HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Kezdetek és a vég.. avagy hogyan hazudnak bele az ember arcába.. :((

2009.07.11. 18:31 Time Unlimited

Előrebocsátom, ez a blog nem lesz mentes némi személyeskedéstől, fikapöccintgetéstől, egyéb nem túl etikus viselkedésformáktól. Azonban nem titkolt célom az, hogy jól befűtsek azoknak a pimasz csirkefogóknak, akik megpróbáltak elhallgattatni, cenzúrázni, amikor kedvenc zenei stílusomat, a '90-es években elterjedt rave-t és happy hardcore-t védtem az elkommerszesedéstől, a modern elektronikus zenei stílusokkal való összemosástól, az igénytelenség térhódításától. Vihar a biliben, gondolnánk elsőre. Sajnos mégsem ennyire egyszerű a helyzet, mivel lassan már 20 évvel a rendszerváltás után is továbbra vígan él a kommunista diktatúrák kedvelt célszerszáma, a cenzúra, melyet a www.rave.hu portál adminjai velem szemben tisztességtelen módon és aljas indokból alkalmaztak!

Ezért szeretném a tisztelt Nagyérdemű elé tárni mindazokat a pofátlan visszásságokat, melyek a rave.hu portál adminjait, az általuk szervezett színvonaltalan rendezvényeket jellemzik! A Net nagy nyilvánosságot jelent, és akár igazam van akár nincs (azt hiszem, most jó ügy mellé álltam), itt a lehetőség hogy cenzúramentesen kifejtsem a véleményemet a fent nevezett tróger társulatról, akik a mit sem sejtő közönségüket évek óta kommersz és igénytelen zenékkel tömik, aki pedig ezt szóvá teszi azt elhallgattatják, remek sztálinista szokás szerint.. :-(((

folyt. köv.

3 komment

Címkék: cenzúra kitiltás készátverés neorave rave.hu ravemaffia

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr921240687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Time Unlimited 2009.07.11. 18:56:13

Lényeg, röviden:
32 éves vagyok, tizenévesként éltem meg a kilencvenes évek rave és dancefloor korszakát, amely végül rajtam ragadt, amit nem is bánok a legkevésbé sem.. :-)) Házibulik, jó csajok, jó zenék, jó hangulat, aki velem egyidős nagyjából, az még emlékezhet ezekre.. Ezen korszak zenéinek szeretetét, a régi szép emlékeket megtartottam mindmáig, valamint az audio CD és mp3 gyűjteményem 140 gyári CD/többezer mp3 mértékűre hízott, hála a jó Istenkének!
Tehát van némi erkölcsi és technikai alapom a továbbiak ismertetéséhez:

Talán úgy 2005 körül teljesen véletlenül találtam rá a neorave.hu portálra, ahol regisztráltam is azonnal, remélve hogy hasonszőrű rave-rajongókat találok ott, akikkel el leszek majd mint a befőtt. Azonban ez a műfaj mára elhalt idehaza, és ezért nagy mozgás nem volt eme portálon, így én sem foglalkoztam velük túlzottan.
Pár évvel később megalakult a rave.hu portál, ahová elsőként hurcoltam át a regemet, 'Time Unlimited' nickkel, tehát valójában évek óta tag vagyok ezen a weblapon!

Igyekeztem tevékenyen résztvenni a társulat munkájában, de a fórum olvasása, valamint az időközben megszűnt Neorave Night netes rádióadás hallgatása közben rájöttem, hogy valami itt nagyon nincs rendben, és végül ebből lett a baj..

Fiatalabb olvasóim talán nem is tudják pontosan, mit is jelent a 'rave' szó, mint zenei stílus. Röviden és tömören, a rave, raving, stb.. őrületet, extázist jelent, az eme zenére táncolókat a gyors ritmus váltakoztatva a lágyabb, instrumentális zenei betétekkel emeli fel a 'dancefloor'-ról, persze virtuálisan :-)) A raverek összetartók, jó fejek, kissé csiricsárén öltöznek néha, általában vidám társaság, akik néha hihetetlen idétlen helyszíneken bulizgatnak, gyakran illegálisan.. :-))
Közeli rokonaink a gyors hardcore zenékre ugráló gabberek, a lágyabb dallamokat kedvelő trance (retro trance, NEM!! tiesto és tsai!!) rajongók, és a goa stílus megszállotai. Nem áll messze tőlünk a dancefloor stílus sem ( 2 Unlimited, Haddaway, LaBouche, stb..)

Nos tehát, eme kis kitérő után nézzük a kiábrándító tényeket. A Neorave rádióadásban az elvárható régi slágerek helyett egyre több lett a kommersz, mai modern UKHC, amit én személy szerint Tápkórnak nevezek (takonykórnak is) ami hasonlít ritmusában a rave-re ugyan, de attól sokkal igénytelenebb tömegtermék, valamint a faludiszkókból ismert handsup stílus, ami köszönőviszonyban sincs a rave-vel, ám mégis előkerült jó néhány belőlük az utolsó 3 adásban.

Amikor ezt a szervezők, és a rádió műsorvezetői tudomására hoztam, illetve nemtetszésemet fejeztem ki, pökhendi választ kaptam, miszerint nem kötelező a rendezvényekre eljárni, az adást hallgatni! Ez idáig oké, de ha rave buli, rave netrádió, akkor miért nem rave megy ott? Ismét jött a lekezelő válasz, miszerint erre már nincs igény, és hogy ne legyen a dolog veszteséges, muszáj felhígítani a műsort!
No de ha vki nem tud normális színvonalat alkotni, miért csinálja? Miért nem hagyja abba? folyt.. :)

Time Unlimited 2009.07.11. 19:08:34

Persze erre is megkaptam a magamét, főleg tizen-huszonéves hülyegyerekektől, akik rave téren abszolúte analfabétáknak számítanak.. hát ilyen az, amikor a fagyi visszanyal.. Jött a subidubiduma, miszerint ez egy összetartó jó kis közösség, amit szét akarok rombolni, tehát én vagyok a büdös szemét mert szóvá teszem a selejtes zenéket, meg a többi trehányságot! Hát remek egy felállás, mit ne mondjak..

Az "összetartó jó kis közösség", azaz a rave.hu regisztrált tagjainak a száma 463, ezt bárki ellenőrizheti, aki az oldalt meglátogatja. Ebből a létszámból kábé 10-15 ember írogat a fórumba rendszeresen, a többinek se híre se hamva.. Hát nem érdekes ez? Ha elfogadjuk az adminok magyarázkodását, miszerint sok a mindenhová beregisztrálós hülyegyerek, akkor le kell vonjuk ezen szám felét, marad 261,5 fő :))

Vajon mi lehet az oka annak, hogy több mint 200 ember regel valahova, aztán se szó se beszéd faképnél hagyja az oldalt? A rave nem egy közönséges szó, nem egy közönséges műfaj, aki ide regisztrált annak oka volt rá!!! Mint ahogy a távolmaradásnak is oka van, ami az oldal üzemeltetői tevékenységének eredménye.. :-((

A rendezvényeken, bulikon sincs több 50-80 embernél, ezek sem igazi raverek, hanem inkább unatkozó fiatalok: Ennek vajon mi lehet az oka? Csak nem az, hogy rave zenére számítottak, kommersz elektronikus hulladékokat kaptak, és ezért inkább hanyagolják a lap látogatását?
folyt. :-)

Time Unlimited 2009.07.11. 19:14:28

Tehát mindezut többször, átlag másfél év alatt szóvátettem, eredménye az lett hogy végérvényesen kitiltott az egyik admin, akinek nincs túl sok köze a rave stílushoz, alapból zűrös pali, és némi sztálinista hajlamai is vannak!

Íme bemásolom ama hozzászólást, ami szerencsétlen balfék barátunknál kiverte azt a bizonyos biztosítékot..

"Nahát-nahát, kihalt a Tápkór-kíbertér? :-)))
Xar ügy, őszinte részvétem azoknak, akiknek időnként beletapostam a piciny lelkületükbe csak azért, hogy kapjanak már a fejükhöz és hagyják abba a tudatos népbutítást!

Egyáltalán, mikor volt itt hangulat? Hangulat utoljára a kilencvenes évekbeli Mayday-eken volt, a tápkór és headset sunyi bevezetését talán nem kellett volna annyira erőltetni, akkor esetleg itt is lehetne némi hangulat!

óó, de ez néhányak egyéni törtető és pénzügyi érdekeit sérti.. Hát ez egyéni szocprobléma gyerekek, aki szívvel-lélekkel nem képes összehozni bármit is, csak a hecc öröméért, az ne akarjon raverkedni. Ebben már nincs pénz, ha pedig pénz kell, tessék hivatalosan is elnevezést és stílust váltani, akkor talán nem lesz állandó konfliktus az igazi rave zene igazi rajongóival...

Vicces a kretén színvonalú oltogatásod Főnix, de jót nevetek rajtad, szánalmas ahogyan idétlen célozgatásokkal fikát pöccintgetsz arra a pár józan eszű emberkére, akik szerint ideje volna felszámolni a lecsósjoghurtolást, az idétlenül amatőr módon egybeömlesztett retro és kommersz zenékből álló színvonaltalan eseményeket, és rave műsorban, rave bulin valóban rave zenéket adni!
Nem kellenek a hülye kifogások hogy nincs rá elég ember, mert ha valóban nincs akkor tessék felhagyni vele. Ott a Tápkór, meg a többi modern izé, tessék azt nyomatni rave-mentes elnevezésű fórumon és bulikon!
Senki sem tiltja meg neked vagy bárkinek hogy kézen fogjad Rikert, meg a többi tápkórterjesztőt, és csináljatok bármennyi sok nektek tetsző, anyagilag is rentábilis rendezvényt. Rajta! Csináljátok!
De NE rave néven, mert ahhoz semmi közötök, ezt érd már fel ésszel, sündörgős felebarátom!
Szerinted ha ennek a fórumnak a neve nem rave.hu, hanem mondjuk ukhc.hu vagy handsup.hu volna, beregisztrálnék ide észt osztani? A fene se foglalkozna veletek, ha nem sároznátok össze folyton a régi szép idők zenei színvonalát!

Aztán megint csak elgondolkodtató ama bizonyos tény, hogy 465 regisztrált tagja van az oldalnak, mégis alig 10-15 ember látogatja rendszeresen. Ez kissé nevetséges, és jól mutatja azt a degenerált belterjességet, amit többek közt a Te tevékenységed is generált Főnix! Ti hurcoltatok be a rave-től totálisan stílusidegen műfajokat, persze hogy a kis holdudvaron kívül mindenki menekült innét a búsba!!! Még ha a regisztráltak felét úgy vesszük, hogy ezek mindenhová beregisztrálós kis hülyék voltak, akkor is kéne legyen még 200-250 stabil tag, rendszeres látogató!
Most kérdem én, józan paraszti ésszel: Főnix!!! Hol vannak ezek az emberek??? Hol ez a 200 fő, aki tutira nem tévedésből vagy unatkozásból regisztrált be ide???? El tudsz velük számolni?

Ne hazudd a jónép arcába azt, hogy miattam, meg a többi öregraver kolléga tevékenysége miatt távoznak innét a látogatók, te is tudod hogy ez sztálinista színvonalú csúsztatás!

Azért nem járnak ide szívesen az emberek, mert nem tudtok nekik nyújtani semmit. Itt is u.azt a kommersz fost kapják, mint szinte bármelyik szórakozóhelyen. És aki csatlakozik a holdudvarhoz, csontig benyal a vezérsünöknek és vezérvulkofántoknak, az ideig-óráig haver. Akinek ettől eltérő álláspontja van, az meg szemét rohadék, aki tönkreteszi a közösséget.. Kérdem én, miféle közösséget? Talán ez itt egy raver közösség, a kemény tizenvalahány fős holdudvarral? Ennél több spanom van, csak nekem, csak most, csak helyből. Tiszta szánalmas ez a pökhendiségre alapozott vergődés, amit itt egy páran művelnek!

De tudom hogy bűnös vagyok, ezért nyilvánosan beismerem az alábbi bűneimet, amit ellenetek és az emberiség ellen elkövettem!

1. Lelőttem John Lennont.
2. Én voltam az a paparazzi, aki miatt az a ronda brit proliqrva (D. hercegnő) balesetezett és meghalt.
3. AIDS-vírust és lépfenekivonatot kevertem többféle csecsemőtápszerbe és potencianövelő tablettába.
4. Az UFO-k az én megrendelésemre szippantották ki pár éve Főnix barátunk maradék agyát.
5. Csak az idén legalább tíz cserebogarat és két tucat lótücsköt áldoztam fel a horgászat oltárán, segílyes rokonaim határozott kérésére!
6. Beleköptem a piacon egy öreg mamzer kerekesszatyrába, mert nem tetszett a hülye kockás mintája.
7. Feljelentettem a MAFASZ-nál a Meetinges bulit, mert már megint em fizettétek de a jogdíjakat.
8. Barátsági és testvérségi szerződést írtam alá a közismert bodzaszedő Sztojka család legidősebb férfitagjával.
9. Ezt a fórumot a Moszad megrendelésére, az ő anyagi támogatásukkal bomlasztom, már az első regisztrációm óta.
10. Tegnapelőtt kirúzsozva, a nénikém legszívdöglesztőbb rucijában végiglejtettem a Dunakorzón, kisgyerekeknek téve félreérthetetlen ajánlatokat.

Mea Culpa!

Most elégedett vagy Főnix, meg a csökött cimboráid?
süti beállítások módosítása