ismerősünk, Nyikháj Lómeó is jelentkezett egy újabb elmésséggel, amelynek fikával telibepöccintését igazán nem hagyhatom ki, elvégre mindenki azt kapja amit megérdemel! :))

Csak egy csöppet van eltévelyedve a kiccsávó, hiába, ész nélkül nem könnyű élni, neki is csak nehézkesen sikerül....

30 ember lenne a kisteremben, ha ott csak oldschool zene menne.. gondolod te, a hatalmas nagy élettapasztalatoddal. Hát felvilágosítalak kicsi rigó, most a germelyista lecsósjoghurtolásban sincsen sokkal több egy-egy Neorave-n.. Ha a bent lézengő 80-100 pernahajderből táncol vagy lötymölészik 20-30 fő, az már a fénypontját jelenti ennek a kiváló úttörődiszkónak!

Igazából nem is értem, hogy a szervezők miért is nem kötnek piros nyakkendőt, és miért nem éneklik el az Internacionálét nyitáskor és záráskor.. No de ez most nem tartozik ide, térjünk hát a tárgyra!

Felvilágosítalak arról az apróságról, hogy ha a Neorave rendezvények nem lennének teletolva tápkór-féleségekkel, illetve nem lenne az egész ilyen hangulattalan amatőr KISZ-diszkószerű kókányolmány, akkor több embert meg lehetne célozni azok közül, akik eddiog nem jöttek el - a fenti problémák miatt!

Persze ez neked qrára xar lenne, mert nem a magadfajta léhűtő faxlengetők adják meg a rave rendezvények alaphangulatát de sebaj, ha nem tetszik a zene, átmész a másik terembe headszettezni!
Vagy keresel egy igénytelen tucatdiszkót, ott van mindenféle hip-hop-hupák meg egyéb epileptikus zene, az tökéletesen megfelel számodra! :-)))

No meg kispajtás, ha nem szereted az, idézem: "acidos fosokat", akkor minek jársz le retrobulikra? A raverek általában szeretik az acidos fosokat, aminek élvezetéhez te sík segghülye vagy, már megbocsáss, éppen ezért nem is fogom fel ésszel a görcsölésed lényegét! Minek mész rave buliba, ha fáj az "acidos fos"? Az a fos inkább tartozik a rave korszakhoz, a rave életérzéshez mint a vécéajtó döngetős, a nyilvános vizelde kommersz zörejeit erőteljesen idéző Tápkórszörnyetegek!

Tehát nem értem: Ha nem vagy raver, és nem is akarsz az lenni (ez utóbbi nem korfüggő, vannak huszonéves 'igazi' raverek is), akkor mégis mi a megmeredt búbánatos, túróval jól megszórt tenyészcsődör-péniszkét keresel te a rave.hu-n????
És ha már odatoltad azt a balfácán búrádat, minek állsz neki okoskodni olyanoknak mint pölö Dodó, aki tudja is pontosan mi az a rave!?
Szóval nem értem, de hát ha hülye vagy, az a te bajod, én nem vagyok pszichiáter, nem kötelességem az agyadat megjavítani... Némi BIOS-frissítés mondjuk igencsak ráférne! :))))

Ja és jegyezd meg, az az acidos fos amit emlegettél, az a Kundalinitől a Placebo volt, egy remek trance-rave zenemű, élmény hallgatni annak aki ismeri ezt a feelinget.. és ez nem te vagy!

De tudod mit Lómeó, egyszer kicsit megfingatlak majd, hogy visszavegyél te is abból a szívlapáttal leverni való arcocskádból!
Keresek két, orbitálisan ronda dagadt nőt, lekötöztetlek velük egy székhez, és két bazi nagy hangfalon legalább öt órán keresztül csakis BBE-t, meg hasonlókat fogok tolni az arcodba... de előtte be fogsz nyalni egy varázslós papírdarabkát :-)))), és buli közben a két hájas nő folyton a képedbe fogja tolni az izzadt hátsó fertályát! :-DDDD
Ez kell neked Lómeó, hogy ne legyél Júlia! :-))))


Ja és az UKHC valóban nem divatműfaj, hanem az elektronikus zene egyik vadhajtása, egy "jól felgyorsított kommersz popzene", magyarul: Van ennél jobb is. Sok is. Sokkal jobb is....

7 komment

Címkék: a beszól idióták strike balfék rave.hu tápkór laki nyíkháj lómeó acidfos

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr711263801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Time Unlimited 2009.07.23. 21:47:10

Íme bemutatom azt a harminc unatkozó hajléktalant, akik el szoktak járni mindenféle kizárólagosan ódszkúl bulikra!
Tessék!

www.youtube.com/watch?v=zA13strk9Rc

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.07.26. 17:02:58

2009-et írunk; egy 1994-ben felvett videofelvétel eléggé irreleváns... valami ideit kérünk, jó? De oldschool legyen, mert különben küldöm érted a fekete kocsit! :D

Milyen divat lett leszólni szegény kommunistákat :( Ez a baj a mai világgal, már Internacionálét sem lehet büszkén énekelni :((

Én egyébként nem értek egyet az említett személy gondolataival, szerintem is kicsit elfogult, de ez is azt bizonyítja, hogy van, akinek pont a uk hardcore kell - de ezért ugyanúgy nem illendő diszkriminálni őt, ahogy neki sem az oldschool-rajongókat...

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.07.27. 22:16:14

ez így van SP, alap h nem kéne egymást fikázni, nem lenne gond vagy balhé.. am M.O-on ez mindenkinek nagyon megy :S

Latz von W. 2009.07.31. 13:34:32

Na, átrágtam magam a blogodon. Beszartam a röhögéstől néhány írásodon, még ha nem is értek egyet mindenütt, de írni azt nagyon tudsz, ezt elismerem.
Well done! :D XD

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.07.31. 16:21:31

Ja, írni azt tud, kár hogy csak annyira vicces, mint Főnix :P

Time Unlimited 2009.07.31. 18:41:11

Latz: :-)) Örülök hogy tetszett, bár eredetileg ezeket nem humoros írásnak szántam, hanem a "bolsevista ármánykodás" leleplezésére!

SP: Kijelentésedet visszautasítom. Nekem nincs beteges késztésem a színvonaltalan humorizálásra, éppen ezért a Sündix által elkövetett idétlenkedésektől a lehető leghatározottabban elhatárolódék!

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.07.31. 19:28:09

Főnix gyermeteg szóvicceket gyárt, te meg mások nickjeiből csinálsz gyermeteg átiratokat :P Mindkettő csak elsőre vicces ;)
süti beállítások módosítása