HTML

Time-Rave... a valóság, és ami mögötte van..

Neorave partysorozat, rave, Neorave Night netes rádióadás, rave.hu fórum - átverés, cenzúra, sok pimasz gazember egy helyen.. :-((( Gyere, olvass, röhögjél és szörnyülködjél egyszerre! :-))

Friss topikok

Linkblog

Ki kicsoda a rave-maffiában? Bemutatkozik Sünkofánt, Dr. Germely és a többiek. :-((

2009.07.11. 20:05 Time Unlimited

Ha már maffia, illene tudni az átlagolvasónak is, hogy ki kicsoda közülük. Ebben szeretnék némi segítséget nyújtani, persze a korrekt tájékozottsághoz érdemes a rave.hu-t felkeresni, az ott futó fórumtémákba beleolvasni, a szereplők mindjárt nagyon is ismerősek lesznek!

"Civil" nevét egyiknek sem írom ki, a rave.hu-s nickjükre is csak célozgatok, aki egy csöppet is intelligens az úgyis helyből kitalálja, ki kicsoda... zárójelbe helyezett nevekre tessék figyelni! :-)))

 

A főbűnös: Sünkofánt (Kőnigsz), alias Joszif Visszérionovics DzsuvásVili.

29 éves, nőtlen, két jó csaja is volt az utóbbi időkben, mindkettővel abbahagyta a dolgot. Ez csak az érintett (egyébként nagyon csinos és kedves) lejányzóknak jó, hiszen Sünkofánt barátunk a korához képest kissé színvonaltalan, gyerekes megnyilvánulásaival nem kellően szalonképes személyiség. élő egyenes adásban a Sün! Sün! Sün! beordibálásaival, "Mert ez Óóórvossááág!" felkiáltásaival humorosnak képzeli magát, pedig közel sem az...

Jó kiállású pali létére, hülyét csinált magából folytatólagosan, ráadásul a rave-t csak messziről ugatja, ő igazából Tápkór (UK-Hardcore) rajongó, aminek semmi köze a rave-hez. Agyilag kissé gyermeteg, kevéssé határozott egyéniség, ámde a sztálinizmus komoly erőssége nekije, Rákosi róthmanó Mátyás És Kádár (Csermanek) János bizonyára büszke lenne rá és munkásságára!

Ő az a jellemtelen, alamuszi komisz gazember, aki kitiltott a rave.hu-ról, holott nem trágárkodtam ott, nem bántottam senkit. Mindösszesen kulturált módon megkritizáltam az ő és spanjai tevékenységét. Többször is összefutottunk személyesen, érdekes módon ilyenkor nem volt bátorsága elővezetni a sirámait, vigyorgott és kussolt. Hát milyen ember az ilyen?

Ráadásul admin jogosultságával és a technikai lehetőségekkel visszaélve, az én nevemmel és az én pofámmal átírta a hozzászólásaimat, és mindenféle bocsánatkérő nyálas önmarcangoló buziságokat írt be a nevemben, holott én ilyet köztudomásúan soha nem tennék!

 

Nevezett még rajongója a vulkofántoknak (ez mijafasz egyébként igazából??), és hasonlódedós hülyeségeknek.

 

Dr. Germely, (masterFoxx) a róka rege róka. Akinek nincs önálló véleménye, mulya mint hat másik, képtelen a saját érdekei végett hathatósan fellépni, de amikor színt kell vallani, mindig a többség véleményét képviseli, legyen az jó avagy rossz.. :-((  Nem bántom őt mert nem rossz szándékú egyén, de akkora balfax mint ide Nagykáta, ráadásul képtelen a saját rádióműsorában, amit rave-nek nevez, rave zenéket adni. Valószínűnek tartom, hogy Sünkofánt és társai vmivel zsarolják is őt, vmi egészen piti dologgal.. Ha lenne némi emberi tartás Dr. Germelyben, jóól kivágná Sünkofántot és bandáját az érdekeltségeiből! De nem teszi, ezért őt sem lehet komolyan venni egyáltalán.. :-(( Kitiltásomhoz egyébként némán, sunyin asszisztált, holott ő is admin..mondom hogy vmivel sakkban tartják.. :-((

 

Nyíkháj Lómeó, (CreamFiXX), aki vmi huszonéves okostojás, a rave-hez már csak az életkora miatt köze nincs, de nem mulasztja el az alkalmat sose a beszólogatásra. Unatkozik a kiccsávó bizonyára, én meg jókat nevetek a szánalmas erőlködésén, egyébként is totál stílustalan az egész ürge.. Apuci-anyuci bizonyára nem tanította meg neki, hogy nem illik beszólogatni egy nála legalább tíz évvel idősebb FÉRFINEK, aki 16 éves kora óta eltartja saját magát, és jópár évet lehúzott egy bizonyos "állami cégnél", amely "cég" egykori azonosítóját ha meglátná, telibefosná a Liberó pelenkáját.. :-))

Úgy egyébként a pali nem oszt nem szoroz, csak nevetséges ahogy van, tokkal-vonóval.. Jó volna mál a padlóla dobni, de vmi nagyon dulván.. :-))))

 

Dj Tróger (Kotonic) aki állítólag lemezlovas, azonban munkássága meghallgatása után inkább köztisztasági közalkalmazottnak gondolnám, a rave-hez össz köze legfeljebb a narancssárga mellény lehet, ám azt neki munkavégzéshez, nem pedig zenei irányultsága végett osztják ki.. :-))

 

Pökhendi igénytelen diszkóshit, akinek a legnagyobb húzása az volt, hogy a The Meeting II. nevezetű bulin, az oldschool rave céljából kijelölt kisteremben (Diesel Club), képes volt leadni Peat Junior Hiányzol! című akármilyét. Amely zenét lehet szeretni vagy nem szeretni (én speciel utálom), tény hogy ez egy faludiszkóba remek hangulatfokozó, viszont egy oldschool retrobuliba a közönség tele pofával szemenköpése! Marusha, Scooter, Westbam után ez a Peat Jr. éppen annyira értelmes választás, mint Michael Jackson számok közé halálmetált beiktatni.. :-((

Ez a manusz későbbi számonkérésemre is pimasz, lekezelő stílusban válaszolt, ezért ki merem jelenteni, hogy nagy arca ellenére egy tehetségtelen huszadrangú senki az illető! Én biztos nem foglalkoztatnám semmilyen klubban, tekintve hogy szarba se nézi a közönségét, és nem tud különbséget tenni az elektronikus zenei stílusok között!

Tehetségtelen, türhőparaszt fráter, 20 Ft-ot sem adnék a lelkiüdvéért..

 

RetkesNémber (Sörty), akivel semmi más baj nincs, mint hogy birka! Beeee, megy a vezérvulkofánték után, neki nem számít mi szól a bulin, csak buli legyen, minden más le van szarva.. Zenei ízlés, konkrét igények? Ugyanmár minek? R.Némber a tipikus huszonéves agymosott fogyasztó mintaképe, ráadásul nem egyenes ember, mellébeszélős szinte mindenkivel..

Nem bántom őt, inkább sajnálom, szívből, szar lehet így élni, elvek és igények nélkül.. :-(((

 

Nukleáris Hulladék (MájKer) a nevet nem én adtam neki, hanem páran akik ismerik, ehhez nem kell kommentár.. :-DDD Vajon miért kapta ezt a kiváló becenevet Atomszemét barátunk??? :-))

Nevezett a létező legundorítóbb Tápkór-zenéket erőltette be a már megszűnt Neorave Night rádióba, ki tudja mivel vette rá Germely doktort erre.. ott ült mindig csöndben a szoba sarkában mint egy szobanövény, csak sajnos nem termelte hanem fogyasztotta a zokszigént, és persze hozta az undokabbnál undokabb , dallamtalan, igénytelen zenéket. Párszor már haza lett küldve, de nem hallgatott a jó szóra.. :-((

Ez az illető is egy igazi okos Tóbiás, de raverek közt semmi keresnivalója nincs!

 

Most egyelőre ennyi, ám bizonyára lesz még folytatás!

22 komment

Címkék: trógerek neorave rave.hu ravemaffia pofavizit

A bejegyzés trackback címe:

https://ravemaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr771240810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.07.13. 20:21:31

Abszolúte, egyszerűen borzasztóak ezek az egyének. Mondjanak le!!

Ez a blog zseni, már be is nyomtam az RSS-be. Remélem, a kezdeti lelkesedés nem fog alábbhagyni a kedves "szerző úrnál" :DDD

Kíváncsian várom a fejleményeket, hiszen sokszor a negatív reklám a leghatásosabb. Mielőbb közölj látogatottsági statisztikát is! Sok sikert az Interneten! ;)

Time Unlimited 2009.07.13. 21:45:54

Hát persze hogy monnyanak le azok a borzasztó egyének!
Bár még jobb lett volna, ha el sem kezdik ezt az egészet, vagy ha már egyszer belekezdtek, nem csaptak volna át ebbe a jelenlegi zenei ízlésficamba... :-((
Természetesen, kedves SP úr, lesz folytatás még bőséggel, jelenleg bokros teendőim hátráltatnak a további leleplezések megírásában, de ami késik az nem múlik!

A látogatottsági statisztika nem nagyon izgat, ez itt nem a Blikk magazin, itt nem az a lényeg hogy minél több csökött hülye szórakozzon a történeteken, hanem az, hogy egyfelől a hazai raver közönség (már akik léteznek még egyáltalán) pontosan ismerje a Neorave-nek csúfolt átverősdit, másfelől pedig a cenzorok, bajkeverők, germelyisták kapjanak már a fejükhöz egy kissé!
Lássák, láthassák ők is, hogy a cenzúrának a Net korszakában nincs túl sok értelme, egyszerűbb és kifizetődőbb normálisan viselkedni, nem csak a talpnyalókkal..

A negatív reklám valóban hatásos lehet. Majd meglátjuk. Rágalmazni nem szokásom, csak a valóság fog ide felkerülni, de az aztán "őszintén, kőkeményen"! Majd a Tisztelt Közönség eldönti, hogy igazából ki is a hülye, addig meg szépen várjuk ki a végét..

Ja és itt nincs cenzúra, kizárólag az esetleges mocskolódók repülnek mint a TU-144-es, aki kulturáltan nyilvánít véleményt az biztosan nem lesz kirakva, nem úgy mint a rákosista vezetésű rave.hu-n.. :-((

Zsán · http://alleskapot.tumblr.com/ 2009.07.16. 16:21:54

szo ami szo, tenyleg kommersz fos mostanaban az ukhc. egy partyn elbulizok ra reszegen, de az teny, hogy kommersz pop cumo lett. es meg sosem volt ilyen melyen...
nade, ez nem az en tisztem, hogy megmondjam a frankot :D maradok a speedcore-nal, kthx :)

Time Unlimited 2009.07.18. 12:56:18

Hát tudod Zsán, a meglátásodon nem is csodálozok egy cseppet sem!
Amikor még tavaly a Cruze-os Neorave buli ment, leugrottunk pár spanommal, a rohadás drága belépőért mit kaptunk?
Egy rakat kommersz UKHC-t, és semmi mást!
Az életünket a hardcore terem mentette meg, ugyanis a monoton dum-dum-tücitüci zúzdát milliószor színvonalasabbnak találtuk, mint ezt a fertelem Tápkórt!
Mint ahogy kutyából nem lesz szalonna, így Tápkórból sem lesz soha igazi ravebuli. Ennyit erről..

Futurewave · http://myspace.com/futurewaverave 2009.07.21. 11:27:00

Érdekes pár sor :) a meglepő az hogy az érintettek nem is írnak... vagy valami.
Részben igaz a mondóka, részben pedig nem.. Az igaz hogy a UKHC soha nem lesz rave , kár is párosítani a kettőt.. és mondjuk jobban is nézne ki egy bulin külön rave terem és ukhc terem, nem lenne belőle vita.. Én személyszerint ismerem az említett emberkéket, nemhiszem hogy ekkora kavarás lenne, mindössze párosították a ,,retro-t,, a mostani ukhc valamivel (ami kétség kívül nekem sem nagyon jön be, de hát ez van)..
kár ezen kibukni, inkább szét kéne választani tényleg a kettőt, és akkor külön ez külön az cimű dolog menne, és végre megoldódna ,,minden probléma,,.. mert ez így nem fog sok jóra vezetni és tényleg szétbomlik a nép..

Time Unlimited 2009.07.21. 14:12:14

Nos, tisztelt Fw Mester, a helyzet konkrétan annyi, hogy az érintettek nem véletlenül kerülik ezt a helyet, pedig itt aztán nincs cenzúra! Mondjuk, ez nem is egy kommunista módszerekkel igazgatott fórum.. :-))))

Persze azért néhány IQ-bajnok beszólást itthagytak páran, ezeket természetesen meghagyom, hiszen néven nevezhető bizonyíték ez mind az "ellentábor" szellemi színvonala megítéléséhez! :-) No meg persze jókat röhögcsélek a kétségbeesett lejáratási illetve provokációs kísérleteiken, olyan viccesek néha ezek az ifjúkommunisták! :DDD

Lényeg a lényeg, jól látod a dolgokat, valóban a megoldás kulcsa a modern és a régi zenék teljes szétválasztása. Ezt már korábban meg kellett volna valósítani, az ostoba lecsósjoghurtolás helyett, aki meg akar, az úgyis átjárkálhat a termek, avagy a stílusok között.. No de le lettek xarva a javaslatok, én meg somapeti megtettük ami tőlünk tellett, innentől részemről inkább mosom kezeimet!

Time Unlimited 2009.07.31. 00:20:37

Tanulságos? Igen, de mégis kinek és miért az?

Okos ember észreveszi a rejtett célozgatást, bizonyos egyezéseket mások esetével / eseteivel, így tőlem sem áll távol hogy felfogjam Ravezed álságos utalgatását arra, amire elereszteni szándékozta.

Azét a Ravezedét, aki megint csak az a tipikus önjelölt megmondóember szerepkörében tetszeleg, akit egyébként sehol semmilyen formában nem jegyeznek, lételeme az értelmetlen fingreszelő okoskodás, de ezt hagyjuk rá. Ő dolga, szívből sajnálom, ha ez a viselkedésforma teszi boldoggá, de hát ugyebár magánügye...

Most nem róla van szó elsősorban.

Hanem arról a Tomcatről, aki eléggé rendesen elhíresült bizonyos kultúremberek körében meg nem engedhető cselekményeiről.
Köztudott, hogy Tomicicus igazi szalonnáci, aki vadul ostorozza a zsidókat, buzikat, cigányokat és kommunistákat, ugyanakkor amit művel időnként, az semmivel sem különbözik a fent felsorolt rasszok - vallások -kisebbségek egyes deviánsabb képviselőinek kártékonyságától!

Nevezettről köztudott hogy ordas választási csaló, ráadásul magánszemélyektől különböző jelentősebb összegű pénzkölcsönöket vett fel, amiket nem fizetett vissza, és persze esze ágában sincs visszafizetni, valamint megbízható források szerint jó eséllyel NBH-s spicli is az illető.

Összegezve, ez a magát jobboldalinak nevező csirkefogó, akinek egyébként egyik "elvtársa" és szerzőtársa egy szado-mazo domina prostituált, rengeteg köztörvényes és jó ízlés elleni vétséget megengedett már magának politikai és közszereplői pályafutása során, amelyek őt úgy mindenestül sikeresen dehonesztálták a hazai politikai életben, és erkölcsileg leamortizálták mint magánembert is. Erről kizárólag ő maga tehet, és senki más.

Fentiek alapján Tomcat aligha az az ember, akinek véleményét, írásait, bármilyen formában applikálhatnánk egyéb más történésekre, nem ő az a személy aki az erkölcsi magaslatok piedesztáljáról prédikálhatna bárkinek is, nem ő az a netes guru, akinek gondolatai bármilyen szinten is mérvadóak lehetnének a kritika, szólásszabadság, illetve a közösség definíciójának meghatározásánál. Nem ő az a kiválasztott, aki jogosult meghatározni a Netes vagy akár az IRL közösségek követendő viselkedésformáit.

Ő csak egy köztörvényes, felforgató, politikai szélhámos, akinek a zűrös ügyei a sündőrségre, a világgá büfizett hordószónok-szólamai pedig a pszichiátriai szakrendelés illetőségi körébe tartoznak.

Innentől kezdve bármiféle párhuzam a rave.hu-s maffiabotrány és a bombagyar.hu saját belső problematikái között, értelmetlen hangulatkeltés, aminek megkísérlésével Ravezed sikeresen kiállította magáról az elfogult, ámde meglehetősen korlátolt személyiségekre jellemző szegénységi bizonyítványt. Ehhez, és agymosott szűklátókörének bebizonyításának kifogástalanságához ezúton is szeretettel gratulálok! És sajnálom, szívből sajnálom őt, hogy csak ennyire futotta a képességeiből...

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.07.31. 00:43:37

A cikket tartalmazó honlap, és az ott tevékenykedő szerző(k) alapján kapásból negatív véleménnyel nyitsz. Gratula, igazi tuskómagyar hozzáállás.

Kíváncsi vagyok, mi lenne, ha Tomcat írná, hogy a rave.hu egy rakás szar :DDD Akkor is ellenkeznél vele? :) Vagy ha az Index.hu írná, na?

"rave.hu-s maffiabotrány" - ez haláli :D te bulvárlapokat is járatsz? :)

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.07.31. 10:36:51

Nem értetted, és azt mondom, hogy ha valami úgy van, ahogy, akkor teljesen mindegy, hogy ki írta. Én sem szimpatizálok a Bombagyár szellemiségével (illetve nem 100%-ban), de a cikk tartalmával egyetértenék akkor is, ha TE írtad volna (más kérdés, hogy akkor batár nagy paradoxon lenne :))

Time Unlimited 2009.07.31. 14:28:54

Te sem értetted a mondanivalóm lényegét, de már ezt kezdem mexokni.. :)

Az a bizonyos cikk egy önjelölt okostóni, egy politikai szélhámos világgá kiáltott ostobaságát, a jobboldali eszmeiségtől, és a konzervatív tisztességtől-becsülettől távol álló gondolatmenet zűrös okádékát tartalmazza. Ráadásul a magát jobboldalinak valló szerző sikeresen tett egyértelmű hitvallást a kommunista jellegű gondolkodásmód mellett. U.is a komcsi vezetésben volt szokásban ama bizonyos, nagyszüleink által túlságosan és feleslegesen átélt "személyi kultusz", amely rengeteg kárt okozott mind a magyar nemzetnek, mind a lakosságnak személy szerint is, kivéve természetesen a komcsi bűnözés haszonélvezőit. (akik még ma is közöttünk vannak sajnos)

A személyi kultusz kedvezményezettjei voltak azok, akik önmagukat tévedhetetlennek kiáltották ki, az övékétől eltérő véleményeket pedig belefojtották (szó szerint is!) azokba, akik felléptek eme gusztustalan jelenség ellen!

Kicsiben ugyan, de Bónux és Germely haverodék ugyanezt csinálják a rave.hu-n, csak persze velem rábaxtak, beletört a bicskájuk az elhallgattatásomba, meglehetősen sok rave.hu idejárogat csak azért, hogy megtudhassa a kendőzetlen igazságot, és közben röhöghessen is egy jót ezen az egész telibevert minikomcsi-bolhacirkuszon!

És mivel Tomcat elvei, a nevezett cikkben elénk tárt gondolatmenete világosan láthatóan nem nélkülözik a bolsevista jellegű személyi kultusz alaptételeit, ezért, valamint a szerző hiteltelensége és köztörvényes bűncselekményei miatt az az egész nyomorult agymenés, józan eszű ember számára teljességgel vállalhatatlan!

Érdekes módon, itt nálam hogyhogy nincs kommunizmus? Akár Te, akár vmelyik éppen idetévedt félcédulás simán beírhat bármit, eleresztheti a gúnyos célozgatásait, kritizálhat engem minden további nélkül. És nem érdekes, hogy innét nem tűnnek el hozzászólások, nem lesz átírogatva nyálas seggnyalizásra senkinek az irományai? Pedig lehet hogy az illető egy orbitális ökörséget ír, van is rá példa, mégse repül!
Pedig itt én v.ok a gazda, bárkit bármikor kirakhatnék. Mégsem teszem, mert nem szokásom vörös zászlólengető ideologizálás közepette kitolni drágalátos felebarátaimmal, még akkor sem ha egyébként segghülyék is!

Egyedül a mocskolódást nem tűröm meg itt, de erre még szerencsére nem volt példa, és remélem nem is lesz. Ahogyan én sem mocskolódtam a rave.hu komcsifórumon, így ez itt sem válhat népszokássá, mármint a mások trágár sértegetése.

Tomcat pedig a süllyesztőbe való, az ostoba bolsevik jellegű fórumrend-gondolatmeneteivel együtt.

Egyedül a mocskol

=[SP]= · http://www.scootertechno.hu 2009.07.31. 14:49:45

Mindenki beírhat bármit, mindenki egyenlő részesedést kap mindenből, mind ugyanolyan szinten állunk. Ez nem pont a kommunizmus ideológiája, ami sehol sem valósult meg? :)

Time Unlimited 2009.07.31. 18:31:39

Na, végre sikerült kimoderálnom a saját megháromszorozódott kommentemet.. még saját magamat se tudom rendesen kitiltani, itt télleg nincsen komenizmus!
:-)))

Time Unlimited 2009.07.31. 18:32:32

@=[SP]=:

Nem öregem, ez nem a komonizmus, ez a szólásszabadság!
:-)))

ravezed 2009.08.02. 22:57:54

@Time Unlimited: Nna, csak kiprovokáltam, hogy írjál rólam is valami szépet :D

GST 2009.08.12. 12:58:03

Akkor én is kifejtem a véleményemet a jelenlegi "magyar" rave közösséggel szemben.

Én már nagyon régóta ismerem a rave-t mint stílust (marusha,rmb,speed j stb.) bár TU-nál 7 évvel vagyok fiatalabb,lehet h ő többet tudna mesélni...

A leírtakban 80%-ban tudok TU-nak igazságot ítélni,a maradék 2 embert nem ismerem így nem nyilvánítok róluk véleményt, de tudom hogy a 2 főbűnösünk a Sünöző Vulkofát (aki azt hiszi magárol hogy a magyarországi rave czéna vezetője)(én meg beképzelt vagyok PFFF)és a Róka (Aki a Zelefántra fog mindent).
A rókának megismertem a társaságát,eléggé rendesen. Volt ebben a társaságban szarkavarás,hazudozás,kétszínűség,sőt kurva anyázás is,természetesen nagy része mind felém hárult. Utána megjelent a Sűnbuzi barátunk is,akinek jelen létében egy vodka meg egy Üditősital társaságában jó éreztem magam az Uk Hc-vel foglalkozó Classic rave rádió műsorán.
Természetesen ez a Sűnbuzi barátunknak nem tetszett és másnap interneten körbeszólt a hébereknek (révereknek)hogy a GST veszélyes,baltás gyilkos és bárkiben lelki vagy fizikai kárt tehet. Természetesen én röhögtem ezen egy nagyot hogy engem valami oldshool horrorfilm főszereplőjeként állít be másoknak a hátam mögött. (A dolog lényege az hogy rengeteg ismerösőmet megkérte h ne barátkozzon velem,mert én tönkre akarom tenni a rókát és a magyar rave czénát) Hát a többi emberből meg kivillan a beképzeltség és a nagyképűség.

Hát hiába...szaremberek közt élünk,természetesen vannak kivételek,de nagyon ritka esetben.

GST 2009.08.12. 13:04:33

Kiegészítés:

Az UkHC nem más mint a mai Hands-up vagy mi a f*sz nak a felgyorsított változata. A rave-hez nem sok köze van,nem tudom minek kell keverni őket és egy stílusba összeszarni az egészet.
Ez kb olyan mint megkísérelni azt a tevékenységetr hogy Magyarországnak közös határa legyen Lengyelországgal,csak hiába ez nem fog menni.

Time Unlimited 2009.08.13. 04:35:55

Upsssz.. hát, ezt sem én mondtam, kedves Vulkofánték!
:-))

(Egyébként üdv Géesté itt a komcsimentes környezetben, sejtettem, hogy előbb-utóbb idetalálsz!)

Germelyék szégyenére legyen mondva, sajnálatosan erőteljesen tényszerűnek nevezhető GST barátunk eme kis szösszenete. Bár ő sem egyszerű eset, ezt el kell ismerni, azonban a saját tapasztalataim alapján simán elhiszem neki az összes keservét, amit idezúdított.
Bizony-bizony, Germely és Bendix nagy xarkavarók mindketten, és érdekes módon a hetedikei, jórészt elkúrt buli után most néznek egymásra gülü szemekkel, és megy a hajtépés hogy miért is nem jött be a hülyeségük annyira, mint ahogy számították?
Na vajon miért is??

A legjobb vicc, hogy a tápkórfan, és rákosista gondolkodásmóddal megáldott-megvert Bónux azt bizonygatja a germelyista fórumon, hogy több oldschool zene kell a következő buliba!

Pont ő adja elő ezt az álságos dumát, amikor ő tett meg mindent azért, hogy a takonykórral teljes mértékben kitúrja a helyéről az igazi rave zenéket. Pont ő, aki megrögzött ravereket - a nemlétező egyéni sérelmei, és a féltett kis potyazsebpénze miatt - vidáman és pofátlanul kitiltogat, pont ő aki kicenzúrázza a fórumról a neki nem tetsző (retro iránt elkötelezett) hozzászólásokat, pont ő, aki emberileg és zenei ízlése tekintetében is egyaránt alkalmatlan arra, hogy a rave műfajt bármilyen szinten és módon képviselje!

Most mondjam azt, hogy ez a pofátlanság netovábbja? Mert ez az, bárhonnét is nézzük!

Kurcsánynak lett egy nagyon jó tanítványa, és mindenki tudja kire gondolok! :-(((

GST 2009.08.13. 10:07:58

TU! Lenne egy privát IWIW-es levelem a Sűnbaszóval :)
Ha gondolod kiteheted,tanulságos kis beszélgetés. És bízonyíték a szarkavarásra.

email: wienerlinien@freemail.hu

GST 2009.08.13. 15:53:24

E-mail küldve képernyőmentéssel csatolva:) (Így hiteles lesz az egész történet,nah az első bizonyíték megvan)

Time Unlimited 2009.08.18. 20:54:56

Tehát akkor GST kérésére következzen az alábbi anyag leközlése, szigorúan a tárgyilagosság keretein belül.
Íme!

"Ezt írtam én.

> Kedves Lacika!
>
> Nemértem hogy mi jogod van az angyalt és a blastert ellenem
> kell hangolnod. Sokak által hallom vissza hogy én az
> angyalt rángatom bele mindenbe és hogy miért lóg velem: a
> válasz egyszerű 14 éve is merem és egy lakótelepen nöttünk
> fel. 2 Blastert is elöbb ismertem meg mielött még a neorave
> létezett volna.
> A harmadik hogy nem kell félned tőlem mert szó sincs
> megverésről/megveretésről,azért mert kitöröltél az
> oldaladról azzal nem csesztél ki velem sehogy
>
> A másik megint az hogy ne te döntsd el hogy a rádióba ki
> jön és ki nem,hanem a blaster,nem vagy te főnök se itt-se
> ott!
> Ha normális embernek gondolod magad akkor elém állsz és
> megbeszéled velem...ha nem akkor sajnos gyáva vagy....én
> nemegyszer az angyal és a blaster szemébe mondtam a
> véleményem akkor neked miért nem megy?
>
> Amúgy ezzel a rádiós,hisztérikával csak magadat minősíted
> és nem engem,neharagudj megmondom itt is a véleményem meg
> személyesen is,nem bírom a rádióban az okoskodó hangod és
> ezért elnézést is kérek,természetsen tudom hogy neked is ez
> a véleményed,,,
>
> Mondom nyugodtan elém állhatsz,nem foglak bántani.

SünX válasza:

Üzenet szövege

Cső!

Na ha már így rámírtál ezzel az egész üggyel kapcsolatban, akkor had mondjak el neked valamit. Mint azzal biztosan tisztában vagy, az itthoni rave/hhc-szcéna nagyon kicsi, párszáz fős. Mivel ez a zene nem divat, ezért keményen meg kell küzdenünk a fennmaradásunkért és az esetleges fejlődésünkért. Az elmúlt évek hosszú munkája során sikerült létrehozni egy jókis közösséget, amely úgy tűnik mostmár működik. Biztosan nem tudsz róla, de kb egyesével fogdostam össze az embereket a neten. Kérdezd meg a nem olyan rég itt lévő embereket, hogy kinek a révén kerültek bele az egészbe! Sokan fogják a nevemet mondani. Ezt most nem azért írom, hogy arcoskodjak, mert nekem is sokkal könnyebb lett volna, ha maguktól jönnek az emberek, eléggé egy fárasztó "meló" volt ez, elhiheted. Meg sok-sok ember hozzátett valamit az egészhez, a legtöbbet blaster, aki a bulit finanszírozza és szervezi és még mások, akik létrehozták a rave.hu-t, egyéb dolgokat szerveztek, fellépnek neorave-en, stb-stb. Szóval itt van ez a kis szcéna, sok ember munkája van benne, állandóan pengeélen táncol, a fennmaradásáért küzd, amelynek tényleg minden egyes emberre szüksége van.

És mi történik?

Előszöris már nem először rendezel műsort a fórumon. Teleírod a nem éppen szalonképes leírásaiddal a személyes problémáidról, szidalmazol másokat, káromkodsz, stb-stb. Nem egy ember írt nekem msn-en, hogy mekkora gáz ez. Szerinted ha folytatod akkor mi lesz így a fórummal? Majd egy idő után a régi emberek már nem járnak ide. Sőt... Meggondolják azt is, ha ilyen gáz emberek járnak a fórumra, akkor azok esetleg neorave-re is eljönnek és velük nem akarnak majd találkozni, tehát ők majd nem jönnek el bulira. Vagy ha jön egy új ember az oldalra és mindezt meglátja, szerinted maradni fog? Így is nehezen írnak fórumra új emberek, mert bátortalanok, hát ha még ezt látják akkor mennyi eséllyel fognak? És szerinted ezek után lejönnek a buliba?
A rádióadás ugyanez. Már kifejtettem. Egyszer poén a részegség, de többször már szánalmas. Aki még először azt mondta, hogy poén, az szerinted sokadszorra is azt fogja mondani? Nagyonnem. Egy új hallgató szerinted majd lejön a buliba, hogy részeg emberekkel találkozzon? Nagyonnem.

Mondd! Te tönkre akarod tenni a társaságot? Tönkre akarod tenni a szcénát? Azt akarod, hogy blaster bukjon a bulikon? Hogy ne legyen több neorave? Vedd már észre, hogy ez kurvára nem rólam szól! Csak az a gond, hogy én vagyok az egyetlen ember, aki ki mer a véleménye mellett állni, a többiek mindezt nem merik neked megmondani. De ha akarod elmondom neked mindezt élőben is. És igen, ameddig ezt fogod művelni a fórumon, addig foglak moderálni és törölni. A rádió meg blaster dolga, az ő lakása, az ő adása.

Na üdv:
Főnix

(Természetesen képernyőmentést is csinálok,hogy a többiek ne kössenek bele....hogy kamu az egész...)

Üdv.GST


No komment..mindenki vonja le belőle magának a tanulságot... :-(((
süti beállítások módosítása