HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

"Minden nap minden éjjel hiányzóóóóól!" .. vagy úgy tűnik, néha mégsem? :-))) Kotonik tündöklése és bukása, első felvonás

2009.11.04. 21:42 Time Unlimited

Legszebb öröm a káröröm, mert semmi irigység nincs benne.. :-)))) Most örülök annak, hogy egy hülyével megint kevesebb található a rave árulói és meggyalázói között, még akkor is ha tudom, ez csak egy ideiglenes állapot.. Mégis, ez már kellett, nagyon kellett!

Ismételten áll a bál Germelyék háza táján, ami persze nem véletlen, a mások véleményének semmibevétele, az idiotizmus, és a hülyék összegyűjtögetése természetesen meghozza az eredményét, ha nem is előbb, hát utóbb!

Most éppen szeretett kebelbarátomról, a hazai zenei élet kiválóságáról, Kotonik Sertésmesterről van szó, aki olyan szinten elrugaszkodott a valóságtól tevékenysége gyakorlása közben, hogy többeknél sikeresen kicsapta azt a bizonyos biztosítékot. Így például az úgynevezett NARG (bevallom őszintén és töredelmesen, fingom sincs minek a rövidítése ez) szervezőinél is, akik most rövid úton megszabadultak tőle. Ilyenkor még az ateisták is megkönnyebülten felsóhajtanak: Mégiscsak van Isten! :-)))

Nem lesz könnyű az elfogultságot mellőzve bemutatnom a Kedves Olvasóknak a tényállást, mégis megkísérelem. Az objektivitás még akkor is elvárható a Ravemaffia szerkesztőségétől, amikor egy haragosról kell maximálisan helytálló jellemzést és leleplezést írni, ami ugye nem egyszerű dolog. Ám mégis, becsületesnek és tényszerűnek lenni sem könnyű, ám mégis sikerülhet, csak akarat kérdése!

Elöljáróban annyit, hogy van az országban egy abszolúte profi, most is aktív Dj, aki régebben a barátom volt, most halálos ellenségek vagyunk. Kölcsönösen utáljuk egymást mint a xart, ő egy abszolúte aljas, jellemtelen, hitvány szemét alak, és ezt a szakmabeliek sem vonják kétségbe! Egyszer egy végfokot majdnem nem adtak el nekem csak azért, mert megtudta a tulaj hogy ismerem Dj X.Y.-t, és bizony nehezen magyaráztam ki magam a kínos helyzetből.. :((

De bármekkora mocsoknak is tartom az illetőt, a Dj tudása előtt most is megemelem a kalapom! Tehetséges, kiváló vérprofi, a munkásságához és a képességéhez kétség sem férhet, igazi hivatásos lemezlovas! Gyűlölöm és undorodok tőle, mégis becsülöm a tehetségéért!

Nos hát Kotonikról pont ezeket nem lehet elmondani, amikor rövid, ámde annál lelombozóbb ismeretségünk okán véleményeznem kell őt, és tevékenységi körét!

Az, hogy iszonyatosan nagy az arca, még elmenne, megszokhattuk már a hazai könnyűzenei ipar lelkes dolgozóitól, hogy többnyire szarba se nézik a közönségüket. Azt a közönséget, akik erkölcsi és anyagi elismerést prezentálnak kedvencüknek még akkor is, ha az illető egy 8 általánost is csak kisegítőben elvégzett megélhetési tahó!

Még a furcsa szokásait és világnézetét is tolerálták mindeddig azon bulik látogatói, akik megfordultak Kotonik barátunk műsorain, bár mint egy korábbi cikkben már említve volt, azért adódtak ebből bizonyos kellemetlenségek, de még itt sem dőlt össze a világ...

Azonban az már kicsit soknak bizonyult, hogy a nevezett, egyébként totálisan tehetségtelen sertéspörgető kisiparos, a legtöbb "rave"-nek behazudott bulin a lehető legrosszabb kommersz popzenék házilag összebuherált remixeit tolta be a gyanútlan közönség arcába, a saját szerzeményeivel egyetemben, amelyek teljességgel mind egy kaptafára készültek, sablonokból, olcsó hatásvadász megoldásokkal. Természetesen a rave stílushoz ezeknek a fércműveknek semmi, de semmi közük nem volt, nyilván nem is lehetett, de ebbe most inkább ne merüljünk bele mélyebben, a többi blogbejegyzésben megtalálható a magyarázat!

Nem véletlen, hogy Kotonik fellépése alatt a tánctér többnyire megürülni látszik, az igényesebb zenerajongók úgy menekülnek még a környékről is, mintha egy feldühödött indiai vadméh-csapat injekciózná ambiciózusan a hátsó felüket.. :-)))

Természetesen Kotonka stílusirányzatához, és a közönséghez való viszonyához is érdekes attitűdök társíthatók, mint például amikor a Hiányzoli!! remixet írásban is zokon vettem tőle a gayrave.hu fórumán, akkor magából kikelve őrjöngött szinte, holott erre a dühkitörésre igazán nem adtam semmi okot, egészen egyszerűen helytelenítettem egy rave rendezvényen egy "lakossági techno" nóta leadását. Barátunk nem tagadta meg sajátságos primitivizmusát, és olyan minősíthetetlen hangnemben írogatott vissza, amiért már egy nálamnál türelmetlenebb polgártárs régen pofáncsapta volna!

Ugyanakkor tény, hogy a Neorave rendezvényeken nincs neki túlzottan nagy közönsége, minden ködösítés ellenére a valóság azt mutatja, hogy 10-20 igénytelen ember szokott az ő szettjére ugrándozni, a legtöbben nem kedvelik amit csinál. Mégis mindig ott van, minden Neorave-n szinte.. de miért is, tehetjük fel a pofonegyszerű, ámde mégis további magyarázatokat igényló kérdést??

A válasz: Azért van ott mindig, mert csontig benyalt Germelynek, ezért mindig benyomják őt a bulikra fellépőnek, ha van igény rá ha nincs. És persze a zenei ízlés terén kihívásokkal küszködő ifjúság, mint például Nyígháj Lómeó, könnyedén beetethető erre a színvonaltalan sertéspörgetésre, hiszen a Neorave rendezvénysorozat sajnos képtelen igazán jó alternatívát kínálni a fiataloknak, tisztelet a kisszámú kivételnek!

Lényeg a lényeg. Kotonikkal kissé nagyon is elszaladt az a bizonyos ló, Dr. Germely Felcser Herceg oldalvizén ügyeskedve elárasztotta igénytelen tápkórjellegű, de talán még annál is gusztustalanabb remixeivel és mixeivel a Neorave bulikat, aztán persze megy a nagy csodálkozás a szervezők részéről, hogy miért is vannak ennyire kevesen? Hát ezért! Kotonik színvonala a legócskább falusi KISZ-diszkók modernizált verziója, kommersz hangszerelésre és semmitmondó Dj munkára, ez itt Pesten biztosan nem állja meg a helyét, de minden bizonnyal az igényesebb vidéki közönség sem erre az "élményre" vágyik egy buliban!

Tehát Kotonszökevény barátunk, Germely farvizén oldalogva, ránk erőltette hulladékkezelői tevékenységét :-)), összeveszett velem és még sokan másokkal is, nem hajlandó köszönni Dodónak, szkinhed cuccokban jelenik meg "eredendően nem rasszista indíttatású" rendezvényeken, és még ezer másik hülyeséget megcsinált abban a tévhitben, hogy mostantól már neki mindent szabad!

De most megkoronázta élete főművét, az NARG szervezőit jól átbaszta, ráadásul a közönséget egyáltalán nem vonzó fellépéséért volt pofája pénzt is kérni, aztán meg hirtelen visszamondani az egészet. Ezzel persze kissé megkavarta a szervezők életét, de hát azok sem hülyék, villámgyorsan kerítettek egy valóban használható fazont helyette! :-))) Aki ráadásul 90-es évek zenéit fogja játszani, tehát minden bizonnyal normális nótákat, ezt a mandrót még én is szívesen meghallgatnám, hogy mit tud a pultban!
Nem én írtam csak idézek az illetőtől, de abszolúte a szívemből beszélt, amikor a germelykomenizmus.hu-n a következő hozzászólást megeresztette:

"495) | helloh 2009-11-03 | 23:07:07
 
Protonic etikatlanul alig egy hettel a rendezveny elott elore nem jelzett anyagi igenyekkel lepett meg bennunket, melyet akar teljesitettunk is volna, de megindokolatlanul, valasz nelkul hagyva minket inkabb megsem vallata a fellepest. A donteset nem ertjuk, de minket nem hoz kellemetlen helyzetbe, inkabb sajat magat szegyeniti meg, a kozonseget hagyja cserben, es rontja csapata hirnevet, akik amugy megprobaltak jobb belatasra birni, es a szervezok oldalara alltak.
Ha egy NARG-os DJ ilyet csinalna, tobbet nem lenne NARG-os DJ.

Egyszer mar volt egy huzasa, amikor echte skinheadkent "beoltozve" lejott egy bulinkra, es volt egy erzesem, hogy nem kene elhivni, de a Neorave csapat rabeszelt. Bocs, nem akarok flamet, de szerintem jobb ha mindenki tudja milyen is o valojaban. Mi soha semmit nem tettunk ellene, nekem soha nem volt szemelyes problemam vele, es nem is tudom, hogy adtam volna okot, hogy neki legyen velem szemben, de nyilvan ez a lepese elore megtervezett volt. A promocio, amit ezen a bulin az artistok es a szcena kap, sokkal tobbet er, mint barmilyen DJ gazsi (amit mint mondtam siman ki is fizettunk volna, annak ellenere, hogy NARG DJk mindig ingyen zeneltek neorave-en).

Viszont a jo hir, hogy DJ Fonzine ott lesz, aki '90-ota DJ (!), 94-96-os szettet fog jatszani, es ha m.o-on nem is ismert, hollandiaban szinte mar minden nagy bulin jatszott, kezdve a 95-os earthquake-el. Batran ki merem allitani, hogy egy folosleges amatort csereltunk le egy szukseges profira!"       


A lényeg aláhúzva, a vastagon szedettben. Hááátbezony, ezt sem én mondtam ugyebár... :-)))  Láthatóan nem csak nekem van tele a tököm Kotonikkal és a bazári majomkodással amit művel.. Germely!!! Ehhez mit szólsz most? Csak nézel ki a fejedből mint a bánatos bagoly, mert persze tudod jól, hogy Kotonikot a te hathatós közreműködéseddel sikerült rászabadítani a jobb sorsra érdemes közönségre... :-(((((    



Kotonik meg jól beesett a két szék közé, nagyont koppant, s remélhetőleg elhallgat. Örökre. Aligha fog hiányozni bárkinek is.... Mondom ezt most kizárólag szakmai szempontból nézve a munkásságát, félretéve az iránta érzett lenézésemet és utálatomat, amely szánalmas személyiségének egyenes következménye...

De azt viszont külön megköszönöm neked, kedves Germely Felcser Hercegem, hogy a mit sem sejtő rave scénára ezt a bazári majmot is ráeresztetted a többi elmebeteg mellett! Köszönöm a többi réver nevében is, hogy kismillió tehetséges kezdő helyett ezt a nagyarcú tehetségtelen zsiványt "futtattad", most ő nagyon beégett ugyan, de te is vele égsz, remélem tudod? A te kis felfedezetted ő, vidd haza oszt legyetek boldogok, váljék egészségetekre!

Csak a szerencsétlen révereket kíméld meg már lécci a tápkórtól meg a félnótás jancsibohócoktól, akik szemrebbenés nélkül csinálnak falunapot egy rave rendezvényből! Köszönjük, de ebből a fajta "jóindulatból" inkább nem kérnénk, ha meg ennyire szereted a pénzt, semmi gond, működjetek valami más kommersz stílusban!
De a rave-t, eurodance-t, oldszkúl HHc-t hagyjátok meg azoknak, akiknek ez élvezet és nosztalgia, nem pedig a pénzcsinálásról szól minden szervezésük!

Most pedig boruljatok össze Kotonikkal, és csókoljátok meg egymást!!!! :-))))))))))

p.s. Ismerve a komcsi cenzúrát a gayrave.hu-n, sünmalaci elveimtől vezéreltetve, lementettem a Party-ajánló topik tegnapi és mai termését, ahol is Kotonszökevény csöppet ki lett osztva. Ha kitörlitek a tudnivalókat, közkinccsé teszem a mentést a Neten, szóval jobb ha vállaljátok az ízesbuktát, és minden a helyén marad!

120 komment

Címkék: hardcore buli neorave protonic narg rave.hu sertéspörgetés germelykomenizmus ízesbukta kotonik

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr311501114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GZ3n0n (törölt) 2009.11.18. 14:23:56

Ismét bizonyított a baromfiól brigád, ugyanis sikeresen elkezdték ellenem hangolni bátyámat, SP-t, aki ma engem kérdőre vont mindenféle nevetséges rágalommal kapcsolatban.
Nem haragszom érte, elvégre ezzel megint csak magukat sikerült lesüllyeszteni egy lépcsőfokkal, mivel még annyi gerinccel se rendelkeznek, hogy szerény személyemet keressék meg, ha valami problémájuk van, inkább máshoz mennek hisztizni.

Ezen csak nevetni tudok: HA-HA-HA ! :-)

Time Unlimited 2009.11.18. 14:48:57

Pontosan, GST komám, és viszonylag könnyedén meg lehet állapítani azt is, hogy kik a főállású tudathasadásos betegek, akik több néven is írogatnak, gondosan titkolva azt a tényt, hogy igazából a több nick mögött egyetlen germelykomenista csirkefogó található!

És valóban sokan eltűntek az egykori neorave.hu törzstagjai közül, amin nincs is mit csodálkozni. Ez a tróger banda semmi újat, semmiféle fejlődést nem kínál a kicsit is igényesebb közönségnek, marad hát a "herczegi udvartartás" talpnyalókkal és bérencekkel, meg az a néhány zenei identitás nélküli, lelkisérült Balfax Tóbiás, akik egyszerűen nem találnak normálisabb társaságot, mint Germelyéket. No meg az épeszű fórumozók elüldözésével sikerült a nyakunkra hozni az igénytelen Tápkórt, a hulladék freeformot, meg mindenféle kategorizálhatatlan akusztikai veszélyeshulladékot. Ennyit tud a rave.hu, ennyit tudnak Germelyék! Igazából nem is értem a tegnapi Neorave adást, kivételesen elhagyták aznap az undok Tápkórt, csak az a gond hogy ez egy pillanatnyi állapot, amit Germelyék szándékosan nem akarnak prolongálni további tevékenységeikben!

És persze vagyunk mi néhányan, akik a saját időnket és energiánkat nem kímélve, igyekeznénk jobbító szándékkal befolyásolni a dolgok menetét, de tekintve a belterjes Felcserség alattvalóinak kétségbeesett cirkuszolását, más utakat kell keresnünk a fejekben való rendteremtésre!

Xenon, a te ügyedhez meg csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy jellemtelen szarkavarók mindig is voltak, mindig is lesznek sajnos. Elég baj az, hogy SP meglehetősen befolyásolható, és minden baromságra igyekeznek rávenni azok a bizonyos "akárkik". Ő pedig annyiban hibás, hogy nem lát tovább a saját orránál, és ápolgatja a barátságot azokkal is, akikkel inkább nem kellene...
Mindenesetre jól mutatja a közelebbről meg nem nevezhető baromfi és sertésól lakók gusztustalan természetét ez az ügy, remélem bátyádnak mihamarabb megjön a józan esze, és a továbbiakban a bélféreg értékrendjével bíró humanoidok nem lesznek képesek köztetek semmiféle nézeteltérést szítani!

AmericanDJ 2009.11.18. 17:51:52

Én kérek elnézést tőled kedves Time!.
Mai napon olvasva bizonyára neked is részed volt a HUPákolós fórumon ami anno nekem volt...Hát igen,lásd van itt mindenféle állatfajta.
Most megtudhattad legalább h a mai fiatalság a bányász béka segge alatt van zenei tudásában és értelmi színvonalában egyaránt!
Poén hogy a fasszopó sündix-t is oda ette a fene,aki akkora aljas patkány hogy saját barátját,RAVER cimboráját cserben hagyta és képes lenézni!!!Majd adok infót egy szaftos cikkhez;)
Továbba megjelent egy elmeháborodott Hardstyle szervező akinek értelmi színvonala ugyancsak vetekedett egy kóbór kutyáéval.
Hát ennyi...én is fiatal vagyok,de nem kötelező senkinek sem idiótának lenni!

Xenon:Szégyellni való dolog ez azoknak akik egy testvér pár egymás ellen próbálnak hangolni!
Hát milyen világ ez??Kérdem én??
Sajnos nem látok az ilyen fejibe,de arra nem méltó hogy azt mondd rá hogy TE ÁLLAT!!
Ha ők már csak ebben lelnek örömet akkor legközelebb már csak a purgatóriumban vagy a pokól izzó bugyraiban fognak egy kis tisztítást kapni!
Köszi Time!

Anti mindenféle Dodó 2009.11.18. 20:39:40

Szebb Jövőt!

Szóval, valamelyik hétvégén összejöhetnénk egy sörözés erejéig. Aki ismeri az hívhatná a többi gayrave.hu-ról elpártolt/kitiltott embert is. Aztán ha fasza kis társaságot alakítunk ki, mehetünk az országban bármerre (kirándulás, kultúra, múzeum, stb,). Ötletekben nincs hiány, ezt én garantálom. :-)

Persze ha nincs rá igény akkor tárgytalan.

AmericanDJ 2009.11.18. 20:42:40

Én Benne vagyok!
Dodó keresd meg Time-t ez ügyben,hiszen én szoktam csinálni házi bulikat,lesz is pár hét múlva,szívesen látok mindenkit;)
Sörözés is jó ötlet!Hát hogyne mennék!:D

GZ3n0n (törölt) 2009.11.18. 20:44:44

Dodó:

Rám is lehet számítani, ha úgy alakul. ;-)

Time Unlimited 2009.11.18. 21:50:58

Ezzel a sörözéssel, meg egyéb összejövetelekkel abszolúte egyetértek, éppen itt az ideje már, hogy a Germelykomenizmus Áldozatainak Országos Szövetségét megalakítsuk!

A HUPákfórumon ha akad olyan aki egyetért a célkitűzéseinkkel, sztem szintén felvehető sorainkba.

Egyébként kissé meglepődtem hogy a hupákfórumosok között mennyi sok funkcionális analfabéta akad!

Bár tény hogy híres cenzor, még ezzel együtt is Téboly viszonylagos pozitív csalódást okozott, meg még akadt ott pár értelmes arc. Szippantós Szepi is egészen normálisankommunikált már a végére..

Viszont ez a Niky nevű csaj iszonyat sötét szegény, igazi Dörti 2, borzasztó agyatlan még a saját kategóriájában is!

Trotyli dá Kripli meg egy igazi Fartúró Artúró, remélem beteges álmait saját magán fogja valóra váltani, a következő ratyiparádén felvonulva vmekyik kedvenc fiúkájával..

Nem akarom őt elkeseríteni, tudom hogy szép férfi v.ok, de igazán sajnálom kedves Kripli, én továbbra is a nőket szeretem! :-)) Próbálkozz vki másnál, nekem csak a csajok a bejövősek, sorry!

Érdekes volt ez a Faszkór gyerek is. Most sem értem, miért ugrott nekem, holott egy szót se szóltam hozzá, konkrétan nem is említettem sem őt, sem a hardstyle, HU és egyéb szervezőket, kizárólag Germelyéket fikáztam. Vagy talán ezt az ürgét is a ravemaffia fő gonosztevője, Don Kőniksz pénzeli???
Ki érti ezt...

Mondjuk ha volna ebben a csókában is fél deka betyárbecsület, megkeresne mailben és magyarázatot adna amit előadott ma délután... mert ha félreértés volt részéről, akkor ezt tisztázni kell, aztán písz-pacsi, stb..
Ha meg nem volt félreértés, akkor elmehet ő is oda ahol a kakukk terem.... :-)))

Whanssel 2009.11.19. 10:45:53

Énis benne vagyok valami 7végi összejövetelbe...én mág azon is gondolkoztam akik mennek a meetingre a ravemafiáról az előtalálkozóra is el kéne menni rontani a Sünnek a levegőt xD (de ez csak az én ötletem) Az ilyen múzeumos dolgokra vevő vagyok...:)

Whanssel 2009.11.19. 10:50:30

Valami MSN-es konkurenciabeszélgetést kéne csinálni sztem,hogy meg tudjuk beszélni a dolgoktat előre:)
Én nem félek meg mondom:

gst.vienna@hotmail.com

Time Unlimited 2009.11.19. 12:22:30

Figyelem! Szolgálati közlemény!!!

Az utóbbi napok történéseivel kapcsolatosan számos visszajelzést kaptam, az olvasók szerencsére továbbra is elégedettek működésünkkel, azonban negatív észrevételek is érkeztek, ráadásul megalapozottan.

Néhány olvasó joggal kifogásolta a valóban nagyon elharapózó trágár, személyeskedő hangnemet a kommentek között, illetve egyes gayrave.hu-s hozzászólásokat. Azt kell hogy mondjam, a megállapítás jogos.

Nem vagyok híve a mesterkélt finomkodásnak éppúgy, mint a mocsokszóró trágárságnak sem, ezért:

Tisztelettel megkérek minden kommentelőt, hogy az általuk nem kedvelt személyeket ne sértegessék mocskos szavakkal még akkor sem, ha az illető egyébként rászolgált a különféle dehonesztáló titulusokra! Ne alacsonyodjunk le Kotonik szintjére, mert ezzel csak az "ellenoldalt" támogatjuk, nekik adunk lehetőséget arra, hogy fogást találjanak rajtunk!
Ráadásul erre semmi szükség nincs amúgy sem, hiszen a germelykomenista csirkefogók gaztettei kulturált szóhasználattal is leleplezhetőek, alájuk "iszonyatos ívet adni" intelligens emberhez méltó szóhasználattal is kiválóan lehet!

Ezért a továbbiakban a mocskolódó kommenteket kimoderálom, és a trágárságtól megfosztva helyezem vissza, szíves megértéseteket előre is köszönöm!

Kérem továbbá, hogy a germelykomenizmus ellenségei a gayrave.hu-n történő esetleges hozzászólásai is mocskolódás-mentesek legyenek, ne erősítsük ellenlábasaink nem létező erkölcsi fölényét rosszul alkalmazott pejoratív kifejezésekkel és sértő mondatokkal!

Hozzáteszem azért, hogy az elmúlt keddi Neorave Night adás alatt, a fórumból kissé durván elüldözött "kellemetlen perszóna" teljességgel megérdemelte amit kapott az egyik hozzászólótól :-)), elnézést nem fogunk tőle kérni, máskor majd inkább maradjon csendben az egyébként totálisan kompromittált, jellemtelen, "nőnek látszó élőlény", ugyanakkor ezt a fajta "oltást" nem kellene alkalmazni sem itt, sem a germelykomenisták között. Mert minden mocskolódással, nyílt sértegetéssel csak erősítjük ezeket a trógereket, ezt pedig ugye nem szeretnénk?

Köszönöm megértéseteket!

Ezenkívül a Ravemaffia szerkesztősége mélységesen felháborítónak és szánalmasnak tartja azon személyek tevékenységét, akik Xenoninsect barátunkat gusztustalan módon akarják döntéseiben befolyásolni, és ennek érdekében a bátyját próbálják vele összeugrasztani!
Innét üzenem az MSN-ről háttérben ügyködő germelyista bérenceknek, hogy a Xenon és AmericanDj ellen folytatólagosan elkövetett gusztustalan propagandájukról már szinte mindenki tud, ennek megfelelően jóérzésű ember elhatárolódik az efféle aljas módszerektől, legjobban tennék ha felhagynának ezekkel!
Amúgy sincs senkinek semmi köze ahhoz, hogy egy felnőtt, nagykorú magyar állampolgár kivel barátkozik, hova és mit ír, ezért ezt a bélféreg háttérpropagandát most már nyugodtan be is lehet fejezni!
Megjegyzem, a történtek jól mutatják eme propagandista talpnyalók és bérencek erkölcsi és szellemi szegénylegénységét, őszintén megvallva szánalmas, hogy egyesek efféle aljas mocskolódásban örömöt lelnek...
És ezek némelyike ráadásul ravernek nevezi magát... hát ehhez kell arc rendesen, az efféle figura nem raver, hanem lumpenproli segédmunkás, vagy még annál is alábbvaló.. :-(((

És továbbra is Várjuk Germely nyomozásának eredményét, amivel már több mint egy hónapja tartozik Dodónak, de tekintve szeretett Felcserünk jellembéli hiányosságait, aligha valószínű hogy állni fogja a szavát...

FaceCore pedig ha erre jár, akkor akár itt, akár privátban legyen szíves már megindokolni, hogy a Handsupsession fórumon mégis miért ugrott nekem, holott nem adtam rá okot, hozzá se szóltam, azt se tudtam hogy a világon van!
A félreértések tisztázása mindannyiunk ügye, éppen ezért várom jelentkezését.
Vége, ennyi.

GZ3n0n (törölt) 2009.11.19. 12:52:36

Én is leírom akkor az emese címemet:

demidrol@vipmail.hu

Aki gondolja, felvehet.

Whanssel 2009.11.19. 13:44:05

jó lenne akkor valami MSN-es összeölést vagy sörözést összehozni és akkor megoldani ezt a dolgot egy kezűleg,nem tudom mi történ a rádióban nem hallgattam. Letölteni meg nem tudom mert Blaster már nem teszi fel.

Elmesélné valaki nekem h mi volt rádióban?

Time Unlimited 2009.11.19. 14:21:22

GST komám, kérlek alássan az történt, hogy nagyban megy az adás, és asszem Germely mondott vmi marhaságot, amire a fórumon Hámán Kató lecseszte Germelyt, és írt egy jóféle hasonlatot is.

Az egyébként rohadtul idegesítő, jellemtelen talpnyaló "én is, én is, én is ott akarok lenni, én is, én is!" stílusú 'Dörti' pedig nem volt képes szó nélkül megállni ezt a helyzetet, és a szokásos semmitmondó idétlen bérenc stílusában elkezdte Germelyt védeni, és Katónak beszólni.

Kató persze dühösen, ám udvariasan felkérte az arra illetékeseket, hogy Dörtit kapcsolják már ki végre, és erre Greeles kolléga úr is rákontrázott. Akkor még kulturáltan.

Dörti persze hisztérikusan megsértődött, Greeles meg konkrétan örvendezve jelezte, hogy végre elhúzta Dörti a hájas belét a fórumról.. :-))
A kifejezésmód kissé erős lett ugyan, de az elvi lényegével egyetértek, Dörti egy ritka unszimpatikus, jellemtelen okostojás perszóna, nyíltan ki merem jelenteni hogy nagyon nem kedvelem!
(nőkről pedig ritkán állítok ilyet, de Dörtit nem is tartom nőnek..na mindegy..)

A fenti történések hatására beindult a szokásos rögtönítélő cenzúra a héber.hu-n, és a műsor után MSN-en többen is bekóstolták Greeles-t, valamint egy másik ügyből kifolyólag Xenont is.

Nos ez történt tegnap a rádióban, és bár nyilatkozatban ítélem el a xarkeverő álságos potkányokat, valamint Dörtit is elkívánom egy igen meleg éghajlatra, a Ravemaffia blog és a szerkesztőség színvonalának megőrzése érdekében a továbbiakban itt sem tűröm meg az indokolatlan trágárságokat.
Hát ez történt, röviden összefoglalva.

Whanssel 2009.11.19. 17:04:50

Nos már értem mi a helyzet,bár dörtivel 2 értelmes mondatot sikerült beszélnem,bár nem csodálom h a rádióban terjeszti a sertésinfluenzát...

AmericanDJ 2009.11.19. 17:42:09

Greeles = AmericanDJ... msn címem: greeles@hotmail.com

Csak az vehet fel aki igazolni tudja hogy megbízható és tisztességes tagja a Ravemaffiának!
Aki nem ilyen azt szó nélkül törlöm és tiltom!

Annyit fűznék hozzá Time írásához hogy Force próbált kioktatni,csakis egyedül ő neki volt baja
a tudtommal(az megint más dolog hogy egyes emberek annyira gerinctelen papucs állatkák hogy nem merik nekem megmondani ha valami problémájuk van).
De ez legkevésbé sem érdekelt engem,hiszen aki annyira nem képes hogy megkérdezze hogy vagyok a mindennapokban azzal aligha fogok szót váltani,legyen az bárki is hiszen az ilyen nem tekinthető barátnak.
Ő rámrontott msn-n és nem kívánatos hangnemben hajította hozzám az agyaszült hülyeségét,ami elég váratlanul ért és persze a vele járó alaptalan rágalmazások is!
A Többi unszimpatikus demagóg életformának pedig nincs annyi mersze hogy direkt módon velem felvegyék a kapcsolat bármilyen létező formáját is.
Amúgy megjegyzem Főnix alias Sündugó nálam évek óta levan tiltva és törölve,úgy hogy hála már rég kiírtottam a rágcsávókat az msnről.

Továbbá a házi rendhez mondanám a véleményem: mivel úgy se tudnám megállni hogy,jogosan szóvá tegyem ami jár ezeknek a csavargóknak (előre bocsátom hogy akceptálom amit Time deklarált szabályokat hiszen helyesek),ebböl adódóan legfeljebb nem írok kommentet vagy a hajamat tépve fogom olvasni a Ravemaffiát és inkább nem nyitom ki a kenyérlesőmet.
Nagyon nem tetszik a cenzúra dolog,hiszen te tudod legjobban Time milyen utolsó kommunista dolog mások szövegének a kivágása,főleg ha az illetőnek van igaza.
Szólás szabadság megsértése ez,de ettöl elszeparálva sem fog megváltozni az aspektusom ezekről a félkegyülmű emberi lénynek legkevésbé sem nevezhető vérszopó organizumoknak!

Vége!

Köszi

GZ3n0n (törölt) 2009.11.19. 18:18:05

Félreértések elkerülése végett:

Mint ahogy az kiderült, nem hangolta senki ellenem a bátyámat, bár először azt hittem, mégse így történt.
Ez viszont jó dolog.

A puruttya-s fotókhoz való megjegyzésem nyilván félreértelmezhető volt, poénnak szántam, a személyeskedés nem a szakterületem, de mégis úgy jött le másoknak, pedig nem volt szándékomban.

Egyébként néha kissebb fogalomzavarban szenvedek, beismerem.

De igaz, ami igaz, a rave.hu társaságba már nem tartozom bele, nagyon egyszerű a magyarázat: változnak az idők s velük együtt változok én is.
Egyébként szívesen meghallgatom mindenki álláspontját mindenről.

A továbbiakban igyekszem a konkrét személyeskedésnek ható szövegelést elkerülni, de ugyanakkor fennt tartom tagságomat a Ravemaffia-ban is. Tudom, sokan nem nézik jó szemmel, dehát ez van.

Remélem érthető.
Ámen.

Whanssel 2009.11.19. 19:32:08

Amúgy csak mellékesen...

Blaster képei már 5 éve fennvannak a Folli képtárában. Amit bárki megnézhet...kb 1000 kép van aminek a fele simán mehetne csibefasz,napiszar,puruttyára...

Time Unlimited 2009.11.19. 20:08:13

AmericanDj: Itt a helyed köztünk, ebbe senki sem szólhat bele. Olvass, kommentelj, leplezd le te is a tudomásodra jutott germelykomenista gazságokat!
Csak annyit kérek, ne legyen lefasszopózva és kurvaanyázva senki. Mert mi sokkal többek vagyunk Sündixéknél, nem engedhetjük a színvonalat tizenéves iskolásgyerekek mocskolódós szintjére!

Xenon: Örülök, hogy a bátyáddal kapcsolatos problémád megoldódni látszik, végre egy jó hír!
Te is szívesen látott vendég vagy a Ravemaffián, és nyugodtan írhatsz bárkiről bármit, akár személyeskedve is.
Csak az illető(k) anyázása nem megengedett, minden más viszont igen!

Ha tudsz vmit ami minket is érdekelhet, ne fogd vissza magad!

GST: Germely és Ravezed csak saját maguknak köszönhetik Puruttyás netceleb státuszukat, egyébként is ott a helyük. A rájuk mutató linkeknek pedig többek között itt is.

Ők keresték maguknak a bajt, most már egyék meg amit főztek!

Senki, semmilyen formában ne mentegetőzzön ez miatt, köszönöm!

Josse79 2009.11.20. 07:27:30

Hi.
Bár én nem tartom magam egyik bandához sem de ha választani kéne én mint nemzetien és szociálisan gondolkodó ember:D:D:D inkább az elvekkel rendelkező oldalra tehát ide állok mint a liberális "én akkor is mindent jobban tudok" r.ve.hu oldalra.
Pont attól és abból lett elegem amit Time is írt a rádióban történtekkel kapcsolatban.Asszem már régebben kifejtettem véleményem a ra.e hu dominánsabb lényeinek sznobizmusáról..Legalább is azokról akik azért mert Pöst-ön laknak" tisztelet a kivételnek"vagy mert bölcsészek vagy mindkettő,vagy csak semmivel sem különb tucatemberek a tesco-ban látható felöltözött embereknek álcázott csomagolt húsoktól.Azzal egyet értek, hogy a trágárkodással nem lehet sok mindent elérni,+ egyszerűen nem illik._Igaz azzal sem értek egyet, hogy emberek a másikokról küldözgetnek képeket olyan retardált oldalakra ahol a megfogalmazások grammatikai sajátosságából levonható hogy a hozzászólók sem különbek jórészt azoknál akik felkerülnek.Persze ha valaki feldobja a labdád az nyilván le kell ütni...
A napi 60-70 látogató ledöbbentett bár a fő orákulumokat és a hozzátartozó egyedi ízléssel és gondolatokkal megáldott udvari serpáikat 2 kézen meg lehetne számolni.Greeles,azzal hogy Force replikázott neked ne nagyon törődj. Egyik kedvenc emlékem ami mindig mosolygásra késztet amikor egyik neorave-n miután a metróban telefonról üvöltette a trumci Juké hárdcórt és jórészt üvöltve próbálta fent tartani elképzelt alfa hím szerepét a metrókocsiban, A Diesel-bent bent egyszer csak ezt hallom Azztaaa LEEE LYUDZSÉEFFF lesz a köv a Neorave-n..Aztaaa.. Kérdeztem az meg ki?? válasz..TTEEE NEM ISMEREDD LEEE UHF-ET??????????? Nem ba-meg az meg az ki a fa.om?Én Marusha-t ismerek Supe-Sonic-ot Meg 3 Steps Ahead-ot neharagudj..Majd el is mentem onnan..:D:D És azóta sem néztem után a még ki az a Lii Uháef utólag is bocsi kedves "Kraft, Erő , Force". És a sok ilyen apró de idegesítő és néha szánalmas dolgok miatt lett elegem hamar abból amit állítólag M-ág egyetlen raver közössége..Pláne hogy már nem tartom magam raver-nek. Hallgatok még olyan zenét de nem élek úgy és azon elvek szerint a Hárkóór ándörgrand-ra nem vagyok hajlandó elfogadni hogy az hhc és ezert inkább nem sorolom magam közéjük. Lehet hogy követendő példa lenne ez másoknak is akik nem tudják ki az Ultra-Sonic pl:D:D

mizantropika 2009.11.20. 16:58:45

Nagyon amatőr blogger vagyok, ne haragudjatok, de off leszek ebben a témában.:)
Szóval: TU papa, jössz ma dr Mottera?:D
Valamint: múlt héten voltam egy 90-es évek partyn. Szülinapi buli volt, és nem kifejezetten rave. Hoztak mindenféle 90's zenét, de....óhatatlanul is RAVE buli lett belőle!:D Hát igen...;)
Ennyi lett volna mára.:) Negatív dolgokkal valahogy mostanában nincs kedvem foglalkozni.:)
csóóók

mizantropika 2009.11.20. 17:25:43

Héhé! Whanssel! Leopardgirl nem hinném, hogy el lett zavarva a fórumról. Rencsinek egyszerűen nemsok szabadideje van. Fórumozni meg pláne. Megvan a maga élete, dolgozik mint a kisangyal...szegény, még a 20. születésnapján is...

Kicsit legyetek már tényszerűbbek, srácok! Összeesküvés elméleteket gyártani nem éppen helyes életcél.
És ami azt illeti, hupákolásból ti is jelest kapnátok...megnézném azért azt a kirándulás, csupa meg nem értett zseni!:D

Bocs, fiúkák, de ugye nem haragszotok meg, ha én is őszintén nyilvánítok véleményt.:)

Time Unlimited 2009.11.20. 17:30:54

@mizantropika:
Drága Hölgyem, köszönöm a szíves invitálást, de sajnos egyfelől holnap korán reggel meló következik, így sajnos Dr. Moly részemről hanyagolandó a mai napon.. :-((
Szégyen és gyalázat, de arról sem volt tudomásom, hogy ma lesz ilyesmi..

A születésnapi buli rave bulivá történő metamorfózisán egyáltalán nem vagyok meglepve. Ahol sokan szeretik a 90-es évek zenéit, ott óhatatlanul előkerít valaki pár jóféle eurodance-t, aztán beindulnak a népek, és egy bátor harcos/honleány megkockáztat egy-két régi jó rave nótát is elővezetni. Általában (és szerencsére) átütő sikerrel.. :-)))

A negatív dolgokkal pedig óhatatlanul is kell foglalkozni, legfeljebb jól felidegesíti magát az ember. Szívem szerint magam is kihagynám az utamba kerülő rengeteg orbitális gebaszt, de sajnos ezek túlnyomórészt kikerülhetetlenek. Nos, ilyenkor következik a harc... :-)))
Szép estét, és jó szórakozást kívánok neked a Molyhoz! :-))

mizantropika 2009.11.20. 18:03:40

Köszönöm, drága TU papa, nem lesz hiba a dologban!;)

Én is dolgozom amúgy holnap, de 10 perc sétára lakom a partyhelyszíntől, és csak 11-re kell jönnöm, így hát vállalható. Szerencsére, mert nem szívesen hagynám ki. Úgy van meghirdetve, hogy 90-es évek szett...nyamm...:)

A 90's party már a kezdetektől OLYAN volt!:D Sajnos lemezjátszó nem állt rendelkezésre, ezért én magam nem vittem a jóféle baksikat, de a fiúk készültek, úgyhogy a kezdeti néhány öreg house után (ami persze szintén az überfasza klasszikusokat jelentette) kizárólag minőségi rave ment. Csak a legismertebbek persze, dehát abban bőven benne van sok Marusha, az Age of Love meg hasonló finomságok.

Ha ilyesmiről (mint a motte) lesz a jövőben tudomásom, ígérem, időben tájékoztatom, kedves!

Még valami: mostanában nincs erősítőm-hangfalam, ezért rádiózok. Sterbinszky éjszakai mixeiben olyanokat flesselek hogy ihaj. Legutóbb pl.: Cygnus X - Orange Theme remix. És mégcsak nem is szar remix! Határtalanul örülök, hogy effelé tapogatóznak a main producerek, és a régi, minőségi trance-eket ültetik át mai cserépbe. Végre felismerték, miből érdemes táplálkozni!

Time Unlimited 2009.11.20. 18:48:29

Most akkor irigykedek vagy mi a fene, vannak még szerencsés emberek.. :-)))

Az a baj hogy ismerem magam, ha elmegyek és jó a zene akkor elkezdek lazán iszákoskodni és állat módjára tombolni, behálózok minden szóba jöhető csinosabb nőszemélyt, reggelre meg olyan lennék mint a mosott sz.r.. és még haza is kéne jutni valahogy. Aztán 2 óra alvás, és már jönnek is a kollégák, meló, ráadásul olyan hogy észnél kell lenni, sajnos most ez a banzáj kimarad. Így jártam, mulatozz helyettem is! :-)))

Furcsállom hogy Sterbinszkynek retro hajlamai lettek hirtelen, mindenesetre egyáltalán nem rossz ez az irányvonal. Hiszen így is várható, hogy a mai nagyon undok angolszász popzenei befolyás előbb-utóbb végre eljut oda ahová való, a veszélyeshulladék-gyűjtőbe! :-))) Hip-Hop, Tápkór, R'n'B, átlagkommersz brit rockzene, emós nyomorékoskodások..mindegyiknek kijelölnék egy szép színes konténert, és oda helyezném el őket, a hozzájuk tartozó produceri sleppel együtt...

Ha pedig lesz nosztalgiahullám (és bizonyára lesz, csak idő kérdése), akkor talán a rave is feltámadhat, még ha csak csekély időre, de mégis.. Méghozzá a régi irányvonalon, a mai félnótás beteg vadhajtásokat figyelmen kívül hagyva!

Persze ezt a forradalmat nem Germely és Sündix fogják jegyezni, valszeg még én sem, de ez egyáltalán nem baj. És ha már majd üt az a bizonyos óra, én tudni fogom hol a helyem! :DD

Rádióhoz viszont nincs idegem, néha-néha a di.fm, ott vannak jó zenék, de minden más részemről felejtős, hiszen van annyi zeném amennyi kell, nem lehet megunni őket! És nem csak rave..
Most például Első Emelet szól, de volt itt ma Napoleon Bouleward is (azon tesztelem a frissen épített két böhöm diszkóhangfalat), és még rengeteg más hazai és külföldi retro finomság.. :-))) Nekem nem kell rádió, így is szép az élet!
:-)))))

Time Unlimited 2009.11.20. 19:49:34

@mizantropika:

No ezt csak most néztem át alaposabban...

A helyzet az, hogy csak azokat ismerem személyesen, akik a tavalyi gayrave.hu-s balhé során kapcsolatba kerültek velem, így egyes régebbi tagokról nyilván nem rendelkezhetek megbízható információkkal!

De. Sajnos az tény, hogy a tápkórizmus, és Germelyék csirkefogásai meglehetősen sok jobb érzésű ifjat elüldöztek ama fórumról, és persze nem is nagyon kívánkozik oda senki.. ez érthető is!

Viszont ha Te ismersz többeket is az említettek közül, és hozol ide híreket, azt természetesen a Magas Szerkesztőség köszönettel veszi, és helyreigazítás végett leközli! :-))

Mondjuk azt sem értem, hogy miért nem vették fel velem még többen a kapcsolatot, ennyire nem jelent az illetőknek semmit a rave, vagy mi az istenkórsága van????

A meg nem értett zsenikben pedig igazad van.. .-)) Eddig bárkivel is találkoztam az úgymond "elvtársaim" közül, mindegyik sajátságos és szimpatikus személyiségnek bizonyult, kötve hiszem, hogy ebből a mivoltukból mondjuk egy kirándulás alatt sokat veszítenének.. :-))

Bár most a tél küszöbén állunk, it a szar idő a nyakunkon, de ez nem jelent semmit, elvégre több nap van mint kolbász :-DDD, ráérünk jövő tavaszra szervezni majd ezt-azt..

És ha nem utasítod vissza, akkor téged is szeretettel meghívunk a "meg nem értett zsenik" közé, különféle kulturális és egyéb program,ok abszolválása végett!
:))

GZ3n0n (törölt) 2009.11.20. 20:05:21

Úgy legyen.
Jó lenne már egy igazi első RM-találkozó. :)

De hol van még a tavasz...

Anti mindenféle Dodó 2009.11.20. 22:05:38

Na, úgy látom nekem kell ismét kézbe venni a dolgok menetét. :-)

Szóval aki benne van a sörözés/beszélgetés/személyes ismerkedés történeteben, az írjon nekem egy mailt. Amikor meg lesznek a kontaktok küldök egy kör-emialt, hogy hol mikor mi a fasz lesz.

Ide lehet, írni, meg elküldeni engem a picsába. :-)))) Lehet anyázni is, max seggbe kúratlak egy templom jehovával. :-)

terrorgabberCSIGAfreemail.hu

Jó hétvégét mindenkinek.

Más:

mizantropika: Összeesküvés elmélet? Szerinted nekem/nekünk ez az életcélunk? Fejtsd már ki ezt lécci bővebben is, mert kíváncsi vagyok.

Lehet, hogy faszságot írok, de jelenleg Force meg Dörti nem együtt kavarnak? Vagy lumpenproli Csepel feljebb tör? :-) Vagy én vagyok a geci? Maradi szemétláda? :-)

Blaster! Nyilatkozz légyszíves, hogy mi a helyzet az oknyomozó riportoddal kapcsolatban. Ne pislogj, beszélj/gépelj! Epekedve várom a válaszod... XD

Time Unlimited 2009.11.20. 22:47:19

Á, azóta már változtak az idők!

Force nagyobb kielégülést talált AmericanDj baxtatásában, hogy miért barátkozik velem. Mintha bármi köze lenne hozzá, nem értem a nevezettet,de hát akinek csak eddig terjed az IQ-ja, azzal mit kezdhetünk?
Dörti meg Germelyéket a háta mögött érezve, úgy gondolta bárkinek beszólogathat azzal a marha nagy intelligenciájával, hát kiderült hogy ez nem így működik! Kissé túl határozottan talán, de el lett hajtva Neorave Night-ból, meguntam az állandó szánalmas hülyeségeit, amúgy sem kérdezte senki.
Szóval a lumpenproletariátus most sértődötten duzzog, még Force sem kell neki. Nem érdekel, lexarom, nem az én dolgom, csak ne kóstoljon be, ennyi!

Germelyék meg találkozót akartak velem meg AmcsiDj-vel, a "problémák megbeszélése" végett... Egyéb elfoglaltság miatt végül nem mentünk el, de tegnap éjjel már-már közröhejbe torkolló MSN-konferencia volt Germelyék, és 3 ravemaffia hívő között.. :-)

Természetesen Germely még most sem derített ki semmit, és mellébeszél az ügyedben, tegnap erre is rákérdeztem. Erről ennyit.. :-((((

GZ3n0n (törölt) 2009.11.20. 23:19:39

Time, mondd meg nekem őszintén, szerinted miért szervez valaki fantom-találkozót ?

Én ugyanis elmentem ma este 10-re a megbeszélt moszkva térre az ÓRÁHOZ, és képzeld, huligánokon meg egyéb sötét alakokon kívül nem mutatkozott ott senki. A rave.hu-ról meg pláne.
15 percet vártam, nem történt változás, aztán hazametróztam.

Azt hiszem, ezt nevezik átverésnek.
Na mindegy, már megszoktam hogy senkiben nem lehet megbízni.

Reménykedem, hogy a RaveMaffia-programok valódiak lesznek.

Ámen.

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.11.21. 01:03:11

mivel GST közölte, hogy a két fő emberke (Time és AmDJ) nem lesz ott és amúgy is szarkupacként kezelték egy amúgy fontos találkozót, ezért kb mi is így kezeltük :D, Xenon, szólhatott volna valaki, h senki sem lesz ott....a találka valódi lesz (legfeljebb a meeting-en) , nincs itt semmiféle átverés :D

GZ3n0n (törölt) 2009.11.21. 01:19:55

Azért legalább egy msn-üzenetet nekem is lehetett volna dobni.

Mindig csak Time meg DJ, a többi RM szimpatizáns nem is érdekel benneteket ? :D
Na mindegy. De ÉN legalább elmentem oda, mert állom a szavam. :)

Josse79 2009.11.21. 10:34:39

Hi.
Ha netán lesz sörözős találkozó rám ne számítsatok ha csak a virtuális ellenfelekről lesz szó..Engem egy jó ideje hidegen hagy már bármiféle rave vagy egyéb móka rendezvény társaság stb.Az emlékeimet is csak azért írom le a rossz emlékeket mert emlékszem hogy megörültem anno,hogy héé ezek is ismerik az RMB-t?Charly lownoise-kat stb.. De idövel a rajongás az én ízlésemnek nemtetsző állandó pedálozás stb miatt átment közönyösségbe..ez van.
Msn címem megvan egypár embernek mindkét oldalról igaz szinte soha nem vagyok fent sorry.
De aki utol akar érni az a BM vagy az NBH-tol érdeklődhet ha már nemzetbiztonsági kockázat vagyok mert soha nem nyalok semmilyen hatalomnak:D:D

Whanssel 2009.11.21. 12:12:03

Én kimentem egy barátnőmmel...megmondtam h ki fogok menni mert 2 csajjal talok a moszkván 10-kor akár jön valaki akár nem. Mi megoldottuk. Így 3 csajjal ottvoltunk éjfélig a moszkvai mekiben és beszélgettünk (természetesen mind 3 csaj nem tagjai egyik oldalnak sem,mind 3 GYÁR-ból való) bár elképzelhető h belépnek...vagy ide-vagy oda...

mizantropika 2009.11.21. 16:39:54

Nos, próbálok rövid lenni és velős.:)
A neorave csak egy apró, magányos ufó az egyre szaporodó rave-retro invázióban. Csak egy az egymástól tökéletesen független, egymást esetleg nem is ismerő kollektívák között. A rave-retro nem FOG eljönni (hogy ilyen csúnya germanisztikus durvasággal fejezzem ki magam), hanem már itt VAN. Nem csak Sterby pörgeti ezeket az újraértelmezett (h)őskori trance-eket, house-okat, technokat, hanem MINDENKI. Itt ezalatt az overground színteret értem, elsősorban a Roxy, Radio 1 brigádból.
Közben egyre több 90-es évek beli, sőt RAVE bulit hirdetnek meg, és nem átallják felrakni a legszuperebb Emmanuel Topokat, Plastikmaneket, Jam&Spoont stb.
Az a vicc, hogy senki nem tud a másikról. Tegnap például a neorave-esek közül senkivel se találkoztam. Akik ott voltak, láthatólag régi partyarcok voltak és az újak közül azok, akiknek kb. mindegy, és minden Merlin-beli bulira elmennek. Mert csak...mindegy is. A lényeg, hogy már félidőben kollektív orgazmus hangjától zsongott a terem...
Csak tényleg, hol volt mindenki a rave-hu-ról? Olyan zenék mentek hogy beszarás! Irdatlan fényekkel, majdnem jó hanggal, kellő térrel a táncoláshoz...a belváros szívében. Igaz, 2500 ft volt a belépő, de nekem megérte.
Motte bácsi iszonyú öreg!:D És egy idióta... Budai szuper volt, de hallhatóan elszokott a bakelitek pörgetésétől. Bernathyék untattak. Aki őelőttük volt, sajna nemtom ki, de még ő volt a legfaszább! Kár, hogy olyan koránra rakták.
Tényleg arcleszakadós slágerek szóltak, kezeket a magasba hype, sikítás, stroboszkóp, füst... és nem akarom bántani a rave.hu tagokat, de a kriplihányad is viszonylag alacsony volt, szemben egy neorave bulival.

Ennyit a bevezetőről. Az összeesküvés elméletek alatt arra gondoltam, hogy: van egy kiindulási pont, a panaszosok hangja jogosan hallatik. Aztán egyre jobban belemelegednek egyesek és elveszítik a realitásérzéküket, elkezdenek még több negatívumot beleképzelni a dologba, és fáradhatatlan energiával bizonyítékokat gyártanak rá. Lásd leopardgirlös sztori...légbőlkapott infóra így lehet összeesküvés elméletet gyártani.
De minek?:D Hisz láthatjátok, a magyarországi elektronikus tánczenei palettán éppenséggel nem a neorave csapat a rave-retroizmus csinálója. Akik ezt a tegnapi bulit szervezték, nem is sejtik, hogy van ilyen, hogy neorave... van még ez a kollektíva szarság, ami szintén a rave szóval takarózik, persze semmi köze hozzá, de nem is mérvadó a dologban.
Az egész szerintem egy szerencsétlen félreértés, ami a névválasztásból adódik. SP többször mondta nekem is, hogy ez csak egy név, ugyanakkor ők a UK HC képviselői, és a régi rave csak némi kitérő, amolyan fűszerezés...
Aki az abszolút értelemben vett RAVE-re vágyik, azaz az öreg trance-ekre, house-okra, megtalálhatja a bulizási lehetőséget a neorave-en kívül is. És akkor megspórolhatja az anyázást, a panaszkodást, a be nem teljesült elvárások felett érzett felháborodást, az ezt követő idegrohamot és az ilyen szar, viccesen negatív dolgokra építő blogolást.
Mert ez így szánalmas.
Én imádom TU stílusát, de semmilyen szinten nem érzem magam e gittegyletbe tartozónak. A "meg nem értett zseni" kifejezés irónia volt, én különben egy megértett zseni vagyok, csak jól álcázom, mert szerénységem nem engedi, hogy megmutassam valódi nagyságom...:D (istenkém, muszáj bíznom benne, hogy a kellő szinten "elértitek", amit írok)
Én azt hiszem, édes drága TU, hogy holott a régi zenéket jól vágod, történt időközben sok olyasmi, amit hallomásból sem ismersz, és bőven jogfolytonosságot alkot az általad hőnszeretett hajdani RAVE-ekkel. Mindig jössz ezekkel az emo-rnb-mittomén miféle faszságokkal, hogy fúj...dehát könyörgöm, ezzel csak a felszínt kapirgálod, és tökéletesen feleslegesen feccölsz energiát ezekre!
Anno is voltak szar zenék. Nagyon nagyon nagyon szar zenék. De kit érdekelt? Volt kva jó is! Mint ahogy most is. És mint mondtam, ha valaki ilyen megátalkodott naftalinszagú raver, az is megtalálja a helyét, ahol jól érezheti magát, és nem kell közösködnie holmi kishímgyíkokkal és amorfforma, bután néző, ritmustalanul táncoló állítólag nőszemélyekkel.
Most én tényleg nem a neorave-et akarom bántani, de tény, hogy elképesztő a közönség összetétele. Alig-alig látni egy-egy emberforma lényt..elnézést tényleg..mondjuk ez engem nem zavar, mert nem vagyok sznob, de ami tény, az tény.
Ám mondom, van más is!
Én ide csak TU csodálatos írásbeliségéért járok, és a jelleméért is, mert ritka manapság az ilyen úriember típusú FÉRFI.
A beszólásaimmal nem provokálni szeretnék, csak megmondom a tényszerű igazat.
Nem igaz, hogy a neorave bármit is bármilyen szinten megcsúfolna, végérvényesen eltorzítana vagy akármilyen szinten befolyásolná a jövőt akár zeneileg, akár akárhogyan. Megvan a maga közönsége, és igenszak szép számban. Hadd érezzék már jól magukat, ahogyan nekik jól esik! Akinek meg nem tetszik, ne nézzen oda, nézzen másfelé, ahol az age of love-ra nonstop strobi alatt zakatol a nép, s ritmusra mozog, s legalábbis önmagára igényesként mutatkozik meg...a lényeg, hogy nagyon is jó a választék, és mindenki megtalálhatja a neki valót. Másokat szapulni, csak mert vannak, sziszifuszt megszégyenítő vanitatum vanitas.
Ennyit akartam mondani.
Pusszantlak drágáim!;)

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.11.21. 16:53:43

Xenon már megint magadra veszed, mégis hogyan küldtem volna mailt vagy akármit??? na meg hova???? :D:D:D és mint mondtam nem veled volt a baj hanem hogy a többi igy állt hozzá. mind1 is... Mizantropika-.. van ez úgy kerek ahogy leírtad! egyet bánok és azt nagyon, h tényeg nemtudtam h lesz ez a buli, helyette az éjszakában lófráltam pár érdekes formával :S na mind1

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.11.21. 16:54:57

és a lényeg itt van ebben:
,,Nem igaz, hogy a neorave bármit is bármilyen szinten megcsúfolna, végérvényesen eltorzítana vagy akármilyen szinten befolyásolná a jövőt akár zeneileg, akár akárhogyan. Megvan a maga közönsége, és igenszak szép számban. Hadd érezzék már jól magukat, ahogyan nekik jól esik! Akinek meg nem tetszik, ne nézzen oda, nézzen másfelé, ahol az age of love-ra nonstop strobi alatt zakatol a nép, s ritmusra mozog, s legalábbis önmagára igényesként mutatkozik meg...a lényeg, hogy nagyon is jó a választék, és mindenki megtalálhatja a neki valót. Másokat szapulni, csak mert vannak, sziszifuszt megszégyenítő vanitatum vanitas.,,

GZ3n0n (törölt) 2009.11.21. 17:42:06

Az ég szerelmére, leírtam mindenkinek láthatóan az msn-címemet néhány kommentel hátrább, ne csináld már ezt velem ! :D

GZ3n0n (törölt) 2009.11.21. 17:54:05

Mizantropika:

Hidd el, ha tudtam volna erről, én elmentem volna mint a sicc.

GZ3n0n (törölt) 2009.11.21. 19:04:57

Nagyon szívesen, hozhatok még valamit ? :DD

GZ3n0n (törölt) 2009.11.22. 12:02:13

Látom, a rave.hu-n is felháborodást idézett elő ennek a Motte-féle oldschool bulinak a kihagyása.
Lám-lám...ez az ára annak, ha valaki csak az újgenerációs tápkór után megy állandóan. :D
Így nem is lehet értesülni ezekről a rendezvényekről, pedig ezek valóban méltóak a Rave-kultuszhoz.
A jövőben tessék jobban odafigyelni ezekre is ! :)

Biztos lesz még hasonló a jövőben. ;)

Time Unlimited 2009.11.22. 18:22:18

Na igen, hát a retardált társulat erről (is) lemaradt. De valahogy nem igazán tudom őket sajnálni, egyébként is az efféle Tápkórista figurák, és a "megélhetési raverek" amúgy sem valók retro buliba, csak bajnak lennének ott..

Megérdemlik, nem is értem minek sírnak, hiszen ezek nem is raverek, menjenek inkább a "Lí Fákklíef"-re, meg Darwinra, meg Brisk-re (ez amúgy is egy gyújtógyertya márka, nem? :-)) ), mit akarnak szerencsétlen Molytól???

És persze, hogyne, majd pont a Molyt meghívó szervezők fognak esdekelni a szutyok germelykomenistáknak, hogy ugyan már legyenek szívesek a következő rendezvényükre prezentálni 10-40 db nyominger élőlényt, akik vmi rettenetes tévedés okozta hiedelemben ravernek képzelik magukat... most erre mit lehet mondani??
Csak ennyit: MegaLOL!!! :-DDDDDDDDDDDD

Anti mindenféle Dodó 2009.11.22. 19:27:32

Baszkikáim, eddig egy ember reagált nekem mail-ben, hogy érdekli a sörözés. Time, te is válaszolhatnál a levelemre.

Többiek, írjatok, mert csak így lesz meg a levelező-lista. A programok előtt minimum kettő héttel szólni fogok, meg kitesszük ide is, ha lesz rá igény.

Time Unlimited 2009.11.22. 22:48:13

@Anti mindenféle Dodó: Sorry, éppen takarítok most is, éjjel háromnegyed 11-kor, meg a vacsit főzögetem.. totál el v.ok havazva, de mindjárt intézem a mailt!
Természetesen alapból benne v.ok minden jóban, tehát ezt nyugodtan lehet eszerint értelmezni.

Time Unlimited 2009.11.23. 17:57:28

@mizantropika: Drágaságos Hölgyike, ez azért sajnos közel sem ennyire egyszerű!

Azt állítod, a Neorave (rave.hu) bagázs nem csúfol meg semmit és senkit. Dehogynem.
Csak te is, meg Fjúcsőr barátunk is túl idealisták vagytok, és nem látjátok meg a dolgok mögött a lényeget.. :-((

A helyzet az, hogy vegyünk alappéldának egy 20 év körüli figurát, aki nem kedveli a mai slágerzenéket, és vki motyog neki vmit a RAVE-ről..

Mit tesz erre barátunk? Rákeres a Neten, és a rave.hu lesz a kézenfekvő találat. Ennek persze az a hátulütője, hogy az igazi, normális rave zenék helyett az ifjú padavan egy csomó fosadék zenével, Tápkórral lesz kénytelen megismerkedni.,
Ergo, szerencsétlen a Tápkórt fogja hinni rave-nek, pedig mi tudjuk, a két stílusnak köze nincsen egymáshoz!

Tekintve ezt a tényezőt, valamint a rave.hu germelykomenista vezetése által szervezett silány bulikat, egészen bátran kijelenthetjük hogy igenis a rave.hu kollektívájának a pöcegödörben a helye, hogy aztán Szippantós Szepi a vegyes tüzelésű IFA-jával elszállíthassa onnét őket! :-DDD

És sajnos az sem felel meg a valóságnak, hogy a rave visszatért. Nem!!! Sajnos nem tért vissza, és egyhamar nem is fog. Néhány kis eldugott klub játssza a régi szép idők slágereit (tápkórmentesen), de hát ugye egy fecske nem csinál nyarat.. A legismertebb hazai rave.hu sajnos hazaáruló Tápkórista, a közönségük kisszámú és silány. A Ravemaffia pedig nem zenei, hanem inkább "ismeretterjesztő" portál, itt sem találnak semmi néven nevezhetőt az érdeklődők.
És itt, ennyiből ki is merül a hazai választék, ráadásul válság van, plusz még a fiatalok is el vannak hülyítve a média által.
Hol marad itt a rave? Elárulom: a lecsóban. :-(((

Sajnos itt egy jó darabig javulás nem várható, és megjegyezném, én sem heccből és unalomból csinálom ezt az egész Ravemaffiásdit, hanem a tisztesség, a zenei jóízlés, és a saját elveim végett!

És végezetül: Mizantropika Kedves, semmi szín alatt ne érezzél bármiféle kötelességszerűséget olyankor, ha a Ravemaffia által szervezett összejövetelre invitállak! Nem kell hogy a "gittegylet" tagja legyél, meghívásom nem a bérenceknek (rave.hu-s módszer) szól, hanem a jóindulatú, ugyanakkor értékes embereknek!

Ha velünk tartasz sörözésre, kirándulásra, stb.. azzal nem a Ravemaffia szerkesztőségét támogatod, hanem egy csomó jó arc társaságában ütheted agyon a szabadidődet. Én hívtalak, te pedig döntesz, ha jössz ha nem, itt mindenképpen szívesen látott vendég vagy! Teccikérteni? :-))))

mizantropika 2009.11.24. 16:01:39

A gittegyletes hasonlat pedig tök jó szerintem. Ti is rágjátok itt a ravegittet, nehogy megkeményedjen...de meg fog, akármit is csináltok!:D Ilyenkor ki kell köpni...

Mi, Lacával csak nyitottak vagyunk és pozitívak. Ő csinálja a jóféle muzikot, én meg hallgatom!:D És a bulimon is tök nagy sikere volt! Ezek kis örömforrások...
És hidd el, nekem fáj a legjobban, hogy anno nem jártam Maydayre, nem voltam Rave Olimpyán. Akartam, de vidéki kiscsíra voltam még és nem akart jönni velem senki...ez már az én faszságom, üthetem érte a fejem...ütöm is! Csakhogy ez nem segít! Ami elmúlt, nem lehet visszahozni. Sajnos.:( Nézegettem pedig a 95-ös rave olympia videót és ... a szívem szakadt meg. Ahhoz képest lemaradni egy szaros Motte-ról, piha... és ezek a nosztalgia bulik - modanom se kell - köszönőviszonyban nincsenek a régi életérzéssel, amit a RAVE jelentett.
Ennyi. Igy jártam...

Maradnak a kis klubbulik, házibulik, házi barkácsolás, stb. A szeretet.
Ha a rave.hu-n meg a kollektíva rave-eken túl az ifjú érdeklődő nem talál mást, az azért van, mert nincs is más! És te is csak panaszt emelsz, hogy ez így nincs jól, de nem kínálsz alternatívát.
Ez szokott lenni a forradalmak buktatója is.

Vegyünk egy példát. Van egy 5 éves kislurkó, valaki pötyög neki valamit a parzierről. Kislurkó aszongya anyunak a boltban legközelebb, anyu, kérek parizert. Megkapja. És onnantól kezdve azt hiszi, hogy az a parizer. Pedig még színében se hasonlít a régihez.:D
Mi jobb helyzetben vagyunk, tudunk az ifjú padavannak mutatni igazi rave-et, de anyuci hogy mutasson a kölöknek igazi parizert?:) Sose tudja meg szegény, milyen finom volt az anno.:DDD
Gonosz egy világban élünk.:)

GZ3n0n (törölt) 2009.11.25. 00:45:55

Volt valami a NR Night adásban, amiért ilyen sokan dicsérték ?
Én nem hallgattam, mert el voltam foglalva más, értelmesebb dologgal.

Whanssel 2009.11.25. 12:15:37

Tegnapi adás letölthető itt!

wienerlinien.blog.de

csakis oldshool hardcore,rave,hardtrance,acid a 90-es évekből...tápkórmentesen!!!

Anti mindenféle Dodó 2009.11.25. 21:52:39

Sziasztok!

Mivel az egyszerű sörözés, beszélgetős ötletre csak ketten reagáltak levélben, mégis mi a faszról beszélünk? Közösség? Lófasz. Kibaszottul elegem van már ebből az egészből.

Kurva egyszerű: akarunk egy bulit vagy sem? Nem? Akkor ne is olvasd tovább, húzz a picsába. Igen? Egyik haverom vállalná, hogy ingyen nyom egy 3 órás szettet. A zenék összeállításában segítenék neki. Ha felveszem a kapcsolatot Stormrage-gel, meg Folli-val, szerintem ők sem zárkóznának el egy fellépéstől. (Persze a nevükben nem tudok nyilatkozni).

Ki mit tud hozzáadni a történethez? Helyszínkeresés? Hangtechnika? Fénytechnika? Plakátozás? Stb.?

Whanssel 2009.11.26. 00:27:34

Dodó...helyszín ügyben keress fel engem....feljebb van egy E-mail ami egyben MSN.is

de ha nem találod: gst.vienna@hotmail.com

A gabberek múlthéten látogatást tettek ott,ahova én járok.

Josse79 2009.11.26. 02:13:21

Hi all.
Dodó ne húzd fel magad.Én pl nem jelentkeztem a sörözésre mert tuti hogy nem mentem volna el.. még... És nem szoktam megígérni olyan dolgot amiről tudom hogy nem igaz. + én már nem nagyon foglalkozom a rave dolgokkal.Belefásultam.Igaz abban biztos vok hogy többen olvassak az oldalt mint amennyien be is írnak.De szerintem várnotok kéne még egy kicsit hogy több emberke álljon az élet eme sötét oldalára:D:D Én nem hiszem hogy feltudnék menni Pestre hétvégenként sem. Egy bizonyos Mo-i feltörekvő Mozgalom és Párt tagjaként nem sok idő jut a szabad időből bármi másra is..És ez egyre kevesebb a választási kombájn közeledtével.. De mivel olvastam írásod hogy akarok e egy bulit vagy sem és mivel engem annyira nem érdekelne a dolog ezért elhúzom a pi.ába....:D:D na cső

CocainGab 2009.11.26. 03:07:20

itt most ti milyen raver/gabberekről beszéltek??? mi ez a ravemaffia? felvilágosítana valaki?

GZ3n0n (törölt) 2009.11.26. 18:57:26

Az igazat megvallva én se ijesztgetek óvodásokat olyannal, hogy "Én most Rave-maffiás vagyok, féljetek tőlem gyerekek, VUÁÁÁ...".

Nem tudok amúgyse ilyen hamar társaságot váltani, ehhez időre van szükségem.
Mint 100% civil ember írok ide, őszintén én se gabbernek se raver-nek nem vallom magamat.
Mivel egyáltalán nem úgy viselkedek, meg rengeteg féle zenében utazom, nem tartozom egyik táborhoz se.

De számomra szimpatikus egyénekkel szívesen kocsmázok. Ennyi. :)

GZ3n0n (törölt) 2009.11.27. 12:59:35

Viszont annyiban idetartozom, hogy egyre jobban gyűlölöm a tápkórt. :)

Time Unlimited 2009.11.28. 18:29:39

Azt hiszem, a nyomorult Tápkórt minden jóérzésű, zenei ízléssel megáldott földlakó bátran utálhatja, hiszen van is miért!

Mert nem az a baj vele hogy Sündixék nyomatják, és nem is az, hogy modern.

A baj ott van, hogy igénytelen, épeszű zenei ötleteket és harmóniákat nélkülöző, néha nyálas, néha primitív (böfögős), összedobott fércművekből áll ez az egész hacacáré. Őszintén megvallva, aki ezt élvezi, annak van valami igen komoly gond a hallásával, vagy a zenei műveltségével.

Nyilván a könnyűzene elsődleges célja mindig is a szórakoztatás volt, azonban ez még nem zárja ki a valóban igényes, minőségi stílusirányzatok és produkciók meglétét. Sajnos a Tápkór éppen annyira igényes, mint a bronxi gettórap, viszont ez utóbbinál nagyságrendekkel ócskább és kommerszebb hangszerelést tudhat magáénak.

Éppen ezért súlyos, büntetendő kegyeletsértés a Tápkórt bármiféle aspektusban is a rave utódjának, leszármazottjának emlegetni. Közük nincs egymáshoz, max annyi, hogy a Takonykóros előadók BPM mennyiséget, és egyes hangzásokat át-átlopdosnak a rave és hhc zenékből, meg a heccápból is. És itt kimerül minden tudomány, többek között ezért is silány fércmű kivétel nélkül az összes T1N1-förmedvény!

mizantropika 2009.12.01. 15:01:23

Cocaingab kérdése, úgy látom, egyik fülön be, másikon ki. Akkor majd én válaszolok:)
Szóval: gabberekről itt most nincs szó. Ha fel-felbukkan is a kifejezés, a téma a rave és a raverek. Vannak ugye a régi raverek mint a blog gazdája, TU papa. És van az ún Neorave partysorozat. A rave.hu közösségi prtálon körülnézhetsz a fórumban, kik, miről, hogyan társalognak. TU papa is megörült elsőre, hogy "de jó, van még ilyen, hogy rave szcéna és rave bulik?". Aztán rá kellett jönnie, hogy a Neorave csak nevében rave, legalábbis hogy egy neorave bulinak a konkrét régi trancek csak egy kis részét képezik, amúgy uk hardcore meg mittomén milyen mai zenék mennek. Ennek megvan a maga közössége, amellyel TU, illetve még jónáhányan nem tudnak közösséget vállalni. Ennek egyik oldala a zenei nem megfelelőség, a másik a kommikációban jelentkezett probléma, illetve emberi dolgok - nem megfelelő moderálási dolgok pl. Ennek a problémának a kibontását olvashatod e blogban.

Time Unlimited 2009.12.01. 16:18:40

Kedves Hölgyem, ezúton szeretném megköszönni, hogy egyszerűen és közérthetően elmagyaráztad az érdeklődőnek a helyzet mibenlétét!
:-))

Hát igen, néha a fától nem látjuk az erdőt, valaki beír egy totál logikus kérdést, mi meg a nagy észosztásban elsiklunk felette. Sajnos van ez így néha, de a Szerkesztőség ezentúl fokozottabban figyel majd a témában járatlan új vendégek tájékoztatására!

CocainGab 2009.12.01. 16:47:50

a szerkesztőt kérem, hogy javítson a postom-on, valamiért rendezetlenül küldte amit írtam. köszönöm

Time Unlimited 2009.12.01. 20:47:37

CocainGab írta az alábbiakat, kérésére javízva:

" Érdekes dolgok mennek itt, ezért kérdeztem rá, köszönöm a tájékoztatást..
személyszerint örülök, hogy valaki foglalkozik a régi elektronikus zenékkel mint például ugye a rave is, és láttam vannak lelkes amatőr próbálkozások is, én csak támogatni tudom őket, legyen mégismertebb ez a stílus, ellenezni semmiképp sem fogom tök mindegy hogyan viszik tovább a jövőben, szeparálni meg mindenki tudja a stílusokat (remélem van annyira felnőtt már, főleg ha átélte azt a korszakot akkor meg pláne)
pár dologba beleolvastam, pár dolgot nem is értek, de néhol ovi-szint van, nem méltó az olyan emberekhez akik állítólag kenik vágják a stílust (név nélkül)
talán Mizantropika és Futurewave hozzáállása a szimpatikusabb, mert nem lázadnak, hanem megoldást próbálnak találni valamire.
figyelni fogom ezt a blogot, és be is linkelem majd nagyobb fórumokra (a rave.hu-t is), legyen nagyobb a közösség. "

Time Unlimited 2009.12.01. 20:50:04

Egyébként pedig továbbra is várjuk észrevételeidet, hozd a cimbiket is, ha ők is szeretik a régi elektronikus zenéket.

Itt akad pár jó arc, és minden kérdésetekre szívesen válaszolunk, mi is csak örülnénk ha egyre több régi zenéket kedvelő arc kerülne elő!

A többi felvetésedre pedig majd fogok részletesebb választ is adni, de most sajnos dolgom van.

GZ3n0n (törölt) 2009.12.02. 15:04:43

Természetesen szigorúan UK-és egyéb újgenerációs 0 értékű zenét KERÜLŐ egyéneket várunk. Akikkel esetleg a jövőben sikerülne összedobni mondjuk egy valódi Rave Party-t. :-)

mizantropika 2009.12.02. 16:05:52

:) Nos, kicsit rákattantam most a témára, úgyhogy hosszú kihagyás után újra be kellett mennem rádiózni. Ezt míveltük Petivel múlt hét péntek hajnalban:

Vanda + Neckrow
Trance (1993-95)
tilos.hu/online/2009/11/27/0300.mp3
tilos.hu/online/2009/11/27/0330.mp3
tilos.hu/online/2009/11/27/0400.mp3
tilos.hu/online/2009/11/27/0430.mp3

Sajnos igen szarul kevertünk (fáradtság okán főleg), a mikrofon meg maxi delayen maradt az előző műsor után, úh szavunkat nem lehet érteni, de azért a zenék, amiket pakoltunk, egytől egyig kiválóak. Bízom benne, hogy ti is így érzitek majd...vagyis, kétségem sincs e felőle.:)
ENJOY RAVERS!

GZ3n0n (törölt) 2009.12.02. 16:32:43

mizantropika, lenne egy kérdésem, lehet hogy tévedek, de hátha:

Csak nem te vagy Vanda az Elveszett Gyerekek Városa-ból ?

mizantropika 2009.12.02. 19:04:23

De. Amit linkeltem, az is egy EGy műsor, a legutóbbi. Csak egy ideje nem járok be.:)
Mert? Ismersz?:)

GZ3n0n (törölt) 2009.12.02. 22:55:35

Csak látásból, mert élőben eddig nem volt szerencsém szót váltani véled. :)
Jópár HC bulin voltam már, mint lelkes közönségtag, véletlenül még fellépni is láttalak.
Véletlenül még azt is tudom, hogy 12"-esekről nyomod, meg gyűjtöd is őket. Meg a kissé elvontabb műfajokban utazol. :D

Szal úgy tűnik, be tudtalak végre azonosítani. :-)

mizantropika 2009.12.03. 12:39:11

Hát akkor enchantée monsieur!:)
Amúgy persze 10"-esekről is tolom...:P
:DDDD
Elvontabb műfajok...hmmm...hát még ha tudnád...:P :DDD

Time Unlimited 2009.12.03. 19:28:39

@mizantropika: No igen. Ezek ZENÉK, és ez DJ-MUNKA!

Szöges ellentétben Germelyék lecsósjoghurtolásával és a Tápkórizmussal...

Csupa finom ritkaság, köztük az United Ravers Compilationről is egy remek darab, ez igen, ez mindvégig minőségi zene volt, maximális elismerésem az elkövetőknek! :))

Ezt meghallgatva, még inkább igazat kell adjak Somapeti aranyköpésének, mely szerint "No more fuckin' tápkór", és "No more fucking Riker"!!!

Igaza van basszus!!! Bár Májkór-Májkerrel nincs személyes problémám, mégis jobban tenné, ha otthon maradna a szörnyeteg "zenéivel" együtt a továbbiakban! Ez a szintén őstápkóros Schündínóra is vonatkozik természetesen, hiszen neki is súlyos ízlésficama van, ami meglehetősen elkeserítő tényező.. :-((((

Germely meg tanulhat még bőven Vandáéktól, íme itt a kiváló példa, hogy egy netrádió lehet sikeres és minőségi még úgy is, hogy a műsorából elmaradnak a büfizenék, a májkór, és a vasúti jellegű csörömpölés.

Mert hogyan is mondta Lenin apánk? Tanulni, tanulni, tanulni!!!

Hát most tanulhattok, kolhozjampecok!!!!

AmericanDJ 2009.12.04. 12:22:23

Körbe érdeklődtem pár embert a napok folyamán, és végeredményben a mai lecsósjoghurt fesztivált ma bojkottálni fogja valamennyien közülünk...(széles mosoly).

Ez persze nem a véletlen műve hiszen nem az első alkalom immár.
És bizony végre Somapeti úrfi időközben megfogalmazta mind azt amivel oly sokan egyetértünk ,csak ez idáig nem találtuk a megfelelő szavakat erre a tébolygó fenevadra.

Aki az ördöggel lepaktálva (marginálisan nem egy,nem kettő) a rádió adásunkat rontotta meg az adventív mutánssá differenciálódott T1N1-es jellegű számaival.

Tehát ebböl következik és egyben üzenetem lényege hogy: NO MORE FUKING RIKER!!!:D:D:D

És kellemes tápkór mentes ünnepeket kívánok minden egyes olvasónak!

Whanssel 2009.12.04. 13:09:31

Nah ma melegparádé lesz a Dieselben,jukéhánykorral és wazzup zenékkel. És májker dzsorden fasza szettjével zárják azt a felejthetelen szart...1000 forint a szarért:D Holnap elektro mikulás (gyár) szintén ugyanennyiért jobb környezetben normális emberekkel...suttyódiszkó visszavág

mizantropika 2009.12.04. 16:44:10

Örülök, hogy tetszett, drága TU papa.:) Sajnos ami a dj munka részét illeti, azzal nem volt minden rendben (kolosszálisan szarul kevertünk:), de legalább fincsi baksikról szóltak a zenék.:)
Nekem a 04.00-s rész nem műxik...:(
Amúgy a Tilos nem csak netrádió, hanem van neki rendes frekvenciája is, az fm 90.3.
Egyébként a múlt heti Futurewave-GST válogatta neorave nightban is nagyon faint zenék szóltak. Érdemes meghallgatnotok.

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.12.04. 17:07:40

bizony jó zenék Vanda ;) sajnos csak a fele van meg, mármint track-ekben itthon...
óóóó pedig jó buli lesz :D tudtunk volna beszélgetni ........volna :D:D:D:D:D

mizantropika 2009.12.04. 17:55:12

Ó, nem baj, nem vagyok megalomániás. Ha kapok jó zenéket, örülök neki, de nem sírok, ha valamit nem tudok beszerezni, meg nem is kattogok ilyesmin. Szóval válogatsz majd nekem egy karácsonyi rave mixet, kedves?:) Én is csinálok egy mixCD-t, majd adok belőle. Nem rave lesz, de neked tetszeni fog.:)
Bulira én se megyek, melóban karácsonyig nincs már megállás...majd jövő héten oldschool jailhouse buliba, azt képotelen lennék kihagyni.:) De nektek nagyon jó bulit kívánok mára, és majd persze letöltöm a szetted, mindenképpen. Belluskát és a jófej haverodat is csókoltatom soxor!

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.12.04. 18:14:23

iih pedig viszek ma sok új zenét, neked kötelező lenne meghallgatnod, de sebaj majd akkor JÓL töltsd le a szettem (legalább te leszeded =)) az oldschool jailhouse party-ra kiváncsi vagyok én is... szólj rám pliiiiiz!!!!!

mizantropika 2009.12.04. 18:17:42

:) Ez oldschool drum'n'bass partyt jelent.:) De persze, rádszólok, ha érdekel.:) jövő hét péntek, exJailHouse, a Trafó mellett.
A szettet meg jóhogy leszedem! Eddig megvan az összes. Annyira szeretem, hogy mindig változtatsz a zenéken kicsit, képtelen vagyok megunni...

Whanssel 2009.12.04. 19:25:28

Vanda...ha publikus a Oldshool buli,akkor engem is érdekelne:)
A következő NR nightbe is jó zenék fognak (feltéve ha mi megyünk,de ez se biztos)A múlt heti keddi adás förtelmes volt:S Mondjuk mi a magyar percekkel kúrtuk el,fölleg h protonicnak valami kegyetlen szar számát adtuk le. (már sorry) Énis szoktam unalmamban lopott számokból,de azokat meg hülye leszek mások számára publikálni)

Üdv:GST

GZ3n0n (törölt) 2009.12.05. 02:21:16

Januárra én is tervezek egy újabb NR Night-os szereplést, szigorúan 100% rave.hu-zene MENTES műsorral, megfelelően élvezhető zenékkel.
Szóval civil műsor lesz, de nagyon. ;-)

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.12.05. 05:39:44

,,xenoninsect 2009.12.05. 02:21:16
Januárra én is tervezek egy újabb NR Night-os szereplést, szigorúan 100% rave.hu-zene MENTES műsorral, megfelelően élvezhető zenékkel.
Szóval civil műsor lesz, de nagyon. ;-) ,,

miért jó az ha rave.hu-zene mentes? kinek akarsz te megfelelni??? :D vicces lesz, feltéve HA meghívnak. lápozzunk tovább:

most értem haza a buliról, hát kár, hogy nem jöttetek mert UKHC ide vagy oda ez bizony gecijó party volt, na meg a kivánságműsoros oldschool rave órák, tömeg, és boldog ugrabugráló emberek és megannyi sláger!

ugyhogy egy szava sem lehet senkinek sem!!!
ja és köszönöm nem kérek rá reakciót mert abból megint FLAME lesz akkor (már ide érzem).

GST, mikor lesz az a buli amit említettél?

peace

Time Unlimited 2009.12.05. 11:13:31

Ehem....

Hát Fjúcsőr, igazán nem piszkálni akarlak, de talán kissé sokat ittál (szívtál, nem kívánt törlendő), hogy még a Tápkórt is élvezted!
Speciel nem bántam meg hogy nem mentem, a tököm sem kíváncsi az UKHC-ra semmilyen szinten. Ha jó volt a hangulat, ha nem.
Köszönöm, de már kissé elegem van az olyan rendezvényekből, ahol a rave csak egy megtűrt 1-1.5 órás kis betétstílus, a többi műsoridőt pedig az igénytelen mai kommersz popzene tölti ki, erre nem vagyok kíváncsi.

Sokan ugráltak meg tomboltak? Na és? Sok volt a részeg meg a drogos bizonyára, más magyarázat aligha valószínű. Ez így akkor sem műsor, és akkor sem zene.

Akkor lenne az egésznek értelme, ha a fellépők egyenletes minőséget biztosítanának, térben is!!!! elszeparált tápkórozással, ha már ezzel az undok irányzattal nem képesek felhagyni.

Meg persze akkor, ha az önjelölt germelykomenista Dj-k megtanulnának legalább úgy mixelni mint Vandáék, hasonlóan színvonalas zenékből.

És ez a minimum, amíg ez nincs meg, addig az egész produkció egy szánalmas, zeneileg zavaros és igénytelen, kommersz popbuli. Akinek ez bejött, hát... váljék kedves egészségére!

Valamilyen szinten megértelek egyébként Fjúcsőr, még akkor is, ha hülyeségnek tartom az ENSZ kéksisakos békefenntartó monológjaidat, és értelmetlen a két tábor közötti konszenzust összehozni akaró próbálkozásaid mindegyike. Te nem akarsz rosszat, csak naiv vagy, túlságosan is, nem látod át a dolgokat kellő mélységben.

Sajnos amíg vagy meg nem szűnik a rave.hu, és a Neorave-nek (Meetingnek, stb..) nevezett melegfesztiválok nem tűnnek el a jól megérdemelt süllyesztőben, addig itt változás nem lesz. Marad a Tápkór, a vegyesen ömlesztett összevissza zenék, az igénytelenség, meg Germelyék tizen-huszonéves korlátolt talpnyalói. Ha ez bárkinek is minőségi színvonalat jelent, akkor tiszteltetem az illető gusztusát!

Germelyék pozitív irányba változtatni nem akarnak, Riker és Kotonka továbbra is futtattva vannak, Sündix minden befolyását latba vetve erőlteti a tápkórt. Amíg ez így megy, addig a rave.hu-nak és a Neorave rendezvényeknek semmi közük a rave-hez, ez csak egy fogalommal való visszaélés, és szar mocsok igénytelen bulik szinonimája. Ez sajnos mind tény, Fw koma, amiket vagy tudomásul veszel, vagy maradsz továbbra is megvezetett birka.. :-(((

Én bizony be nem teszem a lábamat semmilyen bulira, ahol azonos teremben UKHC is van. Szemétért, szarért nem fizetek, nincs kedvem slejmot hallgatni mulatozás helyett. Aki távolmaradt a tegnapi Meetingről, az jól tette.
Ennyi.

Whanssel 2009.12.05. 12:13:15

FW...a Gyáras buli vagy a Vandáéra gondolsz?

mizantropika 2009.12.05. 13:55:42

A gyáras bulira gondol.:) Csak egy cím kék neki. Valami Gubacsi út sok. Nemtom hányas villamossal az utolsó előtti megálló, gyártelepre be, lépcsőházba fel, és ott egy alacsony plafonú büdös kis helyiség.:) Én is voltam ott sokszor, főleg zaj ambient, black metal és egyéb náculós rendezvényeken. Egyszer még hc buli is volt.:) De annyira nem jó hely sztem, ám legalább izgalmas, és semmilyen diszkós beütése nincs. Az csak a baj vele, hogy főleg ezek a neogót, élőholt-sminkelt, műraszta lányok járnak oda, na meg a hozzájuk passzoló fiúk.:) Enyhén emo feeling, bár ők felháborodnának ezen a hasonlításon.:)

TU papa: Laca nem szív. Ez az egyik. Őt aztán tényleg nem lehet drogosnak minősíteni, és ami azt illeti, én még részegen se láttam eddig. A vicces az, hogy szerintem az egyész neorave közeg mentes a drogoktól. Akár a gabberek. Ez valami hülye magyar sajátosság, hogy itthon a drogos zenékre nem drogoznak az emberek. Nem értem.:) Csírák.:D

Azzal egyetértek, hogy Laca teljesen kirí abból a társaságból. De hadd maradjon az ő szíve joga, hogy kikkel vállal közösséget.
Te pl. TU, mi a francnak fórumozol a rave.hu-n, ha nem ők a te közeged? Mazochista vagy, vagy mi? Esetleg mutassak egyéb közösségeket, zenéket, amiket utálhatsz és a vérbe alázhatod azokat, akik meg szeretik? Bőven van ilyen a piacon. Még olyat is tudok mutatni, akik viselik a rave titulust, és raknak is fel a bulijaikon igazi régi trance slágereket, de azon túl ilyen nyalókázós elektrót tolnak. Átlagéletkor: 18 év vagy annyi se. Őket nem akarod basztatni véletlenül? Kb. ugyanez a kategória, mint a neorave. Legalábbis a te szempontodból.
Na ezzel nem is mondtam hülyeséget. Ha már nagyon nem tudsz mit írni a blogodban, elővehetnéd ezt a közösséget is, és őket is jól kifikázhatod itt, ezen a szent helyen.

Vagy: találj ki valami értelmeset. Ez a görcsös ragaszkodás egy letűnt korszakhoz, egy idő után kifutja magát, elfárad, mint nagymama lekvárján a befőttesgumi...egy idő után nem lesz miről írnod. Vagyis nem lesz érdemes (már most se, de nem baj, én élvezem:). Elég egyértelmű, hogy a rave.hu és a neorave nem fogsz megszűnni, csak azért, mert te azt akarod. Inkább neked kellene elfeledned őket.

Olvastam nemrég egy tök jó Churchill idézetet (őt egyébként ki nem állhatom, de ez a szöveg jó):
"Fanatikus az, akit nem lehet meggyőzni, de témát se hajlandó váltani."
:)
De azért én szeretlek.:)

mizantropika 2009.12.05. 13:58:31

Jah, és Jail persze publikus, nyilvános, az jön, aki akar. Csak én azt hittem, azok jönnek, akik anno ott nőttek partyarccá.:) de persze, gyertek. Időpontot, címet megadtam.

Az a vicc, hogy aznap összesen 3 jó buli lesz: ez a jailes, aztán A38-on Kid606 és Enduser (kiváló mindkettő), valamint a Merlinben egy igazi mai techno buli Len Fakival. Én is csak azért megyek jailbe, mert már öreg vagyok, és szeretem a nosztalgiát. No meg kíváncsi vagyok a régi haver arcokra.:)

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.12.05. 14:10:01

semmit sem tudsz Time a dolgokról, hogy mi hogyan zajlik ott :) és légbőlkapott dolgokat hozol fel, vicc az egész, talán hazudok? lol :D itt egyedül ti vagytok azok akik nem képesek elfogadni dolgokat, itt nem a ukhc rave-esítésérőé van szó, hanem hogy a 2 stílus elfér egymás mellett mert SZERETIK MINDKETTŐT :D ha ezt nem veszitek észre akkor sajnálom ... :D
tudod mit? maradok akkor olyan amilyen, te egyedül folytathatod a kis harcodat, azzal a pár emberrel aki melléd állt csak azért hogy fényesre nyalják a segged és bevágódjanak ;) öcsém ez a nagy helyzet, kösz nem kérek a szarkavarásból, elég volt, még mielött bárki kitalálná a kis agyával ,hogy ukhc fan lettem , el kell keserítsem mert továbbra is rave rajongó vagyok, én még mindiig a 2 stilus elféréséről bexélek...
ja és Vandának igaza van, 3 nestea-t nyomtam le egész este :D akkor miről beszélsz? ugy bírom , h mindent jobban tudsz :D:D:D:D:D:D:D:D Vanda mindent leírt pontosan, lehet többször is átolvasni!!!

Vanda: kid606 veszélyes, főleg a Kidrush számával :D nagyon beteg,

Time Unlimited 2009.12.05. 14:29:20

Fw koma, te beteg vagy! Nem kicsit, nagyon! :-DDDD

Gondolod hogy bármilyen szinten is seggnyalók támogatására szorulok akár itt, akár máshol??
Senkinek sem tartottam pisztolyt a fejéhez, hogy jöjjön ide velem együtt cirkuszolni, egyszerűen létrehoztam az Első Hazai Tápkórmentes Övezetet, ahol kialakult egy pár fős jó kis társulat. Nem dirigálok egyiküknek sem, nem kell a trottyost sem nyalni, egyszerűen csak egyetértünk pár alapdologban, megalkuvások nélkül.
Segg és talpnyalók kizárólagosan a Germely Felcser Hercegségben fordulnak elő, no meg az olyan ügyetlen, megvezetett idegenlégiósok is mint te vagy :-)))) ha neked AZ a társaság, a sok jellemtelen tökkelütöttel megfelel, hát te dolgod, felnőtt ember vagy. Nekem nincs jogom beleszólni hogy mit csinálsz, legfeljebb furcsállom a gusztusodat, de te tudod. Itt mifelénk a tehetségedet mindenképpen elismeréssel díjazzuk, viszont az agyad megjavítását nem vállaljuk, lévén nincs köztünk agysebész.. :-))))

Itt nincs szarkavarás, ezt meg te tudod a legjobban, itt mindenki megmondja a másik szemébe a frankót. Emlékezz csak, kinek a hozzászólásait szedegették ki minden ok nélkül a komcsifórumon, és az is jusson az eszedbe, hogy melyik társulat tagjai köpködnek a hátad mögött, irigységből meg rosszindulatból.. Azt se feledd, hogy ki volt az a kőbunkó aki "Béluskádat" kioktatta a gayrave.hu-n, amikor a szépasszony (joggal) felháborodott azon, hogy rajtam (Kató nénin) kívül senki sem volt képes köszönni neki a fórumon, adás alatt!
Ha neked ez a türhő, igénytelen társaság bejön, vagy netán bizniszed fekszik bennük,.... megint csak aszondom, magánügy. De a konzekvenciákat vonjad le belőle lécci.

Az pedig agyhalott ötlet, hogy a tápkór és a rave elfér egymás mellett. Totál külön teremben esetleg, másképpen sehogy. Nem lehet átlag 12-15 éves korkülönbséggel rendelkező stílusokat büntetlenül összeereszteni, pláne nem lehet tizenéves nyikhaj mamakedvenceit összezárni igényes, zenei ízléssel rendelkező harmincasokkal. Egyszerűen nem megy, eleve kizárt dolog, hogy Germelyék mégis erőltetik ezt, az az ő beteg agyuk bűne. Te pedig magadtól is rá fogsz jönni ennek tarthatatlanságára.

3 nestea: LOL... egyszer nem vagyok ott, és máris józan maradsz??? Leülhetsz, egyes! :))))

Time Unlimited 2009.12.05. 14:51:01

Vanda Drága, legalább te mint okos nő, ne irkálj értelmetlenséget, könyörgöm!!!!
Tőled azért egy molyfasznyit többet várok el, mint mondjuk a gayrave.hu főtalpnyaló butanémberétől, aki több oltást kapott már mint kiflit.. :-)))

Nézd Drága, idézek tőled, és adok magyarázatot is, okés? :)

"Te pl. TU, mi a francnak fórumozol a rave.hu-n, ha nem ők a te közeged? Mazochista vagy, vagy mi? Esetleg mutassak egyéb közösségeket, zenéket, amiket utálhatsz és a vérbe alázhatod azokat, akik meg szeretik? Bőven van ilyen a piacon."

Nagyon egyszerű. Magad is írtad, rave.hu. Én pedig tőrőlmetszett raver vagyok.
Nos ha rave.hu, akkor a rave-vel kellene foglalkoznia a portálnak, a fórumozók is raverek kellene hogy legyenek.
De erről nincs szó, a rave.hu csak a nevében rave, mindenféle mocsok kommersz szemetet futtatnak: Tápkórt, fingformot, stb..

Ugye logikusan, ha bemész egy pékségbe, kérsz egy kiló kenyeret, az egy alap dolog. Ha ebben a pékségben elhajtanak a picsába mert kenyeret akarsz venni, ehelyett dobostortát és cukrozott nyalókát sóznának rád, akkor joggal nézed őket hülyének. Netán máris rohansz a fogyasztóvédelmisekhez feljelentgetni.

Aztán ha bemész mondjuk a pasiddal egy cukrászdába, betolnátok egypár krémest, erre kihoznak nektek egy baszom nagy parasztvekni kenyeret, ugye reklamálsz? Hogy te cukrászdába jöttél, és nem pedig pékboltba. Ugye így van? Erre elzavarnak, és még az anyádat is emlegetik, mert hogy lehetsz akkora pofátlan tahó, hogy cukrászdában krémest kértél..
Nem gyújtanád rájuk az egész csehót legszívesebben?

Drága egyetlen Vanda, Dj-Virágszál, most már kezded ugye érteni, miről is hablatyol ez a szenilis vadbarom TU papa??

Tudod, még 2005-ben én is bementem a "rave-boltba", ahol a választéknak köze nem volt a rave-hez. Beszéltem az "üzletvezetőkkel" (Germely és Sündix) többször is, megpróbáltak hülyére venni először, utána beismerték hogy magasról szarnak a rave-re. Akkor miért RAVE a bolt neve???

Nos, mint öntudatos vásárló (és egykorvolt tüskésmalac) egészen egyszerűen nem ismerem az egész országnak a vérébe ivódott jellemtelen megalkuvást, és be fogom csukatni előbb vagy utóbb a két fő csirkefogó kereskedővel a boltot. Vagy pedig addig basztatom őket, amíg nevet nem változtatnak. És ennyi, ezen kívül ők a legkevésbé sem érdekelnek. Kispályás, pitiáner csalók és megtévesztők, igénytelen zenei szélhámosok, meg a talpnyalóik, akik nincsenek sokan.

Tehát szó nincsen bármiféle mazochizmusról, a 90-es évek zenéi iránt érzett nagyrabecsülésem, a zenei igényesség elve, valamint a korrekt megnevezések és tartalmak kikényszerítése motivál, semmi más egyéb. Most már ugye teccikérteni, Drága Hölgyemény? :-))

GZ3n0n (törölt) 2009.12.05. 15:23:22

FW:

Hmmm, igaz.
NR Night sztornó.
Elvégre már semmi közöm a rave.hu-hoz, oda meg csak az mehet, akinek van.
Az is igaz, hogy az eurodance-et pl. mindenki telibeszarja, csak azért, mert nem tudják, mi fán terem.
A múltkor se vették túlzottan komolyan az adást, a 21. századi zenéket meg mindenki cikizte.
Megpróbáltam, nem jött be.

ÚJtápkór meg nincs a gépemen, amit tudnék vinni, a régebbiek is csak megosztás végett állomásoznak a vinyón, ki tudja meddig.

Kinek akarnék "megfelelni" ?
Senkinek...csináljon nektek adást a T.J. Hooker.

AmericanDJ 2009.12.05. 15:41:09

SILENCE!!!

Tegnap jött ki Mark OH új albuma.
10számból 7 igénytelen electro viszont 3 minőségi Rave még a régebbi zenéi közül:))

Aztán a heccáp...

Elkeserítő hogy a tápkór felütötte a szőrös fejit a HU maxik közt is...igaz idáig 2-3 maxival kisérleteztek hogy mi lenne ha becsempésznének közéjük 1 db juké tápfos számot a többi közé??...

...És az eredmény: egy 3 perces szám ami az eredeti Hands Up számnak (annak is a Club Mixjének ami 5percet tesz ki) a felgyorsított változata rgo gyorsasággal arányosan csökken a számnak az időtartalma is. (fejét csóválja hevesen)

Hát így született meg ez a förtelem, 0 azaz nulla kreativitással,csupán felgyorsított változata az eredetinek!!! Kérdem én egy DJ számára miféle megterhelő munka van ebben???
Hát megmondom...semmi,viszont gyorsan meg van és jól fizet.

Aki az ilyent megbírja hallgatni hát egészségére,nekem gyomrom kifordúl tőle...Viszont szerencsére a rave.hu díszes társasága közül jónéhányan nálam nem éltek meg 2 beszélgetésnél többet,mert mint kiderült azt se tudják melyik bolygón vannak,lövésük sincs és a zenei műveltségük kb annyi mint GErmely pudvás valagának a jobb fele.

Elkeserítő...hát aki lealacsonyodik közéjük az megis érdemli.

Fw: Én se seggnyalásból vagyok itt,bár ha célozgatni akarsz (rám vagy bárkire) akkor legyen benned annyi becsület hogy megmondod kivel van bajod.
A Másik hogy nem 1 emberről tudok aki drogozik ilyen bulikon...anno engem is kínáltak már a legelső alkalommal.Na hoppá...hogy lehet ez?

Szégyen hogy idáig jutottál,egy raver nem viselkedik így ahogy te most.
Nem tudod hol a helyed,identitás zavaros vagy.

ÉS MOST JÓL FIGYELJ:
Xenon-nak hiába próbálsz beszólni...összetehetnéd a két kezedet ha csak fele annyit tudnál a zenéről amit ő tud,a másik meg több esze van,nem száll vitába és amúgyse pártolja a konfliktusokat.
Hiába erölködsz,ez most nem jött össze kicsi huszár.

Tudtad eddig is hogy mi az álláspontunk,akkor miért akarod görcsösen ezt megváltoztatni mikor te is tudod hol a hiba???

Ne minket okaljatok már azért mert a rave.hu-s banda megannyi mocsok tettét nem tűrjük!!

És az mellesleges hogy akik ott vannak az ok nélkül is megbántanak másokat,csupán mert "jó poén". (Lásd a révzed ügyet)

Kitartás!

Time Unlimited 2009.12.05. 18:39:53

Ismét egy pillanat, amikor AmcsiDj eltalálta a lényeget, én csak az alábbit tenném hozzá:

Future! Szívesen látunk itt téged is, a véleményedet is, legyen az a vélemény elmarasztaló avagy dicsérő.
De!

Jogos a kérdés, miért minket okolsz állandóan, mások kretén hülyesége miatt??
Hányszor volt pusztulat csöves buli Germelyék rendezésében, gondolod hogy ez is az itteniek aknamunkájának a következménye? Elég sokszor volt gagyibuli, több szar Neorave volt mint sikeres, erről is mi tehetünk talán?

Azért, mert meg merjük mondani nyíltan, hogy Germely és Sündix egy teljesen idióta koncepció alapján, tehetségtelenül és flegma, beleszarós hozzáállással végzik áldásos tevékenységüket, lejáratva ezzel azt a keveset is, ami a rave-ből megmaradt?

Azért vagyunk gonoszak, szemetek, és bomlasztók, mert nincs zenei ízlésficamunk, és nem bírjuk elviselni a rave-be sunyin beadagolt Tápkórt, és nem tartjuk művésznek Kotonikot?

Ez nálad akkora bűn, hogy a nyilvánvaló trehányságra, szarra-szemétre megmondjuk a valóságot, mindenféle "polkorrekt" buziduma nélkül?

Te szoktál arról nyilatkozni folyton Fw komám, hogy akinek baja van veled, az mondja meg a szemedbe. Hát itt pontosan ez megy, csak éppen nem veled van problémánk, hanem a zenebohócokkal.. Ugye rájuk is az a bánásmód vonatkozhat, amit te is elvárnál a kritikusaiddal szemben? Kettős mércével nem mérünk senkit, ugye?

Érdekes az is, ha most beleolvasol a gayfórumba, jönnek elő az ötletek meg a hatalmas felismerések, hirtelen mindenki milyen kurva okos lett egyszerre.. fura, nem?

Pedig már ezer éve közkinccsé tettük egy páran majdnem ugyanezt, ezért tépte a száját Somapeti is, én is, részben Xenon is. Hogy jók legyenek a bulik, ne pedig szarok.

Te is jól tudod, hogy a sikert meg lehetne tartani, sőt már korábban is lehetett volna profi színvonalú bulikat tartani, csak te a nagy naivitásod közben képtelen vagy észrevenni, hogy Germelyéknek csak addig vagy fontos, amíg egy fellépő helyét betöltöd. A többire magasról szarnak, de te nem látsz át a magad kreálta rózsaszín Barbie-szemüvegen, csak mész előre mint egy hosszúra nőtt szemellenzős sörösló, közben meg nem hallgatsz azokra, akik garantáltan nem akarnak rosszat neked.

És pont ezeket a jóakaróidat találod be olyan értelmetlen idióta eszmefuttatásokkal, amik egyszerűen nem illenek hozzád!

Bocs komám, de te kérted az őszinteséget mindenkitől, íme. Tőlem amúgy sem várható más, nekem nem fekszik a sunyizás, és a háttérben fikázódás...

Tudod az a baj, ha az MSN beszélgetéseinket egy molyfasznyit is komolyan vetted volna (az ENSZ karitatív tevékenység helyett), akkor még lehetne idehaza igazi, nyilvános rave buli. Nem kellett volna sok hozzá, még talán Germelyéket is bele lehetett volna vinni.

De ez a tápkórizé, meg a minden együtt egyszerre egy klubban, nos ez halva baszott ötlet. Te is tudod ezt, mint ahogy azt is tudod, fiatalok nem jönnek be rave-re, főleg így ahogy most van.
És azt is tudod, hogy igazi raver meg a tápkórtól fordul ki önmagából.
Hogy az isten haragjába akartad ezt összehozni így mégis?????? Eleve hibás az elgondolás, képtelen vagy felfogni?

Ne bennünk, öregraverekben, a 90-es évek diszkózenéinek rajongóiban keresd a hibát, a hiba egyfelől a te tapasztalatlanságodban és naivitásodban van, másfelől meg Sündixék pökhendi magatartásában, zenei identitáshiányukban, és az általuk megvalósított totális rossz amatőrizmusban is, természetesen. Aki egoista, pénzéhes, és egyben korlátolt is (mint Sündixék), az menthetetlen: Hiába adod alájuk a jó megoldásokat készen, felesleges, úgyis mennek a saját hülye fejük után. Ez pedig téged is érint, ha tetszik ha nem!

Lehet persze lavírozni a két part között ide-oda, de előbb-utóbb muszáj lesz valahova állnod, máskülönben vagy hiteltelenné válsz, vagy fejlődésképtelenné. Ügyes vagy, jól zenélgetsz, de ha nincsenek elveid, nincsen stílusod, és nem te diktálsz azoknak akiknek kell, akkor elveszel a nagy semmiben... Úgy járhatsz mint a Scooter, akik királyok voltak egykoron, mára pedig már csak önmagukat túlélt tucatzenekarnak minősülnek.
Ők sem jó helyre álltak, hagyták magukat sodortatni a divattal, be is haltak ezen.. :-((
Ha sokat kacsingatsz a Tápkór felé, te is így jársz majd. Nem örülnék neki, elhiszed?
De ha hülyeséget csinálsz, nem lehetek ott sem én, sem a többi Ravemaffiás, hogy a kiskukidnál fogva vezessünk vissza a jó irányba. Felnőtt ember vagy vazze'!!!

Ne bennünk keresd a hibát. Olvass, gondolkozz, és rájössz magadtól is majd, mi itt a hiba igazából. Csak végül nehogy késő legyen...

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.12.06. 00:06:40

AmDJ :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Time: senki oldalán nem állok, a felesleges vitákat szeretném mellőzni :D na de mind1 is mert látom nem lehet elkerülni

mizantropika 2009.12.06. 11:25:42

Valami bug van a rendszerben, nem látom az 5-étől kezdődő kommenteket.

Time Unlimited 2009.12.06. 11:28:11

A hiba a blog.hu készülékében van, már vagy 2 napja az új kommentek hol láthatóak, hol pedig nem. Remélem kijavítják hamar, mert baromi idegesítő!

mizantropika 2009.12.06. 11:51:47

Na most már látom.

Lac, a felesleges vitákat elég könnyű elkerülni. Figyeld meg, ha mi nem jövünk ide ellenpontozni, a blog szépen elszárad. Mivel nyilván nem fog TU papa munkássága következtében megszűnni a rave.hu, sem a neorave partysorozat. S nyilván nem fognak az ő kedvéért nevet sem változtatni. Az általa szarnak, bomlasztónak stb. tartott emberek se fognak hirtelen a szívükhöz kapva TU papa által ácsolt koporsóikba dőlni... A te szavaiddal élve, ez a jaszkarizás meg a kutyát nem érdekli valójában.:)
Csupán valami ELLEN harcolni, automatikus bukta. Ha valamiÉRT harcolnának, az már oké lehetne. De egyenlőre nem látok semmi konstruktivitást, csak a rinyálást, hogy ez így nem jó. De hogy hogy kellene, azt nem mutatják meg. Szájat tépni kurva könnyű, otthonról, a fotelből...raverek, persze...:DDD hol van az már? Rég letűnt az a korszak. Verni az asztalt, hogy mééér nem olyan, mint volt, elég vicces. Főleg, hogy nem tegnap múlt ki a szcéna, hanem vagy 10 évvel ezelőtt. Azóta vajon ezek az ún raverek mi az anyámat csináltak? Mármint mielőtt megtalálták a rave.hu-t, és rájöttek, hogy az nem is rave és hű irgumburgum...
Sztem hagyjuk magukra őket, aztán kiderül, mit tudnak kezdeni ezzel a hozzáállással. Mi mindent megpróbáltunk már, asszem.:)

Még annyit, hogy: mindennek megvan a maga oka. Az anno igazi raverek ma már családos emberek, nemigen járnak buliba, nemhogy szcénát építsenek. Újra, poraiból. Ha lett volna létjogosultsága a dolgonak, nem tűnt volna el. Persze nem is tűnt, csak átalakult. De TU-ék nem alakultak át, hanem valamikor 96-ban téli álomba merültek, mostanában felébredtek, és döbbenten vették észre, hogy hűha, már semmi sem a régi. És még ami anno RAVE volt, már az se az. Te jó atya úristen, mi történt itt menet közben????...:)
Hát, talán oda kellett volna figyelni 98 és 2008 között is, és akkor tudnák.

Ami meg a személyes problémákat illeti: egyszer vicces volt, meg ezek a hülye elnevezések, tényleg jókat szórakoztam rajta. De most már valahogy szar ez a tápkórozás meg mittomén. Nem is bírom megjegyezni hogy ki kicsoda. Van ilyen hogy Májker meg Sündix...de fogalmam nincs mely név kit jelöl. Meg ez a politika belekeverés...ehhh...
Annyira kár pedig, TU annyira jól ír! Igazán használhatná valami értelmesebbre is a tehetségét.:(

Cukorbogár, TU papa! A tanácsom: felejtsd el a neorave-eseket! Ne vegyél róluk tudomást! Csinálj házibulikat, tedd fel a régi zenéidet, csinálj azok hangulatában sajátokat, a blogodban mutasd meg nekünk ezeket, és beszélgessünk erről, értelmes, pozitív, jó dologról! És ha esetleg én csinálok valami rave szerűséget, szólok mindenképpen. De ezt a faszverést, könyörgöm, hagyjátok abba, mert nagyon gyászos! Ha ennyi marad ez a blog, kiszállok. Nyilván nem fogok senkinek sem hiányozni, nem is azért mondom...:)

Hát akkor au revoir messieurs! Bízva marad szerető olvasójuk: Mizantrolympia Oberstumführerin.;)

Time Unlimited 2009.12.06. 12:14:04

Sajnálom Drága Hölgyem, de amíg "rave" néven megy ez a buzeráns Tápkór, addig harcolni fogok ellene, minden rendelkezésemre álló eszközzel!

Vannak gyáva, beletörődő, megalkuvó figurák is, de sosem tartoztam közéjük, tehát továbbra is tenni fogok arról, hogy minden újabb Tápkórterjesztés után a nyilvánosság előtt le legyenek járatva Sündixék. És méghozzá nem rágalmakkal, hanem valóságos tényekkel, a szándékos mocskos ferdítések és belemagyarázások leleplezésével!

Valóban hibáztunk egy páran 97-98 után, amikor nem zártunk össze idejekorán, mentségünkre mondva legyen az, hogy akkoriban még nem volt Net, és sokan közülünk személyes problémáikkal, családi, munkahelyi gondokkal stb.. küszködtek, ezért nem tehették meg azt, amit most.

Ne feledd, hogy még a kihűlt hamuban is lappanghat élő parázs, és ne csodálkozz azon, ha egyszer majd ismét vidáman öltözött ifjú trógerek lófrálnak az utcákon, Marushát és Dunét hallgatva. De ha ez összejön, az nem Sündixék munkásságát fogja dicsérni, remélem ezzel tisztában vagy?

És ha tetszik ha nem, akkor is aljasság kisajátítani egy elnevezést, egy stílusirányzat nevét, teljesen más célokra, így tehát Germelyék igenis aljas, komisz, profitéhes zenebohócok, rendes ember ilyet elvből nem csinál. Csak ők, az elb.szott úrifiúk, a papa-mama kedvencei, a munka végét még soha meg nem fogott nagyképű kolhozjampecek gázolnak át ilyen könnyedén mások emlékein, mert azt hiszik büntetlenül megtehetik. Hát nem! Amíg élek, addig irtani fogom a férgeket, csak legyen pár igaz ember mellettem aki segít majd! De mindig is voltak, mindig is lesznek ilyenek, hála a jó Istenkének!

Te pedig kedves Hölgyemény, bújjál csak vissza az elefántcsonttornyodba, végül is megértelek. Hiszen egyszerűbb a struccpolitika, egyszerűbb hagyni tombolni a mocskot és az igénytelenséget, majd gyártani minderre egy önigazoló magyarázatot, a rossz lelkiismeret megnyugtatására. Igazad van, megértelek hogy nyugdíjas éveidet nem akarod elpocsékolni a zenei analfabéták és szarjankók visszaszorítására tett küzdelemben, hiszen neked már megvan mindened: A hírneved, elismertség a szakmában, nyugodt békés élet.. Miért is borítanád fel mindezt, pár őrült raver miatt?
Én nem hibáztatlak, és ha nem látogatod többé a Ravemaffiát, sajnálni fogom. Mint ahogy azt még jobban sajnálom, hogy te sem álltál mellénk, mint ahogy sokan mások sem, akik megtehették volna..
Pedig ha az összes érintett kiállt volna mellettünk (és ezáltal a saját jóérzése és a becsülete mellett), Sündixék már régen fülüket-farkukat behúzva vettek volna vissza a hatalmas arcukból, és az undok Tápkórt is elkülönítették volna a rave-től!

De hidd el Drága, nélküled és nélkületek is menni fog, ez már csak idő kérdése. Az pedig van, kitartás is van, hidd el hogy a végén Sündixék fognak retirálni, nem pedig a raverek.

Enek így kell lennie, mert így tisztességes. És így is lesz. Csókollak Drága, további szép napot!

mizantropika 2009.12.06. 14:11:25

hogy olvashassam, előbb írnom kell :D

mizantropika 2009.12.06. 14:46:14

Jól van, drága Time, én drukkolok! Senki nem lenne nálam boldogabb, ha vissza lehetne hozni a 90-es éveket, főleg az elejét, a közepéig. De én nem zártam magam elefántcsonttoronyba, pont hogy nem...:) Létezik például egy olyan zenei és életmód közeg, amely nagyon hasonló a régi rave életérzéshez. Ez az én úgymond otthonom, ebben a közegben szeretek leginkább bulizni. Szoktak öreg rave zenéket is felpakolni, meg mindenfélét, és persze megvan a speciális zenei stílus is, ami ott uralkodik, de amin kívül sokminden belefér a koncepcióba. Magyarországon kevéssé ismert, habár az egész környező régióban aktívan jelen van, nem beszélve a távolabbi régóktól...csak mi maradtunk ki belőle. De én nem!:D Mert figyelek, tájékozódok, kitárom a szívem, s jó ízléssel válogatom meg, mit tartok közel magamhoz, és mitől fordulok el határozottan.
Annyi sok dolog van a világon, felesleges, és nem is lehet mindennel foglalkozni. Főleg a szarral nem kell, csak mérgezi magát vele az ember. És ugye, ha harcba szállsz a szarral, nehezen tudod elkerülni, hogy tenmagad is szaros legyél...

A vidáman öltözött ifjú trógerek ma is mászkálnak az utcákon, nekem pl. van egy rakás ilyen ismerősöm. Magyarok, nem magyarok, mindenféle korosztályból.

Düne és Marusha már rég nem olyan zenét csinál, mint régen. Ha egyáltalán csinál... Te olyan vagy, és Somapeti is, mint egy-egy mammut, akiket most olvasztottak ki sokezer éves jégbefagyottságukból. A többiek pedig itt a ravemaffián nem is az igazi rave-ért harcolnak, hanem pusztán a neorave törzsemberei ellen, mert valami sérelem érte őket amazoktól.
Te vagy itt a legfőbb naív idealista, de én többek közt ezért szeretlek annyira.

Jah, és hogy nekem megvan mindenem? Hírnév???:D Pláne nyugodt, békés élet???:DDD Oh, ez hízelgő, ha mégoly távol is áll a valóságtól.:) Az email címem ismered, ha bármikor igényelnél, teszem azt érdekel, mi is az én mai RAVE-em, írj, és mutatok mindenfélét. A blogodat tényleg meghagyom most már arra, amire teremtődött, nem akarom elrontani a játékotokat.:)
Csók, ölelés, szeretet néktek!

Whanssel 2009.12.06. 22:20:54

Vanda: tegnap este volt HC buli és egyre több van....múlt hónapban pár gabber a kérésemre látogatást tett a gyárban (kimondom patkányék csapata). na vissza: tegnap egy tehetséges Dj a HC szekciót a Day-Mar Embrance to night-el kezdte és uána jött a zúzás.

FW: 40.000 ért adja a Szőke (tulaj)...és 9 től hajnali 4 ig azt a zenét adod le 2 teremben amelyiket akarod. Most nemtudom hogy a belépő árából kell-e adni??? azt meg kéne tárgyalni a tulajjal. Természetesen lehetne egy oldshool rave-HC buli:) Az odajáró gótok,electro fanoknak bejön ez a stílus. De ezt majd le kéne tárgyalni meg kéne egy kis segítég ilyen téren,itt pl rád gondolok vanda mert te ebben otthon vagy:)

Persze a tápkórt kizárnám.(betiltva)

Most én játszásra felkérném Blastert...de SP,RIKER,Protonic??? ezeket nem

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.12.06. 23:07:50

zenélni zenélek ha hívnak, mint FUturewave (neorave crew) mert abban vagyok benne természetesen, szervezni nem szervezek semmit, az nem az én dolgom :) jól esik (mint mindenkinek) a meghivás.

Whanssel 2009.12.07. 00:24:00

Hát kajak köcsög ez a Blog.hu :S elöbb 86 komment most 96 aztán 118 kommentet jelenít meg:S

mizantropika 2009.12.08. 12:45:09

Patkányék fanatikus gabberek, mindenhova elmennek, ha hc buli van.:) Még akkor is, ha nem hc, csak azt hiszik, hogy az lesz, mert mondjuk én szerveztem.:)
Szőke 40-ért adja a Gyárat?:DDDD Ennek agyára ment a ketamin.:)
Fogalmam sincs, mi az a daymar szám...tudnom kellene?:)
Amúgy én karácsonyig már nem tudok segíteni semmiben sem, nonstop meló okán (ejgen, szombat-vasárnap is). De nem nagy ügy összedobni egy partyt, szal hajrá! Ha csináltok, lehet, elmegyek rá én is. Csak ne lenne annyira kint a fenében a helyszín.:/
süti beállítások módosítása